Jump to content

[S60 1st, 2nd Edition] Εφαρμογές v6.1/7.0 & 8.0a

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

nervous

Και εγω θελω πολλα πραγματα ,αλλα κανω υπομονη

http://www.zortal.gr/modules/xcgal/.../normal_tim.jpg

Περιμενουμε λοιπον

nervous , μπορεί να μην σε γνωρίζω απο κοντά , όμως είσαι κ γ@μώ τα παιδιά ! Εκτός απο την βοήθεια που προσφέρεις , δίνεις και κατι απαντήσεις... :p

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Άντε να δούμε τι θα εμφανιστεί στις 14 Φεβρουαρίου (3GSM 2005). Αν εμφανιστεί κάτι καινούργιο (το περιβόητο 6680!) παίζει να έχουμε πιο πολλά προγράμματα για τη real-time kernel (EKA2) έκδοση του Symbian: 8.0b ή 8.1b... :)

paidia gia peite kanena kalo file manager gia 6630???dioti to pc mobile drive k o desktop fileman tis symbianware den kanoun gia n6630!

http://mobile-review.com/forum2/customavatars/avatar7425_3.gif

All in all a must buy for every Nokia lover and for others too! UI is brilliant, MP Cam is good, the phone has got Stereo output, Great 65K TFT Screen (display) it has got everything that you would need in a phone! I must say 6630 is going to be one of my favorites!

paidia gia peite kanena kalo file manager gia 6630???dioti to pc mobile drive k o desktop fileman tis symbianware den kanoun gia n6630!

γιατι δεν βαζεις το fexplorer ή το profimail??

Αν εννοείς στο PC (για σύνδεση με το κινητό) δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι ακόμη από εκτός ΝΟΚΙΑ εταιρία. Υπάρχει όμως πάντα το PC SUITE που έχει προσθέσει ένα file manager στο My Computer (ονομάζεται Nokia Phone Browser) και λειτουργεί αφού έχεις συνδέσει το κινητό με το PC με το Nokia Connection Manager (θα το βρεις στο Control Panel). Αυτά.... ;)

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

file kala k gnosta ayta!apla rotao giati pragmati psaxno sto net gia kapion manager pou mporis na exi prosvasi sto fakelo system,alla....tsifos!

http://mobile-review.com/forum2/customavatars/avatar7425_3.gif

All in all a must buy for every Nokia lover and for others too! UI is brilliant, MP Cam is good, the phone has got Stereo output, Great 65K TFT Screen (display) it has got everything that you would need in a phone! I must say 6630 is going to be one of my favorites!

Άντε να δούμε τι θα εμφανιστεί στις 14 Φεβρουαρίου (3GSM 2005). Αν εμφανιστεί κάτι καινούργιο (το περιβόητο 6680!) παίζει να έχουμε πιο πολλά προγράμματα για τη real-time kernel (EKA2) έκδοση του Symbian: 8.0b ή 8.1b... :)

για δώσε λίγο λεπτομέριες για το real time kerner. τι χαρακτιριστικά έχει?

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Το repligo εχει καποιες διαφορες με το repligo pdf mobilizer.Ριξε μια ματια ΕΔΩ και θα δεις. ;)

Επιεδή το έψαξα τελευταίως αρκετά και έκανα και μπόλικες δοκιμές με pdf αρχεία, κατέληξα (και προτείνω ανεπιφύλακτα) στο RepliGO 2.1, καθώς είναι χίλιες φορές καλύτερο και πιο αποδοτικό (από πλευράς μεγέθους converted αρχείου) από το RepliGO Ρdf Μobilizer 1.0 !!!!

Καταρχάς το πρώτο μετατρέπει τα πάντα (όσα είναι συμβατά φυσικά) σε αρχεία .rgo για ανάγνωση από το κινητό, ενώ το δεύτερο μόνο pdf αρχεία (αυτός είναι φυσικά και ο σκοπός του) αλλά... το μέγεθος των αρχείων έχει απίστευτη διαφορά από το ένα πρόγραμμα στο άλλο με απόλυτο νικητή (βάσει των τεστ που έκανα σε μικρά και μεγάλα αρχεία) το RepliGO 2.1, ενώ η ποιότητα απεικόνισης παραμένει η ίδια και στα δύο προγράμματα (στο PC μάλιστα φαίνονται πανομοιότυπα, αν και το ένα converted αρχείο έχει κάποιες φορές (ιδίως σε μεγάλα αρχεία) το διπλάσιο μέγεθος του άλλου !!!

Η μόνη υπεροχή του RepliGO Ρdf Μobilizer είναι στη ταχύτητα μετατροπής (αλλά με χάλια αποτελέσματα στο μέγεθος του τελικού αρχείου, πιστέψτε με...).

Δοκιμάστε κι εσείς :D :D

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

nervous , μπορεί να μην σε γνωρίζω απο κοντά , όμως είσαι κ γ@μώ τα παιδιά ! Εκτός απο την βοήθεια που προσφέρεις , δίνεις και κατι απαντήσεις... :p

Tόσα λεφτά πέρνει :confused: :lol: :p

http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif

Επιεδή το έψαξα τελευταίως αρκετά και έκανα και μπόλικες δοκιμές με pdf αρχεία, κατέληξα (και προτείνω ανεπιφύλακτα) στο RepliGO 2.1, καθώς είναι χίλιες φορές καλύτερο και πιο αποδοτικό (από πλευράς μεγέθους converted αρχείου) από το RepliGO Ρdf Μobilizer 1.0 !!!!

Καταρχάς το πρώτο μετατρέπει τα πάντα (όσα είναι συμβατά φυσικά) σε αρχεία .rgo για ανάγνωση από το κινητό, ενώ το δεύτερο μόνο pdf αρχεία (αυτός είναι φυσικά και ο σκοπός του) αλλά... το μέγεθος των αρχείων έχει απίστευτη διαφορά από το ένα πρόγραμμα στο άλλο με απόλυτο νικητή (βάσει των τεστ που έκανα σε μικρά και μεγάλα αρχεία) το RepliGO 2.1, ενώ η ποιότητα απεικόνισης παραμένει η ίδια και στα δύο προγράμματα (στο PC μάλιστα φαίνονται πανομοιότυπα, αν και το ένα converted αρχείο έχει κάποιες φορές (ιδίως σε μεγάλα αρχεία) το διπλάσιο μέγεθος του άλλου !!!

Η μόνη υπεροχή του RepliGO Ρdf Μobilizer είναι στη ταχύτητα μετατροπής (αλλά με χάλια αποτελέσματα στο μέγεθος του τελικού αρχείου, πιστέψτε με...).

Δοκιμάστε κι εσείς :D :D

To RepliGo 2.0 exei megali diafora me to Repligo 2.1? Exo wri sto Emule to 2.0. To 2.1 akoma den fanike pouthena.

To RepliGo 2.0 exei megali diafora me to Repligo 2.1? Exo wri sto Emule to 2.0. To 2.1 akoma den fanike pouthena.

Καμιά ουσιαστική διαφορά... Στην ουσία είναι έκδοση 2.1 στο desktop πρόγραμμα. Όχι στο προγραμματακι του κινητού που είναι 2.0 ακόμα.

για δώσε λίγο λεπτομέριες για το real time kerner. τι χαρακτιριστικά έχει?

Κολλητέ βασικά έκανα λάθος κι εγώ και όλο το forum.

To 6630 έχει την 8.0a και όχι την b έκδοση.

http://www.forum.nokia.com/devices/6630

Ας διορθώσει κάποιος mod τον τίτλο του thread!!

k_y2 δεν υπάρχει καμία συσκευή για την ώρα με την έκδοση 8.0b. Αυτό γιατί ο real-time πυρήνας έχει πλεονεκτήματα κατά κανόνα με εννιαία chips (όπως τα καινούργια που θα προμηθευτεί η Nokia από την Texas Instrumens).

Ρε παιδια καπου ειδα πως βγηκε μια εκδοση seleq που δουλευει σε 6630 υπαρχει???

Βασικά κουράστηκα με το θέμα... γμτ... δεν ξέρω αν έχει 8.0a ή b. Βρήκα ένα άλλο κείμενο της Nokia που λέει ότι είναι με την έκδοση 8.0b.

Ρε παιδια καπου ειδα πως βγηκε μια εκδοση seleq που δουλευει σε 6630 υπαρχει???

Επισημα δεν υπαρχει κατι

http://www.ximplify.com/

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Μια πολύ καλή εφαρμογούλα , που έψαχνα καιρό (χωρίς να γνωρίζω οτι υπάρχει) ... Ακούει στο όνομα Mediasafe και παρέχει τη δυνατότητα απόκρυψης αρχείων , διαφόρων τύπων , όπως εικόνες , ήχους , σημειώσεις κ βιντεο ! :cool:

Διαβάστε για λεπτομέρειες ...

Μια πολύ καλή εφαρμογούλα , που έψαχνα καιρό (χωρίς να γνωρίζω οτι υπάρχει) ... Ακούει στο όνομα Mediasafe και παρέχει τη δυνατότητα απόκρυψης αρχείων , διαφόρων τύπων , όπως εικόνες , ήχους , σημειώσεις κ βιντεο ! :cool:

Αυτή η εφαρμογή έχει προβλήματα. Συγκεκριμένα δεν κρατάει το password που δίνεις και μετά δεν έχεις πρόσβαση ούτε εσύ στα αρχεία σου.

Αρχικό Μήνυμα από INDYJONES

Μια πολύ καλή εφαρμογούλα , που έψαχνα καιρό (χωρίς να γνωρίζω οτι υπάρχει) ... Ακούει στο όνομα Mediasafe και παρέχει τη δυνατότητα απόκρυψης αρχείων , διαφόρων τύπων , όπως εικόνες , ήχους , σημειώσεις κ βιντεο !

johner

Αυτή η εφαρμογή έχει προβλήματα. Συγκεκριμένα δεν κρατάει το password που δίνεις και μετά δεν έχεις πρόσβαση ούτε εσύ στα αρχεία σου.

Πρώτα την δοκίμασα στο 6630 μου κ μετά έγραψα ότι έγραψα ...

Σε εμένα τουλάχιστον δουλεύει άψογα , κρατάει το password , κ έχω πλήρη πρόσβαση στα αρχεία μου ...

Σε εμένα τουλάχιστον δουλεύει άψογα , κρατάει το password , κ έχω πλήρη πρόσβαση στα αρχεία μου ...

Φιλε μου ο johner ειχε δικιο γιατι σε 7610 και 6600 που εχει δοκιμαστει δεν δουλευε σωστα.Δεν κραταγε το password.Μαλλον στο 6630 ειναι ολα ok. ;)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

asymvivastos

Παράθεση:

Αρχικό Μήνυμα από INDYJONES

Φιλε μου ο johner ειχε δικιο γιατι σε 7610 και 6600 που εχει δοκιμαστει δεν δουλευε σωστα.Δεν κραταγε το password.Μαλλον στο 6630 ειναι ολα ok.

O.K ... Εγώ για το 6630 μου είπα απ την αρχή ... αν και δεν το διευκρίνισα...

Το σημαντικό ειναι οτι δουλευει για τους 6630ακιδες σαν κ εμενα ... ;)

Άλλο ένα τρομερό προγραμματάκι , το οποιο δεν έχω ακόμα προβάρει , είναι αυτό εδώ ---> ControlFreak 2

Iparxi kanena paomoio programma san to ControlFreak 2 pou na douleuei me USb kai oxi anagastika me bluetooth???

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

O.K ... Εγώ για το 6630 μου είπα απ την αρχή ... αν και δεν το διευκρίνισα...

Το σημαντικό ειναι οτι δουλευει για τους 6630ακιδες σαν κ εμενα ... ;)

Άλλο ένα τρομερό προγραμματάκι , το οποιο δεν έχω ακόμα προβάρει , είναι αυτό εδώ ---> ControlFreak 2

Dokimase kai to pupettmaster. Kai ekeino einai poli kalo. Ego prospathisa na trekso to Controlfreak alla den ta katafera. An to katafereis kai exeis oreksi, pes mas pio programmataki einai kalitero.

Thanks

Mporeite na me boithisete...

Tha bgei SNES emulator ?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=743149#post743149 :wacko: :music:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Dokimase kai to pupettmaster. Kai ekeino einai poli kalo. Ego prospathisa na trekso to Controlfreak alla den ta katafera. An to katafereis kai exeis oreksi, pes mas pio programmataki einai kalitero.

Thanks

Βασικα επιδη τα δοκιμασα και τα 2 με το 6630 μου προτεινω ανεπυφυλακτα το Puppetmaster (ουτε ο δημιουργος του να ημουν δεν θα εκανα ετσι, τι εχω παθει ; :) ) .Το control freak αν και υποστειριζει αρκετα που υποστηριζει το puppetmaster εχει το κακο οτι ειναι plug-in του winamp με αποτελεσμα να χρειαζεσαι να τρεχεισ και το winamp για να δουλεψει . Και βεβαια δεν υποστηριζει τα extra προγραμματα του puppetmaster οπως το Power DVD οποθ πραγματικα μπορεις να συνδεσεις το PC στην Tv να βαλεις το εργο σου και με το κινιτο σαν τηλεκοντρολ η ακομα καλυτερα αφοθ δεν χρειαζεται οπτικη επαφη το ΒΤ να απολαυσεις την ταινια σου. Τελικα οντως εχω πορωθει.

Θανάσης

Νοκια 6600->Νοκια 6630 ->Eten G500 -> HTC Touch Pro ->

Samung Galaxy SII ->Samung Galaxy Note