FREAK_OF_NATURE Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 ε γιαυτο ρωτησα....η γυναικεια εκδοση του lenny cravitz :) σαν αγελαδιτσα θα 'σουνα (νος 55 δεν πιστευω να βαλεις κρικακια ε???) :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Οχι δεν θα βαλω κρικακια! στρασακια θα βαλω τωρα τι ακριβως δεν ξερω! Ακουω προτασεις :D Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 για να λεμε την αληθεια τωρα ο eliasj εχει δικιο στο οτι ειναι καλυτερη η βελονα απο το πιστολι . Δεν εχει σημασια τι λεω εγω, αλλα η πλειοψηφια του κοσμου, που κανει Body piercing and the professionals whom perform them. Εγω θα μπορουσα να πω ότι το πιστολι είναι η καλυτερη λυση για piercings, επειδη είναι φτηνο, σωστα?;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 γιατί να μην βάλει κρικάκια?? [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 προσωπικα δε μου αρεσουν... :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 γιατί να μην βάλει κρικάκια?? Οντως, σωστό το ερώτημα :p Εγώ πάντως, το αρχικό σκουλαρικάκι το κράτησα 5 μέρες... Μετά έβαλα το κρικάκι που έχω μέχρι τώρα, στην αρχή είχα πρόβλημα βέβαια, με το υγρό που έβγαζε το αυτί, αλλά τώρα είναι μια χαρά :) Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Καινουργιο μελανι για tattoos. Διαβαστε " Scientists at Harvard University have invented a tattoo ink that challenges the nature of the tattoo as something permanent. The inventors say the new ink, due on the market early next year, is safe and that the color is completely removable. "I see a lot of people who've made a mistake with the tattoo," says Rox Anderson, a professor of dermatology at Harvard who helped pioneer laser tattoo removal at Massachusetts General Hospital. "And I also see people who simply got some bad artwork, and it's very hard to remove at times." That's partly because doctors don't know exactly what they're trying to remove. Tattoo ink makers keep secrets. They're not regulated by the Food and Drug Administration, so the inks can have just about anything in them, including carcinogens. Anderson says the inks may contain lead, zinc and other heavy metals. It's that long list of drawbacks that led Anderson and his colleagues to develop a new ink that changes the very idea of tattoo as a permanent mark. The ink is a combination of dyes and a polymer already approved by the FDA. The polymer is a plastic that can't be absorbed by the body. The dyes can; they're biodegradable. As long as the dyes are bound to the polymer, the ink is permanent, like regular tattoo ink. But with a single laser treatment the bond to the polymer is destroyed. The tattoo disappears as the dyes break down and are absorbed by the body. Anderson says removal is much faster, easier, and less painful than for a normal tattoo. That's because removing a normal tattoo requires several laser treatments, at least one for each color. Martin Schmieg, president and chief executive officer of Freedom-2, the company that's bringing the technology to market, says the company's goal is to "provide a level of safety that has previously not existed in the tattoo market, and a freedom for tattoo wearers to change their mind." http://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=6126963 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Και για μερικους που επιμενουν οτι υπαρχουν ημι-μονιμα tattoos: http://www.fda.gov/womens/getthefacts/tattoos.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Προχειρη μεταφραση (Το word την εκανε:D ) Οι επιστήμονες στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ έχουν εφεύρει ένα μελάνι δερματοστιξιών που προκαλεί τη φύση της δερματοστιξίας ως κάτι μόνιμο. Οι εφευρέτες λένε νέος οι μελανιού, οφειλόμενος αγορά στην αρχή του επόμενου χρόνου, είναι ασφαλής και ότι χρώμα είναι εντελώς μετακινούμενος. «βλέπω πολλούς ανθρώπους who've έκανα ένα λάθος με τη δερματοστιξία, «λέει Rox Άντερσον, ένας καθηγητής της δερματολογίας στο Χάρβαρντ που βοήθησε το λέιζερ πρωτοπόρων να διαστίσει την αφαίρεση στο γενικό νοσοκομείο της Μασαχουσέτης. «Και βλέπω επίσης τους ανθρώπους που πήραν απλά κάποιο κακό έργο τέχνης, και είναι πολύ δύσκολο να αφαιρεσθεί κατά περιόδους." Αυτός είναι εν μέρει επειδή οι γιατροί δεν ξέρουν ακριβώς τι προσπαθούν να αφαιρέσουν. Οι κατασκευαστές μελανιού δερματοστιξιών κρατούν τα μυστικά. Δεν ρυθμίζονται από τη διοίκηση τροφίμων και φαρμάκων, έτσι τα μελάνια μπορούν να έχουν ακριβώς για τίποτα σε τους, συμπεριλαμβανομένων των καρκινογόνων ουσιών. Άντερσον λέει ότι τα μελάνια μπορούν να περιέχουν το μόλυβδο, τον ψευδάργυρο και άλλα βαριά μέταλλα. Είναι εκείνος ο μακρύς κατάλογος μειονεκτημάτων που οδήγησε το Άντερσον και τους συναδέλφους του για να αναπτύξει ένα νέο μελάνι που αλλάζει την ίδια την ιδέα της δερματοστιξίας ως μόνιμο σημάδι. Το μελάνι είναι ένας συνδυασμός χρωστικών ουσιών και ενός πολυμερούς σώματος που εγκρίθηκε ήδη από το FDA. Το πολυμερές σώμα είναι ένα πλαστικό που δεν μπορεί να απορροφηθεί από το σώμα. Οι χρωστικές ουσίες μπορούν είναι βιοδιασπάσιμοι. Εφ' όσον δεσμεύονται οι χρωστικές ουσίες στο πολυμερές σώμα, το μελάνι είναι μόνιμο, όπως το κανονικό μελάνι δερματοστιξιών. Αλλά με μια ενιαία επεξεργασία λέιζερ ο δεσμός στο πολυμερές σώμα καταστρέφεται. Η δερματοστιξία εξαφανίζεται όπως οι χρωστικές ουσίες αναλύονται και απορροφώνται από το σώμα. Άντερσον λέει ότι η αφαίρεση είναι πολύ γρηγορότερη, ευκολότερη, και λιγότερο επίπονη απ'ό, τι για μια κανονική δερματοστιξία. Αυτός είναι επειδή η αφαίρεση μιας κανονικής δερματοστιξίας απαιτεί διάφορες επεξεργασίες λέιζερ, τουλάχιστον μια για κάθε χρώμα. Martin Schmieg, Πρόεδρος και κύριος υποδιευθυντής ελευθερία-2, η επιχείρηση που φέρνει την τεχνολογία στην αγορά, λέει ότι ο στόχος της επιχείρησης είναι «να παράσχει ένα επίπεδο ασφάλειας που προηγουμένως δεν έχει υπάρξει στην αγορά δερματοστιξιών, και μια ελευθερία για τους κομιστές δερματοστιξιών να αλλάξουν το μυαλό τους." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 .. «να παράσχει ένα επίπεδο ασφάλειας που προηγουμένως δεν έχει υπάρξει στην αγορά δερματοστιξιών, και μια ελευθερία για τους κομιστές δερματοστιξιών να αλλάξουν το μυαλό τους." Εξοχο όλο το κείμενο, αλλά αυτο που απομόνωσα ειναι η κορυφή!! :lol: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Εξοχο όλο το κείμενο, αλλά αυτο που απομόνωσα ειναι η κορυφή!! :lol: :lol: Το ειπα ομως οτι ειναι μεταφραση του Word right.:D I got bored to translate it, so I guess people with poor english knowledge shall be able to understand, more or less:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Βρε το ξερω ότι το ειπες! Κι εγώ εχω χρησιμοποιήσει αυτη τη μετάφραση και ειναι κορυφαία! Αν βάλεις να σου βγάλει περιλήψεις επεισοδίων από διάφορα σήριαλ, θα πεθάνεις στο γέλιο. Θυμαμαι, ένα επεισόδιο του party of five, πονουσε το στομαχι μου απο τα γέλια! Δεν ξέρω το ονομα της κοπέλας ποιο ήταν, παντως το word το μετέφραζε ως "αγριόπρινο" το οποίο απ' ό,τι κατάλαβα ήταν ενα λουλούδι. Κι έλεγε πχ ¨"το αγριόπρινο δεν θέλει να παει το μωρό στο σχολείο.":lol: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Βρε το ξερω ότι το ειπες! Κι εγώ εχω χρησιμοποιήσει αυτη τη μετάφραση και ειναι κορυφαία! Αν βάλεις να σου βγάλει περιλήψεις επεισοδίων από διάφορα σήριαλ, θα πεθάνεις στο γέλιο. Θυμαμαι, ένα επεισόδιο του party of five, πονουσε το στομαχι μου απο τα γέλια! Δεν ξέρω το ονομα της κοπέλας ποιο ήταν, παντως το word το μετέφραζε ως "αγριόπρινο" το οποίο απ' ό,τι κατάλαβα ήταν ενα λουλούδι. Κι έλεγε πχ ¨"το αγριόπρινο δεν θέλει να παει το μωρό στο σχολείο.":lol: :lol: Που το θυμηθηκες αυτο?? Προσεχε γιατι θα φανει η ηλικια σου garfield :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Μα αφου τη γράφω κιόλας!! Ογδόντα χρονάκια μετράω, γιατι να το κρύψω άλλωστε? Εγώ eliasj, έχω προλάβει τα μέρη σου όταν ακόμα υπήρχε ο στόλος και στα μπαράκια για να πας, επρεπε να 'χες στην παρέα φίλο τύπου σωματοφύλακα :p κι όταν η βλάστηση στ' Αστέρια, ήταν εκπληκτική κι όχι το χάλι που είναι σήμερα. Για το ροντέο δεν θα πω τπτ, γιατι έχει φυγει σχετικά προσφατα, δεκαπεντε, εικοσι χρονια, δε θυμαμαι πια ακριβώς!:lol: edit και υποθέτω οτι σε ενα δυο χρόνια, θα έρθουν κι εδώ (τα ασφαλη μελανια) ετσι δεν ειναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Μα αφου τη γράφω κιόλας!! Ογδόντα χρονάκια μετράω, γιατι να το κρύψω άλλωστε? Εγώ eliasj, έχω προλάβει τα μέρη σου όταν ακόμα υπήρχε ο στόλος και στα μπαράκια για να πας, επρεπε να 'χες στην παρέα φίλο τύπου σωματοφύλακα :p κι όταν η βλάστηση στ' Αστέρια, ήταν εκπληκτική κι όχι το χάλι που είναι σήμερα. Για το ροντέο δεν θα πω τπτ, γιατι έχει φυγει σχετικά προσφατα, δεκαπεντε, εικοσι χρονια, δε θυμαμαι πια ακριβώς!:lol: edit και υποθέτω οτι σε ενα δυο χρόνια, θα έρθουν κι εδώ (τα ασφαλη μελανια) ετσι δεν ειναι? Τωρα θα βγω λιγο :offtopic: αλλα χαλαλι. Τα παραλές λιγακι γιατι δεν ήταν ετσι τα πραγματα στη Γλυφαδα. Η βλαστηση στα Αστερια ήταν πραγματι εκπληκτικη:up: , το ιδιο και οι καμπανες γιατι τοτε μεναμε τα καλοκαιρια. Το ροντεο εχει φύγει πανω από 20 χρονακια αλλα ηταν Καλαμακι. Να φανταστεις ότι ειχαμε εξοχικο στη Γλυφαδα γιατι εχω μεγαλωσει Κηφισια και όχι εδώ, και πια κατεληξα να μενω μονιμα πια. Η γλυφαδα εχει αλλαξει πολύ, εχει γινει ένα χάλι. :down: Υποθετω θα παρει καιρο μεχρι να βγουν στο εμπορια τα μελανια, αλλα μην εισαι τοσο σιγουρη οτι θα χρησιμοποιηθουν απο τα studios. Εγω παντως δεν εχω προβλημα, γιατι δε θελω να αλλαξω κανενα tattoo:D Ισα ισα, εχω ειδη ραντεβου την επομενη Κυριακη, γιατι ξεκιναω καινουργιο:yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Μεγια!! Για κανε και μια περιγραφή! Τελευταίο off topic: καθόλου δεν τα παραλέω! Αυτά που σου λεω, δεν τα 'χεις προλάβει καν, η ηλικία σου απ' ό,τι βλέπω, ειναι πολυ μικρότερη μου. Δεν μπορείς σαφώς να ξερεις πως ήταν να μπαινεις στα μπαράκια της Γλυφάδας (σε οποιοδήποτε μπαράκι, οχι στα λούμπεν) και να 'ναι τίγκα στον μεθυσμένο ναύτη του έκτου στόλου! Αν θες να μιλησουμε περισσότερο γι' αυτά, πμ καλυτερα, γιατι σιγουρα θα τ' ακουσουμε αν συνεχισουμε απο 'δω.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Μεγια!! Για κανε και μια περιγραφή! Japanese με samurai and Geisha. To background θα ειναι με sea waves. Τον Ιανουαριο ελπιζω να εχει τελειωσει παντως :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Και μετά ξερεις,ε? Φωτο να το δουμε κι εμεις.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 8elw na kanw piercing katw apo ta xeilh. Gennatai to erwthma loipon, apo poia pleura? de3ia h aristera? Parakaleitai o eliasj na topo8eth8ei epi tou 8ematos. thx. p.s. se de3ia to kobw alla as paroume apoyeis... poll plz :D:D:D:D +mallon bbc paw. One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Αυτα ειναι που με τρελαινουν :wacko: .Ρε φιλε στο δικο σου σωμα θα κανεις και ζητας γνωμες,μηπως το κανεις για μουρη..και οχι για την τρελα σου. δεν μπορω να σε καταλαβω.:X :blink: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Να ρωτισω κατι ρε παιδια; Αν κανει καπιος piercing κατω απο τα χειλει κλεινει μετα η τρυπα η μενει για παντα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Να ρωτισω κατι ρε παιδια; Αν κανει καπιος piercing κατω απο τα χειλει κλεινει μετα η τρυπα η μενει για παντα; κλεινει και μαλιστα αρκετα γρηγορα.:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Αυτα ειναι που με τρελαινουν :wacko: .Ρε φιλε στο δικο σου σωμα θα κανεις και ζητας γνωμες,μηπως το κανεις για μουρη..και οχι για την τρελα σου. δεν μπορω να σε καταλαβω.:X :blink: Nai re file alla mhn bgw kai ntintis sto telos .... :lol: :lol: :lol: One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Αυτα ειναι που με τρελαινουν :wacko: .Ρε φιλε στο δικο σου σωμα θα κανεις και ζητας γνωμες,μηπως το κανεις για μουρη..και οχι για την τρελα σου. δεν μπορω να σε καταλαβω.:X :blink: Σωστος ο παιχτης :D 8elw na kanw piercing katw apo ta xeilh. Gennatai to erwthma loipon, apo poia pleura? de3ia h aristera? Parakaleitai o eliasj na topo8eth8ei epi tou 8ematos. thx. p.s. se de3ia to kobw alla as paroume apoyeis... poll plz :D:D:D:D +mallon bbc paw. Τωρα πραγματικα περιμενεις να σου πω που να το κανεις?:dizzy: Κανε και κανα PA τοτε!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Σωστος ο παιχτης :D Τωρα πραγματικα περιμενεις να σου πω που να το κανεις?:dizzy: Κανε και κανα PA τοτε!!!!!:lol: tintouto? :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :wacko: :wacko: One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts