multiPetros Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 ξερεις τι γινεται; το ειχα εγκαταστησει αυτο το προγραμμα για να κανω το ιδιο με το προηγουμενο μου κινητο (v800) αλλα τωρα οταν το βαζω να ψαξει το w700 δεν βρισκει τη συσκευη.... μπορεις να με βοηθησεις; μηπως κανω κατι λαθος; Θα πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή, μέχρι την επόμενη έκδοση του προγράμματος, γιατί απ' ότι βλέπω τώρα δεν υποστιρίζεται ακόμη το W700... Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DAISY Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Θα πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή, μέχρι την επόμενη έκδοση του προγράμματος, γιατί απ' ότι βλέπω τώρα δεν υποστιρίζεται ακόμη το W700... ναι αλλα αφου δεν εχουν τεραστιες διαφορες το w800 με το w700 γιατι δεν το υποστηριζει;;;;:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 ναι αλλα αφου δεν εχουν τεραστιες διαφορες το w800 με το w700 γιατι δεν το υποστηριζει;;;;:cry: pantos to w810 to ypostirizei kanonika!!! Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DAISY Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 pantos to w810 to ypostirizei kanonika!!! ...... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 To MyPhoneExplorer δεν είναι το μόνο πρόγραμμα διαχείρισης του κινητού από τον υπολογιστή. Κυκλοφορούν αρκετά. Τα πολύ καλά Μobile Μaster και MOBILedit που υποστηρίζουν όλα τα SE αλλά δεν είναι free (όλα φυσικά διορθώνονται :) )και το FMA που είναι free αλλά δεν ξέρω αν υποστηρίζει το W700 αν και φαντάζομαι ότι κατεβάζοντας όλα τα updates και τα scripts θα δουλέψει και με αυτό. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 ...αν και φαντάζομαι ότι κατεβάζοντας όλα τα updates και τα scripts θα δουλέψει και με αυτό... Εννοείται αυτό...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DAISY Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Εννοείται αυτό...:) :blink: ε;;;; δεν καταλαβα τιποτα....:wacko: ειμαι φανερα ψιλοασχετη....:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Και το "Εννοείται αυτό" άσχετο ήταν. Αν πάντως θες να κατεβάσεις το FMA πήγαινε εδώ: http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=71167 και κατέβασε τα: FMA 2.1 Beta 3 Fma 2.1 Beta 3 Scripting Framework Translations Update Manager 1.0.6.34 Όπως είπα πάντως δεν ξέρω αν θα δουλέψει με το W700. Με το Κ750 μου δουλεύει μια χαρά. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Eχω αγορασει το Sony Ericsson W700i. Μεχρι στιγμης ειχα μονο Nokia. Δεν μπορω να πω, παιχνιδιαρικο ειναι. Και στην πραγματικοτητα ειναι πολυ πιο ωραιο το χρωμα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaX1629398379 Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Ένα έχω να πω: το κινητό είναι κορυφή. Βέβαια δεν είχα και κάτι καλό πριν από αυτό και ίσως γι αυτό να μου φαίνεται έτσι. Πάντως επειδή έχω δει και το W800 από φίλους, το W700 δείχνει κάπως πιο στιβαρό, στην όψη, ίσως και λόγο του χρώματος, αλλά και στη χρήση, και σχεδιαστικά το μενού και η οθόνη είναι super, και το λειτουργικό τρέχει πολύ καλά. Επίσης η μπαταρία κρατάει αρκετά. Δύο πράγματα μου έχουν κάνει κακή εντύπωση το ένα είναι οι φωτογραφίες που δεν βγαίνουν καλές, οι 8 στις 10 βγαίνουν κουνημένες, και είχα την εντύπωση ότι η μνήμη ήταν πιο γρήγορη... μιλάμε ότι για να μεταφέρεις 250MB μπορεί να κάνει και πάνω από 15 λεπτά. Τέσπα σε τέτοια μεγέθη δε μπορείς να περιμένεις και πολλά. Αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 ']και είχα την εντύπωση ότι η μνήμη ήταν πιο γρήγορη... μιλάμε ότι για να μεταφέρεις 250MB μπορεί να κάνει και πάνω από 15 λεπτά. Τέσπα σε τέτοια μεγέθη δε μπορείς να περιμένεις και πολλά. Αυτά. 250 MB δεν είναι λίγα για αυτές τις μνήμες. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTELOSPA Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Καλησπέρα..Από αύριο το κινητό αυτό και για 10 μέρες με 246 αντί 289 στον Γερμανό..Είναι προσφορά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Και μάλλον θα μείνει εκεί η τιμή. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Καλησπέρα..Από αύριο το κινητό αυτό και για 10 μέρες με 246 αντί 289 στον Γερμανό..Είναι προσφορά.. ετσι κι ετσι :worry: παντως με πολλα κινητα της SE θα πεσουν κιάλλο γιατι στο επομενο 3μηνο ερχονται 5 νεα μοντελα που τα "σπανε" :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Και μάλλον θα μείνει εκεί η τιμή. και καλα θα κανει να μεινει εκει αλλιως δεν βλεπω να φευγει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 244 έχει το K750 και 246 το w700 !!! Από τη μία το κουμπί συντομεύσεων του πρώτου, από την άλλη το mediaplayer του δεύτερου. Για την κάρτα δε σχολιάζω γιατί όποιο και αν πάρεις, αργά η γρήγορα θα έρθει η 1G (τουλάχιστον). Άντε να επιλέξεις κινητό τώρα !!! :lol: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 244 έχει το K750 και 246 το w700 !!! Από τη μία το κουμπί συντομεύσεων του πρώτου, από την άλλη το mediaplayer του δεύτερου. Για την κάρτα δε σχολιάζω γιατί όποιο και αν πάρεις, αργά η γρήγορα θα έρθει η 1G (τουλάχιστον). Άντε να επιλέξεις κινητό τώρα !!! :lol: Εγω θα επαιρνα w700 και ο λογος οτι ειναι wakman ενω το το k750i εχει παλιωσει καπως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Εγω θα επαιρνα w700 και ο λογος οτι ειναι wakman ενω το το k750i εχει παλιωσει καπως. Ναι αλλά το Κ750 έχει autofocus στην κάμερα, πράγμα που αυτόματα σημαίνει καλύτερες φωτογραφίες από το W700, χώρια του ότι όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες είναι κοινές. Το ότι έχει «παλιώσει» το κινητό όπως λες, είναι καθαρά ψυχολογικός παράγοντας και δε νομίζω ότι πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπ' όψιν όταν η συσκευή προσφέρει τόσα πολλά. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GT_GEORGE Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Εμενα το W700 δε μου λεει τιποτα...!Ασε που το χρωμα του ειναι χαλια...!το μονο που μου αρεσει ειναι το πλεικτρολογιο.Αραγε μπενει στο W800? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melahrinos Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Ναι αλλά το Κ750 έχει autofocus στην κάμερα, πράγμα που αυτόματα σημαίνει καλύτερες φωτογραφίες από το W700, χώρια του ότι όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες είναι κοινές. Το ότι έχει «παλιώσει» το κινητό όπως λες, είναι καθαρά ψυχολογικός παράγοντας και δε νομίζω ότι πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπ' όψιν όταν η συσκευή προσφέρει τόσα πολλά. Πολύ σωστά. Όπως αναφέρεις είναι καθαρά ψυχολογικός παράγοντας. Επίσης,συνεχίζει να πουλάει πολύ.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Εγώ προτιμώ το κ750,δεν με πειραζει αν κυκλοφορει ενα χρονο,το w700 το πηρε ενας ξαδερφος μου,καμια σχεση η καμερα με του κ750,αν και στην οθονη δεν φαινεται και ξεγελαει πολυ κοσμο,το κ750 εχει καλυτερο design πιστευω και δεν εχει διαφορα στον ηχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Ναι αλλά το Κ750 έχει autofocus στην κάμερα, πράγμα που αυτόματα σημαίνει καλύτερες φωτογραφίες από το W700, χώρια του ότι όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες είναι κοινές. Το ότι έχει «παλιώσει» το κινητό όπως λες, είναι καθαρά ψυχολογικός παράγοντας και δε νομίζω ότι πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπ' όψιν όταν η συσκευή προσφέρει τόσα πολλά. εχεις δικιο σε αυτο που λες,αλλα εγω δεν προτιμω βαζω πρωτα τις λειτουργιες της camera οσο βαζω περισσοτερο την λειτουργια walkman.ειναι καθαρα θεμα γουστου και ενα κινητρο ειναι και η καρτουλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Ρε παιδιά, εχτές είχε 246 και σήμερα 289... Σε 2 μερούλες μέσα πέρασε το 10ήμερο της προσφοράς !!! Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GT_GEORGE Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Για να δεις ποσο χαλια ειναι...!Δεν πουλαει κιολας....!Σε λιγο θα το χαριζουν με εφημεριδα.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 εχεις δικιο σε αυτο που λες,αλλα εγω δεν προτιμω βαζω πρωτα τις λειτουργιες της camera οσο βαζω περισσοτερο την λειτουργια walkman.ειναι καθαρα θεμα γουστου και ενα κινητρο ειναι και η καρτουλα. Εντάξει, αφού το θέμα είναι αυτό θα συμφωνήσω, είναι διαφορετικές οι προτεραιότητες του καθενός. Παρά ταύτα, σκέψου το εξής: α. οι περισσότεροι που αγοράζουν ένα κινητό αγοράζουν μαζί και κάρτα μνήμης τουλάχιστον 512ΜΒ (με επικρατέστερο πλέον μέγεθος το 1GB). β. Το Κ750 μπορεί εύκολα (και δωρεάν πλέον) να αναβαθμιστεί σε W800 (εντάξει, το ξέρω ότι χάνεται η εγγύηση αλλά μπορείς να το γυρίσεις πάλι σε Κ750 και να μην υποψιαστεί κανείς στο service το παραμικρό) και ως εκ τούτου να μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθαρά και ως walkman (flight mode). γ. Τοποθετώντας μια πορτοκαλί ζελατίνα ανάμεσα στα led και τα πλήκτρα του Κ750 και βάζοντας ένα πορτοκαλί theme στην οθόνη του κινητού το κινητό αμέσως αλλάζει στυλ (μη σου πω ότι αν είσαι psycho και βάλεις και το πορτοκαλι μεσαίο τμήμα της συσκευής από το W800 θα έχεις κινητό 3in1: Κ750 αρχικό, W800 λειτουργικό, W810 feeling!). Εγώ πάντως το έκανα και μπορώ να πω ότι μου αρέσει τόσο σε βαθμό που να θέλω να αλλάξω τα led ώστε να μείνει μόνιμα έτσι. Στο δια ταύτα λοιπόν, απλά πιστεύω πως το W700 δεν είχε λόγο ύπαρξης, από την ώρα που είναι απλά ένα W800 με «πετσοκομμένες» (καθόλου sic :p) δυνατότητες. Με την κίνηση αυτή, η SE ακολούθησε το παράδειγμα της Nokia (βγάζω ένα μοντέλο με α δυνατότητες και μετά τον διάδοχό του -λέγε με και i- με α+1 δυνατότητες), αλλά με τον ανάποδο τρόπο. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts