Jump to content

Το πιο αστείο SMS

green_85
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αχ! Δεν ξέρω...

Έπρεπε πάντως να απαντήσω να τον ρωτήσω.

Αν είναι να του έφτιαχνα κάτι άλλο.:lol:

Μην τον αφήσουμε και νηστικό :D

Ε ναι μην σε περάσει για ανοικοκύρευτη...!!!:lol:

c00kiE σοκολάτας

• 7 years later...
  • Απαντήσεις 69
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

''Έλα Κωστάκη, κατέβα κάτω για ''χάδια''!!

Στο καπάκι τηλέφωνο ''1000 συγγνώμη κύριε!!!''

πόσο θα'θελα να με λένε ''Κωστάκη'' εκείνη την μέρα..:D

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σοβαρά μιλάς τώρα;;

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σοβαρά μιλάς τώρα;;

Αχχχχ... ναι :lol: Φαίνεται ότι το κορίτσι από τον πολύ έρωτα έστειλε το ''ακατάλληλο'' σε λάθος άτομο.!!

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

χαχα το θεμα δεν ηταν να σε λενε κωστακη, επρεπε να ηξερες που ειναι αυτο το "κατω" χαχαχα :lol:

χαχα το θεμα δεν ηταν να σε λενε κωστακη, επρεπε να ηξερες που ειναι αυτο το "κατω" χαχαχα :lol:

Έπρεπε να την ρωτούσα :lol:

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

"Μπάμπη μου λείπεις. Πεθυμησα το κορμάκι και τα πατουσάκια σου. Σ αγαπω! Κωστας"
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

"Μπάμπη μου λείπεις. Πεθυμησα το κορμάκι και τα πατουσάκια σου. Σ αγαπω! Κωστας"

Ουπς...:lol:

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

:lol::lol::lol:

Ρε τον Κωστάκη. Πάντως πραγματικά δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα αν έβλεπα τέτοιο μήνυμα :ρ

πριν απο αρκετο καιρο μου ηρθε το εξης μηνυμα "γεια σου μαρια χαθηκαμε...τελειωσα με την σχεση μου εδω και λιγο καιρο και σκεφτομουν να ξαναβρεθουμε.ελενη."

αχχχ ελενη...

πριν απο αρκετο καιρο μου ηρθε το εξης μηνυμα "γεια σου μαρια χαθηκαμε...τελειωσα με την σχεση μου εδω και λιγο καιρο και σκεφτομουν να ξαναβρεθουμε.ελενη."

αχχχ ελενη...

ayto αν δεν κανω λάθος εχει γίνει τεράστιο θέμα καθώς αν κάνεις το λάθος να καλέσεις-γτ κάτι τέτοιο σε προτρέπει να κάνεις, χρεώνεσαι τρελά

νομιζω ητανε κανονικο(?) sms..δεν πηρα τηλ. για να μην μπω αναμεσα στο ζευγαρι.:P.μου εχουν ερθει κανα 2 τετοια sms αλλα φαινοντουσαν οτι ηταν για τρελη χρεωση.

το ιδιο εχει ερθει και σε μενα,2-3 φορες και αλλες τοσες σε γνωστους.Τη μια μολις γυρισε απο Παρισι φρεσκοχωρισμενη και ψαχνεται, την αλλη ψαχνεται σε μια πισινα...

ενα ωραιο μυνημα που ελαβα πριν κατι μηνες.

για με λενε χριστηνα και σε ειδα στη καφετερια και μου αρεσες.μαλιστα ο θανασης μου δωσε το νουμερο σου.απαντησε μου:X

Ουτε σε καφετερια ειχα παει εκεινη τη περιοδο,ουτε κανενα θαναση ξερω..:lol:

και ακομα περιμενει απαντηση

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

αχχχ ελενη...

Και σε μενα ειχε ερθει ακριβως το ιδιο μυνημα αλλα με διαφορετικα ονοματα:"Κατερινα μου χαθηκαμε.Χωρισα πριν λιγο καιρο και σκεφτηκα να πηγαιναμε για κανεναν καφε.Τζενη".Σιγουρα θα παιζει απατη απο πισω.

Επισεις μου εχει τυχει πριν περιπου 5-6 χρονια να στειλω εγω ο ιδιος μυνημα σε αγνωστο λαθος αριθμο.Ενας φιλος μου ειχε αλλαξει αριθμο και τον ειχα σημειωσει στο σχολειο σε ενα χαρτακι,μιας και δεν επιτρεποταν τα κινητα στο σχολειο.Ε λοιπον την επομενη μερα ειχαμε κανονισει να βρεθουμε και του εστειλα μυνημα "Κατα τις 8 να εισαι στην ταδε πλατεια".Μετα απο λιγο με παιρνει τηλεφωνο μια αγνωστη γυναικα και μου λεει "μου στειλατα ενα μυνημα να ειμαι στις 8 η ωρα στην πλατεια.ποιος ειστε?"Λεω σορρυ λαθος,αλλου ηθελα να το στειλω.Τελικα αποδειχτηκε οτι στο χαρτακι με τον αριθμο ειχα σημειωσει λαθος ενα ψηφιο.

Σοβαρα,σου ηρθε τετοιο μυνημα???:lol::lol::lol:

ενα ωραιο μυνημα που ελαβα πριν κατι μηνες.

για με λενε χριστηνα και σε ειδα στη καφετερια και μου αρεσες.μαλιστα ο θανασης μου δωσε το νουμερο σου.απαντησε μου:X

Ουτε σε καφετερια ειχα παει εκεινη τη περιοδο,ουτε κανενα θαναση ξερω..:lol:

και ακομα περιμενει απαντηση

Ειχα δει παλιοτερα στο internet οτι και αυτο το μυνημα περι απατης προκειται.Αν απαντησεις χρεωνεσαι τα κερατα σου.Εχει κυκλοφορησει με διαφορα ονοματα.Ουσιαστικα αυτοι που τα στελνουν παιζουν με τις πιθανοτητες.Σου λεει αμα αυτος που το λαβει ειναι αντρας,εχει καποιον φιλο θαναση και εχει βγει προσφατα για καφε δεν μπορει,θα τσιμπησει.

Edited by NetSurfer_g7

Σοβαρα,σου ηρθε τετοιο μυνημα???:lol::lol::lol:

.

ναι.είναι η δευτερη συσκευή μου και δε βγαζει σε ολη την οθόνη το μνμ, αλλιώς θα το εβγαζα φωτογραφια

το ιδιο εχει ερθει και σε μενα,2-3 φορες και αλλες τοσες σε γνωστους.Τη μια μολις γυρισε απο Παρισι φρεσκοχωρισμενη και ψαχνεται, την αλλη ψαχνεται σε μια πισινα...

και νομιζα οτι ειμαι ο μοναδικος...χχαχαχ.παντως μου εχουν ερθει και πιο σοβαρο sms του τυπου:το συμβολαιο που μου εδωσες εχει σοβαρα λαθη.μην κανεις τιποτα και παρε με μολις μπορεσεις τηλεφωνο".εννοειται οτι απαντησα στον κυριο οτι εστειλε σε λαθος αριθμο μηνυμα και ευγενεστατος ο κυριος απαντησε συγγνωμη για την ενοχληση κτλ και ευτυχως που του ειπα οτι εστειλε σε λαθος νουμερο,

και νομιζα οτι ειμαι ο μοναδικος...χχαχαχ.παντως μου εχουν ερθει και πιο σοβαρο sms του τυπου:το συμβολαιο που μου εδωσες εχει σοβαρα λαθη.μην κανεις τιποτα και παρε με μολις μπορεσεις τηλεφωνο".εννοειται οτι απαντησα στον κυριο οτι εστειλε σε λαθος αριθμο μηνυμα και ευγενεστατος ο κυριος απαντησε συγγνωμη για την ενοχληση κτλ και ευτυχως που του ειπα οτι εστειλε σε λαθος νουμερο,
ναι, αν και καμία φορά και αυτά τα "σοβαρα" σμς οδηγούν αλλού.

Πριν μήνες δεχτηκα σμς "ελα φίλε,όλα καλά με την μάνα σου; Πως πάει?"

Απάντησα με σμς πως κάνει λάθος.

Σύντομα έλαβα σμς " συγγνώμη ,έκανα λάθος"

Ακολούθησαν και τα εξής σμς "έτσι απο περιέργεια, ποια πόλη είναι εκεί?" (εννοείται δεν απάντησα σε κανένα σμς πέρα του "κάνατε λάθος")

"αγόρι είσαι η κορίτσι?"

"γιατί δεν απαντας?"

"οκ?"

• 4 weeks later...

Ντριν. Ντριν.ορίστε;ώπα κλειστό. Λάθος.τώρα αυτός η σκεφτόταν δυνατά η έχει αδυναμία Πρωτοβουλίας.

Απεστάλη από LG-D802 μέσω Greek Forums, δημιουργήθηκε απο το appyet.com