eon Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 greek map?? :confused: :blink: erotisi...epidi den to ksero ka8olou 8elei gps? Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 greek map?? :confused: :blink: το εβαλα στο 6630 δουλευει αψογα εχει ολη την ευρωπη και την ελλαδα φυσικα ειναι στα ελληνικα τα παντα αλλα το μονο κακο ειναι οτι θελει να συνδεθει με gprs αλλα και χωρις αυτο δουλευει κανονικα αλλα σε ρωταει συνεχεια με τι να συνδεθω αλλα καποιο κολπο θα υπαρχει να μην σε ρωταει προς το παρον το ψαχνω ακομα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 την καλησπερα μου. sorry κιολας, αλλα πως βαζουμε τραγουδια για να τα παιξει στο power mp3; δε το βρηκα :wacko: To Power MP3 prepei na anagnorizei mono playlists. To mono poy exeis na kaneis einai na dhmioyrghseis mia oloklhromenh playlist me ola ta moysika kommatia poy exeis apothhkeymena sto kinhto soy thlefono :) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 den anagnwrizei mono playlist diladh m3u alla kai mp3 kai ogg kai acc.arkei na ta valeis se ena fakelo kai na ton epilexeis apo to programma na vlepei apo kei ta tragoudia Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Behind the development project, lay a vision that, some time in the future, GPS (Global Positioning System) receivers would be integrated into mobile phones. Ίσως αποτελέσει το ιδανικό πρόγραμμα για τα μεταγενέστερα series 60 που θα ενσωματώνουν δέκτη gps. O χάρτης της Ελλάδας δεν έχει ανέβει. giogio, εσύ έχεις κατεβάσει και τον χάρτη της Ελλάδας; Αν ναι, απο πού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Behind the development project, lay a vision that, some time in the future, GPS (Global Positioning System) receivers would be integrated into mobile phones. Ίσως αποτελέσει το ιδανικό πρόγραμμα για τα μεταγενέστερα series 60 που θα ενσωματώνουν δέκτη gps. O χάρτης της Ελλάδας δεν έχει ανέβει. giogio, εσύ έχεις κατεβάσει και τον χάρτη της Ελλάδας; Αν ναι, απο πού; οχι δεν εχω τον χαρτη της ελλαδας εχω κατεβασει αυτα τα αρχεια που εχει εκει και τα εχω κανει install και εχει και την ελλαδα μεσα αλλα απο οτι ειδα εχει αθηνα τα παντα πατρα θεσσλονικη εθνικες οδους αττικη οδος απλα δεν εχει χαρτογραφηση ολη την ελλαδα π.χ.γιαννενα κερκυρα και τετοια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 οχι δεν εχω τον χαρτη της ελλαδας εχω κατεβασει αυτα τα αρχεια που εχει εκει και τα εχω κανει install και εχει και την ελλαδα μεσα αλλα απο οτι ειδα εχει αθηνα τα παντα πατρα θεσσλονικη εθνικες οδους αττικη οδος απλα δεν εχει χαρτογραφηση ολη την ελλαδα π.χ.γιαννενα κερκυρα και τετοια Mα που τα έχει αυτά, αφού δεν έχει ανεβάσει τους χάρτες της Ελλάδας στο forum που λες, μόνο κάποιες Αμερικάνικες πολιτείες. Εγώ που εγκατέστησα και τα δύο αρχεία δεν έχει κανένα χάρτη κα απλά με ρωτάει αν θέλω να συνδεθώ με ιντερνετ. Αλλά και να ήταν μέσα στα αρχεία πως ήταν δυνατόν μέσα σε 1ΜΒ αρχείο να περιλαμβάνονται τόσες περιοχές;; Όταν λες πλήρη χαρτογράφηση για την Αθήνα για πχ. μιλάμε για κάθε δρόμο όπως έχει το route66 ή για τις κεντρικές αρτηρίες μόνο; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Behind the development project, lay a vision that, some time in the future, GPS (Global Positioning System) receivers would be integrated into mobile phones. Ίσως αποτελέσει το ιδανικό πρόγραμμα για τα μεταγενέστερα series 60 που θα ενσωματώνουν δέκτη gps. O χάρτης της Ελλάδας δεν έχει ανέβει. giogio, εσύ έχεις κατεβάσει και τον χάρτη της Ελλάδας; Αν ναι, απο πού; Ειδα οτι ζητησες τον χαρτη της ελλαδας και δεν πηρες απαντηση... Αν και σε εγω δεν βλεπω κανεναν χαρτη θελει συνεχεια να μπει στο internet ΑΜΑΝ.... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Καλησπερα σε ολους! Ξερω πως δεν ειναι το καταληλοτερο μερος για να κανω την ερωτηση μου,αλα οποιος μπορει ας μεβοθησει. Εχω την αρχικη καρτα των 64ΜΒ και θελω να βαλω μια 256ΜΒ. Η ερωτησιες μου ειναι οι εξης: 1η Αν περασω (με card reader) ολα τα δεδομενα της 64αρας στον υπολογιστη και μετα τα μεταφερω στην 256αρα,οι εφαρμογες και τα παιχνιδια θα τεξουν κανονικα? 2η Αν αυτη η καρτα που εχω τωρα στο 6680 την βαλω σ ενα αλλο τηλ π.χ. 6630 θα τρεξουν κανονικα οι εφαρμογες? Ζητω συγνωμη απ` ολους για τις αφελεις (για πολλους) ερωτησεις μου Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 paidia poia efarmogh einai pou paizei me stereo hxo mesw bluetooth.evala ton teleutaio widcomm driver kai xrhsimopoiw ta hxeia tou pc gia na paixw tracks pou exw sto kinhto!neo_com help.. :0 Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Καλησπερα σε ολους! Ξερω πως δεν ειναι το καταληλοτερο μερος για να κανω την ερωτηση μου,αλα οποιος μπορει ας μεβοθησει. Εχω την αρχικη καρτα των 64ΜΒ και θελω να βαλω μια 256ΜΒ. Η ερωτησιες μου ειναι οι εξης: 1η Αν περασω (με card reader) ολα τα δεδομενα της 64αρας στον υπολογιστη και μετα τα μεταφερω στην 256αρα,οι εφαρμογες και τα παιχνιδια θα τεξουν κανονικα? 2η Αν αυτη η καρτα που εχω τωρα στο 6680 την βαλω σ ενα αλλο τηλ π.χ. 6630 θα τρεξουν κανονικα οι εφαρμογες? Ζητω συγνωμη απ` ολους για τις αφελεις (για πολλους) ερωτησεις μου Ευχαριστω! 1) Φτάνει να έχεις την επιλογή στον Η/Υ σου, να σου δείχνει τα κρυφά αρχεία και φακκέλους για να τα κάνεις αντιγραφή επικόληση, αν δεν τα βλέπεις δεν θα τρέξει τίποτα. 2) Το πιθανότερο πώς όχι διότι πάντα πάει ένα μικρό αρχείο στη μνήμη του τηλεφώνου για να οδηγήσει το ανοιγμα της εφαρμογής στην καρτα. Παράθεση ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 1) Φτάνει να έχεις την επιλογή στον Η/Υ σου, να σου δείχνει τα κρυφά αρχεία και φακκέλους για να τα κάνεις αντιγραφή επικόληση, αν δεν τα βλέπεις δεν θα τρέξει τίποτα. 2) Το πιθανότερο πώς όχι διότι πάντα πάει ένα μικρό αρχείο στη μνήμη του τηλεφώνου για να οδηγήσει το ανοιγμα της εφαρμογής στην καρτα. τα περισσότερα προγράμματα θα δουλεύουν, με λίγα θα έχει πρόβλημα, έχω κάνει αυτή τη διαδηκασία αρκετές φορές. Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Meta apo toso kairo me to Puppetmaster mou fainetai irthe h wra na allaksoume kai ligo e.... :happy: ControlFreak v2.50 :up: :up: :up: http://www.handango.com/include/pictures/796675/ani.gif EDIT: Meta apo arketh enasxolhsh mazi tou exw meinei... :X :shock: :w00t: Einai apla apisteyto!!! :yahoo: MUST HAVE application ;) Εμένα αρνείται πεισματικά να κάνει connect με το pc... Πρέπει να κάνεις κάτι συγκεκριμένο; χρησιμοποιώ microsoft bt drivers, δε ξέρω αν πάιζει σημασία... EDIT: Άκυρο, το έφτιαξα τελικά! Μετράει πολύ το προγραμματάκι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 EDIT: Άκυρο, το έφτιαξα τελικά! Μετράει πολύ το προγραμματάκι!!! Mipws eixes energopoihmeno ton server tou puppetmaster? :O -Emena etsi egine thn prwth fora pou to etreksa, kai htan ayto! ;) Meta molis ton ekleisa ola OK! :D Twra pia exw valei to winamp sta startup programs mias kai leitourgei ayto ws "server" ;) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Mα που τα έχει αυτά, αφού δεν έχει ανεβάσει τους χάρτες της Ελλάδας στο forum που λες, μόνο κάποιες Αμερικάνικες πολιτείες. Εγώ που εγκατέστησα και τα δύο αρχεία δεν έχει κανένα χάρτη κα απλά με ρωτάει αν θέλω να συνδεθώ με ιντερνετ. Αλλά και να ήταν μέσα στα αρχεία πως ήταν δυνατόν μέσα σε 1ΜΒ αρχείο να περιλαμβάνονται τόσες περιοχές;; Όταν λες πλήρη χαρτογράφηση για την Αθήνα για πχ. μιλάμε για κάθε δρόμο όπως έχει το route66 ή για τις κεντρικές αρτηρίες μόνο; εχεις δικιο φιλε μου αλλα με το που κανεις συνδεση με internet που σου ζηταει στην αρχη και μετα που μπαινει στο μενου σου εμφανιζει ολο τον χαρτη της ευρωπης και η ελλαδα μεσα κανονικα κανε ενα τεστ να το δεις οσο για καλυψη στην αθηνα ειναι πληρης στενα παραστενα τα παντα κεντρικες οδους και οτι αλλο θες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 ρε παιδια οταν παω να παιξω μερικα βιντεο με το smartmovie μου βγαζει οτι λειπουν ορισμενα codecs, οπως τα : DIV3 MSVC mp42 IV32iv41 τι πρεπει να κανω; επισης οσο αφορα το controlfrerak και αλλα παρομοια προγραμματα remote controlling, οπως το total iremote, χρειαζεται να εχω στον υπολογιστη bluetooth adaptor; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Για το control freak και το puppetmaster ναι χρειάζεται bluetooth στο pc... Για το total iremote χρειάζεται υπέρυθρες στο κινητό!!!:p :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Meta apo toso kairo me to Puppetmaster mou fainetai irthe h wra na allaksoume kai ligo e.... :happy: ControlFreak v2.50 :up: :up: http://www.handango.com/include/pictures/796675/ani.gif EDIT: Meta apo arketh enasxolhsh mazi tou exw meinei... :X :shock: :w00t: Einai apla apisteyto!!! :yahoo: MUST HAVE application ;) Τελειο το προγραμματακι. Εχω βαλει και την full εκδοση και τωρα βλεπω ταινιες απο το κινητο :D Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Τελειο το προγραμματακι. Εχω βαλει και την full εκδοση και τωρα βλεπω ταινιες απο το κινητο :D Με τι Frame Rate? Γιατί σε εμένα σέρνεται... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Με τι Frame Rate? Γιατί σε εμένα σέρνεται... Δεν ξεω δεν το λεει πουθενα. Σχεδον κανονικη, ταινια βλεπεται ανετα. Του εκανα και μια συγκριση με την οθονη το υπολογιστη, το κινητο εχει περιπου μισο δευτερολεπτο καθυστεριση. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Από ποια επιλογή βλέπεις την ταινία? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Από ποια επιλογή βλέπεις την ταινία? Δεν υπαρχει επιλογη. Βαζεις την ταινια να παιζει στον υπολογιστη και στο κινητο πας computer>desktop control και βλεπεις οτι φενεται και στην οθονη του υπολογιστη. Αν θες και full screen πας settings και στο dexktop image size επιλεγεις full screen rotated Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Δεν υπαρχει επιλογη. Βαζεις την ταινια να παιζει στον υπολογιστη και στο κινητο πας computer>desktop control και βλεπεις οτι φενεται και στην οθονη του υπολογιστη. Αν θες και full screen πας settings και στο dexktop image size επιλεγεις full screen rotated Fovero etsi!! :D Epishs fovero einai kai to interface ths efarmoghs (kamia sxesi me to xalia se emfanish puppetmaster :p ). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 1) Φτάνει να έχεις την επιλογή στον Η/Υ σου, να σου δείχνει τα κρυφά αρχεία και φακκέλους για να τα κάνεις αντιγραφή επικόληση, αν δεν τα βλέπεις δεν θα τρέξει τίποτα. Σ`ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Μπορεις να μου πεις πως μπορω να το δω στο PC αν ειναι ενεργοποιημενη αυτη επιλογη; Σ ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Σ`ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Μπορεις να μου πεις πως μπορω να το δω στο PC αν ειναι ενεργοποιημενη αυτη επιλογη; Σ ευχαριστω πολυ! Θα πας Εργαλεια - Επιλογες Φακελων - Προβολη και θα τικαρεις το Εμφανιση κρυφων αρχειων και φακελων.;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts