Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές Symbian OS v9.1-v9.2

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νέα βάση (ελληνικού)λεξικού απο την Wiki μου επέτρεψε να τροποποιήσω νέο Python ερμηνευτικό ελληνικό λεξικό του μεγέθους των 26 ΜΒ's

Επειδή εμπεριέχει πολλά ονόματα και τοπονύμια καλό θα ήταν να χρησημοποιηθεί παράληλα με το λεξικό που ήδη είχαμε, για αυτό και ξανανέβασα και το παλαιότερο γι' αυτούς που δεν το είχαν

P.S.=Οδηγίες εγκατάστασης θα βρείτε μέσα :)

http://rapidshare.com/files/10483379/Greeks.rar.html

+1 Ευχαριστώ πολύ.

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ψάχνω το αντίστοιχο το puppetmaste που να τρέχει σε OS 9.1

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει?

Αν όχι, υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που να έχει τις ίδιες δυνατότητες???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ψάχνω το αντίστοιχο το puppetmaste που να τρέχει σε OS 9.1

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει?

Αν όχι, υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που να έχει τις ίδιες δυνατότητες???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ψάξε για το Bluetooth Remote Control ;)

παιδια καλησπερα και παλι υπαρχει κανενα προγραμμα για chat?κατι σαν mobile irc δηλαδη?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Ελπίζω να μην σας φανεί και τόσο ηλίθια η απορία μου..αλλά έχω μπερδευτεί ψάχνωντας για το profi.. μάλλον αυτό που εννοούσε ο φίλος πιο πάνω ήταν κάποιος file manager όπως ήταν κάποτε το fexploer..οπότε ψάχνω για τον profiexplorer ε?? Γιατί το profimail απ' ότι διάβασα στα site που πήγα για να το κατεβάσω είναι απλά ένας καθάρα e-mail manager..

Ελπίζω να μην σας φανεί και τόσο ηλίθια η απορία μου..αλλά έχω μπερδευτεί ψάχνωντας για το profi.. μάλλον αυτό που εννοούσε ο φίλος πιο πάνω ήταν κάποιος file manager όπως ήταν κάποτε το fexploer..οπότε ψάχνω για τον profiexplorer ε?? Γιατί το profimail απ' ότι διάβασα στα site που πήγα για να το κατεβάσω είναι απλά ένας καθάρα e-mail manager..

ανοιγεις το profimail και πατας το 4, τοτε ανοιγει και το profiexplorer. ειναι ενσωματωμενο :)

Ωραία..τώρα μου λύθηκε η απορία..όμως για κακή μου τύχη..xxxxxxxxxxxx δεν ανοίγει για κάποιο λόγω και το link που έχουν στο xxxxxxxxx είναι broken!!

Α!! Και κάτι ακόμα..η τελευταία έκδοση είναι η 2.60??

Edit: Τελικά άνοιξε xxxxxxxxxxx οπότε όλα καλά :D

θα μπορουσε κανεις να μου πει βημα βημα με pm αν θελει ποιο απο τα δυο προγραμματα ειναι καλυτερο για αθηνα ελλαδα και χωρες κεντρικης ευρωπης και πως το χρησιμοποιουμε?ευχαριστω εκ των προτερων!

ανοιγεις το profimail και πατας το 4, τοτε ανοιγει και το profiexplorer. ειναι ενσωματωμενο :)

Ναι αλλα στο profiexplorer δεν βγαζει το system, και δεν μπορει να κανω τοσο λαθος. Οποτε ειναι σχεδον αχρηστο.

Ναι αλλα στο profiexplorer δεν βγαζει το system, και δεν μπορει να κανω τοσο λαθος. Οποτε ειναι σχεδον αχρηστο.

γι'αυτο ευθυνεται κυριως το νεο λειτουργικο. το καλο του profi ειναι κυριως οτι στελνει κλειδωμενα αρχεια.

Η παρακάτω εφαρμογή σου προσφέρει τη δυνατότητα να επεξεργάζεσαι,καθώς και να δημιουργείς αρχεία Word;

xxxxxxxxxxxxxx3

Νέα βάση (ελληνικού)λεξικού απο την Wiki μου επέτρεψε να τροποποιήσω νέο Python ερμηνευτικό ελληνικό λεξικό του μεγέθους των 26 ΜΒ's

Επειδή εμπεριέχει πολλά ονόματα και τοπονύμια καλό θα ήταν να χρησημοποιηθεί παράληλα με το λεξικό που ήδη είχαμε, για αυτό και ξανανέβασα και το παλαιότερο γι' αυτούς που δεν το είχαν

P.S.=Οδηγίες εγκατάστασης θα βρείτε μέσα :)

http://rapidshare.com/files/10483379/Greeks.rar.html

Έχω κάνει κανονικά όλα τα βήματα και όταν τρέχω το script PYDICT.PY και διαλέγω λεξικό Greek ή Greek2 όταν διαλέγω μια λέξη αντί για Ελληνικά βλέπω κουτάκια. Δεν έχω αλλάξει γραμματοσειρά ποτέ. Έχω το N73 ME

Έχω κάνει κανονικά όλα τα βήματα και όταν τρέχω το script PYDICT.PY και διαλέγω λεξικό Greek ή Greek2 όταν διαλέγω μια λέξη αντί για Ελληνικά βλέπω κουτάκια. Δεν έχω αλλάξει γραμματοσειρά ποτέ. Έχω το N73 ME

Μια επανεκίνηση ίσως ?

Δεν μπορεί.....Τόσος κόσμος το εγκατέστησε !!!

To ίδιο πρόβλημα έχω δηλώσει πως έχω και εγώ, μετά την τελευταία αναβάθμιση του firmware και δεν επανέρχεται με τίποτα...Ίσως σε μιά καινούργια αναβαθμιση, που αυτή την φορά θα την κάνω σε νοκια κλαμπ...

Ερώτηση : Το Ν73 ΜΕ είναι από την μάνα του ή από τροποποίηση του απλού λειτουργικού;

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

γι'αυτο ευθυνεται κυριως το νεο λειτουργικο. το καλο του profi ειναι κυριως οτι στελνει κλειδωμενα αρχεια.

Για αυτό ακριβώς το θέλω κι εγώ.. :D

To ίδιο πρόβλημα έχω δηλώσει πως έχω και εγώ, μετά την τελευταία αναβάθμιση του firmware και δεν επανέρχεται με τίποτα...Ίσως σε μιά καινούργια αναβαθμιση, που αυτή την φορά θα την κάνω σε νοκια κλαμπ...

Εγώ πάντως στη θέση σας, θα έκανα φορματ και κινητό και κάρτα.

Θα έχανα 2 ωρίτσες αλλά τουλάχιστον θα ήμουν ήσυχος.

τι παθατε ολοι με το gps ?

Η της μοδας εγινε τελευταιως ,ή ολοι χανομαστε ...

καλημέρα μιχάλη,

δεν έχεις ακούσει για την lost generation ?

Ε ! την έχουμε λοιπόν μπροστά μας σε όλο της το μεγαλείο !!!!:lol:

Όπως το 'πες φίλε leftezi,

είναι περισσότερο εγκυγκλοπαίδεια παρά λεξικό.

Γιαυτό δεν χάνουμε τίποτα εάν κρατήσουμε και το παλιό (λίγα μόνο MB's στην κάρτα):)

P.S.=Καταρχάς σ' ευχαριστώ που μου διόρθωσες το "τοπωνύμιο";)

Εάν το ψάξεις στο νέο δεν θα το βρείς.Αλλά στο παλιό ....

Κατά λάθος το διόρθωσα - συνήθεια; - δεν το είχα προσέξει. :)

Φίλε μου, επιτελείς λειτούργημα.

Από την ελληνική Wikipedia είναι έτσι;

Είναι δύσκολη δουλειά; Σου παίρνει πολύ χρόνο; Υπάρχει βέβαια κάποιος αυτοματισμός αλλά δεν έχω ασχοληθεί για να ξέρω πόσο δύσκολο είναι.

Ψυλλιάζεσαι γιατί ρωτάω. :O Για να ξέρω πόσο συχνά θα μπορούμε να έχουμε ανανεώσεις. :D

Οι συνάδελφοι στο σχολείο έπαθαν πλάκα. Η επόμενη ερώτηση μετά το "Πού το βρήκες;" ήταν: "Πόσο κάνει ένα τέτοιο κινητό;". Θα έπρεπε να σε επιδοτούν οι εταιρίες που βγάζουν τις ανάλογες συσκευές. ;)

Βέβαια έχει ελλείψεις (wikipedia είναι) αλλά δεν πειράζει, συνέχεια βελτιώνεται. Όμως εκτός από αυτό σε μερικές λέξεις κρασάρει το πρόγραμμα. Δοκίμασε π.χ. τα λήμματα "Αλέξανδρος" ή "Αλέξανδρος ο Μέγας", μόλις πατάς για να ανοίξει το λήμμα, κλείνει η εφαρμογή. Δοκίμασα και σε φρέσκο περιβάλλον μετά από επανεκκίνηση αλλά τα ίδια. Μου έχει συμβεί και σε κάνα κάνα δυο άλλα λήμματα αλλά κράτησα μόνο τα παραπάνω.

Παρόλα αυτά όμως χίλια μπράβο κι άλλα τόσα ευχαριστώ. :) Όσο μπορείς δίνε μας αναβαθμίσεις κι ας είναι και μια φορά το χρόνο. :up:

Υ.Γ.

Να προτείνω όνομα;

MobiWiki-gr

Αναλαμβάνω και τα έξοδα της βάφτισης. :D

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Εγώ πάντως στη θέση σας, θα έκανα φορματ και κινητό και κάρτα.

Θα έχανα 2 ωρίτσες αλλά τουλάχιστον θα ήμουν ήσυχος.

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ....Δεν κάνω τίποτα άλλο πλέον...Γιά σκέψου να κάνω ολικό φορμάτ συσκευής και καρτας μνήμης και τελικά να μην κάνω τίποτα...Θα το πέταγα στο Αιγαίο τότε...Προφανώς κάποια γραμματοσειρά θα έχει διαγραφεί με την αναβάθμιση...Ίσως δε σε μια νέα και καλύτερη αναβάθμιση να επανέλθει...Διαφορετικά στο καινούργιο Ν....;)

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Σ' ευχαριστώ φίλε μου για τα καλά σου λόγια.

Δεν έκανα και τίποτα σπουδαίο. Όπως είπες για έναν απλό αυτοματισμό πρόκειται. Πίστεψέ με, εγώ χαίρομαι περισσότερο

P.S.=Έχεις δίκιο για τον "Αλέξανδρο", Σκοπιανός δάκτυλος μου "μυρίζεται":lol:

=ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ....Δεν κάνω τίποτα άλλο πλέον...Γιά σκέψου να κάνω ολικό φορμάτ συσκευής και καρτας μνήμης και τελικά να μην κάνω τίποτα...Θα το πέταγα στο Αιγαίο τότε...Προφανώς κάποια γραμματοσειρά θα έχει διαγραφεί με την αναβάθμιση...Ίσως δε σε μια νέα και καλύτερη αναβάθμιση να επανέλθει...Διαφορετικά στο καινούργιο Ν....

Γιατί το βάζεις "κάτω" τόσο εύκολα ? Νομίζω ότι πραγματικά χρειάζεσαι ένα τέτοιο λεξικό στην τσέπη σου, γιατί αλλιώς δεν θα με ρωτούσες με pm's για περισσότερες οδηγίες.

Εγώ για παράδειγμα αγόρασα ένα ipod και του "έβγαλα τα μάτια".Του άλλαξα λειτουργικό (linux) και το 'χω κάνει σαν τα μούτρα μου. Δεν τα παρατάω όμως. Θα το δαγκώσω.

Τέτοιο spirit θέλω να βλέπω απ' τη νεολαία !!!!

Παιδιά το κινητό (Ν73 ΜΕ) είναι made in Finland (κι όμως!!!) το έχω 2 βδομάδες και έχει το τελευταίο firmware που αυτή τη στιγμή υπάρχει από τη μάνα του. Προφανώς υπάρχει σε κάποιους από σας μια γραμματοσειρά την οποία δεν έχουμε οι υπόλοιποι. Εννοείται ότι δεν το φορμάρω. Όποιος βρει ποια είναι αυτή η γραμματοσειρά ας την κάνει post να την έχουμε και οι υπόλοιποι, να έχουμε και το Λεξικό.

Παιδιά το κινητό (Ν73 ΜΕ) είναι made in Finland (κι όμως!!!) το έχω 2 βδομάδες και έχει το τελευταίο firmware που αυτή τη στιγμή υπάρχει από τη μάνα του. Προφανώς υπάρχει σε κάποιους από σας μια γραμματοσειρά την οποία δεν έχουμε οι υπόλοιποι. Εννοείται ότι δεν το φορμάρω. Όποιος βρει ποια είναι αυτή η γραμματοσειρά ας την κάνει post να την έχουμε και οι υπόλοιποι, να έχουμε και το Λεξικό.

Εδω δεν είναι τα original fonts?

Z:\Resource\fonts

Για δες σου λείπει καμμία ?

nosnr60.ttf = Nokia Sans S60 Regular

nssb60.ttf = Nokia Sans S60 SemiBold

nstsb60.ttf = Nokia Sans S60 TitleSmBd S60

S60ZDIGI.ttf = Series 60 ZDigi

Δεν γεινετε να σβηστει η γραματοσηρα μεσα απο το Ζ κατι αλλο θα φταιη! :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Εδω δεν είναι τα original fonts?

Z:\Resource\fonts

Για δες σου λείπει καμμία ?

nosnr60.ttf = Nokia Sans S60 Regular

nssb60.ttf = Nokia Sans S60 SemiBold

nstsb60.ttf = Nokia Sans S60 TitleSmBd S60

S60ZDIGI.ttf = Series 60 ZDigi

Ναι μπήκα με Y-browser και αυτά μου δείχνει. Δεν ξέρω τί παίζεται. Ίσως το ότι έχω δοκιμάσει διάφορα προγράμματα. Το firmware έιναι 3.0638.0.0.30/30-10-2006

Επίσης στο γραμμωτό κώδικα της Nokia μου έχει τετραγωνάκια. Μόνο το Ελληνικό μ φαίνεται. Μάλλον τελικά πρέπει να το πάρω απόφαση να φάει το πρώτο. (format)

Δεν γεινετε να σβηστει η γραματοσηρα μεσα απο το Ζ κατι αλλο θα φταιη! :)

Ακριβώς ;)

Απλά είχαμε την υποψία της αναβάθμισης.

Είμαι κατα 99% σίγουρος ότι φταίει η πλατφόρμα της python και ta encodings που έχουν γίνει δεκτά απο C:\resource\encodings την στιγμή της εγκατάστασης.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι' αυτό, παρά μόνο επανάληψη της όλης διαδικασίας (απεγκατάσταση-εγκατάσταση εκ νέου) ή format για πιο σίγουρα.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...