Nikos_s3 Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 χχμμ..καλό το phone guardian αλλά ψιλοαπογοητεύτικα..:( το πρωί το έβγαλα από την πρίζα και στις 7 το απόγευμα ήταν άδειο το Ν80..:( έχει και ένα μικρό bug...ενώ διαλέγεις από το μενού του προγράμματος να είναι off, συνεχίζει και κρατάει κλειδωμένες τις εσωτερικές εφαρμογές που έχεις επιλέξει και τρώει μπαταρία στο φουλ...κανονικά θα έπρεπε όταν το βάζεις στο off να είναι όλη η εφαρμογή κλειστή... προς το παρόν τα απενεργοποίησα όλα...δε λέει να κρατάει το τηλέφωνο 12 ώρες με πολύ μέτρια χρήση..:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 χχμμ..καλό το phone guardian αλλά ψιλοαπογοητεύτικα..:( το πρωί το έβγαλα από την πρίζα και στις 7 το απόγευμα ήταν άδειο το Ν80..:( έχει και ένα μικρό bug...ενώ διαλέγεις από το μενού του προγράμματος να είναι off, συνεχίζει και κρατάει κλειδωμένες τις εσωτερικές εφαρμογές που έχεις επιλέξει και τρώει μπαταρία στο φουλ...κανονικά θα έπρεπε όταν το βάζεις στο off να είναι όλη η εφαρμογή κλειστή... προς το παρόν τα απενεργοποίησα όλα...δε λέει να κρατάει το τηλέφωνο 12 ώρες με πολύ μέτρια χρήση..:( Μην μου λες τέτοια,πριν λίγο το έβαλα στο ν73 φαίνεται πολύ καλό. Μήπως γενικά εχει ενα προβλημα το ν80 σχετικα με την κατανάλωση ενεργειαs?giati enas filos moy ebale ton ekatomyrioxou sto n80 epaikse 8 fores kai i mpataria adeiase amesos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 κοιτα εφοσων πλεον υπαρχει ραγισμενο το advanced device locks,απο σημερα(πατε μια βολτα στο xxxxxxxxx.....) δε ξερω αν υπαρχει λογος να ασχολουμαστε με τον guardian... PS":an kai to exw balei ki egw... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 δεν είναι θέμα του Ν80 δυστυχώς..,στο ντοτ σις που το ανέφερα έχουν αρκετοί το ίδιο πρόβλημα...:( δες το και μας λες αύριο το βραδάκι που σε βλέπω να είσαι αγκαλιά με τον φορτιστή..:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Κρίμα,για να δω τι θα γίνει αυριο:) Μηπως ξέρετε αν μπορώ να δω μέσα απο το ν73 απο καπου πόσα sms έχω στείλει?ή εστω καποιο προγραμμα που να μετράει. Το λέω γιατι τα s.e το έχουν αυτό,και μου φαίνεται περιεργο στα νοκια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Κρίμα,για να δω τι θα γίνει αυριο:) Μηπως ξέρετε αν μπορώ να δω μέσα απο το ν73 απο καπου πόσα sms έχω στείλει?ή εστω καποιο προγραμμα που να μετράει. Το λέω γιατι τα s.e το έχουν αυτό,και μου φαίνεται περιεργο στα νοκια.Υπάρχει κωδικός που σου λέει, δες εδω. Είναι βέβαια λίγο μπακαλίστικος τρόπος... :O. Δεν ξέρω όμως αν λειτουργεί στο n73... http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 από την άλλη, πολύ καλό και το coolsms+...:) πάντα μου άρεσαν τα flash sms..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 από την άλλη, πολύ καλό και το coolsms+...:) πάντα μου άρεσαν τα flash sms..;) αυτο το coolsms περιλαμβανει χρηση emoticons??που μπορω να το βρω ραγισμενο?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WizeMan Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Εχεις δικιο, θα το εχω υπ'οψη μου. Μια που λετε για gnubox, οι widcomm δουλευουν στα vista? yes sir : http://www.dev-hack.com/forum/viewtopic.php?t=1297 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgaz Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Μηπως υπάρχει κανενα προγραμματάκι που να μετράει τον αριθμό κλήσεων που έχεις κανει (Το θέλω για το πρόγραμμα Tim Max που σου δίνει 600 κλήσεις); Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 exei kaneis to cubixuiq giati mono gia s60 to brika gia ta dika mas omos ypaexei? Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 δεν είναι θέμα του Ν80 δυστυχώς..,στο ντοτ σις που το ανέφερα έχουν αρκετοί το ίδιο πρόβλημα...:( δες το και μας λες αύριο το βραδάκι που σε βλέπω να είσαι αγκαλιά με τον φορτιστή..:O Νίκο δυστυχώς έχεις δίκιο,εχθες το βραδυ ειχα full Μπαταρία,Κοιτάω τώρα την μπαταρία και μου έχουν μεινει απο τις μικρες τις τρεις γραμμές,ξερεις ποσο κρατάνε τώρα οι τρεις γραμμές... Αν το αφήσω μέχρι το βράδυ,θα εχει κλείσει σίγουρα.... Αν το βάλω στο off,και βγάλω το κωδικο και στην εκθεση και οπου αλλου το εχω βάλει θα συνεχίσει? Telika doulevei to GnuBox!!! Ωραία έχω βάλει και εγώ το GnuBox αλλά τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά... Μπορεις να γράψεις ενα οδηγό να τα καταφέρουμε και εμείς? Thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 yes sir : http://www.dev-hack.com/forum/viewtopic.php?t=1297 Thanks! Ωραία έχω βάλει και εγώ το GnuBox αλλά τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά... Μπορεις να γράψεις ενα οδηγό να τα καταφέρουμε και εμείς? Thanks Ακολουθησε τις οδηγιες του παρακατω οδηγου και θα σου δουλεψει. http://crazylittleworld.com/2006/03/making-the-most-out-of-nokia-n70-part-2/ Ειναι για n70 αλλα ουσιαστικα ειναι τα ιδια βηματα (εκτος απο ενα αν θυμαμαι καλα, αλλα εγω το παρελειψα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Τι ειναι το GnuBox? :O http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Τι ειναι το GnuBox? :OΕφαρμογή που σε βοηθάει να "δανείζεσαι" Internet από τον υπολογιστή σου με bluetooth :) http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zouz0una Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Εγω πάντως ακόμα δεν κατάφερα να βάλω γραμματοσειρες δοκίμασα όλους τους τρόπους που προαναφέρατε αλλά τζίφος!!! Έχω το Ν73 ΜΕ μήπως φταίει αυτό? Μου έχουν σπάσει τα νεύρα... Καμιά βοήθεια!! Θα σας ήμουν υπόχρεη!! :help: :help: :help: Απόλαυσε τις χαρές τις μέρας..άντεξε τα κακά με υπομονή!Μόνο αυτή η μέρα είναι δική μας!Είμαστε νεκροί για το χθές&αγέννητοι για το αύριο!Ζήσε τη κάθε μέρα όπως έρχεται,μη δανείζεσαι προβλήματα τρέμοντας το αύριο!Η ζωή είναι εδώ&τώρα..όχι εκεί&μετά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Αν το βάλω στο off,και βγάλω το κωδικο και στην εκθεση και οπου αλλου το εχω βάλει θα συνεχίσει? βασικά το off από μόνο του απλά απενεργοποιεί το alarm , αλλά το πρόγραμμα συνεχίζει να κρατάει locked τις εσωτερικές εφαρμογές που έχεις διαλέξει πχ την έκθεση...:( πρέπει λοιπόν να ξετσεκάρεις όλες τις κλειδωμένες εφαρμογές και τότε μόνο θα είναι πραγματικά off...προς το παρόν αυτό έχω κάνει..η όλη εφαρμογή απλά υπάρχει ακόμα στο Ν80 μου αλλά πλήρως ανενεργή..:O αναμένω κάποια new version μπας και διορθώσει λίγο την κατάσταση και δεν πάει και τσάμπα η ώρα για το signing, αλλιώς απλά uninstall...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vespastella Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Παιδια καλησπερα εχω μια ερωτηση στο Smart Movie τι χρειαζεται για να βλεπω τους υποτιτλους??Εχει μια επιλογη που λεει εμφανιση υποτιτλων την βαζω στο ναι και δεν δειχνει!!! Στον ιδιο φακελο εκτος απο το avi εχω και τους υποτιτλους.Τι αλλη ρυθιση χρειαζεται ωστε να τους εμφανιζει??Παιζει ρολο η γραμματοσειρα??? Ευχαριστω!!!!!!!!! Ericsson 388 -> Nokia 6110 -> Nokia 6150 -> Ericsson T29 ->Nokia 8210 -> Nokia 6510 Nokia -> 8850 Nokia -> Nokia 3650 -> Nokia 6630 Ericsson K750i->Nokia N70 -> Nokia N73 ->Nokia N82 ->N79->N97 Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny1 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Παιδια , μια ερωτηση θα ηθελα να κανω σχετικα με το x-plore ν98 beta Μου εβγαλε μυνημα οτι εχει λειξη και χρειαζεται αναβαθμιση μεσω GPRS και πλεον δεν δουλευει . Γνωριζει κανεις αν γινετε να την παρακαμψουμε αυτη τη διαδικασια και να συνεχιση να δουλευει οπως πριν ? Χωρις να βαλουμε την ν99 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosf Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Ρε παιδια δεν εχω καταλαβει,ειναι απαραιτητο και το MRouter ή μονο το GnuBox χρειαζεται για να δουλεψει...??? Εγω εχω widcomm drivers και εχω εγκαταστησει το GnuBox και ενω το εχω ρυθμισει σωστα(πιστευω) οταν παω να συνδεθω...αποτυχια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Παιδια , μια ερωτηση θα ηθελα να κανω σχετικα με το x-plore ν98 beta Μου εβγαλε μυνημα οτι εχει λειξη και χρειαζεται αναβαθμιση μεσω GPRS και πλεον δεν δουλευει . Γνωριζει κανεις αν γινετε να την παρακαμψουμε αυτη τη διαδικασια και να συνεχιση να δουλευει οπως πριν ? Χωρις να βαλουμε την ν99 . Οχι δεν γίνεται,δεν είναι ανάγκη ομως να κατεβάσεις απο το wap,μπορεις να κατεβάσεις το νεο 99 απο το pc και να το περάσεις στο κινητό. Ξέρει κανεις κανένα πρόγραμμα για να βλέπουμε ποσο τοις εκατο μπαταρία εχει μείνει? Για φακό κανένα?εκτος το ntorch το οποιο δεν ανάβει το flash σε μεγάλη ενταση οπως ανάβει οταν πας να βγάλεις Photo. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Kalispera yparxei kanena programa gia photo gia 3rd edition Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Παιδια καλησπερα εχω μια ερωτηση στο Smart Movie τι χρειαζεται για να βλεπω τους υποτιτλους??Εχει μια επιλογη που λεει εμφανιση υποτιτλων την βαζω στο ναι και δεν δειχνει!!! Στον ιδιο φακελο εκτος απο το avi εχω και τους υποτιτλους.Τι αλλη ρυθιση χρειαζεται ωστε να τους εμφανιζει??Παιζει ρολο η γραμματοσειρα??? Ευχαριστω!!!!!!!!! Εκτός του οτι πρέπει να είναι στον ίδιο φάκελο, το αρχείο της ταινίας (.avi) πρέπει να έχει ίδιο όνομα με το αρχείο των υποτίτλων (.srt). π.χ. movie.avi και movie.srt Αν δεν είναι ούτε αυτό τότε δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 αν θελετε να αλλαξει σε ολα τα μενου του τηλεφωνου και να ειναι η ιδια τοτε διαλεξτε αυτη που σας αρεσει και μετονομαστε την ιδια στα τρεια διαφορετικα ονοματα .ttf . πχ. comic.ttf ---> NOSNR60.ttf (that's the 'normal' one) η NSSB60.ttf (that's the semi-bold one) η NSTSB60.ttf (that's the bold one) Κι όμως...Διαλέγω την comic από τον φάκελο fonts των Windows, την κάνω copy στην κάρτα, την αντιγράφω εις τριπλούν με copy paste, μετονομάζω στα σχετικά ονόματα, βουρ στο κλειστό κινητό, power on και όλα βγαίνουν σε κουτάκια....:( Αν βρίσκεις κάτι που κάνω λάθος, μου λές...:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Μηπως υπάρχει κανενα προγραμματάκι που να μετράει τον αριθμό κλήσεων που έχεις κανει (Το θέλω για το πρόγραμμα Tim Max που σου δίνει 600 κλήσεις); αυτο ακριβως ψαχνω και εγω!!!υπηρχε ενα για τις προηγουμενες εκδοσεις symbian αλλα για της τριτης γενιας δεν εχω βρει!υπαρχει και ξερει κανεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts