dimangelid Δημοσιεύτηκε April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 2, 2006 Χτες όπως καθόμουν στον υπολογιστή (τώρα γράφω από το φορητό) ακούω να σβήνει ο σκληρός δίσκος και να παγώνουν τα πάντα. Μόλις έκανα reset αντί να ξεκινήσει κανονικά ακούγονταν από τον δίσκο θόρυβοι "τακ, τακ, τακ, τακ" και έκανε προσπάθειες να διαβάσει δεδομένα. Στο bios τον βλέπει στο 99% των περιπτώσεων και στο 90% μου βγάζει τις επιλογές για τα λειτουργικά αλλά δεν ξεκινάει. Τι συμβαίνει; Μέσα σε αυτό τον δίσκο έχω τα σημαντικότερα δεδομένα για εμένα και από εχτές έχω τρελαθεί :mad: Μπορεί σε κατάστημα να μου κάνουν ανάκτηση δεδομένων; Στο Πλαίσιο που ρώτησα τηλεφωνικά, μου είπαν ότι χρεώνουν 40 ευρώ για κάθε 8 GB . Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Χτες όπως καθόμουν στον υπολογιστή (τώρα γράφω από το φορητό) ακούω να σβήνει ο σκληρός δίσκος και να παγώνουν τα πάντα. Μόλις έκανα reset αντί να ξεκινήσει κανονικά ακούγονταν από τον δίσκο θόρυβοι "τακ, τακ, τακ, τακ" και έκανε προσπάθειες να διαβάσει δεδομένα. Στο bios τον βλέπει στο 99% των περιπτώσεων και στο 90% μου βγάζει τις επιλογές για τα λειτουργικά αλλά δεν ξεκινάει. Τι συμβαίνει; Μέσα σε αυτό τον δίσκο έχω τα σημαντικότερα δεδομένα για εμένα και από εχτές έχω τρελαθεί :mad: Μπορεί σε κατάστημα να μου κάνουν ανάκτηση δεδομένων; Στο Πλαίσιο που ρώτησα τηλεφωνικά, μου είπαν ότι χρεώνουν 40 ευρώ για κάθε 8 GB . Γεία χαρά... Για την επαναφορά/ανάκτηση αρχείων τη λύση αυτού του θέματος τη δίνει το Magic Recovery* "επιστρέφοντας" το χαμένο υλικό ακόμα και το λειτουργικό σύστημα αρκεί η επαναφορά να γίνει σε έναν δεύτερο σκληρό. :p Εύχομαι να λύσεις τη πρόβλημα σου...;) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Φιλε μου επειδη την εχς παθει και εγω ειναι το τροφοδοτηκο..Αν θες να σου δεικσω σε φωτο πως ητανε και μετα που αλλαξα τα βισματα δουλεψε κανονικα....Αν τα τραβας τα καλοδια για να βγει το βισμα τοτε ειναι σιγουρα το τροφοδοτικο..Λιγο πειεγο αλλα εχει συμβει Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. April 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Φιλε μου επειδη την εχς παθει και εγω ειναι το τροφοδοτηκο..Αν θες να σου δεικσω σε φωτο πως ητανε και μετα που αλλαξα τα βισματα δουλεψε κανονικα....Αν τα τραβας τα καλοδια για να βγει το βισμα τοτε ειναι σιγουρα το τροφοδοτικο..Λιγο πειεγο αλλα εχει συμβει Δοκίμασα και τα βύσματα και δεν γίνεται τίποτα. Δυστυχώς. Μπορείς να μου πεις τι ακριβώς σου έκανε εσένα; Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. April 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Γεία χαρά... Για την επαναφορά/ανάκτηση αρχείων τη λύση αυτού του θέματος τη δίνει το Magic Recovery* "επιστρέφοντας" το χαμένο υλικό ακόμα και το λειτουργικό σύστημα αρκεί η επαναφορά να γίνει σε έναν δεύτερο σκληρό. :p Εύχομαι να λύσεις τη πρόβλημα σου...;) Εφόσον δεν διαβάζονται τα δεδομένα λόγω των προβλημάτων που αναφέρω πως να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα; Κάποια τέτοια προγράμματα τα ξέρω γιατί πέρσι είχα διαγράψει καταλάθος τον φάκελο με τα downloads μου (προγράμματα) . Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Εφόσον δεν διαβάζονται τα δεδομένα λόγω των προβλημάτων που αναφέρω πως να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα; Κάποια τέτοια προγράμματα τα ξέρω γιατί πέρσι είχα διαγράψει καταλάθος τον φάκελο με τα downloads μου (προγράμματα) . Αν κατάλαβες καλά...το πρόγραμμα αυτό θα το δουλέψεις σε άλλο pc ;) Θα τον έχεις δεύτερο το σκληρό αυτό ;) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. April 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Αν κατάλαβες καλά...το πρόγραμμα αυτό θα το δουλέψεις σε άλλο pc ;) Θα τον έχεις δεύτερο το σκληρό αυτό ;) Αν όμως έχει πρόβλημα ο σκληρός δίσκος και στο άλλο pc (δηλαδή κάνει τα ίδια που κάνει και στο δικό μου) τι γίνεται; Υπάρχει περίπτωση να έχει σφάλματα ο δίσκος (τα οποία διορθώνονται με έλεγχο δίσκου και με την επιλογή locate bad sectors) και να κάνει αυτά τα πράγματα; Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 100% πρόβλημα σκληρού. Πάρτον σε ένα άλλο PC και σώσε ότι μπορείς. Για data recovery θα πληρώσεις πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Αν όμως έχει πρόβλημα ο σκληρός δίσκος και στο άλλο pc (δηλαδή κάνει τα ίδια που κάνει και στο δικό μου) τι γίνεται; Υπάρχει περίπτωση να έχει σφάλματα ο δίσκος (τα οποία διορθώνονται με έλεγχο δίσκου και με την επιλογή locate bad sectors) και να κάνει αυτά τα πράγματα; Φίλε μου... Στο άλλο pc θα τον έχεις για slave το σκληρό ώστε να μπορείς να κάνεις backup;) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Αν έχει hardware πρόβλημα ο δίσκος είναι πολύ πιθανό να μην μπορεί ούτε αυτό να κάνει και αυτό εννοεί. Μπορεί να συμβούν διάφορα, από το να μην ανταποκρίνεται το μηχάνημα μέχρι να κάνει restart μόνο του. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Αν έχει hardware πρόβλημα ο δίσκος είναι πολύ πιθανό να μην μπορεί ούτε αυτό να κάνει και αυτό εννοεί. Μπορεί να συμβούν διάφορα, από το να μην ανταποκρίνεται το μηχάνημα μέχρι να κάνει restart μόνο του. Άρα δεν θα μπορούν ούτε απο το κατάστημα Πλαίσιο που του είπαν ότι μπορούν αν η "ζημία" είναι αυτή...;) Σωστά?:confused: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Aμα ηταν hardware το προβλημα, θα εβγαζε error απο bios. Μαλλον το θεμα ειναι "ρευματικο"... Βαλε πολυμετρο και δες τι βγαζει η 12αρα και η 5αρα... αμα ειναι κατω απο 11.9 πετα το και παρε αλλο... και η 5αρα αμα ειναι κατω απο 4.9 τα ιδια. Οταν χτυπαει ο σκληρος η εχει βαρεσει μπιελες και μονο με data recovery την γλυτωνεις, η δεν εχει επαρκες ρευμα, η κατι παιζει με το IDE καλωδιο. Kormos, σε τετοια κατασταση ο σκληρος ΔΕΝ μπορει να σωσει αρχεια... Τα αρχεια μπορει να σωθουν επειτα απο καποιο format η repartition η κατι παρομοιο :) Dimangelid ευχομαι να πανε ολα καλα :D Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Aμα ηταν hardware το προβλημα, θα εβγαζε error απο bios. Μαλλον το θεμα ειναι "ρευματικο"... Βαλε πολυμετρο και δες τι βγαζει η 12αρα και η 5αρα... αμα ειναι κατω απο 11.9 πετα το και παρε αλλο... και η 5αρα αμα ειναι κατω απο 4.9 τα ιδια. Οταν χτυπαει ο σκληρος η εχει βαρεσει μπιελες και μονο με data recovery την γλυτωνεις, η δεν εχει επαρκες ρευμα, η κατι παιζει με το IDE καλωδιο. Kormos, σε τετοια κατασταση ο σκληρος ΔΕΝ μπορει να σωσει αρχεια... Τα αρχεια μπορει να σωθουν επειτα απο καποιο format η repartition η κατι παρομοιο :) Dimangelid ευχομαι να πανε ολα καλα :D Περίεργο αυτό που λες "Kormos, σε τετοια κατασταση ο σκληρος ΔΕΝ μπορει να σωσει αρχεια... Τα αρχεια μπορει να σωθουν επειτα απο καποιο format η repartition η κατι παρομοιο" Και ήθελα να σημειώσω ακόμα κάτι ακόμα το οποίο έχω παρατηρήσει σε πολλά post εδώ μέσα. *Αναφέρετε αρκετοί απο εσάς σε κάποιες απαντήσεις σας τις δοκιμές με πολύμετρα...;) Είναι νομίζω δώρον άδωρο μιας και δεν είναι όλοι υποχρεωμένοι όχι μόνο να γνωρίζουν την χρήση τους αλλά και την κατοχή τους Σας ευχαριστώ...;) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Αν δεν πιάσουν αυτά που προείπαν τα παιδιά παραπάνω και τα δεδομένα είναι "τρομερά" σημαντικά για σένα και όχι πχ mp3 που ξαναβρίσκονται, τότε κοίταξε να βρείς έναν ίδιο δίσκο και "δανείσου" την πλακέτα του μιας και 99,99% οι σκληροί τα "παίζουν" στο ηλεκτρικό/ηλεκτρονικό τους κομμάτι και όχι τόσο στο μηχανικό. Δηλαδή αγόρασε έναν ίδιο αν μπορείς με όσα bad track και να έχει, φτάνει να είναι σωστή η πλακέτα του την οποία χρειάζεσαι Τώρα αν τα δεδομένα δεν είναι και τόσο σημαντικά και ειδικά αν διαθέτεις DSL για να τα ξαναβρείς πιό εύκολα/γρήγορα, συμβουλή μου είναι να τον πετάξεις και να μην δώσεις 40€ ανά 8 GB σε κανέναν αεριτζή ο οποίος θα κάνει αυτό που σου είπα παραπάνω. Και από εδώ και πέρα, BACKUP :) P.S. Προσοχή στα διάφορα DATA RECOVERY προγράμματα που θα χρησιμοποιήσεις και πολύ σκέψη στα βήματα που θα κάνεις με αυτά και με τί σειρά θα τα κάνεις, γιατί με μια λάθος κίνηση, θα χάσεις τα δεδομένα για πάντα Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Και ήθελα να σημειώσω ακόμα κάτι ακόμα το οποίο έχω παρατηρήσει σε πολλά post εδώ μέσα. *Αναφέρετε αρκετοί απο εσάς σε κάποιες απαντήσεις σας τις δοκιμές με πολύμετρα...;) Είναι νομίζω δώρον άδωρο μιας και δεν είναι όλοι υποχρεωμένοι όχι μόνο να γνωρίζουν την χρήση τους αλλά και την κατοχή τους Σας ευχαριστώ...;) Δεν ειναι και κανενα επιστημονικο υπεροπλο το πολυμετρο.Με 5-10 ευρω παιρνεις ενα και για απλες μετρησεις βολτ δεν εχει καποια δυσκολια να τις μαθεις. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Δεν ειναι και κανενα επιστημονικο υπεροπλο το πολυμετρο.Με 5-10 ευρω παιρνεις ενα και για απλες μετρησεις βολτ δεν εχει καποια δυσκολια να τις μαθεις. Δεν είπα πως κάνει και τα τρελλά χρήματα ;) αλλά δεν είναι λύση αυτή το να "στέλνετε" κάποιον να ελέγχει με ένα πολύμετρο την βλάβη του ;) Το θεωρώ παράλογο σαν απαντήσεις...;) Προσωπική μου άποψη πάντα γιατί επισημαίνω και πάλι πως δεν είναι λογικό το να ξέρει κάποιος πως θα το κάνει χρήση;) Καλές είναι πάντα οι απλές απαντήσεις όπως η παρακάτω... 100% πρόβλημα σκληρού. Πάρτον σε ένα άλλο PC και σώσε ότι μπορείς. Για data recovery θα πληρώσεις πολλά. Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Μόλις έκανα reset αντί να ξεκινήσει κανονικά ακούγονταν από τον δίσκο θόρυβοι "τακ, τακ, τακ, τακ" Mηχανικο προβλημα. Δηλαδη αμα σε ενα αμαξι εχει σκασει λαστιχο και αλλαξω εγκεφαλο θα λειτουργει σε κορμε ;) :) dimangelid, αμα δεν καταφερεις τπτ στειλε pm... ισως να κανουμε κατι για data recovery... :) Οσο για το πολυμετρο, οι μητρικες στο 80% των περιπτωσεων εχουν μεγαλη αποκληση ρευματος απο την πραγματικοτητα. Η παλια μου msi διχνει 12.50 ενω το psu εδινε σχεδον 11 και οι σκληροι βαραγαν συνεχεια. Απο τυχη δουλευουν ακομα. Μια αλλη jetway δειχνει 11.9 ενω το psu βγαζει 12.30 :) Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Mηχανικο προβλημα. Δηλαδη αμα σε ενα αμαξι εχει σκασει λαστιχο και αλλαξω εγκεφαλο θα λειτουργει σε κορμε ;) :) dimangelid, αμα δεν καταφερεις τπτ στειλε pm... ισως να κανουμε κατι για data recovery... :) Οσο για το πολυμετρο, οι μητρικες στο 80% των περιπτωσεων εχουν μεγαλη αποκληση ρευματος απο την πραγματικοτητα. Η παλια μου msi διχνει 12.50 ενω το psu εδινε σχεδον 11 και οι σκληροι βαραγαν συνεχεια. Απο τυχη δουλευουν ακομα. Μια αλλη jetway δειχνει 11.9 ενω το psu βγαζει 12.30 :) Ίσως δεν μπορείς να εμπεδώσεις αυτά που λέω...;) Πάντως εγκέφαλο δεν νομίζω να έχεις ρεζέρβα...;) :) Καλό είναι να δώσουμε μια βοήθεια όμως γιατί βγαίνεις απο το θέμα...;) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Όσες φορές έχω πετύχει δίσκο που να κάνει τους γνωστούς θορύβους, ήταν αναξιόπιστος ότι κι αν έκανα, όπου κι αν τον έβαζα. Ίσως καταφέρεις να πάρεις μερικά από τα δεδομένα σου, το πιθανότερο είναι ότι θα σε ταλαιπωρήσει. Ο δίσκος πεθαίνει, αφήστε τα πολύμετρα και όλα τα υπόλοιπα, end of story. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. April 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Αν δεν πιάσουν αυτά που προείπαν τα παιδιά παραπάνω και τα δεδομένα είναι "τρομερά" σημαντικά για σένα και όχι πχ mp3 που ξαναβρίσκονται, τότε κοίταξε να βρείς έναν ίδιο δίσκο και "δανείσου" την πλακέτα του μιας και 99,99% οι σκληροί τα "παίζουν" στο ηλεκτρικό/ηλεκτρονικό τους κομμάτι και όχι τόσο στο μηχανικό. Δηλαδή αγόρασε έναν ίδιο αν μπορείς με όσα bad track και να έχει, φτάνει να είναι σωστή η πλακέτα του την οποία χρειάζεσαι Τώρα αν τα δεδομένα δεν είναι και τόσο σημαντικά και ειδικά αν διαθέτεις DSL για να τα ξαναβρείς πιό εύκολα/γρήγορα, συμβουλή μου είναι να τον πετάξεις και να μην δώσεις 40€ ανά 8 GB σε κανέναν αεριτζή ο οποίος θα κάνει αυτό που σου είπα παραπάνω. Και από εδώ και πέρα, BACKUP :) P.S. Προσοχή στα διάφορα DATA RECOVERY προγράμματα που θα χρησιμοποιήσεις και πολύ σκέψη στα βήματα που θα κάνεις με αυτά και με τί σειρά θα τα κάνεις, γιατί με μια λάθος κίνηση, θα χάσεις τα δεδομένα για πάντα Δημήτρης Τα δεδομένα δυστυχώς είναι πολύ σημαντικά. Αλλά σκέφτομαι τώρα μια ******* που έκανα και τρελένομαι: πριν 1-2 βδομάδες άλλαξα motherboard, επεξεργαστή, κάρτα γραφικών και όπως είναι γνωστό, όταν αλλάζεις motherboard χρειάζεται format. Πήρα λοιπόν τα δεδομένα μου (από τον δίσκο ο οποίος τώρα τα έχει παίξει) και τα έβαλα σε άλλον δίσκο. Όταν έβαλα ξανά τα windows τα επανέφερα και μετά τα έσβησα από τον άλλο δίσκο :mad: :mad: Και το σκεφτόμουν να μην τα σβήσω αυτή την φορά, λες και ήξερα ότι κάτι θα συμβεί :mad: Πάντως αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει ας μου το πει. Τα λεφτά στο Πλαίσιο, αν πραγματικά μπορούν να κάνουν data recovery (δεν θυμάμαι από που, άκουσα ότι όταν κάνουν data recovery σε χαλασμένο σκληρό δίσκο, τον ανοίγουν, παίρνουν το μαγνητικό υλικό και το τοποθετούν σε άλλο δίσκο) τα δίνω. Ας είναι και 150-170 ευρώ, δεν με ενδιαφέρει αρκεί να πάρω τα δεδομένα. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Δοκίμασε να κάνεις Recover τα δεδομένα από το δίσκο που δουλεύει. To GetDataBack είναι ένα πολύ κάλό πρόγραμμα με το οποίο μπορείς να βρεις αρχεία που έχεις διαγράψει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Όσες φορές έχω πετύχει δίσκο που να κάνει τους γνωστούς θορύβους, ήταν αναξιόπιστος ότι κι αν έκανα, όπου κι αν τον έβαζα. Ίσως καταφέρεις να πάρεις μερικά από τα δεδομένα σου, το πιθανότερο είναι ότι θα σε ταλαιπωρήσει. Ο δίσκος πεθαίνει, αφήστε τα πολύμετρα και όλα τα υπόλοιπα, end of story. οχι υποχρεωτικα... Εχω σκληρο που δουλευει τελεια αλλα μπορει αμα αναψω το pc και να μην δωσει σωστο ρευμα να αρχισει τα πανυγηρια :p Αμα στον αλλο εχεις περασει απλα τα windows, δοκιμασε αυτο που λεει ο NikTG, αλλα με το filescavenger, το οποιο κανει πολυ καλυτερη δουλεια, σε διαβεβαιω :) Αλλα να ξερεις οτι μπορει τα windows να επεσαν πανω στα sectors με τα αρχεια σου, αν και αμφιβαλω για αυτο :) Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. April 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 οχι υποχρεωτικα... Εχω σκληρο που δουλευει τελεια αλλα μπορει αμα αναψω το pc και να μην δωσει σωστο ρευμα να αρχισει τα πανυγηρια :p Αμα στον αλλο εχεις περασει απλα τα windows, δοκιμασε αυτο που λεει ο NikTG, αλλα με το filescavenger, το οποιο κανει πολυ καλυτερη δουλεια, σε διαβεβαιω :) Αλλα να ξερεις οτι μπορει τα windows να επεσαν πανω στα sectors με τα αρχεια σου, αν και αμφιβαλω για αυτο :) Τον άλλο δίσκο τον αγόρασα πριν από 2-3 μήνες περίπου (IDE western digital 250GB, 7200 RPM) . Σε αυτόν έχω λίγη μουσική αλλά επειδή ο άλλος δίσκος που έχω για δεδομένα δεν έχει γεμίσει ακόμα, δεν τον χρησιμοποιώ. Δηλαδή κατά 90% από την ημέρα που έσβησα τα backup δεν έχω γράψει/σβήσει απολύτως τίποτα από εκείνο τον δίσκο. Το πρωί φεύγω για Αθήνα (τώρα είμαι στην Ηγουμενίτσα) οπότε όταν φτάσω θα έχω εκεί desktop για να κάνω τις δοκιμές μου και ο Θεός βοηθός... Αλλιώς αν δεν πετύχουν αυτά που θα κάνω πάω στο Πλαίσιο και ότι γίνει. Αν δεν καταφέρω να βρω τα δεδομένα ΧΑΘΗΚΑ :mad: Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. April 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Τον άλλο δίσκο τον αγόρασα πριν από 2-3 μήνες περίπου (IDE western digital 250GB, 7200 RPM) . Σε αυτόν έχω λίγη μουσική αλλά επειδή ο άλλος δίσκος που έχω για δεδομένα δεν έχει γεμίσει ακόμα, δεν τον χρησιμοποιώ. Δηλαδή κατά 90% από την ημέρα που έσβησα τα backup δεν έχω γράψει/σβήσει απολύτως τίποτα από εκείνο τον δίσκο. Το πρωί φεύγω για Αθήνα (τώρα είμαι στην Ηγουμενίτσα) οπότε όταν φτάσω θα έχω εκεί desktop για να κάνω τις δοκιμές μου και ο Θεός βοηθός... Αλλιώς αν δεν πετύχουν αυτά που θα κάνω πάω στο Πλαίσιο και ότι γίνει. Αν δεν καταφέρω να βρω τα δεδομένα ΧΑΘΗΚΑ :mad: Παιδιά, μάλλον έγινε θαύμα, δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω!!!! Κατέβασα το Magic Recovery Professional. Έβγαλα από το desktop τον 250GB (εκεί που είχα κρατήσει τα backup πριν το format) , τον σύνδεσα στην θήκη που έχω και μετατρέπει τον δίσκο σε εξωτερικό και την θήκη με usb 2.0 στο laptop. Άνοιξα το Magic Recovery και το έβαλα να σκανάρει τον δίσκο. Στα Deleted μου έχει δείξει ως τώρα ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα δεδομένα μου. Σε λίγο ξεκινάω την ανάκτηση και αν πετύχει ΣΩΘΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!!!!!!! Θα σας κρατήσω ενήμερους και κυρίως τον φίλο kormos που πρότεινε το πρόγραμμα. EDIT Κατάφερα να πάρω σχεδόν όλα μου τα δεδομένα. Πήρα ολόκληρο το My Documents (αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο από όλα), τα e-mail μου, τους φακέλους που είχα στο desktop και δεν θυμάμαι τι άλλα. Το κακό είναι ότι στο My Documents κάποια αρχεία (λίγα ευτυχώς) δεν διαβάζονται, όλοι οι φάκελοι που είχα στο desktop δεν διαβάζονται και για τα e-mail θα ξέρω μετά το Πάσχα που θα έχω πάρει καινούργιο δίσκο και θα ξαναστήσω το desktop pc μου. Πάντως έστω και το My Documents (που εκεί διαβάζεται το 95% των αρχείων) είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σημαντικό. Ειδικά αν διαβαστούν και τα e-mail δεν με νοιάζει τίποτα άλλο. kormos, δεν ξέρω πως να σε ευχαριστήσω. Αυτό το πράγμα ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να μου τύχει αυτές τις μέρες! Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσω ξανά. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts