Porfyras Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Παίδες, πύθωνας με dictionary Ρουμανικά-Αγγλικά και αντιστρόφως υπάρχει? Πύθωνας Ρουμάνικα-Αγγλικα και αντιστρόφως http://rapidshare.com/files/3620652/English_romanian_english.zip.html http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagsera Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρώ ελληνικούς χάρτες για το Tom Tom Navigator? Υπάρχουν (κι αν ναί είναι ενημερωμένοι)? Θεωρείται καλύτερο από το Route66? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρώ ελληνικούς χάρτες για το Tom Tom Navigator? Υπάρχουν (κι αν ναί είναι ενημερωμένοι)? Θεωρείται καλύτερο από το Route66?Στο γνωστό μαγαζάκι xxxxxxxxxxx φίλε μου. Ο χάρτης της Ελλάδας για tomtom περιλαμβάνεται στο αρχείο Eastern Europe που θα βρεις στο εν λόγω site. Από το route66 κάποιοι το θεωρούν καλύτερο. Εγώ που έχω προσωπικά το R66 και έχω δει το tomtom σε δράση (όσον αφορά τα κινητά) το tomtom μου φάνηκε καλύτερο. Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lampros23 Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 παιδια εχω κατι medical pdb books from isilo.υπαρχει μηπως καποιο προγραμμα που να μπορει να τα διαβασει?ξερει κανεις?δοκιμασα ολα τα γνωστα οπως ebook mobile to mobιreader και αλλα αλλα τιποτα..τα χρειαζομαι για την δουλεια μου αν καποιος ξερει παρακαλω αs μου πει.Δεν με πειραζει αν χρειαζετε να το αγορασω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Paidia einai h idea mou h oti komati akouw sto kinhto me x sound kai to kainorgio player den paizoun arketa dynata? :confused: Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Kserei kaneiw poies einai oi diastaseis tou N80 sthn othonh gia video katheta kai orizontia? Thanx Allh mia erwthsh! Pws mporw na apenergopoihsw thn wra pou deixnei to thl otan den to xrhsimopoiw gia liga lepta? Auto thelw na to kanw giati otan akouw mousikh me to LGG ypakouei na xamhlwnei kai na dynamwnei apo ta akoustika mono an einai energo sthn othonh. Bohthiste me! :lol: Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Paidia einai h idea mou h oti komati akouw sto kinhto me x sound kai to kainorgio player den paizoun arketa dynata? :confused: το x-sound ειναι μεγαλη μουφα.το built-in media player του Ν80 ειναι πολυ καλυτερο... Kserei kaneiw poies einai oi diastaseis tou N80 sthn othonh gia video katheta kai orizontia? Thanx η αναλυση της οθονης ειναι 352χ416 Allh mia erwthsh! Pws mporw na apenergopoihsw thn wra pou deixnei to thl otan den to xrhsimopoiw gia liga lepta? Auto thelw na to kanw giati otan akouw mousikh me to LGG ypakouei na xamhlwnei kai na dynamwnei apo ta akoustika mono an einai energo sthn othonh. Bohthiste me! :lol: ρυθμισεις->ρυθμ. τηλεφωνου->προβολη->οριο. χρον. εξοικ.ενεργειας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 το x-sound ειναι μεγαλη μουφα.το built-in media player του Ν80 ειναι πολυ καλυτερο... moufa einai kai to built in,eutyxws kati kanei to LCG Jukebox η αναλυση της οθονης ειναι 352χ416 ρυθμισεις->ρυθμ. τηλεφωνου->προβολη->οριο. χρον. εξοικ.ενεργειας Se euxaristw poly! Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Θέμα: Προβλημα με slovoed Εγκατεστησα το slovoed λεξικο αλλα δεν λειτουργει σωστα,δεν εμφανιζονται οι λεξεις,οταν μπαινεις σε υπομενου και βγαινεις δεν κλεινει το παραθυρο και εμφανιζεται σαν σκια απο πισω.Το προγραμματακι το κατεβασα απο την σελιδα εδω στο my phone και το κινητο μου ειναι το Ν93.Help please Προσπάθησε λίγο μ' αυτήν την έκδοση του slovo http://nokia-n91-software.epocware.com/SlovoEd.html http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Καλησπερα σε ολους! Μηπως ξερει καποιος να μου πει πως να βαλω υποτιτλους οταν κανω μετατροπη καποια ταινια .avi με το smartmovie?:confused: Τους εχω σε μορφη .srt αλλα δεν τους παιζει. Ωρες ωρες κολλαει κ δεν κανει καν μετατροπη....;) Σορυ αν εχει δωθει ηδη απαντηση αλλα δεν μπορουσα να μπω στο φορουμ λογω προβληματος για 3.5 μηνες...Ευχαριστω προκαταβολικα.:) :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagsera Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Ρε παιδιά δεν μπορώ με τίποτα να κάνω μετατροπή ενός αρχείου με το Smart Movie Converter. Μου γράφει συνέχεια "Can't open source file" και με προτρέπει να κατεβάσω τα κατάλληλα codecs. Έχω όμως το K-Lite Codec Pack και ποτέ δε μου έχει παρουσιαστεί το οποιοδήποτε πρόβλημα στην αναπαραγωγή. Καμία ιδέα για το τί μπορεί να φταίει; 'Εχω την έκδοση 3,20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidakos Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Ρε παιδιά δεν μπορώ με τίποτα να κάνω μετατροπή ενός αρχείου με το Smart Movie Converter. Μου γράφει συνέχεια "Can't open source file" και με προτρέπει να κατεβάσω τα κατάλληλα codecs. Έχω όμως το K-Lite Codec Pack και ποτέ δε μου έχει παρουσιαστεί το οποιοδήποτε πρόβλημα στην αναπαραγωγή. Καμία ιδέα για το τί μπορεί να φταίει; 'Εχω την έκδοση 3,20 Για δοκίμασε τον 3ivx codec από αυτην εδώ τη σελίδα... [sIGPIC][/sIGPIC]...I' m a weirdo in your bedroom.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagsera Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Απ'ότι βλέπω το έχω ήδη αυτό το codec και παρ΄'ολα αυτά ακόμα δεν μπορώ να το κάνω να μετατρέψει ένα αρχείο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Απ'ότι βλέπω το έχω ήδη αυτό το codec και παρ΄'ολα αυτά ακόμα δεν μπορώ να το κάνω να μετατρέψει ένα αρχείο.. Προσεξε ο φακελος που περνεις το αρχειο και ο φακελος που θελεις να μπει το αρχειο που θα φτιαξεις να μην εχουν ελληνικα γραμματα ;) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagsera Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Προσεξε ο φακελος που περνεις το αρχειο και ο φακελος που θελεις να μπει το αρχειο που θα φτιαξεις να μην εχουν ελληνικα γραμματα ;) Ακόμα τίποτα... Κάνω αυτό που λές και με το που πάω να ανοίξω ένα αρχείο video η εφαρμογη κολλάει.. κρίμα γιατί φαίνεται τέλειο πρόγραμμα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Mπορεις να κανεις την μετατροπη με αλλο προγραμμα δοκημασε το My Video Converter 1.33 μεγεθους 12,6 Mb http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisspi Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Φίλε μου το ΟS 9.1 είναι καινούργιο και ως εκ τούτου δεν υποστηρίζεται ακόμα με πολλές εφαρμογές...Τα Windows XP κάνανε σχεδόν δύο χρόνια για να θεμελιωθούν στην αγορά και να προσαρμοστουν τα προγράμματα στις απαιτήσεις του νέου συστήματος...Λίγο υπομονή ακόμα...Ήδη καθε μέρα βγαίνουν καινούργιες και ενδιαφέρουσες εφαρμογές...Σε λίγο θα φτάσουμε και στα ir για 9.1....:rolleyes: Το θεμα ειναι οτι η ΝΟΚΙΑ βγαζει ενα σωρο διαφορετικες αναλυσεις οθονων με αποτελεσμα οι εταιρειες παιχνιδιων - εφαρμογων να μην ασχολουνται και ιδιαιτερα με μοντελα οχι και τοσο ευρειας κυκλοφοριας. 2110,G500,3210,3510,6600,6170,3230,Ν70 Tolis' COROLLA Pics **COROLLA EE80 - 4AGE TVIS 124HP** [sIGPIC][/sIGPIC] www.corollaclub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 tolisspi,αν ενδιαφερεσαι για παιχνιδια java,ψαξε στα xxxxxxxxxxx,και noeman... θα δεις οτι βρεθηκε τροπος να κανουμε τα παιχνιδια full screen(αλλα μονο απο πιο μικρη αναλυση σε μεγαλυτερη).σας γραφω και αυτο που διαβασα: "Hi, i found out, how to change a resolution of java games. You have to open a *.jar file for example in WinRar and than open file "manifest.mf" from folder "META-INF". Than write there this in the end: Nokia-MIDlet-Original-Display-Size: 176,208 Nokia-MIDlet-Target-Display-Size: 352,416 Former is original resolution of game and the latter isresolution of your phone. Than save and run in a phone" ανοιγουμε το αρχειο jar με το winrar->μεσα στον φακελο manifest-inf υπαρχει ενα αρχειο->το ανοιγουμε με το notepad και προσθετουμε τις παραπανω γραμμες(οπου original display η αρχικη αναλυση του παιχνιδιου,και οπου target display η αναλυση που θελουμε να εχουμε). Ξαναλεω οτι δεν δουλευει απο μεγαλο σε μικρο.Επισης εχουμε λιγο pixelιασμα,λογικο αφου το παιχνιδι ειναι για πιο μικρη αναλυση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dibl Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Καλησπέρα παιδιά. υπάρχει κανένα σοβαρο πρόγραμμα calculator για NOKIA N73 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Καλησπέρα παιδιά. υπάρχει κανένα σοβαρο πρόγραμμα calculator για NOKIA N73 αυτο ειναι πολυ καλο... xxxxxxxxxxxxxxxxx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 kserete poies apps douleoun sto 3250? thx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 kserete poies apps douleoun sto 3250? thx Όλες οι εφαρμογές Symbian 9.1 (ή Symbian 3rd Edition) λειτουργούν κανονικά στο 3250. Ψάχνεις κάποια συγκεκριμένη; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkor Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Καλησπέρα παιδιά Ψάχνω ένα ολοκληρωμένο οδηγό μετατροπής ταινίας σε smartmovie Υπάρχει κανένα link που μπορεί να με βοηθήσει; http://www.appgaraz.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Καλησπέρα παιδιά Ψάχνω ένα ολοκληρωμένο οδηγό μετατροπής ταινίας σε smartmovie Υπάρχει κανένα link που μπορεί να με βοηθήσει; Ίσως η παρακάτω διεύθυνση να λύσει τις απορίες σου: xxxxxxxxxxxxxxxxxx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WizeMan Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Πύθωνας Ρουμάνικα-Αγγλικα και αντιστρόφως http://rapidshare.com/files/3620652/English_romanian_english.zip.html Multumesc frate... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts