Jump to content

Rapidshare και Getright

ostvarivanje
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κατεβάζω τώρα με το RapidGet...είναι αρκετά καλό...

Για να καταλάβεις προχτές είχα πάρει έναν από τους δωρεάν διήμερους premium λογαριασμούς του rapidshare και κατέβαζε κανονικά με 38+!!!

και γενικά και free που έμπαινα πάλι έτσι κατέβαζε!! Απλά σήμερα σε κάποια φάση δεν λειτουργούσε το internet και έκτοτε κατεβάζει με αυτή την ταχύτητα... λες να επικοινωνήσω με Οtenet ?!?

Ναι, μάλλον δεν φταίει το rapidshare, πάντως ή το κατεβάζεις από τον browser σου ή από το rapidget, κατεβάζει με ένα connection, και λογικά δεν πιάνει την μέγιστη ταχύτητα.

Προσπάθησε με έναν download manager που δημιουργεί περισσότερα connection για να πιάνεις maximum ταχύτητα!

Για πες κανένα εκτός από flashget που δεν μου δουλεύει!

edit: Άκυρο haris...Πήρα Otenet και μου είπαν πως σε Παγκράτι και Ζωγράφου υπάρχει πρόβλημα στον κόμβο και πως είναι ήδη ενήμεροι οι τεχνικοί και θα διορθωθεί!

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

ρε παιδιά help!! Ειλικρινά έχω αρχίσει να απογοητεύομαι τρελά!

Κατεβάζω με premium account, με 28 (!!!!!!!!!) kbps ενώ με free κατέβαζα μέχρι και 39...!!! Αν είναι δυνατόν!! Νόμιζα πως έχει πρόβλημα ο ISP (οτενετ) αλλά πήρα τους τεχνικούς τους, ρώτησα και μου είπαν να κατεβάσω ένα αρχειάκι από το Site της οτενετ για να δω ταχύτητα και κατέβαζα από 100 kbps μέχρι που τελικά έπεσε στο 41 (δηλαδή πολύ καλό!!!). Έχω 384/128 kbps!

Ξέρει κανείς τι φταίει;;; Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα με το rapidshare ή είναι πρόβλημα της ADSL μου;; Ξέρετε κάποιον καλό download manager (περαν του Rapidget και του Flashget καθώς και ΠΩΣ να το ρυθμίσω για να μπορώ να κατεβάσω από rapidshare??

ρε παιδιά help!! Ειλικρινά έχω αρχίσει να απογοητεύομαι τρελά!

Κατεβάζω με premium account, με 28 (!!!!!!!!!) kbps ενώ με free κατέβαζα μέχρι και 39...!!! Αν είναι δυνατόν!! Νόμιζα πως έχει πρόβλημα ο ISP (οτενετ) αλλά πήρα τους τεχνικούς τους, ρώτησα και μου είπαν να κατεβάσω ένα αρχειάκι από το Site της οτενετ για να δω ταχύτητα και κατέβαζα από 100 kbps μέχρι που τελικά έπεσε στο 41 (δηλαδή πολύ καλό!!!). Έχω 384/128 kbps!

Ξέρει κανείς τι φταίει;;; Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα με το rapidshare ή είναι πρόβλημα της ADSL μου;; Ξέρετε κάποιον καλό download manager (περαν του Rapidget και του Flashget καθώς και ΠΩΣ να το ρυθμίσω για να μπορώ να κατεβάσω από rapidshare??

Νομίζω ότι η λύση στο πρόβλημά σου είναι το http://www.freedownloadmanager.org ;)

Κατέβασε το και όταν σου δίνει το link το raoidshare, το αντιγράφεις στο Freedownloadmanager και κατεβάζεις με 41 :D

Thanks φιλε!!!! Δεν κατεβάζω με 41 αλλά από τα 29 το 38 είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ...

Το μόνο πρόβλημα είναι πως πρέπει να κάνω copy paste το url που μου δίνει όταν πατάω Premium... Μήπως ξέρεις κάποια ρύθμιση για να το βλέπει αυτόματα βάζοντας το κανονικό url που δίνεται στα sites??

Ο Free Download Manager (FDM) κάνει και σε dial-up συνδέσεις και σε free account;
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Thanks φιλε!!!! Δεν κατεβάζω με 41 αλλά από τα 29 το 38 είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ...

Το μόνο πρόβλημα είναι πως πρέπει να κάνω copy paste το url που μου δίνει όταν πατάω Premium... Μήπως ξέρεις κάποια ρύθμιση για να το βλέπει αυτόματα βάζοντας το κανονικό url που δίνεται στα sites??

Αν έχεις firefox, μπορείς να ρυθμίσεις το flashgot να τα βγάζει κατευθείαν στο FDM.

Αν έχεις Internet Explorer, νομίζω μπάινει αυτόματα το FDM στο μενου του I.E.

Επίσης μπορείς και στα δυο να βάλεις από τις ρυθμίσεις του rapidshare να μην σου εμφανίζει τις σελίδες, αλλά μόλις γράψεις το λινκ στον browser(και μόνο εκεί) να σου πετάει κατευθείαν το λινκ για να το κατεβάσεις. ;)

Ο Free Download Manager (FDM) κάνει και σε dial-up συνδέσεις και σε free account;

Αν και δεν κατάλαβα τι εννοείς, το rapdishare ΔΕΝ επιτρέπει σε επισκέπτες να κατεβάζουν με download managers!

Παιδια τρεξτε να προλάβετε στο rapidshare!!!δωρεαν λογαριασμοι για premium!!!

έχω ένα premium account από τα δωρεάν που μοιράστηκαν σήμερα. Το θέλει κανείς;; Αν ναι στείλτε μου pm!

edit: Ουάου δεν περίμενα να μην το ζητήσει κανείς...Ok δεν πειράζει θα βρω αλλού και θα το δώσω. Sorry people!

• 1 month later...