Βασίλης Δημοσιεύτηκε July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 23, 2003 Θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με την παρακατω συνθεση: Intel Pentium 4 2.66Ghz 512MB DDR-333 MHz HDD 80GB,7200 rpm 128MB ATI Radeon 9200,Vo+Vi DVD & CD RW Modem 56K/V.90 Ethernet 10/100,Fire Wire Windows XP home GR Adobe Photoshop Elements 2.0 Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας,οπως επισης και ποσο νομιζετε οτι κοστιζει;Ειναι επωνυμος και πωλειται απο μεγαλη αλυσιδα ηλεκτρονικων.Αξιζει να τον παρω;Ειναι κατι που του λειπει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Βασίλης Θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με την παρακατω συνθεση: Intel Pentium 4 2.66Ghz 512MB DDR-333 MHz HDD 80GB,7200 rpm 128MB ATI Radeon 9200,Vo+Vi DVD & CD RW Modem 56K/V.90 Ethernet 10/100,Fire Wire Windows XP home GR Adobe Photoshop Elements 2.0 Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας,οπως επισης και ποσο νομιζετε οτι κοστιζει;Ειναι επωνυμος και πωλειται απο μεγαλη αλυσιδα ηλεκτρονικων.Αξιζει να τον παρω;Ειναι κατι που του λειπει; τι μητρικη εχει??? επισης θα βοηθουσε να ελεγες για τι τον θελεις τον υπολογιστη .εαν τον θελεις για παιχνιδια η καρτα γραφικων ισα-ισα θα σε καλυψει για φετος. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. July 23, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 Δεν ξερω παραπανω λεπτομερειες ουτε για μητρικη ουτε για αλλα εξαρτηματα,αυριο θα παω απο κει να ρωτησω. Δεν εχω τρελες απαιτησεις ουτε παιζω πολλα παιχνιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 Αν δεν τον θέλεις για παιχνίδια είναι μια χαρά, αρκεί να συνεργάζονται μεταξύ τους! Αν θέλεις μπορείς να βάλεις RAM στα 400mhz γιατί είδα και photoshop! Επίσης θα σου πρότεινα να βγάλεις τα xp! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. July 24, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 Καταρχην δεν τον εφτιαξα εγω,ειναι ετοιμη συνθεση απο το μαγαζι οποτε λιγο περιεργο δεν ειναι να μην συνεργαζονται μεταξυ τους; Για πειτε μια τιμη,ποσο το κοστολογειτε εσεις με βαση αυτα που εχει πανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Βασίλης λιγο περιεργο δεν ειναι να μην συνεργαζονται μεταξυ τους; Καθόλου περίεργο! Το κοστολογώ 800-900 euros! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GANA Δημ. July 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 937.2E Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. July 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 egw den sou sinistw toa xp,giati poly apla einai ******* ostoso,ola ta magazia dinoun afta giati einai arketa dimofilh kai exoun ble parathyra(epishs ta dinoun giati ta w2k den diatithedai pia. tha douleveis to photoshop h tha exeis ta elements tzaba?? gia timh mporeis na pas sto plaisio kai na rwthseis poso exei mia sinthesi me ta parapanw pragmata. Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. July 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 aaaaaaaa...........kati pou me fivizei sto minima sou einai to 'magalh alysida hlektronikwn' aftoi sinithws kanoun tis pio megales apates kai kobines(sou poulane oti exoun se stock se ypsiles times) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. July 24, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 Λοιπον ο υπολογιστης ειναι ο Fujitsu Siemens Scaleo 600i(83F095495) και τον πουλαει η Ηλεκτρονικη Αθηνων.Σε εμενα ηρθε σαν προσφορα κατοχου καρτας Eurobank στα 899ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 Αφού είναι απο διεθνής κατασκευαστή δεν νομίζω να υπάρχουν ασυμβατότητες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. July 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2003 Εγώ είμαι αντίθετος με την αγορά Η/Υ από "μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων" για του εξής λόγους: 1. Οι πωλητές είναι άσχετοι (στην πλειοψηφία τους) και δεν μπορούν να σε βοηθήσουν πραγματικά στην επιλογή του μηχανήματος που σου ταιριάζει. 2. Αυτές οι "μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων", έχουν τη λογική Hit 'n Run δηλαδή στα παίρνουμε και μετά δε σε ξέρω - δε σε είδα. 3. Άλλο να πάρεις φούρνο μικροκυμάτων και άλλο Η/Υ. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα... :blink: Edit: Επίσης εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει να αγοράζω "γουρούνι στο σακί" :o :p Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. July 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2003 Συμφωνώ.Εγώ όταν ήταν να πάρω PC έψαχνα για 2 εβδομάδες συνεχόμενα. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts