Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές Symbian OS v9.1-v9.2

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το εψαχνα σαν caller Id για αυτο δεν μου το εβγαζε μαλλον.

Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ τελεια.

Καλημεραααααααααααααααααααααααα :) :up:

Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται παντα το λαθος του, ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες αλλα ο βλακας παντα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα!

εβαλα στο κινητο μου το x-plore επειδη ηθελα να στειλω τα προγραμματα και τα παιχνιδια!αλλα αυτα ειναι στην καρτα μου αποθηκευμενα στον φακελο που λεγεται private και δεν τον δειχνει!καμια ιδεα:)?

καλυτερα να νιω8εις παρα να μπορεις....!(dima poWer) xD

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα!

εβαλα στο κινητο μου το x-plore επειδη ηθελα να στειλω τα προγραμματα και τα παιχνιδια!αλλα αυτα ειναι στην καρτα μου αποθηκευμενα στον φακελο που λεγεται private και δεν τον δειχνει!καμια ιδεα:)?

εσυ τα εβαλες στον private; που ακριβως στον private ειναι;

εσυ τα εβαλες στον private; που ακριβως στον private ειναι;

J:\Private\102033E6\MIDlets\[1011ad97]

κοιτα μερικα prgms δεν τα βρισκω καθολου!αλλα για παραδειγμα ενα παιχνιδι που εχω αποθηκευση στην καρτα ειναι εκει που σου δινω!και τα αλλα που δεν βρισκω:confused: ?που στο .... ειναι:ninja:απο μονα τους μπηκαν στο private!

[sIGPIC][/sIGPIC]

J:\Private\102033E6\MIDlets\[1011ad97]

κοιτα μερικα prgms δεν τα βρισκω καθολου!αλλα για παραδειγμα ενα παιχνιδι που εχω αποθηκευση στην καρτα ειναι εκει που σου δινω!και τα αλλα που δεν βρισκω:confused: ?που στο .... ειναι:ninja:απο μονα τους μπηκαν στο private!

αυτο ειναι java, τα αλλα ειναι sis και αν εχεις σβησει το αρχειο εγκαταστασης δεν προκειται να τα βρεις ;)

μπορεις να χρησιμοποιησεις τη διαχειρηση αρχειων του κινητου, να κανεις ευρεση και να γραψεις στο ονομα ευρεσης το "private"...αν το βρει εχει καλως, πας στο φακελο που θες και κανεις αντιγραφη το αρχειο, αλλιως ισως θελει φορματ η καρτα(δεν αξιζει, απλα μπορει μετα να τη βλεπει ετσι).

απο τον leftezi ειναι αυτο το κολπο :)

αυτο ειναι java, τα αλλα ειναι sis και αν εχεις σβησει το αρχειο εγκαταστασης δεν προκειται να τα βρεις ;)

μπορεις να χρησιμοποιησεις τη διαχειρηση αρχειων του κινητου, να κανεις ευρεση και να γραψεις στο ονομα ευρεσης το "private"...αν το βρει εχει καλως, πας στο φακελο που θες και κανεις αντιγραφη το αρχειο, αλλιως ισως θελει φορματ η καρτα(δεν αξιζει, απλα μπορει μετα να τη βλεπει ετσι).

απο τον leftezi ειναι αυτο το κολπο :)

καταλαβα!δλδ για να στειλω ενα αρχειο sis(το της εγκαταστασης) πρεπει να το περασω απο τον υπολογιστη σε ενα φακελο και μετα να μπω απο την διαχειριση του κινητου?:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

καταλαβα!δλδ για να στειλω ενα αρχειο sis(το της εγκαταστασης) πρεπει να το περασω απο τον υπολογιστη σε ενα φακελο και μετα να μπω απο την διαχειριση του κινητου?:worry:

αν το περασεις απο το pc στο κινητο, μπορεις να το βαλεις οπου θες και να το βρεις απο το X-plore. απλα τα java οταν εγκαθιστανται στο κινητο, μενουν και τα αρχεια εγκαταστασης, γιατι χρειαζονται για να παιζουν, αλλα μενουν στον private. καταλαβες; :)

αν το περασεις απο το pc στο κινητο, μπορεις να το βαλεις οπου θες και να το βρεις απο το X-plore. απλα τα java οταν εγκαθιστανται στο κινητο, μενουν και τα αρχεια εγκαταστασης, γιατι χρειαζονται για να παιζουν, αλλα μενουν στον private. καταλαβες; :)

ναι σε ευχαριστω πολυ φιλε μου ! :) :D :) :D :happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Guest Tankwart

καλησπερα παιδια,επανερχομαι μετα απο πολυ καιρο και ειμαι πλεον κατοχος Ν80.Επειδη εχω λογισμικο v.3.0617..0.0 (03.05.2006) θελω κατεπειγοντως αναβαθμιση.

1)πεστε μου προγραμμα για backup επαφων της προκοπης(να πιανει ολα τα στοιχεια των επαφων)οπως το contacts manager που ειχα στο Ν70...να ναι δοκιμασμενο ρε παιδια...το μπακαπ στην καρτα μνημης το φοβαμαι...pc suite εχω

παψει να χρησιμοποιοω εδω και 2 χρονια

2)ποια αναβαθμιση μου προτεινετε να κανω ?να το κανω Ν80 η Ν80ie γιατι απ'οτι καταλαβα ειναι διαφορετικα.....στη β περιπτωση δωστε μου σας παρακαλω το αναλογο thread.

λογω δουλειας δε μπορω να παρακολουθω τακτικα,καθως επισης μπαινω νετ με δανεικους κωδικους μεχρι να βαλω δικια μου adsl....

ευχαριστω για την κατανοηση σας...

το back up στην καρτα μνημης μονο των επαφων ειναι το καλυτερο, μεσα απο τις επαφες θα το κανεις(επιλογη ολων και αντιγραφη στην καρτα) ;)

2)ποια αναβαθμιση μου προτεινετε να κανω ?να το κανω Ν80 η Ν80ie γιατι απ'οτι καταλαβα ειναι διαφορετικα.....στη β περιπτωση δωστε μου σας παρακαλω το αναλογο thread.

εχω βαλει τη ie εδω και δυο μηνες περιπου και ειμαι απολιτα ευχαριστημενος στην συνιστω ανεπιφιλακτα

Ναι, είναι το AutoPilot. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι κάνει κάθε λίγο και λιγάκι beep στην ηχογράφηση των μηνυμάτων.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Ναι, είναι το AutoPilot. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι κάνει κάθε λίγο και λιγάκι beep στην ηχογράφηση των μηνυμάτων.

Δεν έχει βγεί beep off για το OS 9,1?

Και κάτι άλλο.

Πρόγραμμα για ηχογράφηση κλήσεων που να ηχογραφεί σε amr, πάντα και για όλες τις κλήσεις χωρίς να πατήσω κάποιο πλήκτρο και οι ηχογραφήσεις να αποθηκεύoνται με αυτό το στύλ 69χχχχχχχχ(χχχ).amr έχει βγει?

Ίδιο δηλαδη με το call recorder στα OS 8.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Για ηχογραφήσεις (και χωρίς μπιπ) έχει βγεί το Ultimate.Voice.Recorder.v3.01

και μπορεί να γίνει αυτόματα. Το φορμάτ το διαλέγεις. amr ή wav

Samsung S5 (no root)

Πεδες υπαρχει κανενα προγραμμα για αποστολει mp3 αρχειων με mms οπως το mms it που ειχε βγη για παλεοτερα κινητα. το λεω γιατι με το κινητο μου n73 δεν μπορω να στειλω μικρα mp3 με mms

Πεδες υπαρχει κανενα προγραμμα για αποστολει mp3 αρχειων με mms οπως το mms it που ειχε βγη για παλεοτερα κινητα. το λεω γιατι με το κινητο μου n73 δεν μπορω να στειλω μικρα mp3 με mms

Νομίζω ότι γίνεται. Δες τον ProfiExplorer, ο οποίος εγκαθίσταται ως πρόσθετο πρόγραμμα παράλληλα με το Profimail. Με τον ProfiExplorer μπορείς να στείλεις και μέσω mms και μέσω bluetooth όλων των ειδών τα κλειδωμένα αρχεία. Το πού θα βρεις το εν λόγω πρόγραμμα, τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Πως αποθηκευονται όμως? Με αυτή την μορφή "69χχχχχχχχ(χχχ).amr"?

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

Μέσα από το πρόγραμμα, τα κλιπ φαίνονται με τη μορφή:

Αύξων αριθ. ηχογράφησης (χρόνος του κλιπ)

Ημερομηνία, Ώρα

π.χ.

Call 1 (0:0:10)

27/2/2007 14:09:51

Όταν ανοίγεις να ακούσεις το κλιπ, εκτός από τα παραπάνω στοιχεία σου δείχνει και το νούμερο του τηλεφώνου που ηχογραφήθηκε.

Τα αρχεία αποθηκεύονται μέσα στο φάκελο E:\Data\UltimateVR και έχουν απλό όνομα της μορφής Call 1.amr

Samsung S5 (no root)

Καλησπέρα! Ύπάρχει κανενα προγραμμα για Ν73 που να επιλέγω κάποιες επαφες και όταν με καλούνε να εμφανίζουν σε αυτόν που με καλεί ότι το έχω κλειστο? Το είχα δει σε κινητά με Windows mobile

Μέσα από το πρόγραμμα, τα κλιπ φαίνονται με τη μορφή:

Αύξων αριθ. ηχογράφησης (χρόνος του κλιπ)

Ημερομηνία, Ώρα

π.χ.

Call 1 (0:0:10)

27/2/2007 14:09:51

Όταν ανοίγεις να ακούσεις το κλιπ, εκτός από τα παραπάνω στοιχεία σου δείχνει και το νούμερο του τηλεφώνου που ηχογραφήθηκε.

Τα αρχεία αποθηκεύονται μέσα στο φάκελο E:\Data\UltimateVR και έχουν απλό όνομα της μορφής Call 1.amr

Αυτό το κακό να μην είχε...

Επειδή το έχω συνέχεια να γράφει και ανα τακτά χρονικά διαστήματα περνάω τις ηχογραφήσεις στο pc, θέλω να βλέπω τον αριθμό αυτού που με κάλεσε ή κάλεσα. Αν φαίνεται "call 1.amr" δεν θα βγάλω άκρη ποτέ :(

Μπορει να μου εξηγησει καποιος πως γεινετε να βαλω σε λειτουργια αυτο το AniSymbGR :confused: γιατι δεν ξερω Αγγλικα και δεν μπορω να καταλαβω :O

(αν μπορει καποιος να ανεβασει ενα αρχειο σε rapidshare και να εχει μεσα οτι χρειαζετε μαζι με της οδηγειες! :up: )

Bγηκε και ο X-plore v0.98.Beta.Os9.1 αν δεν τον εχετε!!! :rolleyes:

http://www.rapiduploader.com/614844

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Εμένα δυστυχώς το συγκεκριμένο πρόγραμμα κάνει μπίπ(έχω Ν73) και πολύ δυνατά μάλιστα.

Το δοκίμασα πρίν λίγο. :( :( :(

νέα έκδοση 0.98 για τον X-Plore...:)

Δεν μας προσεχεις ,λιγο ποιο πανω αναφερθηκε,σε εφαγαν για 2 λεπτα :p :tease:

Και οι αλλαγες :

0.98 - folders bookmarks (key shortcuts), find next in text editor, Green key sends file by BT, Shift+page up/down marking

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...