freyarip Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 1)Σημερα μπορεις να στηλεις απο τον X-plore? 2)Με το bluetooth μπορεις να στηλεις εικονες κ αλλα μεσα απο την εκθεση οχι με τον X-plore? 3)Μπορεις να στελνεις κλειδομενα αρχεια και μεσα απο τον ProfiMail που ειναι της ειδιας εταιριας :) Το απεγκατεστησα το Xplore γιατι οσο το ειχα εγκατεστημενο δεν δουλευε καθολου το bluetooth oυτε απο την εκθεση ουτε τιποτα. Το profimail δουλευει κανονικα στο Ν95? [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Καλησπερα σε ολους σας! Μπορειτε να μο υποδειξετε καποιο link (καποια συγκεκριμεη τοποθεσια...γιατι απεχω καιρο...) για εφαρμογες που τρεχουν στο Ν95. χιλια ευχαριστω και συγνωμη για την επαναλυψη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Μεχρι ποσα προγραμματα μπορω να περασω στο N91? Ρωταω γιατι εχω βαλει 10 και δεν μου εμφανιζει αλλα στα (ΔΙΚΑ ΜΟΥ) ενω δειχνει οτι η εγκατασταση γινεται κανονικα. οσα θες φυσικα. ή μπηκαν σε αλλο φακελο απο μονα τους, ή δε δημιουργουν κανενα εικονιδιο οπως τα screensavers ή δεν ειναι εφαρμογες ή, ή... εγω εχω περιπου 40. Καλησπερα σε ολους σας! Μπορειτε να μο υποδειξετε καποιο link (καποια συγκεκριμεη τοποθεσια...γιατι απεχω καιρο...) για εφαρμογες που τρεχουν στο Ν95. χιλια ευχαριστω και συγνωμη για την επαναλυψηοτι ισχυε φιλε μου, τις ιδιες εκδοσεις με τα υπολοιπα s60 3rd edition παιρνει στις περισσοτερες εφαρμογες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 οσα θες φυσικα. ή μπηκαν σε αλλο φακελο απο μονα τους, ή δε δημιουργουν κανενα εικονιδιο οπως τα screensavers ή δεν ειναι εφαρμογες ή, ή... εγω εχω περιπου 40. οτι ισχυε φιλε μου, τις ιδιες εκδοσεις με τα υπολοιπα s60 3rd edition παιρνει στις περισσοτερες εφαρμογες. χιλια ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 οσα θες φυσικα. ή μπηκαν σε αλλο φακελο απο μονα τους, ή δε δημιουργουν κανενα εικονιδιο οπως τα screensavers ή δεν ειναι εφαρμογες ή, ή... εγω εχω περιπου 40. Ευχαριστω πολυ nikoskat! Μηπως ξερεις απο που αλλου μπορω να τα τρεξω,γιατι σιγουρα ειναι εφαρμογες,τις εχω ξαναπερασει στο παρελθον! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Ευχαριστω πολυ nikoskat! Μηπως ξερεις απο που αλλου μπορω να τα τρεξω,γιατι σιγουρα ειναι εφαρμογες,τις εχω ξαναπερασει στο παρελθον! η εγκατασταση εγινε κανονικα σιγουρα; τι εφαρμογες ειναι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Λοιπον κοιτα να δεις τι εγινε...ηταν το "calcium"..οταν εσβησα καποια αλλα ξαναδοκιμασα να το βαλω και αυτη τη φορα παιζει κανονικα! περιεργο δεν ειναι? γι'αυτο ρωτησα αν εχει καποιο οριο για εφαρμογες.Οσο καλο και ομορφο τηλεφωνο ειναι αλλο τοσο σπαστικο γινεται πολλες φορες ρε ****το! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Λοιπον κοιτα να δεις τι εγινε...ηταν το "calcium"..οταν εσβησα καποια αλλα ξαναδοκιμασα να το βαλω και αυτη τη φορα παιζει κανονικα! περιεργο δεν ειναι? γι'αυτο ρωτησα αν εχει καποιο οριο για εφαρμογες.Οσο καλο και ομορφο τηλεφωνο ειναι αλλο τοσο σπαστικο γινεται πολλες φορες ρε ****το! μαλλον η εφαρμογη φταιει γι'αυτο. ισως εχει ιδια στοιχεια με καποια αλλη και δε μπορει να περαστει ταυτοχρονα, γινοτανε και στα παλια symbian. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Εχει καταφερει κανεις να συνδεσει στο msn με το symbian κινητο του ? Δε με συνδεει εμενα, δεν ξερω ισως ειναι τυχαιο Α κι αν κανεις συνδεθηκε με vodafone ποιο profil internet επελεξε, το web vodafone η το vodafone gprs ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Εχει καταφερει κανεις να συνδεσει στο msn με το symbian κινητο του ? Δε με συνδεει εμενα, δεν ξερω ισως ειναι τυχαιο Α κι αν κανεις συνδεθηκε με vodafone ποιο profil internet επελεξε, το web vodafone η το vodafone gprs ? To turbo msn που χρησιμοποιώ δουλευει κανονικά με το web vodafone Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 re paidia eleos!!!! exw ena n73 kai psaxnw enan file explorer pou na mou emfanizei ta arxeia e:\system\apps.... tous exw dokimasei olous opws profimail sysexplorer ybrowser ktl exw valei na emfanizontai ta hiden files alla mou deixnoyn mono ton katalogo e:\system........ ton \apps de ton emfanizoun...... exei vrei kaneis kanenan file explorer pou na to kanei? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 To turbo msn που χρησιμοποιώ δουλευει κανονικά με το web vodafone yparhei kai to fring ean sas lixei to turbo msn i agile messenger,yparhei kai ena jar file me msn legetai emsn...ayta Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 re paidia eleos!!!! exw ena n73 kai psaxnw enan file explorer pou na mou emfanizei ta arxeia e:\system\apps.... tous exw dokimasei olous opws profimail sysexplorer ybrowser ktl exw valei na emfanizontai ta hiden files alla mou deixnoyn mono ton katalogo e:\system........ ton \apps de ton emfanizoun...... exei vrei kaneis kanenan file explorer pou na to kanei? Εμένα και ο Y-Browser και ο X-plorer δείχνουν τον e:\system κανονικά. Πήγαινε στο configutarion (ρυθμίσεις) του κάθε προγράμματος και τσέκαρε την επιλογή να δείχνει Systems και Hidden Files. Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 yparhei kai to fring ean sas lixei to turbo msn i agile messenger,yparhei kai ena jar file me msn legetai emsn...ayta To turbo msn εχω χωρις να εχει ληξει, αλλα ακομα δεν εχω καταφερει να συνδεθω.. Προφανως τυχαινει.. δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 neo LonelyCatGames LCG Jukebox 2.14 den to exo dokimasei opios to dokimasei as mas pei !!!xxxxxxxxx kai kati allo opios exei to pio palio na to apegatastisi giati tora pou to ebala den to kanei egatastasi an exeis to palio!!seligo tha sas po diafores an iparxoun!! Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Επειδη εχω μείνει λιγο πισω απο εφαρμογές κτλ,ποιο ειναι το καλύτερο πρόγραμμα ηχογράφησης κλήσεων χωρίς μπιπ?Επισης που να κανει και ηχογράφηση στην καλυτερη δυνατη ποιότητα(πχ wav) Το Ultimate Voice Recorder είναι καλο?Υπάρχει κάτι καλύτερο? Επειδη εχω καινουριο κινητο(ν93)δεν θέλω να περάσω πολλές εφαρμογές που κάνουν το ιδιο πράγμα. Επίσης το ν93 εχει δυο μικροφωνα και εγγραφει σε στερεοφωνικο ηχο στο βίντεο,ειναι δυνατο να χρησιμοποιηθει και στην ηχογράφηση? Τhanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Εμένα και ο Y-Browser και ο X-plorer δείχνουν τον e:\system κανονικά. Πήγαινε στο configutarion (ρυθμίσεις) του κάθε προγράμματος και τσέκαρε την επιλογή να δείχνει Systems και Hidden Files. to \system moy to deixnei ton ypofakekelo apps den deixnei.... kai shmera poy evala thn karta moy se card reader paly evgaze system xwris na yparxei ypofakelos apps......ola ta sytem files ta exei se enan fakelo pou legete \resurses opoy einai kai olles oi efarmoges.... eleos... mhpws ftaiei pou den exw kanei format sthn karta??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Με το Ultimate Voice Recorder δεν θα έχεις πρόβλημα. Κι εγώ αυτό χρησιμοποιώ :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 to \system moy to deixnei ton ypofakekelo apps den deixnei.... kai shmera poy evala thn karta moy se card reader paly evgaze system xwris na yparxei ypofakelos apps......ola ta sytem files ta exei se enan fakelo pou legete \resurses opoy einai kai olles oi efarmoges.... eleos... mhpws ftaiei pou den exw kanei format sthn karta??? Μεσα στο pc σου πηγενε. Εξερευνησης των Windows > Εργαλεια > Επιλογες φακελων > Προβολη > Εμφανιση κρυφων αρχειων και φακελων και ξαναδοκιμασε αν βλεπεις τους φακελους που θελεις :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 to \system moy to deixnei ton ypofakekelo apps den deixnei.... kai shmera poy evala thn karta moy se card reader paly evgaze system xwris na yparxei ypofakelos apps......ola ta sytem files ta exei se enan fakelo pou legete \resurses opoy einai kai olles oi efarmoges.... eleos... mhpws ftaiei pou den exw kanei format sthn karta??? Οι συσκευές series 60 3rd edition δε λειτουργούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που γνωρίζαμε απο τις 1st και 2nd edition όσον αφορά την εγκατάσταση εφαρμογών. Στις παλαιότερες, όλ ατα αρχεία απο τις εφαρμογές που κάναμε εγκατασταση υπήρχαν συσκεντρωμένα στον φάκελο E/:system/apps Τώρα όμως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Οι φάκελοι του συστήματος δεν είναι πλέον ένας, ο system, αλλά 4, οι sys, system, private και resource. Οπότε ίσως αυτό που ψάχνεις δεν βρίσκεται στον φάκελο system/apps αλλά κάπου αλλού. Τους φακέλους resource και system μπορείς να τους δείς κανονικά μέσα απο τους file explorer (ο καλύτερος αυτή τη στιγμή είναι ο X-plore) αλλά τους sys & private δε μπορείς λόγω προστασίας του symbian. Μόνο αν συνδέσεις το κινητό σου με τον υπολογιστή ή τοποθετήσεις την κάρτα μνήμης σε ένα card reader μπορείς να δείς το περιεχόμενό τους. Επίσης, το οτι δεν βλέπεις τον φάκελο apps απο το system, δε σημαίνει οτι έχεις πρόβλημα. Μπορεί απλά να μην υπάρχει. Εμένα για παράδειγμα, μέσα στο system υπάρχει το apps μόνο και μόνο γιατί είναι εγκατεστημένο το route66. Κατα τα άλλα, δεν υπάρχει τίποτε άλλο εκεί μέσα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YARISRS Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 re paidia exei kanenas tin efarmogi FEXPLORER gia to N95 na mou tin stilei spaspeni ekane oli tin diadikasia mprosta mou edose kai to sybian to pistopioitiko alla den to ekane egkatastasi evgaze minima oti den mporei ax pou einai to 6680 mou :wacko: :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Υπάρχει κανένα GTalk ή MSN για Symbian 9.1 που να λειτουργεί με Tim Plus ? [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 re paidia exei kanenas tin efarmogi FEXPLORER gia to N95 na mou tin stilei spaspeni κατεβασε τον απο εδω και ξανακαντο sing ;) http://www.gosymbian.com/FE_beta_download_3ed.html Aν διαβασεις προσεκτικα σου λεει expiration date : End of June 2007. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy05 Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Τελικά δεν έχει βγεί ακόμα κανένα voice reminder ε? Ξέρει κανένας τίποτα σχετικο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Δοκιμασε το Ultimate Voice Recorder :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts