tsagamaga Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Κατέβασα κ εγκατέστησα κανονικά απο το επίσημο site της NOKIA την εφαρμογή Text-to-speech μια εφαρμογή που και καλά σου διαβάζει τα μηνύματα. Ακόμα ψάχνω να βρω το εικονίδιο της εφαρμογής μέσα στο τηλέφωνο! (Έχω το Ν80) Καμιά βοήθεια απο κανέναν που να γνωρίζει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Κατέβασα κ εγκατέστησα κανονικά απο το επίσημο site της NOKIA την εφαρμογή Text-to-speech μια εφαρμογή που και καλά σου διαβάζει τα μηνύματα. Ακόμα ψάχνω να βρω το εικονίδιο της εφαρμογής μέσα στο τηλέφωνο! (Έχω το Ν80) Καμιά βοήθεια απο κανέναν που να γνωρίζει? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1758953#post1758953 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper2005 Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 υπαρχει προγραμμα για να βαλεις animated gifs για wallpaper στο Ν71? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Με πιο προγραμμα γεινετε να φτιαξουμε - επεξεργαστουμε - προγραμματισουμε αρχεια sis? :) Καταρχην δεν θελω να φτιαξω δικα μου προγραμματα αλλα σκεφτηκα πως αν με καποιο προγραμμα που κανει αυτη την δουλια ανηξουμε ενα αρχειο sis π.χ. τον FExplorer και αλλαξουμε της λεξεις και οπου λεει paste βαλουμε επικοληση οπου cut = αποκοπη κ.τ.λ. και μετα κανουμε save το αρχειο οταν το κανουμε εγκατασταση στο κινητο μας θα εχει Ελληνικα η ειπα μ@μ@κια??? :O δοκιμασες το Handy Clock ? Αυτο ειταν σημερα το πρωι ξυπνησα οπως ειθελα ;) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Με πιο προγραμμα γεινετε να φτιαξουμε - επεξεργαστουμε - προγραμματισουμε αρχεια sis? :) Καταρχην δεν θελω να φτιαξω δικα μου προγραμματα αλλα σκεφτηκα πως αν με καποιο προγραμμα που κανει αυτη την δουλια ανηξουμε ενα αρχειο sis π.χ. τον FExplorer και αλλαξουμε της λεξεις και οπου λεει paste βαλουμε επικοληση οπου cut = αποκοπη κ.τ.λ. και μετα κανουμε save το αρχειο οταν το κανουμε εγκατασταση στο κινητο μας θα εχει Ελληνικα η ειπα μ@μ@κια??? :O ενταξει, δεν ειπες μαμακια, απλα δεν ειναι τοσο απλο :p πρεπει να πειραξεις τον κωδικα, το ειχα προσπαθησει μια φορα αλλα δε γινοταν. στο fexplorer συγκεκριμενα δε γινεται γιατι δεν υποστηριζει τετοια κωδικοποιηση χαρακτηρων :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Ευχαριστώ.Η αλήθεια έιναι οτι δεν είχα κάτι τέτοιο στο μυαλό μου αλλά απο το τίποτα κάτι είανι ακαι αυτό.Προτιμούσα ενα πρόγραμμα που να μου το δίνει σε επεξεργάσιμο αρχείο(excel πχ) ώστε να μπορώ να τα βλέπω και απο το pc άμα χρειαστεί. Γιατί δεν κάνεις έναν απλό συχρονισμό ? pc-suite με microsoft outlook. Επέλεξε στο outlook ποια πεδία θέλεις να εμφανίζονται - copy όλα και paste se ένα νέο φύλο του excel. Έτσι και στο pc σου θα έχεις ένα τέλειο back up των επαφών σου σε αρχείο .xls, αλλά και στο κινητό μπορείς να τις αποθηκεύσεις, να τις εμφανίζεις και να τις επεξεργάζεσαι μέσω του office suite. ;) http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Μήπως ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα για τον υπολογιστή με το οποίο να μπορώ να ανοίγω και να κάνω extract τα αρχεία που περιέχονται στα sis & sisX αρχεία που είναι για το Symbian 9.1. Έχω το unmake-sis το οποίο δουλεύει μόνο για αρχεία sis των Symbian 7.0s / 8.0 και 8.1. Αν ξέρει κάποιος ας μου πει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:) [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Μήπως ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα για τον υπολογιστή με το οποίο να μπορώ να ανοίγω και να κάνω extract τα αρχεία που περιέχονται στα sis & sisX αρχεία που είναι για το Symbian 9.1. Έχω το unmake-sis το οποίο δουλεύει μόνο για αρχεία sis των Symbian 7.0s / 8.0 και 8.1. Αν ξέρει κάποιος ας μου πει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:) UnSis 2.5 :) http://files.myopera.com/l783l74/files/Application/PC/uNsIs%20v2.5_EN.msi [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakektm Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 υπαρχει καποιο προγραμμα οπως το camerafx αλλα για symbian 3rd?? η καποιο παρομοιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 UnSis 2.5 :) Ευχαριστώ φίλε nervous.;) [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Υπαρχει καποιο προγραμμα σαν το power dicdaphone για το Ν80 που να κανει και ηχογραφησεις στον αερα σαν δημοσιογραφικο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Υπαρχει καποιο προγραμμα σαν το power dicdaphone για το Ν80 που να κανει και ηχογραφησεις στον αερα σαν δημοσιογραφικο; Χρειάζεσαι δηλαδή κάποιο πρόγραμμα για απλές ηχογραφήσεις; Το παρακάτω σε καλύπτει; xxxxxxxxxxxxxxxxx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Χρειάζεσαι δηλαδή κάποιο πρόγραμμα για απλές ηχογραφήσεις; Το παρακάτω σε καλύπτει; xxxxxxxxxxxxxx denior επειδη ποτε δεν καταλαβα πως λειτουργει το key---gen μπορεις να με βοηθησεις με ενα pm?θα περασω το προγραμμα και μετα τι κανω τον φακελο key---gen?ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Χρειάζεσαι δηλαδή κάποιο πρόγραμμα για απλές ηχογραφήσεις; Το παρακάτω σε καλύπτει; xxxxxxxxxxxxxxx φιλε μου αυτο το δοκιμασα σημερα αλλα δεν εχει καμια σχεσει με το power dictaphone γιατι δεν γραφει στον αερα,πρεπει δηλαδη να εισε μεσα στο προγραμμα και να πατησεις το αστερακι για να αρχησει την ηχογραφηση αλλα αυτο που μου εγραφε ητανε μονο κατι παρασητα (μια συνεχομενη τσιριδα) και τιποτε αλλο.Υπαρχει κατι αλλο που να κανει αυτην την δουλεια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 υπαρχει καποιο προγραμμα οπως το camerafx αλλα για symbian 3rd?? η καποιο παρομοιο... δεν υπαρχει ακομα,αλλα ας ελπισουμε με την ελευση των 5mp καμεροκινητων,ολο και κατι θα βγαλουν για την βελτιωση(εστω και λιγο) των 3,2mp...:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakektm Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 βρηκα καποιο προγραμμα, το photorite , αλλα προσωπικα δε μου πολυαρεσε.. τρεχει κανονικα στο 5500 http://rapidshare.com/files/22528372/phtrts.rar Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Υπαρχει καποιο προγραμμα σαν το power dicdaphone για το Ν80 που να κανει και ηχογραφησεις στον αερα σαν δημοσιογραφικο; Φίλε υπάρχει το Ultimate voice recorder. To παραπάνω πρόγραμμα μπορει να ηχογραφήσει απεριοριστα και σε wav και μάλιστα να μην φαίνεται οτι τρέχει το πρόγραμμα. Δλδ το βάζεις και γράφει,και εσυ μπορει να βρίσκεσαι στην οθόνη αναμονής ή οπου αλλου θέλεις ενώ το πρόγραμμα αυτο θα κανει record Επισης εχει την δυνατότητα να κανει ηχογράφηση κλήσεις χωρίς να ακουγεται beep. Θα το βρεις στα γνωστά μέρη Μπορει κάποιος να μου εξηγήσει τι κάνει το flash sms? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 ενταξει, δεν ειπες μαμακια, απλα δεν ειναι τοσο απλο :p πρεπει να πειραξεις τον κωδικα, το ειχα προσπαθησει μια φορα αλλα δε γινοταν. στο fexplorer συγκεκριμενα δε γινεται γιατι δεν υποστηριζει τετοια κωδικοποιηση χαρακτηρων :) Κρημα :( θα ειταν ωραια αν μπορουσαμε να εχουμε της αγαπημενες μας εφαρμογες στα Ελληνικα :) Παντος εφαρμογες στα Ελληνικα υπαρχουν πολη ληγες, μας εχουν γραμενους μου φαινετε :mad: Μπορει κάποιος να μου εξηγήσει τι κάνει το flash sms? Στελνη sms σε ενα κινητο και εμφανιζετε επανο στην οθονη του http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Στελνη sms σε ενα κινητο και εμφανιζετε επανο στην οθονη του ε?λογικό δεν ειναι?που θα εμφανίζεται το sms? Δεν κατάλαβα..:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 ε?λογικό δεν ειναι?που θα εμφανίζεται το sms? Δεν κατάλαβα..:( εμφανιζεται το κειμενο του μηνυματος κατευθειαν στην οθονη, χωρις να επιλεξεις αναγνωση ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakektm Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 επικινδυνο :!: :!: :!: :!::lol: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Στελνη sms σε ενα κινητο και εμφανιζετε επανο στην οθονη του Πως το εγραψα ετσι τωρα το καταλαβα :lol: Ειμαι στην δουλια και τα γραφω λιγο διαστηκα :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 εμφανιζεται το κειμενο του μηνυματος κατευθειαν στην οθονη, χωρις να επιλεξεις αναγνωση ;) Δλδ στέλνω ενα μήνυμα στην Μαρία και της εμφανίζεται στην οθόνη χωρις να πατήσει ανάγνωση?Αυτό μόνο? Μονο για νοκια παιζει αυτό? Χρεώνομαι κάτι παραπάνω εγώ? Μπορεις να μου δώσεις ενα link με την τελευταια εκδοση του flash sms? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Δλδ στέλνω ενα μήνυμα στην Μαρία και της εμφανίζεται στην οθόνη χωρις να πατήσει ανάγνωση?Αυτό μόνο? Μονο για νοκια παιζει αυτό? Χρεώνομαι κάτι παραπάνω εγώ? Μπορεις να μου δώσεις ενα link με την τελευταια εκδοση του flash sms? 1. Ακριβώς όπως το είπες. Εμφανίζεται στην οθόνη χωρίς να πατήσει ανάγνωση ο παραλήπτης. 2. Η χρέωση είναι όσο ενος απλού sms. 3. Αν κάνεις ένα search (SmsOne λέγεται) στα γνωστά μαγαζάκια θα το βρείς αμέσως! https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Κατι που δεν εχει αναφερθει για τα flash sms ειναι οτι εαν στηλουμε flash sms σε sharp δεν φαινετε ο αποστολεας ;) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts