leo123 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 οκ μπορει να ειναι πολυ καλο οπως λες..αλλα ετσι οπως το παρουσιαζεις μου φαινεται σαν διαφημιση&δεν ξερω αν επιτρεπετε αυτο;)!.. προσωπικα προτιμω να το πλενω εγω το αμαξι μου:p... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELENA_74 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 οκ μπορει να ειναι πολυ καλο οπως λες..αλλα ετσι οπως το παρουσιαζεις μου φαινεται σαν διαφημιση&δεν ξερω αν επιτρεπετε αυτο;)!.. προσωπικα προτιμω να το πλενω εγω το αμαξι μου:p... ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ… ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ:( ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ.. ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΓΙΑ :lol: ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ... ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΓΩ ΖΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΔΕΙ!! ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 12 ΕΥΡΩ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 καραδιαφημιση... τεσπα καλες δουλειες να εχει το παλικαρι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELENA_74 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 καραδιαφημιση... τεσπα καλες δουλειες να εχει το παλικαρι.:) Διαφήμιση..δεν είναι διότι το παλικάρι (όπως λες) δεν το ήξερα!:p Όμως επειδή στο παρελθόν ειχα παει σε πολλά παλικάρια που απλα πασάλειβαν αντι να καθαρίζουν, και πλήρωνα ένα σκασμό λεφτα... Ας πούμε οτι για μένα άξιζε να ενημερώσω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 4, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΒΑΣΙΛΗ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ (AUTOMOTO ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ). 210-8953218 Καλο ακουγεται αλλα Λυκοβρυση - Αργυρουπολη ειναι ...ταξιδακι. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELENA_74 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Καλο ακουγεται αλλα Λυκοβρυση - Αργυρουπολη ειναι ...ταξιδακι. Και εγώ δουλεύω Λυκόβρυση.. όντως πολλά χιλιόμετρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 καραδιαφημιση... τεσπα καλες δουλειες να εχει το παλικαρι.:) δεν νομιζω οτι ειναι θεμα διαφημισης και δεν καταλαβαινω και τον λογο να το βλεπουμε ετσι,οταν μενουμε ευχαριστημενοι απο καποιο καταστημα η δουλεια καποιου ανθρωπου γιατι να μην τον προτεινουμε,οταν αποδεδειγμενα βεβαια εχουμε μεινει ευχαριστημενοι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 δεν νομιζω οτι ειναι θεμα διαφημισης και δεν καταλαβαινω και τον λογο να το βλεπουμε ετσι,οταν μενουμε ευχαριστημενοι απο καποιο καταστημα η δουλεια καποιου ανθρωπου γιατι να μην τον προτεινουμε,οταν αποδεδειγμενα βεβαια εχουμε μεινει ευχαριστημενοι. +1............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELENA_74 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 δεν νομιζω οτι ειναι θεμα διαφημισης και δεν καταλαβαινω και τον λογο να το βλεπουμε ετσι,οταν μενουμε ευχαριστημενοι απο καποιο καταστημα η δουλεια καποιου ανθρωπου γιατι να μην τον προτεινουμε,οταν αποδεδειγμενα βεβαια εχουμε μεινει ευχαριστημενοι. Σ'ευχαριστω :) Εξαλλου δεν ειναι το Forum για να εκφραζουμε τις αποψεις μας, καποιες εμπειριες επανω σε συγκεκριμενα θεματα, και πιθανον να προτεινουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 ρε ελενα επληνες μια φορα το αμαξι και εχεις αφισει 5 μηνυματα δηλαδη αν αγοραζες καινουριο ποσα θα αφηνες???? :p δεν ειμαι κατα των διαφημησεων ουτε ζηλευω για κατι απλα αν οντως εκανε διαφημηση πως θα επρεπε να το γραψει ρε παιδια???? παντα φιλοι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELENA_74 Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 ρε ελενα επληνες μια φορα το αμαξι και εχεις αφισει 5 μηνυματα δηλαδη αν αγοραζες καινουριο ποσα θα αφηνες???? :p δεν ειμαι κατα των διαφημησεων ουτε ζηλευω για κατι απλα αν οντως εκανε διαφημηση πως θα επρεπε να το γραψει ρε παιδια???? παντα φιλοι.:) Εγω εγραψα ενα μηνυμα να πω τις εντυπωσεις μου για ενα κατασημα (μιας και μιλαμε για πλυντηριο αυτοκινητων). Τα υπολοιπα μηνυματα που μετρησες (φανταζομαι οτι θα διαβασες) ηταν να απαντησω σε καποια σχολια που απευθυνοταν σε μενα! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:η ενέργεια του διαφημίζω, η χρησιμοποίηση των μέσων μαζικής επικοινωνίας για να γίνει γνωστό στους καταναλωτές ένα οικονομικό αγαθό, με σκοπό την εμπορική του επιτυχία. ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ... ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ! Καποιος εθεσε το θεμα πλυντηρια αυτοκινητων σαν θεμα, αλλοι ρωτουσαν feedback για κανενα καλο στη περιοχη τους, αλλοι εδιναν σιτε για καθαρισμο με ατμο (θεωρεις οτι αυτο ειναι διαφημιση? Λες ο Γιαννης που το εγραψε να επαιρνε ποσοστα?) Εγω λοιπον εγραψα την εμπειρια μου. Θεωρω μεγαλο πραγμα οταν ζητω να μου παρεχει καποιος υπηρεσια, να σεβεται τα χρηματα μου, και την περιουσια μου (το αυτοκινητο μου, στη προκειμενη περιπτωση)! Θεωρουσα οτι το Forum ειναι φιλικη συζητηση οχι επιθεση ιδεων! Ελεος λοιπον αρκετα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Εγω εγραψα ενα μηνυμα να πω τις εντυπωσεις μου για ενα κατασημα (μιας και μιλαμε για πλυντηριο αυτοκινητων). Τα υπολοιπα μηνυματα που μετρησες (φανταζομαι οτι θα διαβασες) ηταν να απαντησω σε καποια σχολια που απευθυνοταν σε μενα! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:η ενέργεια του διαφημίζω, η χρησιμοποίηση των μέσων μαζικής επικοινωνίας για να γίνει γνωστό στους καταναλωτές ένα οικονομικό αγαθό, με σκοπό την εμπορική του επιτυχία. ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ... ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ! Καποιος εθεσε το θεμα πλυντηρια αυτοκινητων σαν θεμα, αλλοι ρωτουσαν feedback για κανενα καλο στη περιοχη τους, αλλοι εδιναν σιτε για καθαρισμο με ατμο (θεωρεις οτι αυτο ειναι διαφημιση? Λες ο Γιαννης που το εγραψε να επαιρνε ποσοστα?) Εγω λοιπον εγραψα την εμπειρια μου. Θεωρω μεγαλο πραγμα οταν ζητω να μου παρεχει καποιος υπηρεσια, να σεβεται τα χρηματα μου, και την περιουσια μου (το αυτοκινητο μου, στη προκειμενη περιπτωση)! Θεωρουσα οτι το Forum ειναι φιλικη συζητηση οχι επιθεση ιδεων! Ελεος λοιπον αρκετα!! Ο Ελληνας εχει επιθετικη νοοτροπια πως να το κανουμε,πριν γραψουμε κατι προσεχουμε,εστω κι αν δινουμε καλη πληροφορηση για καποιο μαγαζακι ολο και καποιος θα κανει την επιθεση του :lol::lol: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 5, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Ο Ελληνας εχει επιθετικη νοοτροπια πως να το κανουμε,πριν γραψουμε κατι προσεχουμε,εστω κι αν δινουμε καλη πληροφορηση για καποιο μαγαζακι ολο και καποιος θα κανει την επιθεση του :lol::lol: :worry: Αλοιμονο αν δεν γραφαμε κατι γιατι ...καποιος θα κανει επιθεση !!!! Το μπουμερανγκ ειναι γνωστο αλλωστε. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Αλοιμονο αν δεν γραφαμε κατι γιατι ...καποιος θα κανει επιθεση !!!! Το μπουμερανγκ ειναι γνωστο αλλωστε. αυτο λεω και γω,ελα ντε ομως που οτι και καλο να γραψεις για τους υπολοιπους θα στη κανουν την επιθεση για ευνοητους λογους,ταχα μου διαφημιση ταχα μου ειναι δικο σου το μαγαζακι ταχα μου κανεις τον εξυπνο,ε αντε μια βολτα στο μαγαζι να δεις θα σου κανει καλη δουλιτσα;γιατι σε αυτο που πηγαινες μεχρι προσφατα δε θα στα εκανε και ολα τελεια.προσωπικα θα πηγαινα μονο και μονο γι'αυτο που ειπε για τις ζαντες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 5, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Ας ηρεμησουμε παιδια.Δεν βλεπω το κακο ενα μαγαζι που προσφερει οτιδηποτε με τροπο περα απο τον συνηθισμενο να μην το γραφουμε εδω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Πηρα τηλ στο ΑΘΗΝΑ Αγ. Βαρβάρας 4, Αργυρούπολη Τηλ: 210 9637 227 -228 -229 Αυτοι εχουν τα μηχανηματα ατμου και μου εδωσαν ενα τηλ απο συνεργατη τους που εχει κινητο πλυντηριο και για απλο πλυσιμο και για μηχανη με ατμο. Το κοστος ειναι προσιτοτατο. 15 ευρω για μηχανη κια 17 ευρω για το κλασικο μεσα - εξω. Ρωτησα για τυχον κινδυνους απο την θερμοκρασια του ατμου και μου ειπε δεν υπαρχει κανενας κινδυνος. Οποιος θελει το τηλ με pm. to τηλ αυτο που το βρηκες? μεσα στο σιτε εχει ενα αλλο.. τεσπα πειρα σε αυτο που χει στο σιτε...δεν μου δωσαν κανα τηλ κινητου συνεργειου,γιατι απ οτι καταλαβα ηταν πλυντηριο εκει...14ε μου παν μεσα(απλη σκουπα)-εξω(ατμο). για βιολογικο δηλ καθαρισμα ταπετσαριας αναλογα με την βρωμια+το αυτοκ. θα βγαλουν μια τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 13, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 to τηλ αυτο που το βρηκες? μεσα στο σιτε εχει ενα αλλο.. QUOTE] Δεν θυμαμαι...Μπορει να το αλλαξαν. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Γειά σας παιδιά!! Ποιός γνωρίζει να μου συστήσει ένα πλυν΄τηριο αυτοκινήτων που να έχει και self service στη Λάρισα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospir Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Καμια προταση για ανατολικη Θεσ/κη? Παράθεση Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 παιδια τι τιμες παιζουν για πληντυρια αυτοκινητων αλλα εσωτερικα με ενδιαφερει κ κυριως καθισματα:) κανενα καλο κ γρηγορο? Μενω Ελληνορωσσων συνορα με Ψυχικο;) ευχαριστω παιδια:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpijk Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 θεσσαλονικη εχει που8ενα πλυσιμο με κερμα οπου το πλενεις μονος σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X135SALONICA Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Καμια προταση για ανατολικη Θεσ/κη? wash park,ειναι με κερματα,πιεστικο με αφρο νερο κερι και απιονισμενο.. μετα το απολλωνια πολιτεια δεξια στο υψος του τρικαλιωτη BMW.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpijk Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 wash park,ειναι με κερματα,πιεστικο με αφρο νερο κερι και απιονισμενο.. μετα το απολλωνια πολιτεια δεξια στο υψος του τρικαλιωτη BMW.. φιλε κατι πιο κοντα μεσα στην πολη δε παιζει με κερμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 wash park,ειναι με κερματα,πιεστικο με αφρο νερο κερι και απιονισμενο.. μετα το απολλωνια πολιτεια δεξια στο υψος του τρικαλιωτη BMW.. Πριν το απολλωνια πολιτεια ειναι (πριν το ΙΚΕΑ δηλαδη) με κατευθυνση το αεροδρομιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X135SALONICA Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Πριν το απολλωνια πολιτεια ειναι (πριν το ΙΚΕΑ δηλαδη) με κατευθυνση το αεροδρομιο. ναι σωστα,ευχαριστω,ειναι μετα τον φοινικα..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts