Jump to content

Family Guy (Fox)

Xourxoulitsos
 Κοινοποίηση

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας απ'το Family Guy?  

176 members have voted

1. 1. Ποιος είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας απ'το Family Guy?

• Peter Griffin
    • Lois Griffin
    • Brian Griffin
    • Chris Griffin
    • Meg Griffin
    • Stewie Griffin
    • Glen Quagmire -Giggety Giggety Goo :lol:-
    • Cleveland Brown
    • Joe Swanson
    • Λοιποι (Adam West, Tricia Takanawa, Death κλπ)

Recommended Posts

10.5 Million Viewers tuned into this episode , making it the third most watched since 2005 Behind "North By North Quahog"(11.9 Million) and "Blue Harvest"(10.7 Million)

:respect:

Και τώρα περιμένουμε το "Lois Kills Stewie"!! :D

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

• Απαντήσεις 466
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

"Lois Kills Stewie". Βγήκε. Είναι... απερίγραπτο!!!!

:D:D:D

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Πραγματικά τα 2 τελευταία ήταν όλα τα λεφτά...

Highlights:

το τραπέζι του καπετάνιου

εννοείται η δολοφονία της Lois

o peter στο κρεβάτι της Bonnie

το κεφάλι του stewie

"i'm going to pretend you are the new york nicks" lol

το στορι με τους skinheads ! lol

η σκηνή με τους Cruise... oh my god i'm free!

η δολοφονία του stewie!

και το τέλος... LOL :lol:

Τα νέα πάντως από το στρατόπεδο του FOX, είναι κάπως...περίεργα.

Όπως είναι γνωστό, οι αμερικάνοι σεναριογράφοι βρίσκονται σε απεργία. Αυτό όπως έχει προαναφερθεί, θα οδηγήσει πολλές σειρές σε μικρές σεζόν 12-15 επεισοδίων. Ο τρόπος όμως που φτιάχνονται τα επεισόδια για μια animated σειρά όπως το Family Guy, το American Dad, οι Simpsons και το South Park, είχε δημιουργήσει την βεβαιότητα πως τα εν λόγω shows θα συνεχιστούν κανονικότατα και κατά τη διάρκεια της απεργίας.

Ωστόσο λίγες μέρες πριν ο δημιουργός του Family Guy και American Dad, Seth MacFarlane, δήλωσε πως μόνο ένα επεισόδιο του Family Guy είναι έτοιμο και θα παιχτεί την Κυριακή 18/11. Από την άλλη το FOX, επιβεβαίωσε την κανονική ροή των επεισοδίων της σειράς, ακόμα και αν ο δημιουργός της δεν το επιθυμεί.

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε η φήμη/επιβεβαίωση του σταθμού ότι όντως η σειρά θα συνεχιστεί κανονικότατα κατά τη διάρκεια της απεργίας, αφού οι φωνές των ηρώων που υποδείεται ο Seth MacFarlane (Stewie, Peter, Quagmire και Brian) και τα σενάρια των επεισοδίων είναι ήδη έτοιμα, με τον MacFarlane να αντιδρά λέγοντας πως αυτή θα ήταν μια πολύ - ας το πούμε - "κολλοσιαία ηλίθια κίνηση" (γιατί αν το μεταφράσω όπως θα έπρεπε, θα με έκοβε η λογοκρισία) του σταθμού που θα "δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση τους".

Από τη μεριά του το FOX, υποστηρίζει πως δεν κάνει κάτι κακό, αφού απλά ολοκληρώνει την παραγωγή των επεισοδίων που έχουν ήδη σχεδόν ολοκληρωθεί και δεν φτιάχνει επεισόδια από την αρχή με κάποιον μιμητή της φωνής του Seth, ακόμα και αν αυτό γίνεται χωρίς την τελική έγκριση του MacFarlane.

Ειλικρινά δεν μπορώ να πω ποιος έχει δίκιο σε αυτή τη διαμάχη, αφού και ο MacFarlane είναι λογικό πως θέλει να στηρίξει την απεργιακή κινητοποίηση των συναδέλφων του αλλά και το FOX θέλει να ολοκληρώσει και να προβάλλει τα επεισόδια που έχουν ήδη σχεδόν ολοκληρωθεί, αφού άλλωστε δε θα μπορεί να "εκμεταλλευτεί" καμία άλλη "κανονική" σειρά (και...let's not kid ourselves... μας αρέσει και εμάς η ιδέα ότι δε θα κοπεί τόσο σύντομα και απότομα η φετινή σεζόν αλλά και ότι δε θα αλλάξει τίποτα στο χιούμορ και το επίπεδο της σειράς).

Ελπίζω μόνο αυτό να μη δημιουργήσει μακροχρόνια προβλήματα στη σχέση MacFarlane-FOX, με αρνητικές συνέπειες για το Family Guy (βλ. να κοπεί για τρίτη φορλα :p)

Παρά το ότι θέλω να βλέπω Family Guy, προτιμώ να βγαίνουν τα επεισόδια με τη συναίνεση του δημιουργού και όχι επειδή το κανάλι του την "έφερε" και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει.

Βέβαια αυτό που θα κάνει το FOX μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση τους, και μπορεί ο Seth να τους σιχτιρίσει όλους εκει μέσα και να την κάνει (έχει και το American Dad -που βέβαια δεν φτάνει το Family Guy αλλά αν φύγει ο Seth πάπαλα και αυτό). imho αν ήμουν στη θέση του θα το θεωρούσα πολύ βαρύ κάτι τέτοιο. Αλλά πάλι δεν είμαι Seth, και ο τύπος πρέπει να έχει ανεχτεί πολλά από αυτό το κανάλι, αλλά συνεχίζει να συνεργάζεται μαζί του και να βγάζει το άχτι του μέσα από κάποιο (ή κάποια) αιχμηρά επεισόδια Family Guy. :)

Ελπίζω μόνο αυτό να μη δημιουργήσει μακροχρόνια προβλήματα στη σχέση MacFarlane-FOX, με αρνητικές συνέπειες για το Family Guy (βλ. να κοπεί για τρίτη φορα :p)

Εγώ γιατί θυμάμαι μόνο μια φορά να διακόπηκε η σειρά;

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Τελικά έχουμε νέο επεισόδιο και από FG και από AD
http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Τελικά έχουμε νέο επεισόδιο και από FG και από AD

Ε ναι, αυτό το ξέραμε.

Από δω και πέρα δεν ξέρουμε τι θα συμβεί ;)

Πραγματικά τα 2 τελευταία ήταν όλα τα λεφτά...

Highlights:

το τραπέζι του καπετάνιου

εννοείται η δολοφονία της Lois

o peter στο κρεβάτι της Bonnie

το κεφάλι του stewie

"i'm going to pretend you are the new york nicks" lol

το στορι με τους skinheads ! lol

η σκηνή με τους Cruise... oh my god i'm free!

η δολοφονία του stewie!

και το τέλος... LOL :lol:

:respect: σε όλα, είναι από τα classics της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Να προσθέσω (ενδεικτικά) τα

"Oh, no!" - "Oh, no!" - "Oh, no!" - "Oh, no!" - "OH, YEAH!",

τον Harrison Ford - "I want my family back",

τον Stewie να φωνάζει "Pigs in Spaaaace" στο μυαλό του

την προσωπογραφία του Stewie από τον Gary Larson

και την housekeeper του Superman!

Ναι, αλλά ο κόσμος θέλει περισσότερο Stewie (over) :lol:

Παιδιά εγώ δεν έχω δει κανένα επεισόδιο ακόμη αλλά επειδή έχω ακούσει πολύ καλά λόγια λέω να το ξεκινήσω απ' την αρχή. Τώρα κατεβάζω την ταινία για αρχή. Είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της σειράς;
Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Παιδιά εγώ δεν έχω δει κανένα επεισόδιο ακόμη αλλά επειδή έχω ακούσει πολύ καλά λόγια λέω να το ξεκινήσω απ' την αρχή. Τώρα κατεβάζω την ταινία για αρχή. Είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της σειράς;

Δε θα το ελεγα αντιπροσωπευτικό. Για μένα η ταινία δεν είναι καν στο top 10 επεισοδίων.

Τα πρώτα επεισόδια της 1ης season είναι πολύ καλά για να σε βάλουν στο κλίμα. Όπως επίσης και το The Road to Rhode Island, Love Thy Trophy, The King Is Dead, A Very Special Family Guy Freakin' Christmas, PTV ...(χωρίς να σημαίνει ότι τα υπόλοιπα είναι κατώτερα).

Βασικά θα έλεγα να τα πιάσεις απ'την αρχή. Όχι ότι έχει κάποια λογική σειρά, αλλά δεν έχει και νόημα να το βλέπεις ανακατωμένο (αν θα σ'αρέσει δλδ)

• 1 month later...

Κάτι που ειχε διαφύγει της προσοχής μου...

Πρόκειται μέσα Γενάρη να κυκλοφορήσει ένα dvd με το επεισόδιο "Blue Harvest" (αυτό που αποτελεί παρωδία για το Star Wars IV), μαζί με κάποια extras:

Family Guy Presents: "Blue Harvest" parodies the movie that started it all - Episode IV A New Hope - on DVD on January 15 in North America and Canada, January 22 will kick-off international releases. (...). The DVD features more than four minutes of never-before-seen material, an uncensored track, animatics, commentaries, interviews with Seth MacFarlane and George Lucas, and a first look at a now-in-production "Family Guy" Star Wars spoof (which goes by the working title of "Something, Something, Something Dark Side"). Also available for true "Family Guy" and "Star Wars" fans is a special edition DVD that features collectible packaging, trading cards, an exclusive brochure, 3-D glasses, a t-shirt and more.

:-)

Πηγή

Έχω δει κι εγώ ( προσφάτως ) μέχρι και την 5η σεζόν και έχω 2 ερωτήσης που παρά το ότι έψαξα δεν βρήκα κάτι.

Ένας φίλος μού είχε πει ότι έχουν άλλα νούμερα οι σεζόν στην Αμερική. Τί παίζει με αυτό?

Σε ποιο επεισόδιο,ποιού κύκλου βρισκόμαστε τώρα?

Thanks

no sig...

Έχω δει κι εγώ ( προσφάτως ) μέχρι και την 5η σεζόν και έχω 2 ερωτήσης που παρά το ότι έψαξα δεν βρήκα κάτι.

Ένας φίλος μού είχε πει ότι έχουν άλλα νούμερα οι σεζόν στην Αμερική. Τί παίζει με αυτό?

Σε ποιο επεισόδιο,ποιού κύκλου βρισκόμαστε τώρα?

Thanks

Τώρα είμαστε στον 6ο κύκλο.

Για τους ακριβείς λόγους του μπερδέματος με την αρίθμηση των seasons μπορεί να σε διαφωτίσει ο DesertSMisSRain ή ο stroggoff που είναι πολύ μεγαλύτεροι φαν από μένα! Εγώ μάλλον θα κάνω κάπου λάθος :p

Να προσθέσω ότι θα προβληθεί το 6x08 στις 13 Ιανουαρίου, και μετά περιμένουμε τη λήξη της απεργίας...

Με τιμάς, captum :)

Βασικά το θέμα με το μπέρδεμα της αρίθμησης των σεζόν οφείλεται στο γεγονός πως το Family Guy έχει μέχρι στιγμής "κοπεί" δύο φορές. Μία το 2000 και μια το 2002. Οι πολύ υψηλές πωλήσεις των DVD της σειράς όμως το επανέφεραν. Επίσημα λοιπόν βρισκόμαστε στην έκτη σεζόν. Τις παλιότερες σεζόν όμως ενδέχεται να τις βρεις μπερδεμένες (π.χ.κάποιοι πέρισυ θεωρούσαν ότι ήμασταν στην 6η σεζόν) γιατί η σεζόν για το FOX σε κάποιες περιπτώσεις δεν ολοκληρώθηκαν μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος (και συγκεκριμένα νομίζω πως το μπέρδεμα οφείλεται στην 3η σεζόν ή στην πρώτη και τη δεύτερη, οι οποίες έπαιξαν το 1999 και το 1999-2000 αντίστοιχα αν και δεν είμαι σίγουρος).

Anyway, την ίδια ακριβώς απορία είχα και εγώ όταν άρχισα να βλέπω το FG και προσπαθούσα να καταλάβω ποια επεισόδια μου μένουν να κατεβάσω, την οποία και μου έλυσε ο Xourxou. Οπότε credits go to him.

Συμβουλή μου: Κατέβασε τα επεισόδια από έναν uploader του rapidshare ή σιγουρέψω ότι τα torrent που θα κατεβάσεις δεν έχουν λάθος αρίθμηση.

Καλώς. Άρα αυτήν την στιγμή έχουν προβληθεί 5μισι σεζόν ( 5 και η μισή 6η ). Άρα τα έχω όλα οπότε εντάξει!

Εμένα με ενδιέφερε πιπ πολυ το να καταλάβω. Το 6x08 δηλαδή που θα προβληθεί αλλού θα το έχει σαν 6x08 και αλλού σαν 5x08 σωστά?

Ευχαριστώ!

Υ.Γ. Είδα την ταινία χτες και απογοητεύτικα... :(

no sig...

Το 6x08 δηλαδή που θα προβληθεί αλλού θα το έχει σαν 6x08 και αλλού σαν 5x08 σωστά?

όχι. Το μπέρδεμα έχει λυθεί πια. Η 6η season έχει αρχίσει από το Blue Harvest (το αφιέρωμα στο Star Wars) και δεν πρόκειται να βρεις κανένα επεισόδιο της ως 5x.. .

Υ.Γ. Είδα την ταινία χτες και απογοητεύτικα... :(

Ποια ταινία;

Α,ωραία!

Το Family Guy Presents - Stewie Griffin - The Untold Story

Καλά δεν μπορώ να είμαι απόλυτα αντικειμενικός. Όταν πρόκειται για επεισόδιο-αφιέρωμα στον Stewie και απλά να τον έδειχνε 1,5 ώρα να κάνει γκριμάτσες και πάλι θα το γούσταρα. Αλλά νομίζω ότι είχε πολύ πλάκα.:lol:

Ήταν πολύ καλό το εργάκι,δεν λέω. Άλλα όχι τόσο καλό όσο η σειρά. Πιο πολύ θα γελάσεις ας πούμε αν δείς 4-5 επεισόδια.

Κατά τ'άλλα,η ταινιούλα αξίζει. Έχει και ωραίο στόρυ!

no sig...

Όχι ιδιαίτερα καλό το σημερινό...

(probably ένα από τα πιο αδιάφορα επεισόδια ever)