Jump to content

Rapidshare και Getright

ostvarivanje
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω την Opera 8.53 και επειδή από το rapidshare ένα αρχείο (55MB) το σταματάει ο download manager της Opera, κατέβασα το Getright 6.0 beta. Δεν μπορώ να καταφέρω όμως να κατεβάσω αρχείο από το rapidshare με το getright. Προσπάθησα να αντιγράψω το URL στο getright και από εκεί να το κατεβάσω και μου έβγαλε ένα παράθυρο που έλεγε ότι δεν είναι σωστό το URL.

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος για να κατεβάσω από το getright;

Ευχαριστώ

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Έχω την Opera 8.53 και επειδή από το rapidshare ένα αρχείο (55MB) το σταματάει ο download manager της Opera, κατέβασα το Getright 6.0 beta. Δεν μπορώ να καταφέρω όμως να κατεβάσω αρχείο από το rapidshare με το getright. Προσπάθησα να αντιγράψω το URL στο getright και από εκεί να το κατεβάσω και μου έβγαλε ένα παράθυρο που έλεγε ότι δεν είναι σωστό το URL.

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος για να κατεβάσω από το getright;

Ευχαριστώ

Αναφέρει ξεκάθαρα η ιστοσελίδα ότι αν είσαι χρήστης που δεν έχεις Premium Account δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις download manager.

Εαν έχεις αργή σύνδεση μπορεί μετά από αρκετή ώρα να σταματίσει το download. Μάλλον δεν έχει σχέση με τον/την/το Opera.

Εαν έχεις αργή σύνδεση μπορεί μετά από αρκετή ώρα να σταματίσει το download. Μάλλον δεν έχει σχέση με τον/την/το Opera.

Μάλλον εκεί καταλήγω και εγώ. Έχω isdn 64, οπότε για το αρχείο που ήθελα να καταβάσω που ήταν 55MB θα ήθελε περίπου 2 ώρες. Αλλά γιατί να μην υποστηρίζει resume;

Τέλος πάντων, μάλλον θα το... ξεχάσω!

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Αλλά γιατί να μην υποστηρίζει resume;

Για να αναγκαστείς να γίνεις premium user.Εαν υπήρχε αυτή η δυνατότητα για όλους ποιός ο λόγος να δώσει κάποιος τα ωραία του λεφτά για να γίνει premium user;

.

Μάλλον εκεί καταλήγω και εγώ. Έχω isdn 64, οπότε για το αρχείο που ήθελα να καταβάσω που ήταν 55MB θα ήθελε περίπου 2 ώρες. Αλλά γιατί να μην υποστηρίζει resume;

Τέλος πάντων, μάλλον θα το... ξεχάσω!

Ένα αρχείο ~250 mb δεν μπόρεσα να το κατεβάσω με 512 dsl :cry:

Ισως ειναι λιγο ασχετο, αλλα τι ακριβως χρειαζεται για Premium account???

Χρειαζεσαι μια πιστωτικη καρτα.Δινεις 9,90 το μηνα.Συμφερει και ειναι ασφαλες γιατι ειναι μεσο PAYPAL

Χρειαζεσαι μια πιστωτικη καρτα.Δινεις 9,90 το μηνα.Συμφερει και ειναι ασφαλες γιατι ειναι μεσο PAYPAL

Αν κάνεις συνδρομή για μεγαλύτερο διάστημα από μήνα σου έρχεται φτηνότερα (τρίμηνο 8 ευρώ/μήνα κλπ)

Βασικά, αν πληρώσεις για ένα μήνα και μέχρι να σου λήξει έχεις καταφέρει να συμπληρώσεις 10500 πόντους μπορείς να ανανεώσεις τον λογαριασμό σου για άλλο ένα μήνα δωρεάν.Το ίδιο ισχύει και για τους επόμενους μήνες.

Δηλαδή πληρώνεις ένα μήνα και μπορείς να έχεις για πολύ περισσότερους μήνες δωρεάν λογαριασμό! :)

Τώρα πως παίρνεις πόντους δεν έχω καταλάβει ακριβώς! Νομίζω είναι point/download from free user! Δηλαδή κάθε ένας free user που κατεβάζει ένα αρχείο από αυτά που έχεις ανεβάσει εσύ στον λογαριασμό σου σου δίνει και ένα πόντο!

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας

• 2 weeks later...
paidia kapou akousa oti yparxoun kapoia programmatakia gia na katevazeis apo rapidshare xwris periorismous kai ola afta fysika xwris na exeis prenium account..exete akousei tpt? enas filos mou mou eipe na kanw reset to router kai na allaksw ti ip mou..omws den pianei afto se mena..as voithisei opoios kserei guys,den mou aresoun oi periorismoi :)

paidia kapou akousa oti yparxoun kapoia programmatakia gia na katevazeis apo rapidshare xwris periorismous kai ola afta fysika xwris na exeis prenium account..exete akousei tpt? enas filos mou mou eipe na kanw reset to router kai na allaksw ti ip mou..omws den pianei afto se mena..as voithisei opoios kserei guys,den mou aresoun oi periorismoi :)

Εγώ έχω ένα πρόγραμμα που δεν ξεπερνά βέβαια το όριο της 1 ώρας που έχει το rapidshare αλλά τουλάχιστον μπορείς να βάλεις σε "ουρά" πολλά downloads για να μην χρειάζεται να είσαι όλη την ώρα από πάνω!

Για να απαντήσω όμως και στην ερώτησή σου, το rapidshare απλά κρατά την ip διεύθυνσή σου η οποία (εκτός και αν έχεις επιλέξει static λογαριασμό) αλλάζει κάθε φορά που μπαίνεις on-line (φαντάζομαι και εσύ κάνεις αυτήν την "κλήση" προς τον provider σου - τουλάχιστον εγώ με την OteNet αυτό κάνω)

Οπότε βγες και ξαναμπές και όλα ΟΚ! :-)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

βγες και ξαναμπές και όλα ΟΚ! :-)

Εχω ADSL και το pc ειναι 24/24 ανοιχτο :p!

Δοκιμασα να κανω reset στο router οπως ειπα και πριν και δεν αλαζει ι ip μου..τωρα για το static ip που λες και το εχω ξανακουσει αυτο,αν σου πω οτι δεν ξερω αν ειναι static ip θα με πιστεψεις? :)

Δοκιμασα να κανω reset στο router οπως ειπα και πριν και δεν αλαζει ι ip μου..τωρα για το static ip που λες και το εχω ξανακουσει αυτο,αν σου πω οτι δεν ξερω αν ειναι static ip θα με πιστεψεις? :)

Δεν κάνεις δηλαδή κάποια υποτυπώδη κλήση στον provider σου;;:confused:

όσο για το static ip, να είσαι σίγουρος πως αν είχες θα το γνώριζες:p απλά και μόνο επειδή το συνηθισμένο είναι να έχεις dynamic...το static το ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ εσύ και φυσικά χρεώνεται σαν extra υπηρεσία...

Κάποιες φορές σου αφήνει την ίδια ip ακόμα και με reset, ενώ κάποιες άλλες αλλάζει. To κάνει και σε εμένα με forthnet 384 ;)

Κάποιες φορές σου αφήνει την ίδια ip ακόμα και με reset, ενώ κάποιες άλλες αλλάζει. To κάνει και σε εμένα με forthnet 384 ;)

Ναι το ξέρω...απλά ξαναβγές και ξαναμπες!!

Ένα αρχείο ~250 mb δεν μπόρεσα να το κατεβάσω με 512 dsl :cry:
Μια διευκρίνηση: από το rapidshare δεν γίνεται να κατεβάζεις αρχείο 250 mb, γιατί στο rapidshare μπορεί κάποιος να ανεβάσει αρχείο μέχρι 100 mb!!:)

Μια διευκρίνηση: από το rapidshare δεν γίνεται να κατεβάζεις αρχείο 250 mb, γιατί στο rapidshare μπορεί κάποιος να ανεβάσει αρχείο μέχρι 100 mb!!:)

νομίζω πως μπορείς και να ανεβάσεις και να κατεβάσεις με μεγαλύτερο μέγεθος αν έχεις premium account...

Βέβαια αυτό είναι πρακτικά άχρηστο γιατί αν σε ενδιαφέρει το μεν ανέβασμα, δεν θα υπάρχουν άτομα να κατεβάσουν το αρχείο που θα είναι >100Μb απλά γιατί οι περισσότεροι δεν έχουν premium account...ενώ αν σε ενδιαφέρει το κατέβασμα και πάλι είναι δύσκολο να βρίσκεις τα αρχεία γιατί στα περισσότερα site δίνουν links αρχείων που είναι ~100ΜΒ για να μπορούν να κατεβάζουν οι περισσότεροι...

Δε γίνεται γιατί έχω router ;)
Τότε βγάλε την πρίζα (του ρεύματος στο router) και μετά να την ξαναβάλεις...

:lol: :lol: :lol:

Εγώ έχω ένα πρόγραμμα που δεν ξεπερνά βέβαια το όριο της 1 ώρας που έχει το rapidshare αλλά τουλάχιστον μπορείς να βάλεις σε "ουρά" πολλά downloads για να μην χρειάζεται να είσαι όλη την ώρα από πάνω!

Για να απαντήσω όμως και στην ερώτησή σου, το rapidshare απλά κρατά την ip διεύθυνσή σου η οποία (εκτός και αν έχεις επιλέξει static λογαριασμό) αλλάζει κάθε φορά που μπαίνεις on-line (φαντάζομαι και εσύ κάνεις αυτήν την "κλήση" προς τον provider σου - τουλάχιστον εγώ με την OteNet αυτό κάνω)

Οπότε βγες και ξαναμπές και όλα ΟΚ! :-)

mipos to universal rapidshare download

• 1 month later...

Παιδιά σήμερα έβαλα premium account για 3 μήνες... Mια χαρά τα 24 ευρώ που έδωσα. Για αυτά που θα κερδίσω δεν τα θεωρώ καθόλου πολλά!:)

Απλά κατεβάζω σήμερα γενικά με 27-28-29 κβπσ με 384/128 Οtenet... Το έχει παρατηρήσει κανείς σήμερα ή μόνο εγώ πως είναι ελαφρώς πιο αργό??:confused: :confused:

Παιδιά σήμερα έβαλα premium account για 3 μήνες... Mια χαρά τα 24 ευρώ που έδωσα. Για αυτά που θα κερδίσω δεν τα θεωρώ καθόλου πολλά!:)

Απλά κατεβάζω σήμερα γενικά με 27-28-29 κβπσ με 384/128 Οtenet... Το έχει παρατηρήσει κανείς σήμερα ή μόνο εγώ πως είναι ελαφρώς πιο αργό??:confused: :confused:

Έχεις δοκιμάσει να κατεβάσεις με download manager?

εγώ με το free download manager κατεβάζω το 100% της γραμμής, και σε internet cafe το έχω πάει μέχρι 1,3 MB/sec, οπότε μάλλον δεν φταίει το rapidshare στην περίπτωσή σου! :D

Έχεις δοκιμάσει να κατεβάσεις με download manager?

εγώ με το free download manager κατεβάζω το 100% της γραμμής, και σε internet cafe το έχω πάει μέχρι 1,3 MB/sec, οπότε μάλλον δεν φταίει το rapidshare στην περίπτωσή σου! :D

κατεβάζω τώρα με το RapidGet...είναι αρκετά καλό...

Για να καταλάβεις προχτές είχα πάρει έναν από τους δωρεάν διήμερους premium λογαριασμούς του rapidshare και κατέβαζε κανονικά με 38+!!!

και γενικά και free που έμπαινα πάλι έτσι κατέβαζε!! Απλά σήμερα σε κάποια φάση δεν λειτουργούσε το internet και έκτοτε κατεβάζει με αυτή την ταχύτητα... λες να επικοινωνήσω με Οtenet ?!?