gnkgr Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Μια που μιλαμε για την ram μολης βρηκα μια ωραια επιλογη για να μας εμφανιζει ενα μικρο παραθυρο επανω αριστερα στην οθονη μας που τρεχει συνεχια για να βλεπουμε ποση ελευθερη μνημη ram εχουμε.. Κανουμε εγκατασταση στο κινητο μας το προγραμμα ΑctiveFile και παταμε: επιλογες/ tools/ ..star memory monitor :) Και που βρισκετε αυτο το Active File ετσι ωστε να το εχουμε και εμεις; Καποιο Link; Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 με την ευκαιρια μολις το κατεβαζω....xxxxxxxxxxxxxx [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Παιδια εχω ενα Ν80 με την τελευταια αναβαθμιση. Θελω να μου συστησετε καποιες εφρμογες-παχνιδια. πιο συγκεκριμενα: 1. Εφαρμογη με πολλαπλα ξυπνητηρια(να μπορω να ορισω ποιες μερες θα χτυπαει το καθε ενα και αν γινεται να χτυπαει το alarm οταν το τηλεφωνο ειναι κλειστο). 2. Ελληνο<->Αγγικο Λεξικο (μεταφραστης). 3. Κανενα καλο παιχνιδακι (αληθεια υπαρχει το Call Of Duty?). 4. Τελος αν μπορει καποιος να του στειλω το ΙΜΕΙ του Ν80 και να μου φτιαξει τα απαραιτητα αρχειακια για να κανω sign τα sis αρχεια θα του ημουν πολυ ευγνωμων. Thank you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Και που βρισκετε αυτο το Active File ετσι ωστε να το εχουμε και εμεις; Καποιο Link; http://www.rapiduploader.com/195592 Παιδια εχω ενα Ν80 με την τελευταια αναβαθμιση. Θελω να μου συστησετε καποιες εφρμογες-παχνιδια. πιο συγκεκριμενα: 1. Εφαρμογη με πολλαπλα ξυπνητηρια(να μπορω να ορισω ποιες μερες θα χτυπαει το καθε ενα και αν γινεται να χτυπαει το alarm οταν το τηλεφωνο ειναι κλειστο). 2. Ελληνο<->Αγγικο Λεξικο (μεταφραστης). 3. Κανενα καλο παιχνιδακι (αληθεια υπαρχει το Call Of Duty?). 4. Τελος αν μπορει καποιος να του στειλω το ΙΜΕΙ του Ν80 και να μου φτιαξει τα απαραιτητα αρχειακια για να κανω sign τα sis αρχεια θα του ημουν πολυ ευγνωμων. Thank you 1. Ψαξε για το Alarm Manager 2. Κατεβασε το απο εδω εχει μεσα ολες της γλωσσες και το κλειδακι.. 3. Ρωτα εδω 4. Εαν θελεις προσπαθησε να το κανεις απο μονος σου και εαν κολησεις καπου πες.. διαβασε αυτο το ποστ :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 -Apo file explorer ti exete dokimasei?Anamesa se y-browser.fexplorer,sexplorer,profil explorer iparxoun diafores?Ti proteinete? -Episis thimamai pos paliotera ipirxe ena programmataki sto my phone opou edeixne sta symbian to kentro minimaton tou apostolea.Gia 3rd ed iparxei pleon kati tetoio? Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 -Apo file explorer ti exete dokimasei?Anamesa se y-browser.fexplorer,sexplorer,profil explorer iparxoun diafores?Ti proteinete?X-plore ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Ok tha to tsekaro,mexri stigmis exo dokimasei mono to y-browser.Exei tipota prostheto?Thanx. Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Μπορει να στηλη κλειδωμενα αρχεια ειναι και ποι ευχρηστος http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Oχι γιατι ετσι οπως το λες ειναι σαν να λεμε οτι εαν γεμισουμε το Ψ δεν θα εχουμε καθολου ram :) Ναι σωστά :O άλλωστε σήμερα που ξανατσέκαρα το device status μου δίνει 15ΜΒ free από 44ΜΒ ενώ το c drive μου εξακολουθεί να έχει ελέυθερα 6,5ΜΒ... Άρα η RAM είναι άλλα 44ΜΒ μνήμης ξέχωρα...σωστά?:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Nai safos. Efarmogi gia tin katagrafi eksodon aytokinitou iparxei kapoia?Thimame pali to handycar kai kpoies akoma,alla tora den vrisko tipota sto xxxxxxxxxx Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contrast61 Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 to N80 den perni to Nokia Map?sthn selida den tis Nokia den to ehi gia na dialexo pia ekdosi na valo.....xeri kanis kati? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 to N80 den perni to Nokia Map?sthn selida den tis Nokia den to ehi gia na dialexo pia ekdosi na valo.....xeri kanis kati? Δοκιμασε του Ν73.. εχει και ενα οδηγο στο προτο ποστ του επισημου θεματος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164791 Υ.Γ. Περιμενω και ενα pm :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AIVAS80 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Αρχικό Μήνυμα από AIVAS80 β) εστω πως θέλω να κάνω μια ταινία από dvd σε avi με υποτιτλους για να τη βλέπω στο κινητό. Το μεγάλο avi κατάλαβα πως θα το κάνω σε διαστάσεις κινητου, αυτό που δεν έχω πιάσει είναι πως θα κάνω το dvd - avi.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1931970#post1931970 Eαν δεν μπορεις να καταλαβεις κατι πες.. :) OK thanx, φιλε μου. θα το κοιταξω. Σόρρυ, που ρωτάω αλλά η τελευταία φορά που έκανα dvd σε avi στο pc ήταν με το flask, υποθέτω πως θα χει βγει κάποια καινούρια μέθοδος. :D Μονο με το smartmovie παιζουν οι ταινίες avi; εχω βαλει το "divx player" και μου παιζει αρχεία avi, να κρατησω αυτο; Τέλος, ρίξε μια ματια και στο παρακάτω post μου, ίσως μπορείς να βοηθήσεις και σ αυτό :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AIVAS80 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Σύντροφοι, η προεγκατεστημένη εφαρμογή "αναπαραγωγη Flash" στο Ν95 που χρησιμεύει, δώστε μου ένα παράδειγμα αρχείου που παίζει για να δω πως φαίνεται.. Επίσης,υπάρχει δυνατότητα ο πλοηγός του Ν95 ή ο -οpera- ν ανοιξουν σελιδα που να χρειάζεται flash player (π.χ.Ζοο) ή να παρω laptop? :lol: To N800 εχει τα opera8 και flash7 εγκατεστημένα και νομιζω το κανει (θα μου πειτε έχει λειτουργικο Internet Tablet ΟS). Απλά σκεφτηκα μήπως γινεται με τον καινουριο οpera (8?). Αλήθεια τώρα έχω τον miniοpera3.1.8295, που θα βρώ την πιο προσφατη εκδοση? Ευχαριστώ, εκ των προτέρων.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolof Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 ρε παλικάρια μήπως έχει πέσει στην αντίληψη σας κάνα προγραμματάκι που να μου δίνει την δυνατότητα να χειρίζομαι την τηλεόραση; Ps. Το nokia n91 έχω thanksss προκαταβολικώς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 ρε παλικάρια μήπως έχει πέσει στην αντίληψη σας κάνα προγραμματάκι που να μου δίνει την δυνατότητα να χειρίζομαι την τηλεόραση; Ps. Το nokia n91 έχω thanksss προκαταβολικώς ακομα δεν εχει βγει κατι. πιστευω πως συντομα.:O [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Pera apo ton oxygen exei vgei kanas phone manager gia symbian?Vasika thelo na metafero sms kai katagrafei kliseis metaksi kinitou ipologisti,kai o oxygen exei provlima stin sindesi.Den mou kanei connect... Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Σύντροφοι, η προεγκατεστημένη εφαρμογή "αναπαραγωγη Flash" στο Ν95 που χρησιμεύει, δώστε μου ένα παράδειγμα αρχείου που παίζει για να δω πως φαίνεται.. Χρησιμεύει στο να παίζει αρχεία .swf. Κατέβασε αυτό για να δεις. Αλήθεια τώρα έχω τον miniοpera3.1.8295, που θα βρώ την πιο προσφατη εκδοση? Ευχαριστώ, εκ των προτέρων.. Εδώ. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Κάποια εφαρμογή με επιλογή 'Restart' υπάρχει?? Κολλάει συνεχώς το Ε50 και έχω βαρεθεί το κλείσε, ανοιξε, βάλε PIN. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Κάποια εφαρμογή με επιλογή 'Restart' υπάρχει?? Κολλάει συνεχώς το Ε50 και έχω βαρεθεί το κλείσε, ανοιξε, βάλε PIN. Υπάρχει η εφαρμογή Restar θα την βρεις στα γνωστά μαγαζάκια. ;) [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2003 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 γνωρίζει κανείς αν υπάρχει καποια εφαρμογή με την οποία να μπορώ να δω τα κεντρα μηνυματων που δέχομαι στο Ν95 . Το Smsc viewer που έχει στο myphone δεν δουλευει στο Ν95. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Υπάρχει η εφαρμογή Restar θα την βρεις στα γνωστά μαγαζάκια. ;) Εάν την έχες ρίξε πλιζ ένα Pm γιατί δεν βρίσκω τίποτα.. :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 γνωρίζει κανείς αν υπάρχει καποια εφαρμογή με την οποία να μπορώ να δω τα κεντρα μηνυματων που δέχομαι στο Ν95 . Το Smsc viewer που έχει στο myphone δεν δουλευει στο Ν95. Kai ego ayto rotisa.Gia 3rd ed den iparxei kati? Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Εάν την έχες ρίξε πλιζ ένα Pm γιατί δεν βρίσκω τίποτα.. :( νομιζω ειναι unsigned,αυτο εχω στο n73 και δουλευει τελεια [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 ρε παλικάρια μήπως έχει πέσει στην αντίληψη σας κάνα προγραμματάκι που να μου δίνει την δυνατότητα να χειρίζομαι την τηλεόραση; Ps. Το nokia n91 έχω thanksss προκαταβολικώς το Ν91 δεν εχει υπερυθρες.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts