resurection_boy Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 re paidia kamina fora otan paw na tilefonisw mou to aposindey apo mono tou prwtou arxisi na xtypaei. ama to klisw meta litourgei kanonika. episis mou exei tyxi dio fores opos me pernie tilefonw kapios na kolei kai na min mporo na apantisw i to otidipote allo kai na anaggazomai na vgalw tin mpataria. kamia symvouli??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. March 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 ξαρει κανενας καπιο προγραμα με το πιο να μπωρο να συνδεσω 2 wav αρχεια σε ενα;; εχω προγραμα για να τα κοβο και να τα ραβω οπος θελω αλλα θελω και να συνδεσω καπια σε εναν ηχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 ξαρει κανενας καπιο προγραμα με το πιο να μπωρο να συνδεσω 2 wav αρχεια σε ενα;; εχω προγραμα για να τα κοβο και να τα ραβω οπος θελω αλλα θελω και να συνδεσω καπια σε εναν ηχο. Aν δεν κανω λαθος ,μπορεις να το κανεις για *.wav αρχεια και με την εφαρμογη "sound recorder" των windows :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. March 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 μηπος ξερεις πως;;Δεν εξω ιδεα απο sound recorder. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 μηπος ξερεις πως;;Δεν εξω ιδεα απο sound recorder. Θα ανοιξεις τον sound recorder ,μετα open το 1ο wav αρχειο. Στην συνεχεια εαν κανεις κλικ το edit ,εχει 2 επιλογες ,"insert file","mix with file" ετσι ωστε να διαλεξεις το 2ο wav . (ειμαστε και offtopic :O ) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. March 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 (ειμαστε και offtopic :O ) αφου το θελω για το 3660 μου πιστευω πως δεν ειμαστε offtopic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titika_mitsos Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 εχω nokia 3660 και συνδεση cosmote.πως κλειδωνει το πληκτρολογιο με κωδικο ασφαλειας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necropethamenos Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Νομιζω πατας μια φορα το πληκτρο σβησιματος και μετα επιλεγεις την επιλογη κλειδωμα τηλεφωνου βαζεις τον κωδικο που θελεις και εισαι ετοιμος ελπιζω να βοηθησα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 εχω nokia 3660 και συνδεση cosmote.πως κλειδωνει το πληκτρολογιο με κωδικο ασφαλειας? τον κλασικο 12345 αν δεν το εχεις αλλαξει Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlock7 Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 Γεια σας παιδια!Ειναι το πρωτο μου μηνυμα στο φορουμ σας.Ξερω οτι υπαρχει αντιστοιχο sticky για το κινητο,αλλα δεν βρηκα την απαντηση μου και γι'αυτο κανω εδω την ερωτηση!Πως μπορω ν'αλλαξω ηχο στο ξυπνητηρι?Εχω το advanced profiles που το αλλαζει,αλλα πρεπει να το αφηνω ανοιχτο το βραδυ και δεν λεει(οταν ειναι κλειστο και χτυπαει κανει τον προεπιλεγμενο ηχο κι οχι αυτον που θελω εγω).Ευχαριστω για οποια απαντηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 τον κλασικο 12345 αν δεν το εχεις αλλαξειΟ φίλος ρώτησε πως κλειδωνει οχι με ποιον κωδικο κλειδωνει:mad: @titika_mitsos πάτα το κουμπι απενεργοποίησης του κινητο και κατεβα στη τελευταια επιλογη που λεει κλειδωμα τηλεφωνου θα σου ζητησει κωδικο κλειδωματος θα βαλεις 12345 και κλειδωσε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlock7 Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Bρε παιδια κανεις δεν γνωριζει να μου πει για τον ηχο στο ξυπνητηρι?Αν δε γινεται να το μαθω τουλαχιστον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Bρε παιδια κανεις δεν γνωριζει να μου πει για τον ηχο στο ξυπνητηρι?Αν δε γινεται να το μαθω τουλαχιστον.. απο οτι θυμαμαι στο 3650 δεν νομιζω να αλλαζει Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlock7 Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 Γεια σας παιδια!Απο χθες οταν ανοιγω το κινητο Nokia 3660 μου εμφανιζει το εξης λαθος: "Εφαρμ. εκλεισε CntLockServer".Γνωριζετε τι προβλημα μπορει να υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkias Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Παιδιά έχω ένα nokia 3660 και την 16MB mmc που δίνει μαζί. Εδώ και καιρό το κηνιτό μου δεν Βλέπει την mmc μου γράφει Δεν έχει τοποθετηθεί κάρτα μνήμης δοκίμασα και μια άλλη mmc αλλά και πάλι τα ίδια τι να κάνω?? Παράθεση Final Fantasy VII is life, RPG is life, Rock is life Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkias Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 καμια βοήθεια??? Παράθεση Final Fantasy VII is life, RPG is life, Rock is life Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Δεν μου εχει τυχη και δεν ξερω πως φτιαχνετε αλλα πιθανοτιτα να εχουν προβλημα τα συδερακια που αναγνωριζουν την καρτα. Πηγενετε σε καπιο Νοκια shop να το κοιταξουν. Εγγυηση εχεις η εχει ληξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 καμια βοήθεια??? φορματ δοκιμασες μπορει να σου λυσει το προβλημα.αλλιος για αναβαθμιση στην νοκια ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkias Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Τελικά το πήγα σε ένα μαγαζί για service και μου λέει θέλει αναβάθμηση και θα το έχω την δευτέρα ελπίζω να φτιάξει 15 euro θα μου κοστίσει ελπίζω να μην με έπιασαν κορόιδο Παράθεση Final Fantasy VII is life, RPG is life, Rock is life Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Τελικά το πήγα σε ένα μαγαζί για service και μου λέει θέλει αναβάθμηση και θα το έχω την δευτέρα ελπίζω να φτιάξει 15 euro θα μου κοστίσει ελπίζω να μην με έπιασαν κορόιδο οχι τοσο ειναι Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkias Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Μέχρη πόσα MB κάρτα μνήμης παίρνει το 3660? Παράθεση Final Fantasy VII is life, RPG is life, Rock is life Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Απεριοριστα νομιζω. Μεχρι 256 ειχα δοκιμασει εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Μεχρι 256 περνει. Ειχα δοκιμασει να βαλω μια 512 στο δικο μου και τα επεξε, δεν ανοιγε και οταν καταφερω να το ανοιξω δεν "τραβαγε". Μπορει μεν να το ανηξει αλλα ειναι πολυ βαρη. Σνα να λεμε οτι εχουμε εναν σκηρο 300bg στης 5000 στροφες πανω σε εναν επεξεργαστη 160 mhz και με 16mb RAM, δεν γινετε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkias Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 thanx να ξέρω μην ψονίσω κανενα GB και το κλαιω μετα Παράθεση Final Fantasy VII is life, RPG is life, Rock is life Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 thanx να ξέρω μην ψονίσω κανενα GB και το κλαιω μεταΕγω στο 3650 που είναι παλιότερο εχω βάλει 1gb :O (Photo: Macro mode with N90) Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts