mirrorofsorrow Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 Αν της κάνεις μεταφορά σην κάρτα sim θα χάσεις πάρα πολλές πολύτιμες πληροφορίες όπως πολλαπλά τηλέφωνα, σημειώσεις, διευθύνσεις κτλ. Άσε που πιθανόν να μην χωρέσουν. Αν κάνεις αντίγραφο ασφαλείας μέσα απο το μενού μνήμη, που πρέπει να το κάνει έτσι και αλλιώς, μπορεί να μην στο αναγνωρίζει μετά το φορμάτ. Είναι κάτι το συνηθισμένο στα symbian 6. Η λύση που σου πρότεινε ο nervous είναι η πιο σίγουρη. Μετέφερε το αρχείο που θα σώσεις στον υπολογιστή σου για κάθε ενδεχόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 Ευχαριστω για τη βοη8εια! το Contacts Manager λειτουργησε αψογα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Ρε σεις.... εχω νευριασει πολυ....... Δεν μπορω να παιξω Ζελντα στο GoBoy λογω της λιγης ram... :angry: υπαρχει τροπος να το διοπθωσω?? (αν κ δ νομιζω) ΠΣ:δεν εχω καμια αλλη εφαρμογη ανοιχτη οταν το τρεχω. EDIT:Μιλαω για το Oracle of Ages , το Oracle of Seasons δουλευει κανονικα ενω το Link's Awakening δεν το χω βρει ακομα. EDIT 2:Ακυρο Βρηκα κ το Links Awakening κ το Oracle Of Ages working :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 re paidia meta apo ena format evala prwta kapia programata kai meta kai to pc suite(tin ekdosi tou cd pou sou dinoun me to kinito) kai syndeo to kinito me to pc apo yperithres kai enw mporw na metaferw pragmata apo alla programata tin prwti fora pou xrisimopieis to pc suite prepei na syndeseis to kinito kai na patiseis ok kai pataw ok exwntas syndesi to pc me to kinito kai den kanei tipota.xeretai ti einai?mhpos a valw pio kainouria ekdosi tou pcsuite? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 To Contacts Manager pou to vriskoume bre paidia? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dromeas (15 Σεπ. 2004 , 07:49) To Contacts Manager pou to vriskoume bre paidia? :) pm me your mail. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoud Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Ερώτηση: Είναι δυνατή η αλλάγη του λογότυπου δικτύου στο 3660 ? Αν ναι ξέρεις κανεις την διαδικασία. Παράθεση skype : dkoud76 My BlackBerry PIN: 206BAA9B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dkoud (15 Σεπ. 2004 , 12:53) Ερώτηση: Είναι δυνατή η αλλάγη του λογότυπου δικτύου στο 3660 ? Αν ναι ξέρεις κανεις την διαδικασία. πηγαινε με εναν file manager(π.χ seleq) βρες το logo που θες και πατα properties file set as operator logo Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Παιδια... σχεδον οποτε ανοιγω το 3660 , μετα απο λιγο μου "πεταει" : "εφαρμογη εκλεισε ePSwitcher" η κατι παρεμφερες... ποιο ειναι το προβλημα? ξερει κανεις πως μπορω να το διορθωσω? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dkoud (15 Σεπ. 2004 , 12:53) Ερώτηση: Είναι δυνατή η αλλάγη του λογότυπου δικτύου στο 3660 ? Αν ναι ξέρεις κανεις την διαδικασία. βαλε το opman πολυ καλη εφαρμογη και ευκολη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 (15 Σεπ. 2004 , 18:43) Παιδια... σχεδον οποτε ανοιγω το 3660 , μετα απο λιγο μου "πεταει" : "εφαρμογη εκλεισε ePSwitcher" η κατι παρεμφερες... ποιο ειναι το προβλημα? ξερει κανεις πως μπορω να το διορθωσω? Ευχαριστω To πρόβλημα αυτό οφείλεται στην εφαρμογή Extended Profiles Της Psiloc. προσπάθησε να την επανεγκαταστήσεις. :) Αν το πρόβλημα συνεχίζεται υπάρχει και το εναλλακτικό SmartProfiles. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 (15 Σεπ. 2004 , 18:43) Παιδια... σχεδον οποτε ανοιγω το 3660 , μετα απο λιγο μου "πεταει" : "εφαρμογη εκλεισε ePSwitcher" η κατι παρεμφερες... ποιο ειναι το προβλημα? ξερει κανεις πως μπορω να το διορθωσω? Ευχαριστω διεγραψετο καλυτερα τα προγραμματα της psiloc κολανε πολυ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Ok ευχαριστω για τη βοηθεια.,, κατι ακομα , εχει δοκιμασει κανεις το Philips Camcoder στο 3660? σε εμενα δουλευει κανονικα αλλα ηχογραφει και ηχο μονο για τα 1-2 πρωτα δευτερολεπτα , μετα τραβαει μονο εικονα χωρις ηχο.Κανονικα στο 3660 ηχογραφει ηχο κανονικα η αυτο που μου συμβαινει συμβαινει σε ολους? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 (16 Σεπ. 2004 , 16:45) Ok ευχαριστω για τη βοηθεια.,, κατι ακομα , εχει δοκιμασει κανεις το Philips Camcoder στο 3660? σε εμενα δουλευει κανονικα αλλα ηχογραφει και ηχο μονο για τα 1-2 πρωτα δευτερολεπτα , μετα τραβαει μονο εικονα χωρις ηχο.Κανονικα στο 3660 ηχογραφει ηχο κανονικα η αυτο που μου συμβαινει συμβαινει σε ολους? Ευχαριστω se emena douleyei kanonika.kai hxo kai ikona gia osa deytorolepta antexei to ipolipo tis mmc sou.mhpos evales to camcoder kapiou allou kinitou kai den einai apolita symvato?ean nai dokimasetin ekdosi gia to 3660 h to 3650. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Δυστυχως εχω τη σωστη εκδοση.... δεν ξερω μαλλον θα τραβηξω ενα μαστερ ρεσετ συντομα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 (17 Σεπ. 2004 , 15:40) Δυστυχως εχω τη σωστη εκδοση.... δεν ξερω μαλλον θα τραβηξω ενα μαστερ ρεσετ συντομα .... afou exisis sosti ekdosi mipos exeis to demo i prepei na to epanegatastiseis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 το χω καει 3-4 φορες... τεσπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 (18 Σεπ. 2004 , 12:02) το χω καει 3-4 φορες... τεσπα TOTE DOKIMASE NA TO KATEVASEIS APO KAPOY ALLOU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος resurection_boy (18 Σεπ. 2004 , 12:38) TOTE DOKIMASE NA TO KATEVASEIS APO KAPOY ALLOU Δυστυχως το εχω δοκιμασει και αυτο χωρις αποτελεσμα..... η μονη λυση φαινεται να ναι το μαστερ ρεσετ.... (αν εχω το κινητο γιατι παιζει να μην το χω πια απο τη δευτερα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 mhpos theleis na sou stilw afto pou xrisimopio egw giana dokimases?einai sigouro pws douleyei kathos douleyei kai sto diko mou (3660) kai stou xaderfou mou(3650) kai se enos filou mou(6600).an theleis pes to mou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Ok αν θες στειλτο στο S.Protoulis@gmail.com αν κ δ νομιζω πως θα γινει τιποτα. Thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 des to inbox sou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αυτο που μου εστειλες ειναι το ΕΤΙ Camcoder... εγω δοκιμαζω τοσο καιρο το philips.. το ΕΤΙ υποστηριζει ηχο? απ οτι εχω ακουσει οχι , αλλα ελπιζω να κανω λαθος :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 (19 Σεπ. 2004 , 15:07) Αυτο που μου εστειλες ειναι το ΕΤΙ Camcoder... εγω δοκιμαζω τοσο καιρο το philips.. το ΕΤΙ υποστηριζει ηχο? απ οτι εχω ακουσει οχι , αλλα ελπιζω να κανω λαθος :P υποστιριζει ηχο.ποσα mb εχεις ελευθερα στην mmc???? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Πολλα! Αφιυ υποστηριζει no Problem , εχς 100+mb ελευθερα, :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts