greekboy Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 στειλε pm στον φιλο migel :) thnx φιλε τελικα το εχει ο migel... και να ευχαριστησω τον migel για την πολυ πολυ αμεση βοηθεια του :) :) :) Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekboy Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 παιδια εχει κανει κανεις online update...αν ναι μπορει να μου πει καποιος πως το εκανε? Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekboy Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 παιδια εχει κανει κανεις online update...αν ναι μπορει να μου πει καποιος πως το εκανε? κανεις? Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 παιδια εχει κανει κανεις online update...αν ναι μπορει να μου πει καποιος πως το εκανε? Μα δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα κάποια καινούρια έκδοση για το W700, πέραν της εκδόσεως R1CA021 που έχει από τη στιγμή της κυκλοφορίας του... Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekboy Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Μα δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα κάποια καινούρια έκδοση για το W700, πέραν της εκδόσεως R1CA021 που έχει από τη στιγμή της κυκλοφορίας του... α οκ δεν το ηξερα....απο που βλεπω αν υπαρχει καινουργια εκδοση? Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaX1629398379 Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Το joystick έχει ένα μια λαστιχένια πορτοκαλή μπίλια εκεί που το ακουμπάς για να το μετακινήσεις. Ε λοιπόν αυτή μου ξεκόλλησε και έφυγε και την έχασα… :/ με αποτέλεσμα να έχει μείνει μόνο το μεταλλικό.. χμμ.. σπαστικό. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 ']Το joystick έχει ένα μια λαστιχένια πορτοκαλή μπίλια εκεί που το ακουμπάς για να το μετακινήσεις. Ε λοιπόν αυτή μου ξεκόλλησε και έφυγε και την έχασα… :/ με αποτέλεσμα να έχει μείνει μόνο το μεταλλικό.. χμμ.. σπαστικό. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον αυτό; Στους περισσότερους κατόχους του W800, αφού κι αυτό έχει το ίδιο σύστημα joystick... Υπέθετα ότι θα το έφτιαχναν με κάποιο τρόπο στο W700, αλλά... Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodim Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 ']Το joystick έχει ένα μια λαστιχένια πορτοκαλή μπίλια εκεί που το ακουμπάς για να το μετακινήσεις. Ε λοιπόν αυτή μου ξεκόλλησε και έφυγε και την έχασα… :/ με αποτέλεσμα να έχει μείνει μόνο το μεταλλικό.. χμμ.. σπαστικό. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον αυτό; Και στο δικο μου W800. :( Εγω δεν την εχασα, αλλά και δεν την εχω ξανακολλησει ακομα......) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speccyace Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Να ρωτησω εαν ειναι δυνατη η απενεργοποιηση του ενεργου καλυματος της καμερας και πως ? Το πηρε ενας φιλος και λεει οτι αν και κλειδωμενο μολις κουνιετε λιγο το κουμπι του καλυματος αρχιζει η καμερα .... Εντελως εκνευριστικο αλλα ισως εχετε καποια λύση ? Παράθεση Τώρα : Xiaomi Poco F3 128GB,Nvidia Shield K1,Ipad Air, Ainol Fire, Ipad 3,Xbox Series S,Xbox 360,Wii U ,3DsXL,Psp,Ps2,Ps1,Spectrum 48k,Amiga 1200,Amiga 1200 Tower 040+PPC Παλιά : Poco F3 128GB, Samsung S7 Edge,Note 4,Note 3,Samsung tab pro 8.4,Samsung S3,Iphone 4,Nexus 7,Samsung Galaxy tab 10.1,Ainol Aurora II,Yinlips YDPG18,Archos 80 G9 250 Gb, Haipad M7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Να ρωτησω εαν ειναι δυνατη η απενεργοποιηση του ενεργου καλυματος της καμερας και πως ? Το πηρε ενας φιλος και λεει οτι αν και κλειδωμενο μολις κουνιετε λιγο το κουμπι του καλυματος αρχιζει η καμερα .... Εντελως εκνευριστικο αλλα ισως εχετε καποια λύση ? Να σπάσεις το μηχανισμό,πολυ εύκολο και δεν στο προτείνω. Ειχε πεσει σε νερα το w700 του ξαδερφου μου,το ανοιξαμε και οταν βγαλαμε το πισω καπακι καταλαθος σπασαμε το μηχανισμο,ειναι παρα πολυ ευαισθητος,ειναι κατι σαν διακοπτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speccyace Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Απο οτι δειχνει εχει προβλημα το συγκεκριμένο κομμάτι και το επέστρεψε στο Γερμανό ... Θα γίνει αλλάγη με άλλη παρτίδα του W 700 i .. :O Παράθεση Τώρα : Xiaomi Poco F3 128GB,Nvidia Shield K1,Ipad Air, Ainol Fire, Ipad 3,Xbox Series S,Xbox 360,Wii U ,3DsXL,Psp,Ps2,Ps1,Spectrum 48k,Amiga 1200,Amiga 1200 Tower 040+PPC Παλιά : Poco F3 128GB, Samsung S7 Edge,Note 4,Note 3,Samsung tab pro 8.4,Samsung S3,Iphone 4,Nexus 7,Samsung Galaxy tab 10.1,Ainol Aurora II,Yinlips YDPG18,Archos 80 G9 250 Gb, Haipad M7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekboy Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 εγω παντως δεν εχω αυτο το προβλημα...μονο αν το κατεβασω τελειως το μηχανισμο ανοιγει η καμερα.... Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalaros Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 γεια σε ολους! επειδη σκεφτομαι να το αγορασω αυτο το κινητο, πειτε μου γενικα την γνωμη σας. φωτογραφιες βγαινουν λιγακι κουνημενες ή όχι? Συγκριτικα με το w810i, ποιες ειναι οι διαφορες? (μόνο στο auto-forus, και στην 512 κάρτα? - ολα τα αλλα είναι ίδια?) Παράθεση Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theologos14 Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 kalispera se oloys skeftomai na agoraso to s e w700 ti lete einai kalo kinito;metaxirismeno poso kani peripoy;kenoyrgio yparxi i mono metaxirismeno; eyxaristo :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 kalispera se oloys skeftomai na agoraso to s e w700 ti lete einai kalo kinito;metaxirismeno poso kani peripoy;kenoyrgio yparxi i mono metaxirismeno; eyxaristo :) Καινούριο υπάρχει γύρω στα 250€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theologos14 Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Καινούριο υπάρχει γύρω στα 250€ axizi ti lete;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalaros Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 το πηρα και εγω! ωραιο ειναι! ΤΕΛΕΙΟ! αλλα προσπαθω μια μερα να ενεργοποιησω τα mms του συμβολοαιου της Tim! εχει κανενας αλλος τετοιο προβλημα? υπαρχει πλεον καποιο προγραμμα για διαχειρηση μεσω του pc? πχ. myPhoneExplorer, FMA κτλ.. κυριως θελω να περασω απο το nokia 7610 (το παλιο μου κινητο) τις επαφες... thanx Παράθεση Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyotisW700i Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Πρόσφατα αγόρασα το δικό μου W700i. Έχω ενα προβληματάκι όμως. Δεν μου δείχνει ελληνικούς χαρακτήρες ούτε στο περιεχόμενο ιστοσελίδων - κειμένων.. ούτε στις πληροφορίες artist/title των mp3 στο walkman. Ύπάρχει κάποιος τρόπος να διωρθωθεί αυτό; Μέσω αναβάθμισης μήπως; Παράθεση Resources based economy supporter kutt.it/nomoney History: Ericsson T10s,Nokia-3510i,Motorola-V525,SE-W700i,SE-W705, Huawei Ideos X5,LG p936, fairphone, Lenovo k3 note, Huawei P9 lite vns-l21, oneplus5t Τρέχουσα συσκευή: oneplus6t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 μπορει καποιος να ανεβασει μια φωτο απο το φακο του κινητου για να δω τη ποιοτητα του? θελει να το αγορασει ο αδελφος μου και με εχει φαει να δει φωτογραφια απο τα 2mp του.:) ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Ρε παιδιά μου αρέσει το τηλέφωνο αλλά δεν είναι w800i. Δηλ.δεν έχει autofocus, κάρτα μνήμης 512 και συντομεύσεις μενού. Ξέρετε αν βγάλουν κάτι με τα παραπάνω στην ericcsson; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetoday7 Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Ρε παιδιά μου αρέσει το τηλέφωνο αλλά δεν είναι w800i. Δηλ.δεν έχει autofocus, κάρτα μνήμης 512 και συντομεύσεις μενού. Ξέρετε αν βγάλουν κάτι με τα παραπάνω στην ericcsson; Μάλλον αυτό που χρειάζεσαι είναι το W810, καθώς ουσιαστικά είναι ο διάδοχος του W810 και διαθέτει όλα όσα προανέφερες. Για του λόγου το αληθές ρίξε μια ματιά στο αντίστοιχο thread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 το πηρα και εγω! ωραιο ειναι! ΤΕΛΕΙΟ! αλλα προσπαθω μια μερα να ενεργοποιησω τα mms του συμβολοαιου της Tim! εχει κανενας αλλος τετοιο προβλημα? υπαρχει πλεον καποιο προγραμμα για διαχειρηση μεσω του pc? πχ. myPhoneExplorer, FMA κτλ.. κυριως θελω να περασω απο το nokia 7610 (το παλιο μου κινητο) τις επαφες... thanx μέσω του nokia pc suite περνάς τις επαφές σου στο outlook και μετά με το sonyericsoon pc suite τις περνάς στο W700! ;) (αν δεν έχεις τα pc suite, τα κατεβάζεις από http://www.nokia.com http://www.sonyericsson.com δωρέαν) Εμένα αυτό που με χαλάει στο κιητό αυτό (το είδα σήμερα) είναι ότι μοιάζει πολύ με το Κ750... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gregls Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Καλισπερα και απο εμενα εχθες το πηρε ο κολιτος μου. Εξωτερικα μου αρεσε παραπολυ μιας και ειναι η μεση λυση σε χρωμα και στυλ! Κατα τα αλλα του εκανε ενα κολιμα οταν ειχε μια αναπαντητη. Απο Photo εβγαλα μια με το δικο μου Motorola V3x και μια με το w700: V3x http://i108.photobucket.com/albums/n21/Gregls/08-10-06_1525.jpg w700 http://i108.photobucket.com/albums/n21/Gregls/DSC00004.jpg Παράθεση ^^^HAVE NO FEAR Greg IS HERE^^^ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 η φωτογραφια απο το w700i ειναι σαφως κουνημενη.αλλωστε το w700i δεν ειναι και οτι καλυτερο σε φωτογραφια,αντιθετως ειναι κινητο περισσοτερο walkman. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albadakos Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 paides egw ena n93 exw k ka8olou euxaristhmenos ..lew na to dwsw an vre8ei kanenas trelos.. k lew na parw ena mikro k fthno mexri na mas er8ei to n95 me to destinator tou na goustaroume... so.. to provlhma mou emena einai oti DEN EXEI auto focus..ksenerwnw.. sthn idea oti de 8a vgazei kales fotos.. (san to k750i'h w800=mias k einai IDIES suskeves aytes vgazoun to idio .. h eleipsh omws to auto focus.. ti epiptwseis epiferei ? 8a mporouse kapoios katoxos na anaivasei kapoia photo apo w700 na paroume ena deigma k na sugkrinoume poa thn poiotita-eukrinia tou fakou! ante periomenw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts