ivassilis Δημοσιεύτηκε March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 26, 2006 Από τον καιρό της dialup σύνδεσης με τις απαράδεκτες ταχύτητες, είχα αρχίσει να ψωνίζω από το δίκτυο. Βιβλία, μερικά προγράμματα (για το παλμ κυρίως) και βεβαίως διάφορα ηλεκτρονικά που έβρισκα ή ήταν πανάκριβα στην Ελλάδα. Τώρα με το dsl έχω πληρώσει σε private torrent trackers, αγοράζω περιοδικά από το zinio.com, συνδρομή στο flickr και φυσικά συνεχίζω τις παραδοσιακές αγορές βιβλίων, ηλεκτρονικών ή αξεσουάρ μέχρι και μουσική (από το iTunes) και βέβαια έχω ενεργό(τατο) λογαριασμό στο PayPal. Είμαι άραγε στη μειοψηφία ή στην πλειοψηφία; Εσείς είστε δικτυακοί πελάτες; Αν ναι πόσο συχνά; Αν όχι, γιατί; Για να δούμε... Και θα έχει ενδιαφέρον φυσικά να σχολιάσετε την απάντησή σας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpan Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 εγώ ψωνίζω πολύ συχνά. Οτιδηποτε έχει σχέση με gadgets και βιβλία πάντα ξεκινάω απο το web. :) Παράθεση Tech evangelist, python apologist, tog enthusiast. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teras Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Πρώτη -και τυχερή- αγορά ήταν το Z72 μου από το expansys πριν ενάμισι χρόνο. Αλαλούμ και τρέξιμο με το έμβασμα. Το μεγαλύτερο όφελος που αποκόμισα από αυτήν την εμπειρία (εκτός ΦΥΣΙΚΑ του Ζ72) ήταν η εμπιστοσύνη που ένιωσα για τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Αργότερα ήρθε η Visa Electron που απλοποίησε πολλά πράγματα. Βιβλία, software για το Palm, δώρα, gadgets... με αποκορύφωμα την ολοκαίνουρια ηλεκτρική μου κιθάρα που ταξίδεψε από Γερμανία και ήρθε πριν από 4 μέρες. ΥΓ: Ωραίο timing. Μόλις πριν λίγες μέρες μονολογούσα για το ίδιο θέμα στο blogάκι μου :) Παράθεση Divide by cucumber error http://dtsomp.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Από το '96 έχω αγοράσει αρκετά και θα συνεχίσω! Τελευταία μεγάλη αγορά το TX μουυυυυ! :love: Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpan Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 και εγώ σύντομα θα αγοράσω ένα iPod nano 4 GB απο το ίντερνετ... Ο αδερφός μου αγόρασε ένα video projector στα 950 Ευρώ (μαζί με τα μεταφορικά και είναι σούπερ ευχαριστημένος) :) Πρέπει να επιβραβεύουμε τα κατασηματα που έχουν φθηνά προϊόντα, έτσι δεν είναι; Παράθεση Tech evangelist, python apologist, tog enthusiast. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Παρομοίως. Όχι πολύ συχνά, αλλά για βιβλία, Palm και προγράμματα, όλα από το δίκτυο. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 egw mesw internet exw agorasei apo musika album, mmc ews k mp3 player...k sto spiti sou ta fernoun...k ligo pio ftina! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwsif Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Αγοραζω αλλα σπανια.Ευτυχως εχω την δυνατοτητα να βρισκω πραγματα σε τιμες ανταγωνιστικες ή καλυτερες απ'το ιντερνετ σε κοντινα καταστηματα,(πχ το ΤΗ55 το αγορασα πολυ φθηνοτερα απο οποιαδηποτε εξπανσυς ή προσφατα την τριλογια του LOTR την βρηκα 25€ λιγοτερο απο στο αμαζον). Το pda παντως δυσκολα θα το αγοραζα απο αποσταση.Στο δικο μου ειχα βρει ενα καμμενο πιξελ που δεν καλυπτονταν απο την εγγυηση-αν δεν ειχα ενα καταστημα στο οποιο να απευθυνθω δεν θα μπορουσα να τους "πεισω" να μου το αλλαξουν. Απο την αλλη μικρα γκατζετακια,πχ memorysticks τις παιρνω απο ιντερνετ. Βεβαια ολα αυτα τα λεω εκ του ασφαλους,αν χρειαζονταν να δωσω 50€ παραπανω για κατι ή αν κατι δεν το εβρισκα καν δεν ξερω αν θα ενεδιδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 agorazo pou suxna ....sxedon ta panta! eixa mia attika gift card kai tora mia connect card kuprou ola einai kurile apo net pote den eixa problhma! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Βασικα μηπως θα επρεπε να μεταφερθει το θεμα στο chat and fun? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogus Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Φυσικά και ψωνίζω δικτυακά. Από το 2001 που ξεκίνησα μόνο από το amazon.co.uk έχω αγοράσει ακριβώς 40 προϊόντα (τα 28 είναι βιβλία) φυσικά σε λιγότερες παραγγελίες. Μάλιστα δικτυακά έχω αγοράσει και τα 4 Palm που έχω αλλάξει (m105, Zire71, Tungsten T5, Palm TX) - Δυστυχώς εδώ και μερικά χρόνια το αμαζον σταμάτησε να στέλνει ηλεκτρονικά εκτός της χώρας που εδράζεται - αλλά για βιβλία και επιλεγμένο software πρώτα εκεί πηγαίνω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpan Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 το κακό με τις on line αγορές είναι πως σπάνια βρίσκεις αγορές με ευκολίες πληρωμής (όπως π.χ. στο Amazon)... άλλα κάποτε θα γίνει και αυτό (στην Ελλάδα νομίζω μόνο το Shop21 κάνει ευκολίες πληρωμης) Παράθεση Tech evangelist, python apologist, tog enthusiast. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpan Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Βασικα μηπως θα επρεπε να μεταφερθει το θεμα στο chat and fun? επειδή έχει γενικό ενδιαφέρον, θα μπορούσε να μεταφερθεί... Βασίλη σε πειράζει; (προσωπικά δε με πειράζει καθόλου που είναι εδω) :) Παράθεση Tech evangelist, python apologist, tog enthusiast. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandra_v Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 αγοράζω συχνά από το net. άγορασα το Ε730 καινούργιο 100 ευρώ φθηνότερα από τα μαγαζιά και η πιο πρόσφατη αγορά μου ήταν από το ebay το HP Ipaq 2210 PDA με ΤΟΜΤΟΜ software, GPS mouse και SD κάρτα. όλα σε άριστη κατάσταση και παραλαβή σε μια μέρα από την αποστολή χρημάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill Mathioudaki Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Αγοράζω πολύ συχνά από το net και μάλιστα από αρκετά παλιά! Συγκεκριμένα θήκες, software, stylus από PalmGear από το 1999 ακόμα για το πρώτο μου Palm IIIx. Τότε η PalmGear είχε και hardware. Ακολούθησε έξτρα μνήμη, Kodak PalmPix για το ίδιο Palm από διάφορα net καταστήματα της Αμερικής. Μετά διάφορα εξαρτήματα για το PC μου (κάρτα TV, RDS Radio, AutoFeeder για τον Canon φορητό εκτυπωτή μου), φυσικά όλα τα επόμενα Palm μου (IIIc, Μ515, Τ3, LD, Treo 650), η κάρτα iBiz SD Radio για το Μ515 και φυσικά πολύ Palm Software και Screen Protectors. Α! και εξάρτημα που επιτρέπει στο Nintendo DS της κόρης μου να παίζει αντιγραμένα σε SD κάρτα παιχνίδια, ταινίες και MP3, από Σουηδία. Μόλις σήμερα έλαβα και την ειδοποίηση συστημμένου από τα ΕΛΤΑ για να παραλάβω το Abacus Watch PDA που είχα παραγγείλει. Ανυπομονώ να ξημερώσει για να τρέξω στο ταχυδρομείο! :p Τέλος περιμένω, μόλις είναι διαθέσιμο, το νέο iBiz SD Radio για το Treo από eXpansys που έχω παραγγείλει. Σίγουρα έχω αγοράσει κι άλλα πράγματα που τώρα μου διαφεύγουν! Ποτέ δεν είχα πρόβλαμα με τις αγορές μου από το internet, εκτός από μια φορά που η PalmGear είχε χρεώσει δύο φορές την κάρτα μου για κάποιο software. Μόλις βέβαια έστειλα σχετικό mail, τον άλλο μήνα μου επέστρεψαν την επιπλέον χρέωση. Αξιοσημείωτα που μου έχουν τύχει: 1.Μια φορά που είχε αργήσει είκοσι μέρες η παραλαβή την έξτρα μνήμη για το IIIx που είχα παραγγείλει από Αμερική, η εταιρεία προσφέρθηκε να μου κάνει δεύτερη αποστολή χωρίς καμία επιβάρυνση! Επειδή τελικά το προϊόν έφτασε μετά από πέντε ακόμα μέρες, τους ειδοποίησα να μην μου το ξαναστείλουν. 2. Μια εταιρεία από την Ολλανδία από την οποία είχα παραγγείλει κάλυμα για το Palm IIIc μου, πρώτα μου έστειλε το προϊόν και μετά εγώ, αφού το παρέλαβα, τους έστειλα τα χρήματα! Φοβερό ε!!:!: Παράθεση Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck: Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myster Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Την πρωτη μου αγορα μεσω διαδικτυου την εκανα το 99 ... και ηταν μια καρτα TV Tuner για το PC απο απο Αμερικη και η δευτερη ειναι CD Writer - την ιδια εποχη - το οποιο εχω και θαυμαζω ακομα .... Απο τοτε αγοραζω ολοενα και πιο συχνα κυριως Gadgets και Software που φυσιολογικα δεν υπαρχουν εδω. Σε περιπτωση που κατι ειναι διαθεσιμο και στη χωρα μας τοτε η διαφορα στην τιμη πρεπει να ειναι μεγαλη ( 15-20% ) ωστε να προτιμησω να ρισκαρω την αγορα απο Online Shop. Και λεω ρισκο διοτι απλα με εκνευριζει απιστευτα η διαδικασια αποστολης - επιστροφης στο καταστημα σε περιπτωση βλαβης εντος εγγυησης και ολη η βαβουρα της επικοινωνιας με mail μεχρι να διευθετηθει το ολο θεμα. Κατα τ'αλλα σε οτι αφορα το τελικο αποτελεσμα μαλλον ειναι περισσοτερο αξιοπιστοι παρα οι Ελληνικες Αντιπροσωπιες αλλα δεν βαριεσαι LOL Προς το παρον αναμενω ( και εχω σκασει ) να ενεργοποιηθει το νεο παραρτημα της Pixmania ωστε να μπορεσω να παραγγειλω επιτελους την νεα Sanyo Xacti που εχω βαλει στο ματι μηνες τωρα ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill Mathioudaki Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 .... Προς το παρον αναμενω ( και εχω σκασει ) να ενεργοποιηθει το νεο παραρτημα της Pixmania ωστε να μπορεσω να παραγγειλω επιτελους την νεα Sanyo Xacti που εχω βαλει στο ματι μηνες τωρα ;-) Ποιο μοντέλο Xacti έχεις παραγγείλει αν επιτρέπεται; :) Παράθεση Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck: Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivassilis Δημ. March 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Χαίρομαι για την ανταπόκριση και φυσικά για τα αποτελέσματα. Είμαστε λοιπόν όλοι δικτυακοί πελάτες πλέον λίγο ή πολύ... Να λοιπόν, που όσοι επενδύουν τελικά στο ίντερνετ σοβαρά έχουν λόγο- εμάς :) Χρήστο, κανένα πρόβλημα να μεταφερθεί αλλού η δημοσκόπηση. Θα χει ενδιαφέρον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpan Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 προτείνω να μεταφερθεί στο chat & fun έτσι ώστε να πουν τις απόψεις τους και άλλοι χρήστες... Παράθεση Tech evangelist, python apologist, tog enthusiast. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Ψωνίζω αρκετά συχνά, μουσικά cd, ρούχα και ό,τι άλλο δεν μπορώ να βρω εδώ :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 'Εχω πάρει αρκετά πράγματα κυρίως κινητά, pda και εξαρτήματα pc.... 'Αριστες συναλλαγές!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Συνεχεια...εδω στην Ιταλια εχω παρει πααααρα πολλα πραγματα μεσω internet.Βασικος λογος οι χαμηλοτερες τιμες.;) Μονο ρουχα δεν ψωνιζω ευκολα απο εκει, γιατι εχω κολλημα...Αν δεν παω στο μαγαζι να τα δοκιμασω να τα συνδιασω, να δω πως μου καθονται κτλ κτλ...δεν! Αλλα μια ερωτηση:Στο thread εννοειτε ομως οτι αν πληρωνουμε μονο με πιστωτικη καρτα;:confused: Γιατι προσωπικα στο 99% των περιπτωσεων πληρωνω μονο με αντικαταβολη.(ακομα και μεγαλα ποσα) Αnyway, τουλαχιστον εδω που ειμαι χαιρομαι να ψωνιζω μεσω διαδικτυου γιατι ειναι πολυ πιο φτηνοι και ταχυτατοι στις παραδοσεις τους.:happy: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Συχνα ψωνιζω εξαρτήματα κινητων,εξαρτήματα pc κ.α. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Κι εγώ εδώ και λίγο καιρό ψωνίζω σταθερά από το νέτ, εξαρτήματα Pc, κινητοεξαρτήματα ,κ.α Γενικώς προτιμώ ακόμη τον συμβατικό τρόπο και παίρνω κάτι Online κυρίως για τις χαμηλότερες τιμές. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Οποτε ερθει η ωρα να παρω κατι για το pc το οπιο μπορω να το βρω πιο φτηνα σε καπιο (παντα Ελληνικο) e-καταστιμα η δεν το βρισκω στα μαγαζια της Ροδου περνω απο εκει. Αλλα για αλλα ειδη δεν περνω απο το net.Δεν βρισκω λογο να τα παρω απο on-line καταστιμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts