PIT Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 παιδια προσπαθω πολυ ωρα να κανω sign μια εφαρμογη στην σελιδα /www.symbiansigned.com αλλα ενω φτανω μετα το 12 βημα των οδηγιων μου λεει οτι Symbian OS v9 only αλλα εγω θελω να το φτιαξω για Ν95 μου,που πρεπει να παω για 9.1; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Σηνεχισε την διαδικασια κανονικα :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekamitis Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 http://img299.imageshack.us/img299/7848/638024118qz7.jpg http://rapidshare.com/files/37142532/Symbian_AntiViruses_2007.rar Ν80 rocks! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brave Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Κατέβασα το πρόγραμμα σε trial για να δω πως δουλεύει και πως γενικά γίνεται η διαδικασια, αλλα παρόλο που διάβασα και ένα όλες τις οδηγίες από το site της εταιρείας δεν καταφερα να το κάνω να δουλέψει.. Μπορεί να πει κάποιος που ξέρει την εφαρμογή όλα τα βήματα για να δουλέψει. Ενημερωτικά το firewall μου είναι αυτό του Kaspersky internet security 6!!!! Ευχαριστ'ω!!! Να και τα βήματα που έκανα, είναι στα αγγλικά γιατί ρώτησα σε ξένο site και μεγ γράψαν όλοι.. Ελπίζω κάποιος να με βοηθήσει. I installed the app to my N95. I checked windows for the remote access and it is on I installed Real vnc Ρύθμισα τις ports στο firwall και στο vnc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 ta parapanw antiviruses sigoura den einai ola gia s60v3.kanena programma pou na kanei pio dunato ton hxo opws ekane to powermp3 gia s60v2 iparxei gia s60v3? Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 ta parapanw antiviruses sigoura den einai ola gia s60v3.kanena programma pou na kanei pio dunato ton hxo opws ekane to powermp3 gia s60v2 iparxei gia s60v3? καλησπερα σε ολουs υπαρχει κανενα προγραμα για τα video που βαζω στο κινητο να μην εμφανιζονται στο Ν80 στο προφιλ αλλα καπου αλλου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Δουλέυει σε κάνεναν σωστά το fscaller? Κάθε φορά που ανοίγω το κινητό, αν και το πρόγραμμα είναι activated, πρέπει να μπαίνω και να ξαναβγαίνω σ'αυτό για να δουλέψει! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 παιδια μια βοηθεια για την διαδικασια signed κανω ολη την διαδικασια κανονικα και δημιουργω ολα τα αρχεια κανονικα,αλλα μπλοκαρω στην διαδικασια με το προγραμμα auto_signsis.bat το οποιο ή μου τρεχει και δεν μπορω να αλλαξω τα αρχεια οπως ειχε ανεβασει ενας φιλος (και καθολου δεν μπορω να το ανοιξω με το σημειωματάριο) ή δεν μου το ανοιγει καθολου.Οταν το τρεχω με ενα προγραμματακι που εχει ανεβει στο impart δεν μου δημιουργειτε το αντιστοιχο π.χ. Symbian.Guru.Phone.Guardian.S60v3.SymbianOS9.1.****** signed.sis.Τι μπορει να φταιει; Δουλέυει σε κάνεναν σωστά το fscaller? Κάθε φορά που ανοίγω το κινητό, αν και το πρόγραμμα είναι activated, πρέπει να μπαίνω και να ξαναβγαίνω σ'αυτό για να δουλέψει! εμενα δουλευει καλα φιλε μου εχω την 1.00 σε Ν95 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutis Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 παιδια μια βοηθεια για την διαδικασια signed κανω ολη την διαδικασια κανονικα και δημιουργω ολα τα αρχεια κανονικα,αλλα μπλοκαρω στην διαδικασια με το προγραμμα auto_signsis.bat το οποιο ή μου τρεχει και δεν μπορω να αλλαξω τα αρχεια οπως ειχε ανεβασει ενας φιλος (και καθολου δεν μπορω να το ανοιξω με το σημειωματάριο) ή δεν μου το ανοιγει καθολου.Οταν το τρεχω με ενα προγραμματακι που εχει ανεβει στο impart δεν μου δημιουργειτε το αντιστοιχο π.χ. Symbian.Guru.Phone.Guardian.S60v3.SymbianOS9.1.****** signed.sis.Τι μπορει να φταιει; Το auto_signsis.bat δεν θα επλέξεις "άνοιγμα με...." αλλά θα κάνεις δεξί κλικ και μετά "επεξεργασία" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_bal Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Εχω το x-plore 1.05 .το εχει δουλεψει κανεις?τι λεει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Το auto_signsis.bat δεν θα επλέξεις "άνοιγμα με...." αλλά θα κάνεις δεξί κλικ και μετά "επεξεργασία" Φιλε μου το εκανα τα αλλαξα αλλα δεν δημιουργειτε κανενα αρχειο με την προσθηκη signed αι αυτο που υπαρχει ειναι το ιδιο που ειχα βαλει το οποιο βγαζει παλι κατεσταμενο πιστοποιητικο.Μηπως πρεπει να τα κανω παλι ολα απο την αρχη; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Εχω το x-plore 1.05 .το εχει δουλεψει κανεις?τι λεει? Πολύ καλό .! αν το κατέβασες απο τα γνωστά χάνεται το αρχικό μύνημα με τα 3 δεύτερόλεπτα αναμονής που είχαν οι παλιότερες και έχει πολλές βελτιώσεις που θα τις ανακαλύψεις δουλεύοντας. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigou13_ Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 παιδια κατεβασα το x-plore 1.05 απο τα γνωστα για το Ν73 μου και μολις παω να το κανω εγκατασταση μου λεει οτι το αρχειο αυτο δεν υποστηριζεται,γτ μου βγαζει αυτο το μυνημα?η εφαρμογη για S60v3 δεν ειναι, που ειναι το προβλημα? honda astrea supra 109 (piston narita 53 cm,kentroforos f200 1o stadio fuego,karmpilater 22ari shark,racing,lastixa veerubber.eksatmisi sebring.xrwma prasino laxani. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 παιδια κατεβασα το x-plore 1.05 απο τα γνωστα για το Ν73 μου και μολις παω να το κανω εγκατασταση μου λεει οτι το αρχειο αυτο δεν υποστηριζεται,γτ μου βγαζει αυτο το μυνημα?η εφαρμογη για S60v3 δεν ειναι, που ειναι το προβλημα? Το ίδιο μου έβγαζε κι εμένα,οπότε απεγκατέστησα την έκδοση 1.02 που είχα και ξαναδοκίμασα, τότε εγκαταστάθηκε κανονικά:D 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_bal Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Οταν ανοιγω η κλεινω το x-plore κανει 3 δευτερα.σε ολους ετσι συμβαινει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Οταν ανοιγω η κλεινω το x-plore κανει 3 δευτερα.σε ολους ετσι συμβαινει? Στη τελευταία έκδοση (1.05) δε συμβαίνει αυτό 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_bal Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Την 1.05 εχω κ εγω.εσεις απο που την κατεβασατε?εχετε την διευθυνση να το κατεβασω κ εγω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Την 1.05 εχω κ εγω.εσεις απο που την κατεβασατε?εχετε την διευθυνση να το κατεβασω κ εγω? Από xxxxxxxxx αν είσαι γραμμένος δες xxxxxxxxxxx το θέμα 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Την 1.05 εχω κ εγω.εσεις απο που την κατεβασατε?εχετε την διευθυνση να το κατεβασω κ εγω? Για να στο κανει αυτο που λες ,λογικα δεν θα ειναι ρετζιστερντ η εφαρμογη. Οσο για το που θα την βρεις , εχει αναφερθει ...οο.. φορες . Μην τα περιμενουμε ολα ετοιμα .. Επιπλεον απαγορευεται απο τους κανονες του φορουμ τα απευθειας λινκς....:!: [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_bal Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Το κατεβασα οπως ειπε ο φιλος μας αλλα το ξανακανει αυτο με τα 3 δευτερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 καλησπερα σε ολουs υπαρχει κανενα προγραμα για τα video που βαζω στο κινητο να μην εμφανιζονται στο Ν80 στο προφιλ αλλα καπου αλλου Εννοείς να μην εμφανίζονται στην έκθεση; Φτιάξε ένα φάκελο "System" στην κάρτα μνήμης (αν δεν έχει κιόλας) και βάλ' τα εκεί. Μετά θα ψάχνεις και θα τα ανοίγεις με ένα file browser (πχ. Y-Explorer) Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Το κατεβασα οπως ειπε ο φιλος μας αλλα το ξανακανει αυτο με τα 3 δευτερα Εχεις δημιουργησει κλειδι απο την γεννητρια ? :X Δεν το εχεις κανει ρετζιστερντ τοτε [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_bal Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Πως το κανω ρετζιστερντ?κλειδι?αν μπορει ας μου πει καποιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarists0 Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 προσπαθω εδω και καιρο τα προγραματα που βαζω στο ν80 μου να μην αποθηκευονται ολα σε ενα συγκεκριμενο φακελο ετσι ωστε να μην τα μπερδευω,και ταυτοχρονα στην κατασταση αναμονης να εχω το φακελο αυτο για να το βρισκω πιο ευκολα ξερετε κανενα τροπο για να το κανω αυτο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Καλημέρα. Χρειάζομαι 1 βοήθεια για την εγκατάσταση του σπασίματος. Η εγκατάσταση του βασικού αρχείου έγινε κανονικά αφού πρώτα το έκανα sign. Το σπάσιμο όμως δεν περνάει με τίποτα.Το έκανα sign και στην εγκατάσταση μου βγάζει το μήνυμα για έλεγχο ημερομηνιών/ληγμένο πιστοποιητικό.Δοκίμασα να αλλάξω ημερομηνίες,αλλά δεν έγινε τίποτα. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι,γιατί δεν μπορώ να κάνω τα βασικά, δηλαδή έστω view 1 αρχείο excel.Πάω να το κάνω open και μου βγάζει ότι πρέπει να αγοράσω Licence.Αυτό δεν έπρεπε να είναι στα στάνταρ και να πληρώνεις μόνο για το Edit? ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts