Jump to content

[Επίσημο] Nokia 3660

gregorisvas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θελω την βοηθεια σας!εχω εδω κ 1,5 χρονο ενα Τ300.ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.οταν το πηρα εκανε τα παντα(εγχρωμη οθονα αλλα λιγα χρωματα,Τ9,πολυφωνικο,υπερυθρες...)λογω σχολειου κ ελειψης χρονου ελεγα να το αλλαξω του χρονου το καλοκαιρι με καποιο symbian.να περασω στα υψηλα σαλονια και να εχω χρονο να ασχοληθω.ΟΜΩΣ!βρηκα καινουριο 3660 με 190 τελικη τιμη.κ το ερωτημα ειναι:αξιζει?απο οτι διαβαζω δεν υπολειπεται σε κατι ουσιωδες απο 6600(βασικα ram και ποιο καινουριο symbian?η νεοτερη εκδοση συμπιαν :p σε τι επιρεαζει?)ωσ δυνατοτητες υπερκαλυπτει οσα χρειαζομαι κ θελω.ισως ομως αν περιμενα μεχρι του χρονου να μπορουσα να παρω ενα P900 σχετικα φθηνα(οπως εγινε με το 800)αλλα και παλι στα 400ευρω θα πηγαινα που ειναι αρκετα λεφτα.πεστε καμια γνωμη ρε παιδια! :wacko:

• Απαντήσεις 712
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tonykre (17 Ιούλ. 2004 , 21:47)

Θελω την βοηθεια σας!εχω εδω κ 1,5 χρονο ενα Τ300.ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.οταν το πηρα εκανε τα παντα(εγχρωμη οθονα αλλα λιγα χρωματα,Τ9,πολυφωνικο,υπερυθρες...)λογω σχολειου κ ελειψης χρονου ελεγα να το αλλαξω του χρονου το καλοκαιρι με καποιο symbian.να περασω στα υψηλα σαλονια και να εχω χρονο να ασχοληθω.ΟΜΩΣ!βρηκα καινουριο 3660 με 190 τελικη τιμη.κ το ερωτημα ειναι:αξιζει?απο οτι διαβαζω δεν υπολειπεται σε κατι ουσιωδες απο 6600(βασικα ram και ποιο καινουριο symbian?η νεοτερη εκδοση συμπιαν :p σε τι επιρεαζει?)ωσ δυνατοτητες υπερκαλυπτει οσα χρειαζομαι κ θελω.ισως ομως αν περιμενα μεχρι του χρονου να μπορουσα να παρω ενα P900 σχετικα φθηνα(οπως εγινε με το 800)αλλα και παλι στα 400ευρω θα πηγαινα που ειναι αρκετα λεφτα.πεστε καμια γνωμη ρε παιδια! :wacko:

νομιζω οτι θα την κανεις ανετα την δουλεια σου!πολυ καλο,το εχει ο γιος μου και ξερω ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tonykre (17 Ιούλ. 2004 , 21:47)

Και εγω σου λεω να το παρεις! ;)
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c (20 Ιούλ. 2004 , 15:38)

deite ki ayto !! !! !!

:)

http://www.nokia.com/nokia/0,6771,54821,00.html

Ενδιαφέρον φαίνεται αν και δεν ξέρουμε πόσο αποτελεσματικά είναι.

Είχε κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο και παλιότερα για το 3650 αν θυμάμαι καλά, και μάλιστα πωλούνταν από το Πλαίσιο (δεν ήταν original Nokia).

Ξέρει κανείς περισσότερα για ετούτο το gadgetάκι;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Johny-B (20 Ιούλ. 2004 , 15:46)

Ενδιαφέρον φαίνεται αν και δεν ξέρουμε πόσο αποτελεσματικά είναι.

Είχε κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο και παλιότερα για το 3650 αν θυμάμαι καλά, και μάλιστα πωλούνταν από το Πλαίσιο (δεν ήταν original Nokia).

Ξέρει κανείς περισσότερα για ετούτο το gadgetάκι;

εντελος αχρηστο σκετη κοροιδια ακομα κλεω τα λεφτα μου.το πειρα απο το πλαισιο πριν κανα 5 μηνο καπου στα 26 ευρω(και κατελιξε σχεδον στα σκουπιδια)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca (21 Ιούλ. 2004 , 02:24)

Τι ακριβως ειναι αυτο γιατι δεν καταλαβα... :)

Add-on lens,μεγεθυντικος φακος για την καμερα :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca (21 Ιούλ. 2004 , 04:17)

Και καλα κανει zoom; :alien:

Μα τι μουφες... :down:

μονο ζοομ δεν κανει απλος αλιωνει την φωτο

kalispera exo ena mikro provlimame to 3660 mou :( merikes fores kolaei gia ta kala kai den jekolaei me tipopa mono an vgalo apo piso tin mpataria tou mhpos jerete giaiti gineta ayto :( eyxarsisto prokatavolika

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος leosedf (21 Ιούλ. 2004 , 19:54)

kalispera exo ena mikro provlimame to 3660 mou :( merikes fores kolaei gia ta kala kai den jekolaei me tipopa mono an vgalo apo piso tin mpataria tou mhpos jerete giaiti gineta ayto :( eyxarsisto prokatavolika

Πιθανως απο καποια προβληματικη εφαρμογη :worry:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca (21 Ιούλ. 2004 , 02:17)

Και καλα κανει zoom; :alien:

Μα τι μουφες... :down:

oxi re pedia den kanei zoom ayto to pragmataki..

ma eleos !! :wacko:

apla sou dinei to pleonektima na travas fotografia se apostash mikroterh twn 30cm !! (pou einai h mikroterh apostash estiashs)

mexri kai 5cm xwris fisika na 8olonei h fotografia !!

anti na xereste pou sas bgalan tetoio pragmataki gia to kinhto sas griniazete ki olas?

fisiko einai an travi3eis makrinh foto me ayton ton fako na ta dixnei ola 8ola !!

exei ton skopo tou.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c (21 Ιούλ. 2004 , 21:01)

oxi re pedia den kanei zoom ayto to pragmataki..

ma eleos !! :wacko:

apla sou dinei to pleonektima na travas fotografia se apostash mikroterh twn 30cm !! (pou einai h mikroterh apostash estiashs)

mexri kai 5cm xwris fisika na 8olonei h fotografia !!

anti na xereste pou sas bgalan tetoio pragmataki gia to kinhto sas griniazete ki olas?

fisiko einai an travi3eis makrinh foto me ayton ton fako na ta dixnei ola 8ola !!

exei ton skopo tou.

Καλα ρε secuent_c, δεν ηξερα τι κανει... :eek:
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

sfalma efarmogis NullPointerExcept. Ti na kano?

Personal Website: http://www.kospol.gr

Android Greek Community: http://www.AndroidGreece.gr

BlogThis.gr http://www.blogthis.gr

Kostis_fx2 = Ventrix kata kosmon...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος resurection_boy (26 Ιούλ. 2004 , 11:00)

kateyasa to ir remote alla den exei tin marka tis tv moy.mporo me kapion tropo na to kano na litoyrgei?

Ρίξε μια ματιά εδώ

• 2 weeks later...
re paidia edw kai dio meres oti programa kai na steilo apo to pc moy sto kynito moy mesw yperithron otan paw na to eggatastasw moy leei oti den einai dhnatoi aytoi i energia akoma kai me programata pou ta eixa valei paliotera.tina kanw?

Guest spastis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος resurection_boy (13 Αύγ. 2004 , 13:15)

re paidia edw kai dio meres oti programa kai na steilo apo to pc moy sto kynito moy mesw yperithron otan paw na to eggatastasw moy leei oti den einai dhnatoi aytoi i energia akoma kai me programata pou ta eixa valei paliotera.tina kanw?

Δωσε μας καποια πιο αναλυτική περιγραφή.. Τι ακριβως μήνυμα σου βγάζει..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostis100 (13 Αύγ. 2004 , 01:58)

το 3660 ειναι ακριβωτερο απο το 6600 !!!!! :wacko: τρελλαααααααααα σκετη η ΝΟΚΙΑ !!!!! :p

??Einai dinaton? :!:
iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB