bomber21 Δημοσιεύτηκε March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 26, 2006 Εχω ενα τηλεκοντρολ winfast το οποιο ηταν μαζι με την καρτα τηλεορασης! Γνωριζετε αν μπορω να χειριστω και αλλους players (εκτος απο αυτον της winfast,τον windows media player πχ) με το το συγκεκριμενο τηλεκοντρολ; Eυχαριστω!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cypherth Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 με της winfast δεν ξέρω, πάνως με της haupgauge σίγουρα αφού κατέβασα το Plugin από το site τους. θεωρώ πως κάτι θα υπάρχει. κάνε ένα search για plugins όλο και κάτι θα σου βγάλει. Παράθεση cypherth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Καποιος αλλος; Πηγα στο επισημο site και δε βρηκα τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Μπορείς να χειριστείς τα πάντα. Αλλά πρέπει να βρεις κάποιο συμβατό πρόγραμμα. Κάνε ένα search στη google καλύτερα, όλο και κάτι θα υπάρχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 uICE Δες στο σιτε του προγράμματος αν υποστηρίζει τη κάρτα σου/chipset σου. Και να παίξει όμως το πρόγραμμα δεν είναι ότι καλύτερο, εγω αγανάκτησα (αν και το αποτέλεσμα δεν ήταν άσχημο) και πήρα ένα bt dongle απο τα ΜΜ με 10€ οπότε και χειρίζομαι τα πάντα με το κινητό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Δύσκολη διαδικασία γενικότερα. Πριν αποκτήσω ασύρματο ποντίκι, χρησιμοποιούσα το πρόγραμμα bRemote για να κινώ τον κέρσορα και να κάνω κλικ μέσω του τηλεκοντρόλ της κάρτας τηλεόρασης. Επίσης πολύ καλό πρόγραμμα για την ίδια (και πολύ περισσότερες δουλειές) είναι το Girder. Δυστυχώς όμως λόγω της διαφορετικής υλοποίησης του IR module σε κάθε κάρτα, δε μπορεί κανείς να σου εγγυηθεί ότι θα σου δουλέψουν. Υπάρχουν κι άλλα προγράμματα και θα πρέπει να τα δοκιμάσεις όλα για να δεις ποιο σου κάνει. Σίγουρα είναι λιγότερο κουραστικό να αγοράσεις κι εσύ ένα ασύρματο ποντίκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Εχετε δικιο! Το εψαξα και ειναι ψιλοκουραστικο... Ισως παω για ενα ασυρματο ποντικι! Ευχαριστω για τη βοηθεια ομως! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Δύσκολη διαδικασία γενικότερα. Πριν αποκτήσω ασύρματο ποντίκι, χρησιμοποιούσα το πρόγραμμα bRemote για να κινώ τον κέρσορα και να κάνω κλικ μέσω του τηλεκοντρόλ της κάρτας τηλεόρασης. Επίσης πολύ καλό πρόγραμμα για την ίδια (και πολύ περισσότερες δουλειές) είναι το Girder. Δυστυχώς όμως λόγω της διαφορετικής υλοποίησης του IR module σε κάθε κάρτα, δε μπορεί κανείς να σου εγγυηθεί ότι θα σου δουλέψουν. Υπάρχουν κι άλλα προγράμματα και θα πρέπει να τα δοκιμάσεις όλα για να δεις ποιο σου κάνει. Σίγουρα είναι λιγότερο κουραστικό να αγοράσεις κι εσύ ένα ασύρματο ποντίκι. Εγώ είχα κάτσει και είχα προγραμματίσει ένα-ένα σχεδόν όλα τα κουμπιά του δικού μου. Πολύ δουλειά για το αποτέλεσμα που προσφέρει. Εχετε δικιο! Το εψαξα και ειναι ψιλοκουραστικο... Ισως παω για ενα ασυρματο ποντικι! Ευχαριστω για τη βοηθεια ομως! :) Πάρε bluetooth καλύτερα, να πιάνει από παντού Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Πάρε bluetooth καλύτερα, να πιάνει από παντού Eχουν κυκλοφορησει ποντικια bluetooth?Μπορω να βρω σε πλαισιο κτλ και σε τι τιμες? Παράθεση 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts