stardrive Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Mπράβο κάτι τέτοιο, να παίρνει στοιχεία καρτών (vcards) αλλά και χρήσιμα passwords...Κάπου είχα δει ένα καλό, δεν θυμάμαι ποιό.... Θα με ενδιέφερε και μένα κάτι τέτοιο άμμεσα. Οπότε όποιος γνωρίζει....;) Παράθεση ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Υπάρχει κάποιο, αλλά μου διαφεύγει το όνομά του. Το είχα δει πρόσφατα. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Δοκίμασα τον viking ΜΡ3 Player στο 6630. Δυστυχώς δεν είναι καθόλου λειτουργικός :( . Ακόμα δεν έχω βρει τον τρόπο για να εμφανιστούν οι playlists που έχω αποθηκεύσει στο κινητό.Γνωρίζει κανείς αν είναι προσβάσιμες μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Δοκίμασα τον viking ΜΡ3 Player στο 6630. Δυστυχώς δεν είναι καθόλου λειτουργικός :( . Ακόμα δεν έχω βρει τον τρόπο για να εμφανιστούν οι playlists που έχω αποθηκεύσει στο κινητό.Γνωρίζει κανείς αν είναι προσβάσιμες μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής; Δεν νομίζω να μπορείς να δεις playlists με τον Viking ΜΡ3 Player... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Telika iparxi kana ogg player pou na pezi sto n70? an ginete doste kana link giati ine anagki. efxaristo prokatabolika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Δεν νομίζω να μπορείς να δεις playlists με τον Viking ΜΡ3 Player... Ουτε να δεις μπορεις ουτε να φτιαξεις μεσω του προγραμματος αυτου Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 copy παο το θέμα εφαρμογές Δοκίμασα να απεγκαταστήσω στο Ν70 την εφαρμογή μουσική για να παίζω τα κομμάτια με τον απλό και κλασικό mp3player (σαν αυτόν που υπάρχει στο 6630/80) αλλά δεν γίνεται να τον απεγκαταστήσω. Τα έσβησα όλα τα αρχεία του αλλά συνεχίζει να υπάρχει. Στο Ν90 το έκανα και σε αρκετές περιπτωσεις εντόπισα πλεονεκτήματα του παλιού αυτού Player απο τον νέο που λέγεται μουσική. Για παράδειγμα μπορούμε να βλέπουμε τον τίτλο του κομματιού που παίζεται απο την οθόνη αναμονής, κάτι που δεν γίνεται με την εφαρμογή μουσική. Επίσης, στο Ν90, μπορούσα να αυξομειώνω την ένταση με κλειστό το κάλυμμα. Γι'αυτό και σκέφτομαι μήπως και μπορούμε να το πετύχουμε αυτό και στο Ν70. Θα ήταν πολύ χρήσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Κανενα wma player που να δουλευει στο ν70? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Αν καταλαβα τι εννοεις... Ο mp3 player που εχει ενσωματομενο το κινητο βρισκεται μεσα στον z:/ και τρεχει απο κει. οποτε δεν γινεται να τον σβήσεις Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Απλά στο Ν90 μπορείς να τον σβήσεις και να χρησιμοποιήσεις τον παλιότερο player, ο οποίος ανοίγει μέσω real player και είναι απίσης πολύ εύχρηστος μιας και σε αφήνει να δημιουργήσεις λίστες, να οργανώσεις τα κομμάτια σου και όλα τα σχετικά. Πάντως στο Ν90, σου δίνεται η δυνατότητα να διαλέξεις ποιόν θα χρησιμοποιήσεις και θα μου άρεσε να το είχα και στο Ν70. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiakoub Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Θα ηθελα να σας κανω μια σειρα απο ερωτησεις: 1.τι διαφορα εχουν τα ogg απο τα mp3 αρχεια; Ποια ειναι μεγαλυτερα σε μεγεθος και ποια προσφερουν καλυτερη ποιοτητα; 2.υπαρχει καποιο καλο site απο οπου να μπορω να βρω αρκετη ποικιλια ogg; 3.ποιον θεωρειται ως καλυτερο ogg player για 6680; (θα παιζει και mp3?) 4.υπαρχει καποιο προγραμμα για να μετατρεπω τα mp3 σε ogg; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 neo_com_3 dokimases re su to powermp3 ?apsogo programma isws kalutero kai apo thn authentia ton oggplayer.alla de mou vlepei ta mp3 sto n70!! Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 re paidia to powermp3 sto n70 sas bgazei ta mp3?apsogos player alla mono ta ogg mou bgazei sth playlist.eprepe sumfwna me to info tou na bgazei ogg mp3 kai alla Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 pedia to camera fx pezi sto n70? kai kapio programa gia na pezi ta ogg sto n70 iparxi? Den ksero ti na kano exo dokimasi 3-4 programata kai kanena den epeze ogg. Efxaristo proatabolika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 neo_com_3 dokimases re su to powermp3 ?apsogo programma isws kalutero kai apo thn authentia ton oggplayer.alla de mou vlepei ta mp3 sto n70!! Ωραία... Σε εμένα δεν βλέπει τα ogg!!! Πάντως στα mp3 είναι πολύ καλό! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 OggPlay 1.6.6 BETA Aπο οτι βρηκα δοκιμαστηκε σε Ν90 και ειναι οκ ,μονο προβλημα οτι εμφανιζει πολυ μικρα τα γραμματα http://www.rapidsharing.com/22d448c8994bfdc18eb5c118e2074219 http://www.iphone-forum.org/showthread.php?t=90971 Για τον φίλο που ζήτησε το link... Πάντως δεν πρέπει να έψαξες και πολύ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Θα ηθελα να σας κανω μια σειρα απο ερωτησεις: 1.τι διαφορα εχουν τα ogg απο τα mp3 αρχεια; Ποια ειναι μεγαλυτερα σε μεγεθος και ποια προσφερουν καλυτερη ποιοτητα; 2.υπαρχει καποιο καλο site απο οπου να μπορω να βρω αρκετη ποικιλια ogg; 3.ποιον θεωρειται ως καλυτερο ogg player για 6680; (θα παιζει και mp3?) 4.υπαρχει καποιο προγραμμα για να μετατρεπω τα mp3 σε ogg; 1) Μικρότερο μέγεθος με καλύτερη ποιότητα... 2) Δεν γνωρίζω... 3) OggPlayer - το link του site θα το βρεις με μια απλή αναζήτηση στο yahoo... 4) Εγώ παίζω με το Easy CD Ripper απ' ευθείας από τα CD μου - γιατί αν κάνεις τα mp3 σε ogg, πάει περίπατο η ποιότητα που λέγαμε... Αυτά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 1. Ναι. 2. Δοκίμασε τον Ultra MP3. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Υποστηρίζει στέρεο ήχο ο ultra mp3; ποια έκδοση του είναι συμβατή με Ν70; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george cc Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να βλέπεις ποιές εφαρμογές σου είναι ανοιχτές και τρέχουν και να μπορείς να τις κλείνεις,σαν το SMan;Μην μου πείτε για τον κλάσικό τρόπο με το κουμπί που βλέπεις ποιές εφαρμογές είναι ανοιχτές γιατί υπάρχουν και άλλες εφαρμογές που τρέχουν κρυφά. Παράθεση george cc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 AppMan ;) apo tis vasikes efarmoges Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 1. Ναι. 2. Δοκίμασε τον Ultra MP3. pia ekdosi tou camera fx doulebi afti pou ine kai gia to n90? to ultra mp3 to dokimasa ala ta ogg den mou ta epeze mono ta mp3 ebala tin teleftea ekdosi.ise sigouros oti doulebi gia to n70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 1. Υπάρχει και η κανονική έκδοση. Πάντως δεν νομίζω ότι θα έχεις προβλήματα και μ' αυτήν του Ν90. Αν την έχεις, δοκιμασέ την, δεν χάνεις κάτι. 2. Νομίζω ότι λειτουργεί και στο Ν70. Μου φαίνεται περίεργο όμως από την στιγμή που παίζει το πρόγραμμα να μην αναπαράγει και τα OGG αρχεία. Δεν κάνεις την ερώτηση στο φόρουμ του Ν70, για να δεις αν έχουν κι άλλοι αυτό το πρόβλημα; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 efxaristo poli file mou.Ebala to camera fx pro 2.60 pou ine kai gia n90 kai doulebi mia xara.ebala kai to ogg play 1.66 ala lei oti ine beta ala ta pezi ta ogg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Beta σημαίνει ότι η εφαρμογή δεν είναι στο τελικό της στάδιο(είναι στην ουσία δοκιμαστική) και ίσως να παρουσιάσει σφάλματα. Αυτό πάντως δεν αποκλείει σε καμία περίπτωση ότι δεν μπορεί και να λειτουργεί χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts