Jump to content

προβληματακι με xp

andreas28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλισπερα παιδια.εχω ενα μικρο προβληματακι αλλα αρκετα εκνευριστικι.

οταν παταω διπλο αριστερο κλικ στουσ δισκουσ μου,μου βγαζει αναζητησει,ετσι για να μπω μεσα κανω δεξι κλικ και ανοιγμα.

οποιοσ γνωριζει κατι ασ με βοηθησει γιατι ειναι ειλικρινα πολυ εκνευριστικο!!

ευχαριστω εκ των προτερων!!!

ποτε δεν ειναι αργα,αμα δεν ειναι και νωρις!!

οταν παταω διπλο αριστερο κλικ στουσ δισκουσ μου,μου βγαζει αναζητησει,ετσι για να μπω μεσα κανω δεξι κλικ και ανοιγμα.

Κάνε scandisk

File Antrea dokimase na deis mipos exeis allaksei ta pliktra to pontikiou

( deksi - aristero).

φιλε samoapark εαν εννοεις να scanαρω για virus το εχω κανει και ειμαι καθαρος.

φιλε νικο το εχω κοιταξει και αυτο η ρυθμιση του ποντικιου ειναι σωστη.δεν μου ανοιγει με διπλο αριστερο κλικ μονο τουσ σκληρουσ ενω τουσ υπολοιπους φακελους τουσ ανοιγει κανονικα.

φιλε samoapark εαν εννοεις να scanαρω για virus το εχω κανει και ειμαι καθαρος.

φιλε νικο το εχω κοιταξει και αυτο η ρυθμιση του ποντικιου ειναι σωστη.δεν μου ανοιγει με διπλο αριστερο κλικ μονο τουσ σκληρουσ ενω τουσ υπολοιπους φακελους τουσ ανοιγει κανονικα.

Όχι για ιούς φίλε μου, scan το δίσκο εννοούσα, μπορεί κάποιο αρχείο να έχει χαθεί. Για να είσαι και σίγουρος μπορείς να κάνεις το εξής: Βάλε το cd των windows στο cd-rom σου, και πήγαινε Start-> Run και πληκτρολόγησε sfc /scannow. Άσε να κάνει όλη τη διαδικασία και αν δεν βρεθεί και πάλι άκρη, εδώ είμαστε.

Γεία χαρά...:)

Κάνε ένα σχολαστικό έλεγχο στο σκληρό;)

My Computer --> δεξί κλίκ στο σκληρό δίσκο --> Properties --> Tools --> Check Now... επέλεξε τις δύο επιλογές όπως στην εικόνα -->ΝΑΙ στο μήνυμα που θα σου βγάλει και στη συνέχεια επαννεκίνηση

Εύχομαι να λυθεί το πρόβλημα σου...;)

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Κατέβασε το αρχείο drive.zip, κάνε το extract, τρέξε το και πάτησε Ναι σε όλα τα μυνήματα που θα σου βγάλει.

Πιστεύω πως θα σου λυθεί το πρόβλημα..

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

παιδια μια βοηθεια και σε μενα αν γνωριζετε!πηρα καινουριο τον υπολογιστη και του περασα εγω αυτα που ηθελα xp και οτι αλλο χρειαζομουν.εβαλα πρωτα xp pro +sp2 και δουλευε ο υπολογιστης κανονικα για 4 με 5 μερες!μετα απο αυτο το χρονικο διαστημα οταν τον ξεκινουσα εβγαζε οτι λειπει ενα αρχειο του συστηματος και δεν μπορουσε να κανει boot!εβαλα λοιπον τα xp pro+sp1 και τωρα μου βγαζει μηνυμα απο το συστημα οτι εχει προβλημα η registry και με παραπεμπει σε διαφορετικες (καθε φορα που εμφανιζεται το μηνυμα) ιστοσελιδες να κατεβασω καποια προγραμματα για registry fix για να το διορθωσω. κατεβασα λοιπον ενα τετοιο και εκανα τις διορθωσεις και παλι δημιουργηθηκε το προβλημα!εχει αρχισει να με εκνευριζει πολυ αυτο το προβλημα!και τωρα που γραφω βγηκε στην οθονη αυτο "Message from Microsoft to inform you about a virus dedection on 32\3\2006 3:37:48

Critical System error!The windows registry appears to be infected. Please go to http://www.regfixes.com to scan and repair the system registry."

Αναρωτιεμαι μηπως ειναι τιποτα αλλο και κανω καμια βλακεια!Ακουω προτασεις!

Η γνώση είναι για όλους

παιδια μια βοηθεια και σε μενα αν γνωριζετε!πηρα καινουριο τον υπολογιστη και του περασα εγω αυτα που ηθελα xp και οτι αλλο χρειαζομουν.εβαλα πρωτα xp pro +sp2 και δουλευε ο υπολογιστης κανονικα για 4 με 5 μερες!μετα απο αυτο το χρονικο διαστημα οταν τον ξεκινουσα εβγαζε οτι λειπει ενα αρχειο του συστηματος και δεν μπορουσε να κανει boot!εβαλα λοιπον τα xp pro+sp1 και τωρα μου βγαζει μηνυμα απο το συστημα οτι εχει προβλημα η registry και με παραπεμπει σε διαφορετικες (καθε φορα που εμφανιζεται το μηνυμα) ιστοσελιδες να κατεβασω καποια προγραμματα για registry fix για να το διορθωσω. κατεβασα λοιπον ενα τετοιο και εκανα τις διορθωσεις και παλι δημιουργηθηκε το προβλημα!εχει αρχισει να με εκνευριζει πολυ αυτο το προβλημα!και τωρα που γραφω βγηκε στην οθονη αυτο "Message from Microsoft to inform you about a virus dedection on 32\3\2006 3:37:48

Critical System error!The windows registry appears to be infected. Please go to http://www.regfixes.com to scan and repair the system registry."

Αναρωτιεμαι μηπως ειναι τιποτα αλλο και κανω καμια βλακεια!Ακουω προτασεις!

Αν δεν κάνω λάθος αυτό το μηνυματάκι είναι απο κάποιο trojan που έχει εγκατασταθεί στο pc σου;)

Προσπάθησε με κάποιο AntiSpyware να σκανάρεις το pc σου να δείς τι γίνεται και στη συνέχεια αν δεν το έχεις ηδη κάνει άδειασε τα Temporary Internet Files

*Χρησιμοποιώντας λειτουργικό με sp1 είναι απαραίτητο να εγκαταστήσεις ακόμα Sasser & Blaster για καλύτερη προστασία;)

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Φιλε kormos ευχαριστω πολυ!θα το κοιταξω και ελπιζω να το ξεφορτωθω!

Το εύχομαι...:p

Αν και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα πριν ακόμα κάνεις εγκατάσταση κάποια προγράμματα σου όταν είχες μέσα SP2 το μηχάνημα σου δημιούργησε πρόβλημα?

Γιατί μπορεί κάποιο software να στο έκανε αυτό...;)

Δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο...;)

Να σου πω kormos το σκεφτηκα και αυτο αλλα πρωτη φορα μου παρουσιαζει τοσο εντονο προβλημα!αλλες φορες ηταν κατι μικρο και το εψαχνα και εβρισκα λυση!τωρα ομως δουλευε κανονικα το μηχανημα για διαστημα λιγων ημερων και ξαφνικα μπλε οθονη και προβλημα!υποψιαζομαι καποια προγραμματα αλλα τωρα που κανω πτυχιακη δε με παιρνει να κανω και τα αναλογα πειραματα!μεχρι στιγμης το τσεκαρα με το spyware doctor και ολα ειναι οκ προς το παρον!ευχαριστω και παλι!
Η γνώση είναι για όλους

Να σου πω kormos το σκεφτηκα και αυτο αλλα πρωτη φορα μου παρουσιαζει τοσο εντονο προβλημα!αλλες φορες ηταν κατι μικρο και το εψαχνα και εβρισκα λυση!τωρα ομως δουλευε κανονικα το μηχανημα για διαστημα λιγων ημερων και ξαφνικα μπλε οθονη και προβλημα!υποψιαζομαι καποια προγραμματα αλλα τωρα που κανω πτυχιακη δε με παιρνει να κανω και τα αναλογα πειραματα!μεχρι στιγμης το τσεκαρα με το spyware doctor και ολα ειναι οκ προς το παρον!ευχαριστω και παλι!

:X Μπλέ οθόνη είπες?

Αυτό μου μυρίζει κάτι από μνήμες RAM και σκληρό δίσκο...;)

Πρώτον κακώς έβγαλες το SP2, έχει πολύ σημαντικά updates. Δεύτερον το μήνυμα που σου εμφανίζει ίσως να είναι από το messenger service, δες εδώ σχετικά: http://www.microsoft.com/windowsxp/using/security/learnmore/stopspam.mspx

Επίσης όταν μπαίνεις στο δίκτυο ελπίζω τουλάχιστον να έχεις ενεργό το firewall του λειτουργικού.

θα συμφωνησω με τον mcde! sp2 και μαλιστα τα xp θα πρεπει να ειναι ενημερωμενα με τα τελευταια updates.....Oσο για το firewall αν δεν το εχεις ενεργοποιημενο και μαλιστα αν δεν εχεις antivirus (τουλαχιστον) και antispyware ειναι δυνατον καποιο προγραμμα που εχεις εγκατεστημενο να επικοινωνει με αγνωστο που......... και να σου φερνει ολη αυτη την αναστατωση........
ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :)

παιδια παντως εγω εκανα ολα αυτα που μου ειπατε αλλα τιποτα,το προβλημα παραμενει.

@andreas28

Μήπως τα εικονίδια στα οποία κάνεις κλίκ είναι συντομεύσεις (shortcuts) και απλά έχουν χαλάσει τα links;

@aliartos

Δεν διάβασα κάπου να έχεις κάνει scan με antivirus. Μήπως να έκανες ένα; Και φυσικά ξανα βάλε το SP2!

Υ.Γ.: Θα αργήσει πολύ DSL στην Αλίαρτο! Μέχρι πρίν από ένα χρόνο στον Άγιο Ιωάννη δεν έμπαινα ούτε με dial-up για να μην αναφέρω ότι Ακραίφνιο, Κόκκινο και Άγιος Ιωάννης γίνανε ψηφιακά τελευταία στην Ελλάδα!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

φιλε zxr εχω ειδη κανει scan και ειμαι καθαροσ.δεν μιλαω για συντομευσεις αλλα για τους σκληρουσ μου ωπου μπορω να μπω μονο με δεξι κλικ και ανοιγμα διοτι το διπλο αριστερο κλικ με βγαζει σε αναζητηση.

@aliartos

Δεν διάβασα κάπου να έχεις κάνει scan με antivirus. Μήπως να έκανες ένα; Και φυσικά ξανα βάλε το SP2!

Υ.Γ.: Θα αργήσει πολύ DSL στην Αλίαρτο! Μέχρι πρίν από ένα χρόνο στον Άγιο Ιωάννη δεν έμπαινα ούτε με dial-up για να μην αναφέρω ότι Ακραίφνιο, Κόκκινο και Άγιος Ιωάννης γίνανε ψηφιακά τελευταία στην Ελλάδα!!!

Φιλε zxr το σκαναρισα και με antivirus και με antispyware!το sp2 μπηκε απο μονο του μεσω updates και προς στιγμη δεν εχει παρουσιαστει προβλημα!παλι καλα γιατι την διαδικασια αυτη του backup restore δεν την αντεχω αλλο! θα ειναι η 4η φορα σε ενα μηνα:cry:

Η γνώση είναι για όλους

Μου ήρθε μια τρελή έμπνευση για το τι μπορεί να φταίει. Πήγαινε Control Panel->Folder Options->File Types και στον πίνακα που λεει "Registered File Types" βρες το "File Type" που ονομάζεται "Drive" (στον υπολογιστή μου είναι δεύτερο και έχει σαν εικονίδιο ένα σκληρό).

Κάνε κλικ πάνω του και πάτα "Advanced" (είναι λίγο πιο κάτω το κουμπί). Στο παράθυρο που θα σου βγει θα πρέπει να υπάρχει στον πίνακα με τα "Actions" το "find". Αν δεν υπάρχει πρόσθεσέ το πατώντας "New".

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

μπα τιποτα φιλε zxr.μπορη να μου πει καποιος τι ακριβως κανει η ανασυγκροτισει δισκου;μηπως χριαζετε να δοκιμασω και αυτο;