Jump to content

Γνώμες και βοήθεια για αγορά H/Υ

Βασίλης
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με την παρακατω συνθεση:

• Intel Pentium 4 2.66Ghz
    512MB DDR-333 MHz
    HDD 80GB,7200 rpm
    128MB ATI Radeon 9200,Vo+Vi
    DVD & CD RW
    Modem 56K/V.90
    Ethernet 10/100,Fire Wire
    Windows XP home GR
    Adobe Photoshop Elements 2.0

Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας,οπως επισης και ποσο νομιζετε οτι κοστιζει;Ειναι επωνυμος και πωλειται απο μεγαλη αλυσιδα ηλεκτρονικων.Αξιζει να τον παρω;Ειναι κατι που του λειπει;

Αρχικό Μήνυμα από τον Βασίλης

Θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με την παρακατω συνθεση:

• Intel Pentium 4 2.66Ghz
    512MB DDR-333 MHz
    HDD 80GB,7200 rpm
    128MB ATI Radeon 9200,Vo+Vi
    DVD & CD RW
    Modem 56K/V.90
    Ethernet 10/100,Fire Wire
    Windows XP home GR
    Adobe Photoshop Elements 2.0

Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας,οπως επισης και ποσο νομιζετε οτι κοστιζει;Ειναι επωνυμος και πωλειται απο μεγαλη αλυσιδα ηλεκτρονικων.Αξιζει να τον παρω;Ειναι κατι που του λειπει;

τι μητρικη εχει???

επισης θα βοηθουσε να ελεγες για τι τον θελεις τον υπολογιστη .εαν τον θελεις για παιχνιδια η καρτα γραφικων ισα-ισα θα σε καλυψει για φετος. :(

Δεν ξερω παραπανω λεπτομερειες ουτε για μητρικη ουτε για αλλα εξαρτηματα,αυριο θα παω απο κει να ρωτησω.

Δεν εχω τρελες απαιτησεις ουτε παιζω πολλα παιχνιδια.

Αν δεν τον θέλεις για παιχνίδια είναι μια χαρά, αρκεί να συνεργάζονται μεταξύ τους!

Αν θέλεις μπορείς να βάλεις RAM στα 400mhz γιατί είδα και photoshop!

Επίσης θα σου πρότεινα να βγάλεις τα xp!

Καταρχην δεν τον εφτιαξα εγω,ειναι ετοιμη συνθεση απο το μαγαζι οποτε λιγο περιεργο δεν ειναι να μην συνεργαζονται μεταξυ τους;

Για πειτε μια τιμη,ποσο το κοστολογειτε εσεις με βαση αυτα που εχει πανω;

Αρχικό Μήνυμα από τον Βασίλης

λιγο περιεργο δεν ειναι να μην συνεργαζονται μεταξυ τους;

Καθόλου περίεργο!

Το κοστολογώ 800-900 euros!

egw den sou sinistw toa xp,giati poly apla einai *******

ostoso,ola ta magazia dinoun afta giati einai arketa dimofilh kai exoun ble parathyra(epishs ta dinoun giati ta w2k den diatithedai pia.

tha douleveis to photoshop h tha exeis ta elements tzaba??

gia timh mporeis na pas sto plaisio kai na rwthseis poso exei mia sinthesi me ta parapanw pragmata.

aaaaaaaa...........kati pou me fivizei sto minima sou einai to 'magalh alysida hlektronikwn'

aftoi sinithws kanoun tis pio megales apates kai kobines(sou poulane oti exoun se stock se ypsiles times)

Λοιπον ο υπολογιστης ειναι ο Fujitsu Siemens Scaleo 600i(83F095495) και τον πουλαει η Ηλεκτρονικη Αθηνων.Σε εμενα ηρθε σαν προσφορα κατοχου καρτας Eurobank στα 899ε.

Εγώ είμαι αντίθετος με την αγορά Η/Υ από "μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων" για του εξής λόγους:

1. Οι πωλητές είναι άσχετοι (στην πλειοψηφία τους) και δεν μπορούν να σε βοηθήσουν πραγματικά στην επιλογή του μηχανήματος που σου ταιριάζει.

2. Αυτές οι "μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων", έχουν τη λογική Hit 'n Run δηλαδή στα παίρνουμε και μετά δε σε ξέρω - δε σε είδα.

3. Άλλο να πάρεις φούρνο μικροκυμάτων και άλλο Η/Υ. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα... :blink:

Edit: Επίσης εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει να αγοράζω "γουρούνι στο σακί" :o :p

I Am The One, Orgasmatron...

Συμφωνώ.Εγώ όταν ήταν να πάρω PC έψαχνα για 2 εβδομάδες συνεχόμενα.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra

122897885_Screenshot2023-02-162220155.jpg.e6f51eae4d98bfe4a1f50dd86c3c27d3.jpg