ilka71 Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Τις κλήσεις που έχει μπλοκάρει το πρόγραμμα μπορείς να τις δεις μετά; ναι βεβαια!εχει ειδικο μενου!και τα μηνυματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Υπαρχει για τα κινητα μας bluetooth webcam? :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Υπαρχει για τα κινητα μας bluetooth webcam? :) Και bluetooth και usb καμερα υπάρχει. ναι βεβαια!εχει ειδικο μενου!και τα μηνυματα... Στο best blacklist μπλοκάρει και sms? Και αν ναι πώς?Δεν το έχω βρει κάπου στο μενού. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Και bluetooth και usb καμερα υπάρχει. Mπορεις να μου πεις το ονομα της bluetooth καμερας; :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Μετα απο 2 χρονια επεστρεψα σε Symbian συσκευη και συγκεκριμενα στο Ν80. Εχω τρελλαθει ομως με το σκηνικο που υπαρχει με τις εφρμογες(φανταζομαι τοιδιο θα ισχυει και για τα παιχνιδια). Ολα τα sis που βρισκω ειναι λεει unsigned και πρεπει να γινουν signed. Το εψαξα και ειδα οτι πρεπει να ακολουθηθει μια αρκετα μεγαλη διαδικασια.....Τι γινεται ρε παιδια? Ειναι οντως ετσι τα πραγματα? Και εκτος των αλλων δεν μπορεσα να δημιουργησω account στο https://www.symbiansigned.com. Τελικα υπαρχει λυση? Ψαχνω να βρω το rotateme σε signed version και δεν υπαρχει πουθενα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 @asikis στηλε μου σε pm το imei του κινητου σου να σου το κανω sing. :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Στο best blacklist μπλοκάρει και sms? Και αν ναι πώς?Δεν το έχω βρει κάπου στο μενού. εγω εχω το handy blacklist και μπλοκαρει κλησεις και sms αυτοματα δεν εχει ειδικη επιλογη δηλαδη για μηνυματα.η ολα η τιποτα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Υπαρχει εφαρμογη που να σπαει τον κωδικω στα κλειδωμενα δικτυα wlan? Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 εγω εχω το handy blacklist και μπλοκαρει κλησεις και sms αυτοματα δεν εχει ειδικη επιλογη δηλαδη για μηνυματα.η ολα η τιποτα... τα μηνυματα μπορεις να τα δεις καπως μετα ή τα χανεις τελειως; Υπαρχει εφαρμογη που να σπαει τον κωδικω στα κλειδωμενα δικτυα wlan?οχι, αλλα και να υπηρχε θα ηθελες πολλες ωρες μεχρι να βρεις ενα κωδικο, αν το εβρισκες.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 τα μηνυματα μπορεις να τα δεις καπως μετα ή τα χανεις τελειως; οχι, αλλα και να υπηρχε θα ηθελες πολλες ωρες μεχρι να βρεις ενα κωδικο, αν το εβρισκες.. βεβαια μπορεις να τα δεις σε ειδικο φακελο μεσα στο μενου του blacklist.και μετα για να αποφυγεις σε μερικα τηλ το γεγονος οτι οταν σε παιρνει ο μπλοκαρισμενος χτυπαει μια φορα και μετα βουιζει πας στις προωθησεις και ενεργοποιεις προωθηση οταν ειναι κατειλλημενο σε εναν ανυπαρκτο αριθμο! πχ 693693ΧΧΧΧΧΧΧ οποτε αυτος που θα σε παρει ακουει ενα ντριν και μετα οτι ο αριθμος αυτος δεν υπαρχει!φοβερο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Μπορει καποιος να μου δωσει ενα link με οδηγιες για εγκατασταση του Route66 και του TomTom? Και αν ειναι δυνατο να μου πει ποια ειναι η τελευταια εκδοση του καθε προγραμματος. Ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Μπορει καποιος να μου δωσει ενα link με οδηγιες για εγκατασταση του Route66 και του TomTom? Και αν ειναι δυνατο να μου πει ποια ειναι η τελευταια εκδοση του καθε προγραμματος. Ευχαριστω πολυ Υπάρχουν ειδικά topic για αυτά τα προγράμματα, οπότε ό,τι πληροφορία θες μπορείς να τη βρεις εκεί. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayri Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Εψαξα για Τομ Τομ αλλα δεν βρηκα κατι!!!!Ποιο ειναι το τοπικ?? Ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Εψαξα για Τομ Τομ αλλα δεν βρηκα κατι!!!!Ποιο ειναι το τοπικ?? Ευχαριστω δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=165261 :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayri Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Σε ευχαριστω πολυυυυυυυ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 ξερετε αλλα προγραμματα navigation που να χρησιμοποιουν και αυτα τους navtec χαρτες που χρησιμοποιει το smart2go? και επισης έχει καποιος αρχεια font που να κανουν τις γραμματοσειρες του n95 μικρες? Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos6910 Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 @asikis στηλε μου σε pm το imei του κινητου σου να σου το κανω sing. :) Ενα μεγαλο ευχαριστω και απο μενα φιλε gianpithio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 asikis ενταξει με τα files που εστειλα? Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GtC Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 ξερετε αλλα προγραμματα navigation που να χρησιμοποιουν και αυτα τους navtec χαρτες που χρησιμοποιει το smart2go? Τι να τα κάνεις ? Το θέμα είναι να βρούμε πρόγραμμα που να τρέχει τους χάρτες της NGI (βλ. Destinator) Όλοι οι άλλοι για Ελλάδα είναι πολύ "λίγοι" :mad: [sIGPIC][/sIGPIC] RX8Club.GR Επίσημα Αναγνωρισμένο Σωματείο Φίλων & Ιδιοκτητών RX8 Ελλάδος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Υπαρχει εφαρμογη που να σπαει τον κωδικω στα κλειδωμενα δικτυα wlan? Άν έσπαγαν έτσι έυκολα οι κωδικοί, θα είχαν καταργηθεί τα ασύρματα δίτκυα... Θέλεις ειδικό λογισμικό, hardware κ γνώσεις για να σπάσεις το WEP και το WPA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 kaλα φοβερο το κολπο συνδυσμου του handy blacklist με την προωθηση σε νουμερο που δεν υπαρχει!"ο συνδρομητης που καλεσατε δεν υπαρχει!" και ασε τους ανεπιθυμητους να ψαχνουν!εγω λεω να το κανω προωθηση στο 1231 που ειναι και δωρεαν να μιλανε με τη τιμ αντι για μενα!lol! Για πες πως γινεται αυτο γιατι εφαγα τον τοπο να τω βρω αλλα δεν....:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aviador Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Καλησπέρα! Εχω ένα Ν80 και θέλω να του αλλάξω το operator logo. Υπάρχει κανένα προγραμματάκι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iapetos Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 υπάρχει κανένας τρόπος να βρω το divx player για το nokia n95 και επίσης και το kaspersky. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 υπάρχει κανένας τρόπος να βρω το divx player για το nokia n95 και επίσης και το kaspersky. δες εδω xxxxxxxxxxxxxxxxx [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 asikis ενταξει με τα files που εστειλα? Ολα τελεια!! Σε ευχαριστω πολυ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts