multiPetros Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Ποσο πιο φθηνο θα ειναι τελοσπαντων? Το W800 τωρα κοστιζει 380ευρω και μεχρι να βγει το W700 θα εχει πεσει κι' αλλο η τιμη του. Η τιμή του W800 έχει πέσει κι άλλο :) Έχει φτάσει πλέον στα 350 ! Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Ποσο πιο φθηνο θα ειναι τελοσπαντων? Το W800 τωρα κοστιζει 380ευρω και μεχρι να βγει το W700 θα εχει πεσει κι' αλλο η τιμη του. Έχει όμως ενσωματωμένο λογισμικό, το οποίο αυξάνει την τιμή του (Macromedia Flash Lite και NetFront Browser), από την άλλη έχει και μικρότερη κάρτα μνήμης, anyway... Αν όπως το υπολογίζω, το κινητό βγει κάπου στο τέλος Ιουνίου, τότε θα πρέπει η τιμή του να βρίσκεται κάτι λιγότερο από τα 300, ώστε να είναι ανταγωνιστικό έναντι του W800 και να το προτιμήσει κάποιος, διότι οι διαφορές τους είναι απειροελάχιστες και έτσι ο βασικότερος και ουσιαστικά ο μοναδικός προσδιοριστικός παράγοντας της ζήτησης θα είναι η τιμή... Πάντως μου φαίνεται πολύ περίεργη η κίνηση της SE, για την κυκλοφορία αυτού του μοντέλου. Πιστεύω πως θα ήταν καλύτερα να γινόταν απλά μια επανέκδοση του W800 και σε άλλα χρώματα, από την παραγωγή μιας ελαχίστως διαφοροποιημένης συσκευής... Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Η τιμή του W800 έχει πέσει κι άλλο :) Έχει φτάσει πλέον στα 350 ! 299€ στο mediamarkt... Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 299€ στο mediamarkt... 299 το έδινε με συμβόλαιο πριν 10 μέρες. Αυτή η τιμή που δίνεις είναι με συμβόλαιο ή σκέτη συσκευή? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Έχει όμως ενσωματωμένο λογισμικό, το οποίο αυξάνει την τιμή του (Macromedia Flash Lite και NetFront Browser), από την άλλη έχει και μικρότερη κάρτα μνήμης, anyway... Αν όπως το υπολογίζω, το κινητό βγει κάπου στο τέλος Ιουνίου, τότε θα πρέπει η τιμή του να βρίσκεται κάτι λιγότερο από τα 300, ώστε να είναι ανταγωνιστικό έναντι του W800 και να το προτιμήσει κάποιος, διότι οι διαφορές τους είναι απειροελάχιστες και έτσι ο βασικότερος και ουσιαστικά ο μοναδικός προσδιοριστικός παράγοντας της ζήτησης θα είναι η τιμή... Πάντως μου φαίνεται πολύ περίεργη η κίνηση της SE, για την κυκλοφορία αυτού του μοντέλου. Πιστεύω πως θα ήταν καλύτερα να γινόταν απλά μια επανέκδοση του W800 και σε άλλα χρώματα, από την παραγωγή μιας ελαχίστως διαφοροποιημένης συσκευής... symfono!:( enas logos pou den pira to w800 kai emeina me to k700 mexri kai tora pou perimena na bgei to w810 einai oti ayto to portokali einai san enas gyftos pou bazei sto datsun 19ares zantes, ithela na iksera pios sxediastis skeftike ayto to xroma gia to kinito! ektos an eitan thilikou genous kai skeftike na bgalei ena koritsistiko!!!!!!! :X :X :X Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 symfono!:( enas logos pou den pira to w800 kai emeina me to k700 mexri kai tora pou perimena na bgei to w810 einai oti ayto to portokali einai san enas gyftos pou bazei sto datsun 19ares zantes, ithela na iksera pios sxediastis skeftike ayto to xroma gia to kinito! ektos an eitan thilikou genous kai skeftike na bgalei ena koritsistiko!!!!!!! :X :X :X Το θέμα του χρώματος είναι άκρως υποκειμενικό, εμένα μ' αρέσει πολύ το smooth white του W800 και είναι και πολύ ωραίο το fiberglass που έχει στο πάνω μισό ειδικά τη νύχτα που φωτίζεται πορτοκαλί το άνω και κάτω περίγραμμά του, αντιθέτως μου φαίνεται πολύ μουντό το graphite black του W810. Άλλο ένα που μ' αρέσει πολύ είναι το smooth golden του W700. Βέβαια και το silver του Κ700 μ' άρεσε αρκετά και αυτό επειδή έπαιζε με 2 αποχρώσεις του ασημί και μια του μαύρου. Τέλος δε νομίζω πως υπάρχουν κοριτσίστικα και αγορίστικα χρώματα... Επίσης πιστεύω πως το χρώμα από μόνο του δε λέει τίποτα εάν δε συνδιαστεί από μια ωραία γραμμή και όσον αφορά αυτή το K700 πιστεύω πως είχε την καλύτερη... Επίσης άνγωστο αν ποτέ θα κυκλοφορήσεις Black Diamond αν και μαύρο λόγω της γράμμης που έχει είναι πάρα πολύ ωραίο. Ορίστε και μια branded έκδοση του W800, για την T-Mobile, γνωστό ως D750 σε χρώμα θαλασσί: http://www.clubsonyericsson.com/products/d750/d750_side.jpg Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Το θέμα του χρώματος είναι άκρως υποκειμενικό, εμένα μ' αρέσει πολύ το smooth white του W800 και είναι και πολύ ωραίο το fiberglass που έχει στο πάνω μισό ειδικά τη νύχτα που φωτίζεται πορτοκαλί το άνω και κάτω περίγραμμά του, αντιθέτως μου φαίνεται πολύ μουντό το graphite black του W810. Άλλο ένα που μ' αρέσει πολύ είναι το smooth golden του W700. Βέβαια και το silver του Κ700 μ' άρεσε αρκετά και αυτό επειδή έπαιζε με 2 αποχρώσεις του ασημί και μια του μαύρου. Τέλος δε νομίζω πως υπάρχουν κοριτσίστικα και αγορίστικα χρώματα... Επίσης πιστεύω πως το χρώμα από μόνο του δε λέει τίποτα εάν δε συνδιαστεί από μια ωραία γραμμή και όσον αφορά αυτή το K700 πιστεύω πως είχε την καλύτερη... Επίσης άνγωστο αν ποτέ θα κυκλοφορήσεις Black Diamond αν και μαύρο λόγω της γράμμης που έχει είναι πάρα πολύ ωραίο. Ορίστε και μια branded έκδοση του W800, για την T-Mobile, γνωστό ως D750 σε χρώμα θαλασσί: http://www.clubsonyericsson.com/products/d750/d750_side.jpg etsi file mou einai poli oraio an eixe tetoio xroma tha to eperna! oso gia to agoristiko koritsistiko apla eithela na fonakso tin prosopiki mou apopsi gia to xroma toy kinitoy kata ta alla ola ok!!!!!!!! Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 W800i vs W810i vs W700i.. http://inside-handy.de/handyvergleich/693/919/1048/7/ Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 W800i vs W810i vs W700i.. http://inside-handy.de/handyvergleich/693/919/1048/7/ den grafei pouthena bre paidia ti frame rate exei to binteo toy 810 giati? Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 den grafei pouthena bre paidia ti frame rate exei to binteo toy 810 giati? Το ίδιο με των υπολοίπων είναι... Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Αν όπως το υπολογίζω, το κινητό βγει κάπου στο τέλος Ιουνίου, τότε θα πρέπει η τιμή του να βρίσκεται κάτι λιγότερο από τα 300, ώστε να είναι ανταγωνιστικό έναντι του W800 και να το προτιμήσει κάποιος, διότι οι διαφορές τους είναι απειροελάχιστες και έτσι ο βασικότερος και ουσιαστικά ο μοναδικός προσδιοριστικός παράγοντας της ζήτησης θα είναι η τιμή... Και το Κ750? Θα ειναι πιο ακριβο απο το Κ750 με χειροτερη καμερα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Και το Κ750? Θα ειναι πιο ακριβο απο το Κ750 με χειροτερη καμερα?? Δηλαδή;:blink: Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Δηλαδη θα βγει πιο μετα απο το Κ750, θα ειναι πιο ακριβο και θα υστερει στα χαρακτηριστικα της καμερας? Γιατι να το παρει καποιος?? Για τον εξελιγμενο Browser? Αν θελει τις μουσικες ικανοτητες τον συμφερει να παρει το W800, ενω αν τον ενδιαφερει το κοστος θα προτημισει το Κ750! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Και το Κ750? Θα ειναι πιο ακριβο απο το Κ750 με χειροτερη καμερα?? To K750 θα είναι κοντά ενός χρόνου και είναι λογικό η τιμή του να πέσει. Όπως και το W800, το οποίο ουσιαστικά είναι το ίδιο με το K750, ειδικά τώρα που βγήκε το W810... Επίσης η κάμερα δεν είναι σίγουρο πως θα είναι χειρότερη διότι οι αναλογίες του φακού δεν θα είναι οι ίδιες, οπότε ίσως αυτό εξισοροπεί την απουσία του autofocus. Τέλος για τις τιμές των νέων έχεις απόλυτο δίκιο και πιστεύω πως είναι πολύ ανεβασμένες σε σχέση μ' αυτά που παρέχουν, για παράδειγμα το W810, έχει 440€ τη στιγμή που το πολύ δυνατό και πλούσια εξοπλισμένο, με τεράστια οθόνη, UMTS, και πολλά άλλα W900 έχει 450€... Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 Όπως και να έχει, το κινητό είναι ΦΟΒΕΡΟ, αλλά δεν θα το άλλαζα με το w800 μου.Και τα χρώματα στα 2 κινητά είναι ωραία!!!Ξεφεύγεις από το μαύρο!!!:) Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Ξέρεται γιατί δεν το έχει πλέον το σάιτ της sony ericsson στην ελλάδα? Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Ξέρεται γιατί δεν το έχει πλέον το σάιτ της sony ericsson στην ελλάδα? :rolleyes: :wacko: sony ericsson w700i Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Ηλεικρινά, τώρα μου το ξανα έβγαλε. εδώ κι μερικές μέρες δεν μπορουσα να το βρω από το ελληνικό σάιτ.(μόνο από το αγγλικό) ευχαριστώ!!! Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Είδα το W700 στο φυλλάδιο του Κωτσόβολου, τιμή 350€. Τσιμπιμένο μου φαίνεται και αυτό (βάζω και το W810). 10€ πιο φθηνό από το W800, και 60 πιο ακριβό απο το Κ750! Σκεφτόμουν να το πάρω όταν θα βγει, τώρα σκέφτομαι ξανά για το Κ750 ή το W800... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Είδα το W700 στο φυλλάδιο του Κωτσόβολου, τιμή 350€. Τσιμπιμένο μου φαίνεται και αυτό (βάζω και το W810). 10€ πιο φθηνό από το W800, και 60 πιο ακριβό απο το Κ750! Σκεφτόμουν να το πάρω όταν θα βγει, τώρα σκέφτομαι ξανά για το Κ750 ή το W800... οντως τσιμπημενη η τιμουλα του,αλλα σε κανα μηνα το κοβω να πεφτει στα 300 euro.παντως επιδη ψαχνω να βρω w800i για να αγορασω,το κινητο ειναι σε ελειψη και μαλλον σιγα,σιγα αποσυρεται απο την αγορα.:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 παντως επιδη ψαχνω να βρω w800i για να αγορασω,το κινητο ειναι σε ελειψη και μαλλον σιγα,σιγα αποσυρεται απο την αγορα.:( Πριν κλείσει χρόνο; αν είναι έτσι, είναι κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει η se. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 περιμενω..απο μεγαλη βδομαδα σε καταστημα της tim αναβαθμιση.μου ειπαν οτι βρισκεται σε ελειψη αλλα θα βρουνε,περιμενω τοσες μερες αλλα κινητο δεν βλεπω :(. παντως μου φαινεται περιεργο γιατι το k700i εχει 2 χρονια που κυκλοφορει και ακομη υπαρχει!. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 περιμενω..απο μεγαλη βδομαδα σε καταστημα της tim αναβαθμιση.μου ειπαν οτι βρισκεται σε ελειψη αλλα θα βρουνε,περιμενω τοσες μερες αλλα κινητο δεν βλεπω :(. παντως μου φαινεται περιεργο γιατι το k700i εχει 2 χρονια που κυκλοφορει και ακομη υπαρχει!. Πιθανόν θα βρίσκεται σε κάποιο άλλο κατάστημα και το περιμένουν να έρθει από εκεί. Είναι η πολιτική της TIM τέτοια ώστε να μην κρατάνε μεγάλο στοk. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 οντως τσιμπημενη η τιμουλα του,αλλα σε κανα μηνα το κοβω να πεφτει στα 300 euro.παντως επιδη ψαχνω να βρω w800i για να αγορασω,το κινητο ειναι σε ελειψη και μαλλον σιγα,σιγα αποσυρεται απο την αγορα.:( Θα πέσει σίγουρα, αλλά σε ένα μήνα κάπως αδύνατο. Ιδίως αν σκοπεύουν να αποσύρουν το W800! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Πιθανόν θα βρίσκεται σε κάποιο άλλο κατάστημα και το περιμένουν να έρθει από εκεί. Είναι η πολιτική της TIM τέτοια ώστε να μην κρατάνε μεγάλο στοk. αντε θα κανω κι'αυτη την βδομαδα υπομονη και αν δεν ερθει θα παρω αλλο. γιατι οσο περναει ο καιρος,μειωνεται και το bonus της αναβαθμισης. παντως αν το εδειναν το w700 θα το προτιμουσα και ας μου αρεσει περισσοτερο σαν χρωμα το w800.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts