nervous Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 για το Resco photo viewer 4.43 εχει κανεις ιδεα πως θα το εχουμε χωρις... να ειναι Trial... καταλαβατε...;) Οχι δεν καταλαβαμε :p :ninja: Υπαρχει γεννητρια για το 4.30 που δουλευει...στα γνωστα μερη . [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Οχι δεν καταλαβαμε :p :ninja: Υπαρχει γεννητρια για το 4.30 που δουλευει...στα γνωστα μερη . ναι αλλα δε μου δουλεψε!!! βαζω το ΙΜΕΙ μου και πριν γραψω το τελευταιο ψηφιο, μου δινει μηνυμα για λαθος ΙΜΕΙ.:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 ναι αλλα δε μου δουλεψε!!! βαζω το ΙΜΕΙ μου και πριν γραψω το τελευταιο ψηφιο, μου δινει μηνυμα για λαθος ΙΜΕΙ.:( τελειωνει σε 0 το ΙΜΕΙ; :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispatra Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 το εκανες signed κλπ; δεν κάνει εγκατάσταση με τίποτα το anisymb δεν καταλαβαίνω γιατί ... είμαι σε ν71 έχω κάνει signed κανονικά όλα το python τρέχει (η κονσόλα ) το κινητο ειναι μερος της ζωης μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 ναι αλλα δε μου δουλεψε!!! βαζω το ΙΜΕΙ μου και πριν γραψω το τελευταιο ψηφιο, μου δινει μηνυμα για λαθος ΙΜΕΙ.:( τελειωνει σε 0 το ΙΜΕΙ; :ninja: Εχεις δικιο , δεν δουλευει για τον παραπανω λογο. Δοκιμασε αυτο που σου εστειλα στο pm :ninja: [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 ti einai to anisymb epidi den katalaba!?!?!? Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 δεν κάνει εγκατάσταση με τίποτα το anisymb δεν καταλαβαίνω γιατί ... είμαι σε ν71 έχω κάνει signed κανονικά όλα το python τρέχει (η κονσόλα ) εγκατεστησες το Python στη μνημη τηλεφωνου; αν και δεν παιζει ρολο για να εγκατασταθει το Anisimb. δοκιμασες το Ελληνικο Anisimb του Veteran2004; @blamis, δες τις προηγουμενες σελιδες................ και εδω xxxxxxxxxxxxx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 ok katalaba!!!diladi alazoume stin othoni apano ekei poou lei p.x q-telcom!katebasa kai tous fakelous alla se ena fakelo exei poles efarmoges tis egathisto oles? Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 ok katalaba!!!diladi alazoume stin othoni apano ekei poou lei p.x q-telcom!katebasa kai tous fakelous alla se ena fakelo exei poles efarmoges tis egathisto oles? ναι ολες, στη μνημη τηλεφωνου. το αρχικο anisimb δουλευει μονο με αγγλικα στη γλωσσα τηλεφωνου, στις τελευταιες σελιδες εχει ανεβασει ο Veteran2004 και για Ελληνικα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 se euxaristo para poli re file na se kala!:)mporei kapios na mou pei pos tha peraso eikones kai sto allo ti tha kano auta pou exei san prostasia othonis? Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 παιδια helppppp meeeeeeee plsssssssssssss εκανα εγκατασταση το Python.v1.3.17 στην μνημη τηλ. και μετα το AniSymbGR αλλα δεν μου δουλευει κανει πως ξεκιναει η εφαρμογη και με ξανα γυρναει στον φακελο με της εφαρμογες και χανεται ο ηχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 se euxaristo para poli re file na se kala!:)mporei kapios na mou pei pos tha peraso eikones kai sto allo ti tha kano auta pou exei san prostasia othonis? οπως περνας οποιοδηποτε αρχειο στο κινητο...και απλα θα τα βαλεις στο C:\system\apps\anisimb\logo\φακελος_εικονων\εικονες.png παιδια helppppp meeeeeeee plsssssssssssss εκανα εγκατασταση το Python.v1.3.17 στην μνημη τηλ. και μετα το AniSymbGR αλλα δεν μου δουλευει κανει πως ξεκιναει η εφαρμογη και με ξανα γυρναει στον φακελο με της εφαρμογες και χανεται ο ηχος κατι κανεις λαθος, δε μπορει...:O πραγματι, ο ηχος χανεται αν δε δουλεψει το anisimb, αν δουλεψει ειναι οκ. με ενα restart παντως στρωνει. τελικα το X-plore 0.95 δεν το εχει βαλει κανεις να μου πει αν στελνει αρχεια με ΒΤ; :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 με ενα restart παντως στρωνει. στρωνει ο ηχος οχι το προγραμμα το python το κανεις signing σωστα; αν μπορεις στειλε μου το python και το anisymp που δουλεψαν σ εσενα γιατι εχω κατεβασει παρα πολλα κι εχω χασει λιγο την μπαλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 ακομη κανενα νεο για εφαρμογη που να κανει reboot στις συσκευες μας ε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 στρωνει ο ηχος οχι το προγραμμα το python το κανεις signing σωστα; αν μπορεις στειλε μου το python και το anisymp που δουλεψαν σ εσενα γιατι εχω κατεβασει παρα πολλα κι εχω χασει λιγο την μπαλα αυτα δουλεψαν σε μενα, νομιζω δε θελουν sign τα συγκεκριμενα(εχω πολλες εκδοσεις στο pc και τα'χω μπερδεψει λιγο :p ), για δες αν εγκαθιστανται ετσι. http://rapidshare.com/files/17224685/python___anisimb_greek.rar.html ακομη κανενα νεο για εφαρμογη που να κανει reboot ατις συσκευες μας ε? τιποτα ακομα...:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 τελικα το X-plore 0.95 δεν το εχει βαλει κανεις να μου πει αν στελνει αρχεια με ΒΤ; :pΜια απ' τα ίδια και εδω... :p http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Μια απ' τα ίδια και εδω... :p thanks theka :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 σε μενα ο X-plore 0.95 δεν στελνει με ΒΤ και με πεταει εξω οταν παω να κανω αποστολη αρχειων τα οποια τα εχω απο πριν μεταφερει σε αλλον φακελο απο τα μηνυματα (γιατι στα μηνυματα δεν εχει την επιλογη αποστολης).Γι' αυτο και πριν απο κατι μερες εψαχνα για το profile mail με τον profile explorer ο οποιος παλια εβλεπε τον φακελο system που ειχε μεσα και τον φακελο mail και ειχε και την επιλογη αποστολης.Εχει βγει το profile mail ν2.69 δεν ξερω αν αυτο εχει αυτην την δυνατοτητα (η οποια μας λυνει τα χερια στην αποστολη αρχειων sis & jar στα κενουργια νοκια 3d). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros-st Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 καλησπερα παιδια. Εχω το Ν93 και η ερωτηση μου ειναι αν υπαρχει καποιο προγραμμα ωστε να μην εχει προσβαση καποιος στις φωτο. ή αν γινεται να μπει κωδικος στους φακελους (σε ορισμενους :O ) . ευχαριστω προκαταβολικα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_s60_s80 Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1731305#post1731305 :rolleyes: Ευχαριστω πολυ,το SDK ειναι απαραιτητο?:wacko: Johny Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispatra Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 εγκατεστησες το Python στη μνημη τηλεφωνου; αν και δεν παιζει ρολο για να εγκατασταθει το Anisimb. δοκιμασες το Ελληνικο Anisimb του Veteran2004; @blamis, δες τις προηγουμενες σελιδες................ και εδω xxxxxxxxxxxxxxx το δοκίμασα το πρόβλημα μάλλον είναι στην εγκατάσταση γιατί κανονικά παίζει ένα άλλο προγραμματάκι σε python .. επίσης δοκίμασα και την ξένη και την ελληνική εγκατάσταση και πάλι τα ίδια . βγάζει το μύνημα σφάλμα ενημέρωσης δεν εγκαθιστά τίποτα :mad: το κινητο ειναι μερος της ζωης μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_s60_s80 Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 http://www.gosymbian.com/forum/viewtopic.php?t=757 δες λιγο αυτο, αν δεν αρκει, εδω ειμαστε ;) Δυστυχως δεν τα καταφερα...Ενω παιρνω το πιστοποιητικο κτλ,δεν μπορω να κανω το 'παντρεμα' στη τελικη φαση για να προκυψει το SIGNED.... :confused: SDK δεν εχω,παιζει ρολο?Any ideas??? Johny Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scruffy Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 με το X-plore 0.95 μπορειτε να στειλετε οποιοδηποτε αρχεια με ΒΤ; με πεταει εξω .. Μπορεις μονο με συνδιασμο Υ-browser και profiexplorer 2.60. Βρισκεις το μυνημα που θελεις το αντιγραφεις με τον Y-browser και μετα το βρισκεις με τον profiexplorer και τοτε μπορεις να το στειλεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Εγώ εγκατέστησα αυτά μόνο (έχω το 5500) και τίποτα άλλο και δουλεύει μια χαρά (τις αγελάδες και το life)! Στα skulls και στα smiles μου κολλάει και κλείνει η εφαρμογή! Μήπως ξέρει κάποιος το γιατί? http://rapidshare.com/files/17287247/phyton_i_anisimb.zip s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Ευχαριστω πολυ,το SDK ειναι απαραιτητο?:wacko: Οχι δεν ειναι απαραιτητο, λαθος μου. Το λεω παρακατω αλλα πλεον δεν μπορω να κανω edit το post.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts