Jump to content

[S60 1st, 2nd Edition] Εφαρμογές v6.1/7.0 & 8.0a

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ασχετο, τωρα θα ανοιχτει και thread 8.1a;:)

Απ'οτι βλεπω υπαρχει αρκετα μεγαλη συμβατοτητα με τις εφαρμογες στο N90 οποτε δεν νομιζω να χρειαζεται.

Κατσε να ερθει το N91 με το Symbian OS 9.1 και τοτε βλεπουμε. ;)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

στο IVCM μπες στο μενου, οχι στα εικονιδια και προσπαθησε να πας πολυ γρηγορα απο το lists ή και πιο περα προς το action. βγαζει σφαλμα; εμενα η 1.00 βγαζει. απο το ivoices στο action οχι. αν ερθει το Ν91 θα κανουμε παρτυ :D

Οχι η νεα εκδοση δεν βγαζει error εκει που λες και γενικοτερα δεν μου εχει κρασαρει καθολου οση ωρα κοιταω τις ρυθμισεις τωρα. :)

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

για το ΕΤΙ, δεν ξερω αν θα βοηθησει, εσεις θα μας πειτε :)

http://www.iphone-forum.org/viewtopic.php?t=44903

At last.... :yahoo:

Επιτελους δουλευει απροβληματιστα!!!Thanks nikoskat. ;)

At last.... :yahoo:

Επιτελους δουλευει απροβληματιστα!!!Thanks nikoskat. ;)

εγω οταν ανοιγω την εφαρμογη και παταω για εγγραφη η εφαρμογη με πεταει απεξω.και δεν εχει καν ρυθμισεις για να βαλεις την αναλυση που θες.το εχω εγγαταστηση στην mmc μηπως φτεει αυτο???

εγω οταν ανοιγω την εφαρμογη και παταω για εγγραφη η εφαρμογη με πεταει απεξω.και δεν εχει καν ρυθμισεις για να βαλεις την αναλυση που θες.το εχω εγγαταστηση στην mmc μηπως φτεει αυτο???
Και εμενα το ιδιο μου κανει αλλα το διεγραψα και το ξαναεγραψα χωρις το .app και δουλεψε,για δοκιμασε!Το δοκιμασα στο 6680 που πραγματι δουλευει με την πισω καμερα αλλα δεν βρηκα απο που ρυθμιζω την αναλυση,ασε που απο τη στιγμη που το εβαλα κολησε δυο φορες το κινητο μου εκει που δεν θυμαμαι απο ποτε μου ειχε ξανακολησει και ετσι το διεγραψα!Ισως να μην κανει για την εκδοση την V 2.04 που εχω στο κινητο μου?Δεν ξερω! :O
Παναγιώτης

Το eti camcorder δουλευει αψογα!!! :)

Πως γινεται να γραψει σε αναλυση 320x240?? :O

Μηπως πρεπει και παλι να πειραξουμε το *.ini;; :confused:

Και κατι αλλο οποιος αλλος εχει βαλει το interactive voice call master εχει παρατηρησει μειωσει στην διαρκεια ζωης της μπαταριας;;Απο την στιγμη που το εβαλα θελει φορτισμα 1 φορα την ημερα.

Μου θυμιζει την 1η εκδοση του SysMan που ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα και οταν ετρεχε στο background καταναλωνε πολυ μπαταρια.

Μηπως πρεπει και παλι να πειραξουμε το *.ini;; :confused:

Και κατι αλλο οποιος αλλος εχει βαλει το interactive voice call master εχει παρατηρησει μειωσει στην διαρκεια ζωης της μπαταριας;;Απο την στιγμη που το εβαλα θελει φορτισμα 1 φορα την ημερα.

Μου θυμιζει την 1η εκδοση του SysMan που ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα και οταν ετρεχε στο background καταναλωνε πολυ μπαταρια.

Πως το πειραζουμε δηλαδη το *.ini?? :O Πρεπει να το αντικαταστησουμε με καποιο αλλο μηπως? :confused:

B L U E in G R E E N :cool:

Γεια σας παιδια για καλυτερη αναλυση στο ΕΤΙ βαλτε στα settings profile PC.Εγω εχω το ΕΤΙ απο τους SMPDA *****ed και δουλευει καλα.φιλικα IASONAS.
Jason the Greek

Πως το πειραζουμε δηλαδη το *.ini?? :O Πρεπει να το αντικαταστησουμε με καποιο αλλο μηπως? :confused:

Auto vrika kapou sto i-phone.

Adikatestiseto me to original. Lynei to problem me thn grhgorh anaparagwgh.

Γεια σας παιδια για καλυτερη αναλυση στο ΕΤΙ βαλτε στα settings profile PC.Εγω εχω το ΕΤΙ απο τους SMPDA *****ed και δουλευει καλα.φιλικα IASONAS.

Ναι αλλα και παλι η αναλυση δεν ειναι 240x320, ειναι 160x120 :(

Auto vrika kapou sto i-phone.

Adikatestiseto me to original. Lynei to problem me thn grhgorh anaparagwgh.

Αυτο το προβλημα φιλε μου εχει ηδη λυθει απο χθες ;) Ριξε μια ματια λιγο πιο πανω και θα καταλαβεις. Το θεμα ειναι πως γινεται να γραφει σε μεγαλη αναλυση. :confused:

το αλλαζεις απο το pc και το ξαναπερνας ;)

Γεια σας παιδια για καλυτερη αναλυση στο ΕΤΙ βαλτε στα settings profile PC..

Σε πιο profile έχει μεγαλύτερη ανάλυση?

Νομίζω ότι στο settings profile Edit έχει ακόμα καλύτερη ανάλυση από το settings profile PC... Και όσο πάει μεγαλώνει με αποτέλεσμα να κόβει καρέ.

Κάνω κάποιο λάθος? :confused:

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

Δεν το πιασα

Να το αλλαξω?? Πως?

το στελνεις στο pc, το ανοιγεις, κανεις οτι μετατροπες θελεις, π.χ. εκει που λεει diswidth=160 και disheight=120 εσυ βαζεις οτι νουμερο θες, το σωζεις και μετα το ξαναστελνεις και το βαζεις στο φακελο του ΕΤΙ εκει που ηταν. αλλα το θεμα ειναι ποιοι συνδυασμοι αλλαγων πιανουν γιατι συνηθως ή δε γραφει καθολου ή γραφει με τις ιδιες ρυθμισεις ακομα κι αν τα αλλαξεις.

Νομίζω ότι στο settings profile Edit έχει ακόμα καλύτερη ανάλυση από το settings profile PC... Και όσο πάει μεγαλώνει με αποτέλεσμα να κόβει καρέ.

Κάνω κάποιο λάθος?

ολα τα προφιλ ιδια αναλυση εχουν, αυτο που αλλαζει ειναι το quality και το framerate. θεωρητικα το pc εχει τις καλυτερες ρυθμισεις αλλα σε μενα γραφει καλυτερα στο edit.

Η συγκεκριμενη εκδοση ειναι επιτελους η μονη που δουλευει σωστα στο κινητο μου (6630 - 4.03 firmware).

Δοκιμασα τα παρακάτω profiles με τα αντιστοιχα αποτελεσματα (παντα μιλαω για το .ini αρχειο που εχει by default το προγραμμα - χωρις καμια αλλαγη):

- Phone profile : 80x64 - 15 frames/sec - Video data rate: 23kbps, Audio bit rate: 32 kbps

- PC profile : 160x120 - 14 frames/sec - Video data rate: 30kbps, Audio bit rate: 32 kbps

- Editing profile : 160x120 - 14 frames/sec - Video data rate: 63kbps, Audio bit rate: 32 kbps

Οποτε η ψηφος μου παει στο Editing profile :)

**Παρατηρησα οτι εχει και 2 custom profiles αλλα δεν τα εχω δοκιμασει ακομα.

Παντως τα videos μονο στο PC μου μπορω να τα δω (φυσικα αφου εχω βαλει το Fddshow codec) - δεν παιζουν δηλαδη στο τηλεφωνο... να υποθεσω οτι απλα δεν υποστηριζει .avi ο Real Player ?

Πρεπει δηλαδη να βαλω καποιον αλλο media player (και μηπως και κανενα codec) στο κινητο;

Αυτα τα .inf files που δημιουργει και κραταει μαζι με καθε video τα βρισκω εκνευριστικα...

Κάνω κάποιο λάθος? :confused:

Χμμ με βαζεις σε σκεψεις. Δεν δοκιμασα μεγαλης διαρκειας videos με το Editing profile. Θα δοκιμασω καποια στιγμη και θα γραψω τα αποτελεσματα.

Update:

- Custom1 profile : 320x240 - 6 frames/sec - Video data rate: 39kbps, Audio bit rate: 32 kbps

- Custom2 profile : 320x240 - 6 frames/sec - Video data rate: 54kbps, Audio bit rate: NO AUDIO (!)

Καλο λοιπον και το Custom1 που δινει μεγαλη αναλυση 320χ240 αλλα νομιζω τα 6 frames/sec ειναι πολυ λιγα.

p.s. Τα custom δεν τα εφτιαξα εγω, απλα υπηρχαν στην εκδοση του Symbolik

δεν παιζουν δηλαδη στο τηλεφωνο... να υποθεσω οτι απλα δεν υποστηριζει .avi ο Real Player ?

Πρεπει δηλαδη να βαλω καποιον αλλο media player (και μηπως και κανενα codec) στο κινητο;

Ακριβως ο Real δεν τα παιζει . Δοκιμασες με το smartmovie ? (δεν εχω δοκιμασει καθολου την φαση με το Ετι)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Update:

- Custom1 profile : 320x240 - 6 frames/sec - Video data rate: 39kbps, Audio bit rate: 32 kbps

η εγγραφη αυτου του προφιλ ειναι καλυτερη απο την νορμαλ εγγραφη του 6630/6680???

η εγγραφη αυτου του προφιλ ειναι καλυτερη απο την νορμαλ εγγραφη του 6630/6680???

Τι εννοείς ως "νορμαλ εγγραφη του 6630/6680" ;

Εννοεις την εγγραφη του Real Player?