Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές Symbian OS v9.1-v9.2

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει η Ελληνική Βικιπαίδεια από τον Porfyras σε προηγούμενο post.

Για ρίξε μια ματιά:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1712828&highlight=Wiki#post1712828

Αλήθεια, η αγγλική ή άλλη Wikipedia δεν έχει βγει για Symbian; Ξέρει κανείς;

Η αντίστοιχη αγγλική wiki , είναι του μεγέθους των 2,2 GB !!!!:wacko:

Παράληλα κοίταξα και την γερμανική (κι εγω εκεί γεννήθηκα) και είναι μόνο 800 MB :lol:

Εαν πραγματικά τις χρειάζεσαι pm mich !

P.S.= Μάλλον και χωρίς να το θέλω πρέπει να πλήγωσα κάποιον συμφορουμίτη, γιατί έλαβα ένα υβριστικό pm.

Δεν βαριέσαι δεν κρατώ κακία, εδω πάνω απ' όλα κάνουμε την πλάκα μας, εαν είναι να παίρνουμε τόσο στα σοβαρά τα κινητά μας, τότε καλύτερα να μην ξανακάνω ποτε login !

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και κανενα λινκ για το smartmovie και όλα τα παρελκόμενα φιλε μου?

μπες xxxxxxxxxxx,symbian εφαρμογες για 9.1 και πάτα εκει στο search smartmovie.

απαγορευεται να δώσω Link γι αυτο

Η αντίστοιχη αγγλική wiki , είναι του μεγέθους των 2,2 GB !!!!:wacko:

Παράληλα κοίταξα και την γερμανική (κι εγω εκεί γεννήθηκα) και είναι μόνο 800 MB :lol:

Εαν πραγματικά τις χρειάζεσαι pm mich !

P.S.= Μάλλον και χωρίς να το θέλω πρέπει να πλήγωσα κάποιον συμφορουμίτη, γιατί έλαβα ένα υβριστικό pm.

Δεν βαριέσαι δεν κρατώ κακία, εδω πάνω απ' όλα κάνουμε την πλάκα μας, εαν είναι να παίρνουμε τόσο στα σοβαρά τα κινητά μας, τότε καλύτερα να μην ξανακάνω ποτε login !

2,2 Gb χρειάζομαστε 4gb κάρτα μνήμης,άραγε θα δουλευε το ν73 τοσο μεγάλο?

Το γερμανικό που ειναι 800 mb στο παίζει?

υβριστικό pm?γιατι τι έκανες?δεν παει καλά ο κόσμος,μην δίνεις σημασία:)

2,2 Gb χρειάζομαστε 4gb κάρτα μνήμης,άραγε θα δουλευε το ν73 τοσο μεγάλο?

Το γερμανικό που ειναι 800 mb στο παίζει?

υβριστικό pm?γιατι τι έκανες?δεν παει καλά ο κόσμος,μην δίνεις σημασία:)

Δεν ξέρω εαν τρέχουν. Δεν μπήκα καν στον κόπο να κατεβάσω τόσο μεγάλα αρχεία. Άλλωστε δεν μου χρειάζονται κιόλας.

Και κούρασα αλλά και κουράστηκα με όλη αυτήν την ιστορία της python.

Πιστεύω όμως τελικά, να βοήθησα αρκετό κόσμο,δίνοντας ένα απαραίτητο εργαλείο στην τσέπη καθενός.

P.S.=Και όλα αυτά χωρίς καν να είμαι προγραμματιστής.:O

Αφού λοιπόν τα κατάφερα εγω, μπορεί κι ο καθένας !

P.S.2=Δεν δίνω σημασία μην ανησυχείς

[New] Ultimate Voice Recorder - recording without beep on S60 3rd Edition

Αυτό κυκλοφορεί κομματιασμένο σε ντοτσ!ς?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes

Δεν ξέρω εαν τρέχουν. Δεν μπήκα καν στον κόπο να κατεβάσω τόσο μεγάλα αρχεία. Άλλωστε δεν μου χρειάζονται κιόλας.

Πιστεύω όμως τελικά, να βοήθησα αρκετό κόσμο,δίνοντας ένα απαραίτητο εργαλείο στην τσέπη καθενός.

Δεν νομίζω να κούρασες κανένα και έχεις δώσει όχι μία αλλά τρεις υπέροχες εφαρμογές που θα φανούν χρήσιμες σε πολλούς:

Ελληνικό λεξικό

Αγγλοελληνικό λεξικό

Ελληνική Βικιπαίδεια

Μπορεί όπως λες να μην είσαι προγραμματιστής αλλά δεν ξέρω και άλλους να το έχουν κάνει αυτό.

Σου επιτρέπουμε ξεκούραση για την ώρα :D αλλά επειδή πιστεύω ότι αυτά που κάνεις ενδιαφέρουν και εσένα το ίδιο, είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα κάνεις κάποια ανανέωση ή update. Μην ξεχάσεις κι εμάς τότε. :happy:

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

στο Ν91 8gb δουλευει ο Πυθωνας;

φοβαμαι ολιγον να βαλω γραμματοσειρα...:rolleyes:

Παιδιά δοκίμασα το LCG Jukebox και με ικανοποίησε αρκετά. Θέλω όμως έναν player που να λειτουργεί όπως και τα πιο απλά τα mp3 players. Δηλαδή να έχω τα τραγούδια μου σε φακέλους ανάλογα με δικά μου κριτήρια, και η εφαρμογή απλά να παίζει έναν φάκελο και να έχει κουμπί να μεταπηδά στον επόμενο. Απλά πράγματα. Να μην έχει όλα τα τραγούδια σε μια λίστα όπως το jukebox

Παιδιά δοκίμασα το LCG Jukebox και με ικανοποίησε αρκετά. Θέλω όμως έναν player που να λειτουργεί όπως και τα πιο απλά τα mp3 players. Δηλαδή να έχω τα τραγούδια μου σε φακέλους ανάλογα με δικά μου κριτήρια, και η εφαρμογή απλά να παίζει έναν φάκελο και να έχει κουμπί να μεταπηδά στον επόμενο. Απλά πράγματα. Να μην έχει όλα τα τραγούδια σε μια λίστα όπως το jukebox

Ο LCG Jukebox ειναι απο τους καλητερους player που εχω σηναντηση εχει μεσα και την επιλογη play folder που θελεις, τι σου λειπει και δεν σου αρεσε??? :rolleyes:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Συμφωνώ ότι είναι απο τους καλύτερους, ίσως και ο καλύτερους. Απλά επειδή μάλλον οι φάκελοι θα έχουν λίγα κομμμάτια, θέλω μόλις τελειώνει τα κομμάτια σε έναν φάκελο να παίζει τραγούδια απο τον επόμενο. ίσως είναι πολύ συγκεκριμένο και ασήμαντο αυτό αλλά επειδή έτσι βολευτεί, γι' αυτό ρωτάω.

Δεν θα βρεις καπιο καλητερο αυτη την στηγμη και στο μελλον μαλλον δησκολα βαλε πολα τραγουδια σε ενα φακελο :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

ok. θα το προσαρμόσω στις απαιτήσεις μου. τώρα μια τελευταία ερώτηση. το music player που έχει προεγκατεστημένο έχει επιλογή διεύρυνση stereo. Το jukebox δεν έχει αυτή τη δυνατότητα ή την έχει αλλά δεν το έχει ως επιλογή και είναι ενεργοποιοημένο απο μόνο του?

Φίλε flik, γιατί δε δουλεύεις με .m3u playlists? Μπορείς να φορτώσεις στο Jukebox τα αρχεία που θέλεις, να προσθαφαιρέσεις αρχεία και να σώσεις την κάθε λίστα ως αρχείο .m3u. Αυτό θα το κάνεις μια φορά μόνο για την κάθε λίστα. Από τη στιγμή που θα το κάνεις αυτό, μετά κάθε φορά απλά φορτώνεις την ανάλογη playlist και ακούς τη μουσική που θέλεις. Θέλεις να κάνεις αλλαγές??? Προσθαφαιρείς εκ νέου αρχεία σε μία ήδη φορτωμένη λίστα και την ξανασώζεις. Μάλιστα μπορείς να σώσεις όλες τις playlists σε έναν κοινό φάκελο για να τις βρίσκεις πιο εύκολα. Έτσι θα μπορείς να κάνεις μια πιο καλή ομαδοποίηση των κομματιών σου, και κατά τη γνώμη μου είναι ο πιο ευέλικτος τρόπος μέχρι τώρα. Εγώ το έχω δοκιμάσει με το Ν72 και δουλεύει μια χαρά. Δε βλέπω το λόγο να μη δουλεύει και στην έκδοση του Jukebox για OS9.1. Απλά πρόσεξε να μη μετακινήσεις σε άλλο φάκελο ή να μετονομάσεις τα αρχεία που περιέχονται σε κάθε λίστα γιατί αλλιώς το πρόγραμμα ψάχνει να τα βρει, μοιραία δεν τα βρίσκει, και επομένως τα προσπερνάει και δεν τα παίζει (κάτι αντίστοιχο με αυτό που κάνει και το Winamp).
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ναι και ειναι πολυ καλο και χωρις beep:)

σε μενα στο ν73 μου κανει beep....κανονικοτατα...

:mad: :mad:

το χει δοκιμασει κανεις αλλος σε 73 να μας πει....???

δοκιμασε τοτε εδω μηπως βρεις τιποτα.

xxxxxxxxxxxxxx

εχει διαφορα.

νομιζω το agile εχει πολλα μαζι.

to agile doulebi kanonika mono pou den ine olokliro mipos to exi kanis spasmeno???

spacer.png

σε μενα στο ν73 μου κανει beep....κανονικοτατα...

:mad: :mad:

το χει δοκιμασει κανεις αλλος σε 73 να μας πει....???

Το Ultimate Voice Recorder το δοκίμασα εγώ σε Ν73 και δεν κάνει μπιπ.

Μήπως δεν είναι επιλεγμένη η επιλογή στο Options>Settings>Warning beep = Off.

Κοίτα: Ο πιο σίγουρος τρόπος να μην κάνει μπιπ είναι στο αυτόματο:

Options>Settings>Automatic mode = On

Αν έχεις ανοιχτό το πρόγραμμα αρχίζει την ηχογράφηση αυτόματα χωρίς μπιπ.

Στο χειροκίνητο (έχοντας στο Off το Automatic mode) πρέπει με ανοιχτό το πρόγραμμα (ας είναι hiden) να πατήσεις # + 0 για να αρχίζει η ηχογράφηση. Σε αυτή την περίπτωση ακούγονται δύο δυνατά μπιπ από το πάτημα των πλήκτρων.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

φανταζομαι εχετε δει αυτο το κολπακι :)

πλακα εχει :p

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx/code]

http://img265.imageshack.us/img265/8383/screenshot00090bo.png http://img236.imageshack.us/img236/5407/screenshot00107ea.png http://img166.imageshack.us/img166/206/screenshot0014jm3.png http://img120.imageshack.us/img120/238/screenshot0012ov8.png

και αλλου...:)

τι ακριβώς κάνει?

ειναι καποιοι ειδικοι χαρακτηρες που απλα τους κανεις copy/paste οπου θες, στο ονομα προφιλ, BT, επαφες, ονομα φακελων ;)

ps: αν θες κανε edit το quote και σβησε τις φωτο γιατι ειναι μεγαλες και θα μας τα σβησουν :O

Μετατρεπω με το smartmovie converter βιντεο, αλλα δεν φαινονται σε ολοκληρη την οθονη του N93, επειδη υπαρχουν μαυρα περιθωρια στο πανω και κατω μερος της ταινιας. Τι μπορω να κανω;

Μετατρεπω με το smartmovie converter βιντεο, αλλα δεν φαινονται σε ολοκληρη την οθονη του N93, επειδη υπαρχουν μαυρα περιθωρια στο πανω και κατω μερος της ταινιας. Τι μπορω να κανω;

apla stin efermogi sto pc ekei pou leei <Crop mode> bale <full> kai i taineia pou tha metatrepseis tha paizei se oli tin othoni tou n93:)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...