john74 Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Έστησα το Route66 στο N73 μου αλλά όποτε πάω να το τρέξω μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα λάθους. Resource error Resource files are missing. Please reinstall the application Ξέρει κανείς τίποτα. ?????? ta idia edo..den ginete tipota....pros to paron agora me 100 euro apo to site toy route66.com Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 ta idia edo..den ginete tipota....pros to paron agora me 100 euro apo to site toy route66.com Evala kai egw to route66 alla molis to kanw ekinisi me petaei se 1 sec... Kataferate na to ksekinisete estw kai se trial mode? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekmagellanos Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 άκουσε κανεις ποτε θα βγεί ο fexplorer? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Bgike o ogg player gia s60 9.1 :D Ton ebala sto n80 kai douleuei telia :) To katebasa apo to xxxxxxxxxx Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhmomanhs Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 paidia uparxei kapoios explorer gia n73? nokia 6210/nokia 3210/nokia 3310/nokia 3410/nokia 3650/nokia 6600/nokia 6220/nokia n73/nokia n82 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerafx Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Paidia kserete kanena video converter gia poli kali poiotita video?Ta converter twn:Xilisoft kai Imtoo einai mapa.Perasa sto kinito analysi 352*416 kai itan olo tetragwnakia.Den fainotan tipota.Thelw na fainontai opws to video pou travaei to N80!!!Zitaw polla.....????!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Electronic Computing Systems Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Dokimase to Video Cleaner Pro.Ego auto xrisimopio kai eimai poli euxaristimenos :) Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Bgike o ogg player gia s60 9.1 :D Ton ebala sto n80 kai douleuei telia :) To katebasa apo to xxxxxxxxxx :D Μου το έστειλε κι εμένα χτες η ομάδα ανάπτυξής του (είμαι στους beta testers) αλλά είδα σήμερα τα mail μου και το εγκατέστησα πριν λίγο. Μια χαρά δουλεύει μέχρι τώρα. :happy: Μοναδική εξαίρεση ότι δεν εμφανίζει σωστά τα ελληνικά ονόματα των φακέλων (βγάζει κουτάκια), αλλά πλοηγείται σ' αυτούς κανονικά και εντοπίζει τα αρχεία .ogg. Μάλλον ήρθε η ώρα να μετατρέψω όλα τα MP3 που έχω στο κινητό σε .ogg, να γλιτώσω γύρω στα 150+ MB χώρο στη μνήμη :whistle: Edit: Γυρίζοντας τη γλώσσα του τηλεφώνου στα Αγγλικά, το πρόβλημα με τα "κουτάκια" διορθώνεται. Προφανώς υπάρχει με τα Ελληνικά μόνο. Θα το αναφέρω στους προγραμματιστές του OggPlay, αφού λογικά θα εμφανίζεται και σε άλλες γλώσσες που περιλαμβάνουν και μη-λατινικούς χαρακτήρες, όπως Γερμανικά, Γαλλικά, Ρωσικά κ.ά. this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONR Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Paidia ebala to smartmovie.Alla mou bgazei mayri othono kai menei ekei ? ti kanw ? gia boithiste ki emena to idio kanei.....:( :( :( Den exete na peite tipota panw se ayto.Boitheia palikaria! AplA^ o OneiroS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 :D Μου το έστειλε κι εμένα χτες η ομάδα ανάπτυξής του (είμαι στους beta testers) αλλά είδα σήμερα τα mail μου και το εγκατέστησα πριν λίγο. Μια χαρά δουλεύει μέχρι τώρα. :happy: Μοναδική εξαίρεση ότι δεν εμφανίζει σωστά τα ελληνικά ονόματα των φακέλων (βγάζει κουτάκια), αλλά πλοηγείται σ' αυτούς κανονικά και εντοπίζει τα αρχεία .ogg. Μάλλον ήρθε η ώρα να μετατρέψω όλα τα MP3 που έχω στο κινητό σε .ogg, να γλιτώσω γύρω στα 150+ MB χώρο στη μνήμη :whistle: Edit: Γυρίζοντας τη γλώσσα του τηλεφώνου στα Αγγλικά, το πρόβλημα με τα "κουτάκια" διορθώνεται. Προφανώς υπάρχει με τα Ελληνικά μόνο. Θα το αναφέρω στους προγραμματιστές του OggPlay, αφού λογικά θα εμφανίζεται και σε άλλες γλώσσες που περιλαμβάνουν και μη-λατινικούς χαρακτήρες, όπως Γερμανικά, Γαλλικά, Ρωσικά κ.ά. Ακούγεται καλύτερα/δυνατότερα από το mp3 player του τηλεφώνου; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Ακούγεται καλύτερα/δυνατότερα από το mp3 player του τηλεφώνου; Αρχικά έχει την ίδια ένταση, αλλά στα Options->Playback υπάρχει μια επιλογή "Volume Boost". Εκεί μπορείς να δυναμώσεις το επίπεδο του ήχου κατά +6 dB ή +12 dB, οπότε ακούγεται πολύ πιο δυνατά από τον MP3 player της συσκευής. Όμως από ένα σημείο και μετά εμφανίζεται άλλο πρόβλημα: αρχίζει να παραμορφώνεται ο ήχος στα ακουστικά, κυρίως στα +12 dB, μάλλον επειδή δεν σηκώνουν μεγάλη ένταση. Το απόγευμα που θα πάω σπίτι θα το δοκιμάσω στα μεγάλα ηχεία που έχω, να δω αν θα κάνει και εκεί παραμόρφωση ή όχι. Τώρα όσον αφορά την ποιότητα, έχω την εντύπωση ότι είναι καλύτερη από τον MP3 player της συσκευής, αλλά μπορεί να είναι και ιδέα μου. Αρχεία ogg στα 96 Kbps μου φαίνονται τα ίδια ή και καλύτερα σε ποιότητα από MP3 στα 128, αλλά δεν είναι θέμα συσκευής ή προγράμματος αυτό. Έχει να κάνει με τον διαφορετικό (και καλύτερο) αλγόριθμο συμπίεσης που χρησιμοποιεί το format ogg από τα mp3. this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Εμενα παντως μου την δινει που κανενα προγραμμα πλην του Official player δεν υποστηριζει τις λειτουργιες του handsfree. Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Αρχικά έχει την ίδια ένταση, αλλά στα Options->Playback υπάρχει μια επιλογή "Volume Boost". Εκεί μπορείς να δυναμώσεις το επίπεδο του ήχου κατά +6 dB ή +12 dB, οπότε ακούγεται πολύ πιο δυνατά από τον MP3 player της συσκευής. Όμως από ένα σημείο και μετά εμφανίζεται άλλο πρόβλημα: αρχίζει να παραμορφώνεται ο ήχος στα ακουστικά, κυρίως στα +12 dB, μάλλον επειδή δεν σηκώνουν μεγάλη ένταση. Το απόγευμα που θα πάω σπίτι θα το δοκιμάσω στα μεγάλα ηχεία που έχω, να δω αν θα κάνει και εκεί παραμόρφωση ή όχι. Τώρα όσον αφορά την ποιότητα, έχω την εντύπωση ότι είναι καλύτερη από τον MP3 player της συσκευής, αλλά μπορεί να είναι και ιδέα μου. Αρχεία ogg στα 96 Kbps μου φαίνονται τα ίδια ή και καλύτερα σε ποιότητα από MP3 στα 128, αλλά δεν είναι θέμα συσκευής ή προγράμματος αυτό. Έχει να κάνει με τον διαφορετικό (και καλύτερο) αλγόριθμο συμπίεσης που χρησιμοποιεί το format ogg από τα mp3. Egw giati den vlepw kamia diafora otan allazw to volume boost? Telika allazei alla mono sta .ogg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mrsymbian Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 http://www.iphone-forum.org/symbian-os-91-apps/t-sms-accelerator-for-sms-sending-delay-122288.html ti einai ayto? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 "Telika allazei alla mono sta .ogg" Allazei se ola Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 http://www.iphone-forum.org/symbian-os-91-apps/t-sms-accelerator-for-sms-sending-delay-122288.html ti einai ayto? Αν κατάλαβα καλά: Όταν προσπαθήσεις να στείλεις ένα SMS και για κάποιο λόγο η αποστολή αποτύχει (π.χ. είσαι εκτός δικτύου), το μήνυμα μπαίνει στα εξερχόμενα και το κινητό προσπαθεί αυτόματα να το ξαναστείλει αργότερα. Επειδή αυτό το "αργότερα" μπορεί μερικές φορές να είναι κάτι χρόνια, η εφαρμογή αυτή επιταχύνει το χρόνο νέας προσπάθειας αποστολής. Εμένα πάντως δεν μου φαίνεται και τόσο χρήσιμο το πρόγραμμα, αφού σπάνια μου βγάζει σφάλμα η αποστολή ενός μηνύματος. Εξάλλου αποφεύγω να εγκαταστήσω άγνωστα προγράμματα που έχουν φτιάξει άγνωστα άτομα. this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Κλειδάκι για το Psiloc ExtendedRecorder ?? Κανένα άλλο παρόμιο που να έχει κλειδάκι ??? και να μήν κάνει και Beep ?? [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Truphone has launched a free, beta, VoIP software download for Wi-Fi-enabled, mass market mobile handsets, bringing free/low-cost mobile calls to millions. The first download is for Nokia's E-series handsets, with the N-series handsets to follow imminently. Support for additional Wi-Fi-enabled phones, including those built on the Windows Mobile platform, will follow. Calls between 'on net' Truphone handsets are free worldwide. As a launch offer to year-end, US users will get free calls to the US/Canada and UK users will be able to call some 2 billion landlines in major countries for free. All other Truphone calls from the user's mobile will be charged at characteristically low VoIP rates. Number coming 12 SeptNumber coming 12 SeptNumber coming 12 SeptWe'll text you straight back. Please read the installation instructions for this beta. Check the list of compatible phones. » It's OK to do this. We hate spam too. Check our privacy policy. That means free mobiles calls to other Truphone users or very cheap calls to anyone else. And as a remarkable launch offer, we're offering free calls to 1.6 billion landlines until Dec 31st 2006. How it worksTruphone saves you money by routing calls over the internet rather than via traditional mobile operators - thus cutting out the middle man and saving you money. This is pretty complicated stuff and we aim to make it easy. How it really works (geeks only)Not only have we built a software-only network operator, we have done so almost entirely using freely-available open source technology and internationally-recognised open standards. Take a deep breath and read more technical nitty gritty. Where can I use it?Truphone works wherever you have access to the internet via Wi-Fi - and the availability of wireless connectivity is absolutely booming. This can mean your home, office, public areas or commercial hotspots (coffee shops, airports etc). You will be able to make free or VoIP-rate calls from your sofa or when visiting friends with Wi-Fi. Similarly, Truphone calls can be made from your office and other workplaces you visit. Naturally, paid-for commercial hotspots have to be paid for (much like using your laptop in an airport), but once you're connected, you use Truphone at no extra cost. In fact, you'll probably find that using Truphone to call home whilst abroad saves you money even if using a paid-for hotspot. Numbering & internationalTruphone is available to download and use globally. You can install Truphone wherever you are and begin making free or VoIP-rate calls right now. You will be given a Truphone number, which you can use to get a number of benefits over your current mobile. Initially, only users in the UK and US will get Truphone numbers appropriate to their countries (i.e. +44 and +1 respectively). These users will be able to make and receive calls on their Truphone numbers just like a traditional mobile/cell phone. Users in other countries will temporarily be given US Truphone numbers. They will be able to make free calls to other Truphone users and VoIP-rate calls to anyone else. However, their Truphone number will not be displayed when dialling out. This is to avoid friends/colleagues inadvertently calling back on what to them will be international mobile numbers. We intend to roll out local numbering to other countries as soon as we can. http://www.truphone.com/scn/more_info/more_info.tru compatible phones http://www.truphone.com/scn/more_info/what_phones.tru DOWNLOAD INSTRUCTIONS http://www.truphone.com/scn/downloads/how_to_install_text.tru [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 έχει τίποτα καλό για εμάς εδώ? ftp://217.219.86.36/Mobile%20Phones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Οχι ..:ninja: [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά μια που το παλιό SPMark04 της Futuremark δεν τρέχει σε μας πια, υπάρχει από τον Νοέμβριο το νέο πλήρως συμβατό benchmark, SPMarkJava06. Διαβάστε στο http://www.symbianone.com/content/view/2563// και download από http://www.futuremark.com/products/spmarkjava06/. Για την ιστορία με ένα πρώτο run, έχω score 2041 (NOKIA 6630=1032) ΥΓ:Έχουμε κανένα νεότερο σχετικά με την αλλαγή operator logo? Κάποιος τρόπος που να ξεπερνάει το signing που έχει η 9.1 version? Πολύ με στεναχωρεί αυτή η παρενέργεια... :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Να ρωτήσω κάτι?? Κυκλοφορεί μήπως καμία έκδοση του Geominder για OS9.1 ?? Ή κάτι παρόμοιο έστω?? :worry: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief7710 Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 SPMark2006 N91 2503!!! Wii Number 7116 0358 1247 8762 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopap7 Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 egw ta metefera meso antigrafou asfaleias kai ola phgan ok.:worry: Αγαπητέ Άρη, όσες φορές κι αν προσπάθησα να περάσω τα μηνύματα στο Ν93 τα εισερχόμενα μου έρχονται χωρίς στοιχεία αποστολέα (ούτε τηλ. νούμερο αποστολέα, ούτε ημερομηνία). Ποιό ωερσιον λογισμικού έχει το δικό σου Ν93 και από τί τηλέφωνο τα μετέφερες? Με συγχωρείς που σε ξαναρωτάω για το θέμα, αλλά τα έχω λίγο χαμένα με το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Μοναδική εξαίρεση ότι δεν εμφανίζει σωστά τα ελληνικά ονόματα των φακέλων (βγάζει κουτάκια), αλλά πλοηγείται σ' αυτούς κανονικά και εντοπίζει τα αρχεία .ogg. Μάλλον ήρθε η ώρα να μετατρέψω όλα τα MP3 που έχω στο κινητό σε .ogg, να γλιτώσω γύρω στα 150+ MB χώρο στη μνήμη :whistle: Edit: Γυρίζοντας τη γλώσσα του τηλεφώνου στα Αγγλικά, το πρόβλημα με τα "κουτάκια" διορθώνεται. Προφανώς υπάρχει με τα Ελληνικά μόνο. Θα το αναφέρω στους προγραμματιστές του OggPlay, αφού λογικά θα εμφανίζεται και σε άλλες γλώσσες που περιλαμβάνουν και μη-λατινικούς χαρακτήρες, όπως Γερμανικά, Γαλλικά, Ρωσικά κ.ά. Νεότερα: Τελικά τους έστειλα χτες τις ελληνικές γραμματοσειρές του N80 και έφτιαξαν ένα νέο skin για το OggPlay, που διορθώνει το πρόβλημα με την προβολή των γραμμάτων. :happy: this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts