FREAK_OF_NATURE Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 η μαμα μου εκανε προσφατα τρυπες...και σκουλαρικια αγορασε απο το μαγαζι(χρυσα κιολας) αλλα χρεωσαν και το τρυπημα,και τα δοκιμαστικα σκουλαρικακια... :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 η μαμα μου εκανε προσφατα τρυπες...και σκουλαρικια αγορασε απο το μαγαζι(χρυσα κιολας) αλλα χρεωσαν και το τρυπημα,και τα δοκιμαστικα σκουλαρικακια... Αυτο παλι ειναι κλεψιμο! Συνολικα ποσα πληρωσε δηλαδη? Για τις τρυπες και τα δοκιμαστικα σκουλαρικια?? Μου ειπε (αυτη που μου εκανε τις τρυπες) οτι πρεπει να τα εχω για 8 μερες.Τι 1 μηνα λεγατε? 40 μερες κλπ.?!?!?! Επισης μου ειπε να τα στριβω για να μην "κολησουν?". Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 ωχ...αυτο με το στριψιμο ειναι της παλλιας μεθοδου...τι πιστολι ηταν αυτο που σου τις εκανε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Τι εννοεις τι πιστολι?? Ενα μπλε ηταν :p Στη μια θεση εβαλε το "δοκιμαστικο" σκουλαρικι στην αλλη το κουμπωμα και αναμεσα εκει υπηρχε ενα κενο εβαλε το αυτι μου και ΜΠΑΜ απεκτησα τρυπα:D:D Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 ασπρο εχω δει...μπλε δεν εχω δει...δεν νομιζω να εχει σημασια αυτο ομως... παντως με αυτο που λεω εγω ειναι σιγουρα 40 μερες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Δεν πρεπει να την στριβω που μου ειπαν?? εγω 8 μερες θα το κρατησω. Παντως δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι τωρα.Πρεπει να το προσεχω καπως καλυτερα τωρα που ειναι και αρχη? Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 αγορι και εκανες και στα 2 αφτια απο 1 σκουλαρικι? ας εκανες τουλαχιστον και τις 2 στο ενα αφτι η μια ψηλα.. η γνωμη μου ειναι αυτη, τωρα ο καθενας οτι θελει κανει βεβαια.. μην μου πεις οτι ειναι κ χρυσα παω να φουνταρω!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 POWERZ περιμενε..αν ειναι χρυσα ερχομαι κι εγω... εντιτ->την γλιτωσαμε... :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Οχι ρε αυτο ελειπε να ειναι και χρυσα!!! :D (δεν προκειται να βαλω χρυσα:D) Μου αρεσε και στα 2 να εχω χαμηλα ειναι και οι 2. Γιατι τι κακο εχει?Δεν εχεις δει αντρα με 2 σκουλαρικια ? Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Εγω θα κανω σε κανα μηνα στο πανω μερος του αυτιου με πιστολι 2,5e κανει.Η τιμη καλη ειναι? Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 FREAK :-P εχω δει αλλα δεν μου αρεσει στο καθε αφτι απο ενα σκουλαρικι, το θεωρω λιγακι ξεπερασμενο σαν μοδα, τωρα θα μου πεις ποιος ****** την μοδα αλλα και παλι μου θυμιζει παλιες εποχες. Εμενα μου αρεσει στον αντρα αν εχει σκουλαρικι να εχει 1 και με πολυ προσοχη που θα το εχει ποσα θα εχει και πως θα ειναι γιατι ειναι μια πολυ λεπτη κλοστιτσα να περασει στο γυφτικο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Εγω θα κανω σε κανα μηνα στο πανω μερος του αυτιου με πιστολι 2,5e κανει.Η τιμη καλη ειναι? Η τιμη καλη ειναι! Αλλα με πιστολι στο πανω μερος του αυτιου?? Να ξερεις θελει προσοχη εκει πανω επειδη εχει πολλα νευρα.... Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 FREAK :-P εχω δει αλλα δεν μου αρεσει στο καθε αφτι απο ενα σκουλαρικι, το θεωρω λιγακι ξεπερασμενο σαν μοδα, τωρα θα μου πεις ποιος ****** την μοδα αλλα και παλι μου θυμιζει παλιες εποχες. Εμενα μου αρεσει στον αντρα αν εχει σκουλαρικι να εχει 1 και με πολυ προσοχη που θα το εχει ποσα θα εχει και πως θα ειναι γιατι ειναι μια πολυ λεπτη κλοστιτσα να περασει στο γυφτικο. Δεν νομιζω οτι ειναι ξεπερασμενο σαν μοδα! Τεσπα εμενα μου αρεσει!! :) :D Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Loipon auta pou leei o elias einai pera gia pera swsta!!! Opoudhpote na kaneis trypa prepei na einai me belona. Sto lobo exw kanei kai egw monos mou kai dn epa8a tpta alla meta katalaba oti uparxei kindunos klp.Kai dn 8a sunhstousa se kanenan na kanei to idio mono kai mono epeidh to auti mou dn epa8e tpta. Twra gia skoularikia xrhsimopoiountai diafora alla sunh8ws titanio. Emena mou eipe gia 2 ebdomades na to krathsw kai meta na balw oti 8elw. Auta* One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Η τιμη καλη ειναι! Αλλα με πιστολι στο πανω μερος του αυτιου?? Να ξερεις θελει προσοχη εκει πανω επειδη εχει πολλα νευρα.... Το ξερω οτι θελει προσοχη!εκανε ενας φιλος μου πριν καμια βδομαδα και ουτε υγρο τον εβγαλε και ουτε τον ποναει,ενω ενας αλλος που εκανε πιο παλια σε καποιο αλλο καταστημα ακομα τον ψιλοποναει κα βγαζει υγρο καμια φορα! Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Καλα όλα αυτά που λετε, και καταλαβαινω ότι τα οικονομικα ΟΛΩΝ ΜΑΣ είναι σφιχτα, τελευταια. Αλλα. Δε σας φαινεται καθολου περιεργο το γεγονος, ότι ένα piercing με πιστολι κανει από 0 - 10 euros (όπως εσεις λετε, γιατι δε ξερω) ενώ με βελονα, το σκουλαρικι (titanium) μονο κανει 20 euros at least? Δε σημαινει τιποτα σε εσας? Π.Χ. Quality, hygiene, etc? Μαλλον, εγω κανω λαθος, υποθετω, και εσεις ολοι ειστε οι σωστοι. :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Καλα όλα αυτά που λετε, και καταλαβαινω ότι τα οικονομικα ΟΛΩΝ ΜΑΣ είναι σφιχτα, τελευταια. Αλλα. Δε σας φαινεται καθολου περιεργο το γεγονος, ότι ένα piercing με πιστολι κανει από 0 - 10 euros (όπως εσεις λετε, γιατι δε ξερω) ενώ με βελονα, το σκουλαρικι (titanium) μονο κανει 20 euros at least? Δε σημαινει τιποτα σε εσας? Π.Χ. Quality, hygiene, etc? Μαλλον, εγω κανω λαθος, υποθετω, και εσεις ολοι ειστε οι σωστοι. :X 'Οχι απλά λέμε ότι πρόκειται για κάτι που γίνονταν απο τότε που το Piercing αποτελούσε άγνωστη λέξη, χωρίς σχεδόν κανένα πρόβλημα (έξω εγώ με τις αλλεργίες μου), με το σκουλαρίκι που ούτως η άλλως θα φορέσεις, και τέλως πάντων όσον αφορά την τρύπα στο λοβό του αυτιού δε βλέπω που παίζει η ποιότητα! (Αν ο άλλος είναι αλλοίθωρος θα στις κάνει στραβά ότι και να χρησιμοποιήσει!). Κι επιτέλους ένας δεκαεξάχρονος που θέλει να βάλει σκουλαρίκι, νομίζω οτι πολύ πιο απλά θα κάνει τη δουλειά του και πιο οικονομικά -δεν ξέρω που κυμαίνεται το χαρτζιλίκι του δεκαεξάχρονου σήμερα, αλλά ξέρω οτι τα έξοδά του είναι τριπλάσια σε σχέση με τα δικά μου στην αντίστοιχη ηλικία! Αν τίθεται κάπου θέμα ποιότητας είναι στο τι υλικό θα έχει το σκουλαρίκι που θα φορέσει, οπότε καλύτερα να δώσει λίγα για το τρύπημα και να χρησιμοποιήσει τα υπόλοιπα για ένα καλό μέταλλο νόμιζω! http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 κατι θα ξερεις παραπανω εσυ ρε συ eliasj ;) ειλικρινα εσυ και η powerZ ειστε απο τους λιγους που εμπιστευμομαι σε αυτο το θεμα..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 'Οχι απλά λέμε ότι πρόκειται για κάτι που γίνονταν απο τότε που το Piercing αποτελούσε άγνωστη λέξη, χωρίς σχεδόν κανένα πρόβλημα (έξω εγώ με τις αλλεργίες μου) Καπου κανεις λαθος γλυκεια μου. Το Piercing υπαρχει αιωνες http://en.wikipedia.org/wiki/Body_piercing#In_ancient_times και δεν αποτελεσε ποτε “Αγνωστη Λεξη” Σεβομαι τις αποψεις σας, αλλα ειστε λαθος και ΜΗ ΔΙΝΕΤΑΙ λαθος συμβουλες. με το σκουλαρίκι που ούτως η άλλως θα φορέσεις, και τέλως πάντων όσον αφορά την τρύπα στο λοβό του αυτιού δε βλέπω που παίζει η ποιότητα! Δε βλεπεις που παιζει ρολο η ποιοτητα? Ενταξει, εάν χασεις το αυτακι σου, θα καταλαβεις. Αν τίθεται κάπου θέμα ποιότητας είναι στο τι υλικό θα έχει το σκουλαρίκι που θα φορέσει, οπότε καλύτερα να δώσει λίγα για το τρύπημα και να χρησιμοποιήσει τα υπόλοιπα για ένα καλό μέταλλο νόμιζω! Διαφωνεις με τον εαυτο σου? Πες μου σε παρακαλω. Με πιστολι, πως είναι δυνατο, να βαλεις π.χ. titanium? Μπορει βεβαια να υπαρχει titanium με 2.5 euros, right? Πες μου να παρω και εγω P.S. Το σκουλαρικι πληρωνεις και οχι τοσο το τρυπημα, ξερεις ακομα και με βελονα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 κατι θα ξερεις παραπανω εσυ ρε συ eliasj ;) ειλικρινα εσυ και η powerZ ειστε απο τους λιγους που εμπιστευμομαι σε αυτο το θεμα..;) Θα ελεγα να μην εμπιστευεσαι ουτε εμενα ουτε την PowerZ γιατι δε μας ξερεις.:p Trust your piercer/tattooist and their work ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 elias επειδη δε σκοπεύω να ερθω σε αντιπαραθεση και στο κατω κατω αποτι καταλαβα είναι η δουλεια σου 1.Δε μιλαω ιστορικα, μιλαω για τωρα... σιγουρα καποτε μονο με βελονες γινονταν (και ξαναλεω και σημερα σε ορισμενα σημεια με βελονες γινεται) 2. Δεν ξερω αν χανεις το αυτακι σου, (εγω το εκανα με παραμανα, ασχετο), ξερω οτι γενιες επι γενεων που το εχουν κανει ως τωρα με πιστολι εχουν ακομα δυο αυτια υγιεστατα! (βαζω στοιχημα οτι και συ ξερεις) 3.Απόσο θυμαμαι με πιστολι σου βαζουν χρυσο αν το ζητησεις (επιχρυσο με το ζορι σιγουρα!) End of the story απο μενα. Οτι θελει ο καθενας διαλεγει στο κατω κατω και γω δεν εχω κατι να κερδισω με το να πεισω καποιον για οτιδηποτε!!! http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 elias επειδη δε σκοπεύω να ερθω σε αντιπαραθεση και στο κατω κατω αποτι καταλαβα είναι η δουλεια σου Εχεις καταλαβει πολυ λαθος τοτε.;) Για να κρινεις κατι, και να δωσεις συμβουλες, πρεπει να γνωριζεις τα παντα γυρω απο το θεμα. Τουλαχιστον, εγω ετσι πιστευω. Απλα παντα it were kinda fascinating to me και προσπαθηασα να μαθω οσα περισσοτερα μπορουσα. Δεν ειναι κακο να μαθαινεις ξερεις. Οπως στη δουλεια μου, καθε μερα προσπαθω να σκεφτω καινουργια πραγματα για να γινω πιο ανταγωνιστικος. P.S. Real Estate Business Development and Investments κανω ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 για να λεμε την αληθεια τωρα ο eliasj εχει δικιο στο οτι ειναι καλυτερη η βελονα απο το πιστολι και να σας δωσω ενα παραδειγμα. Ειχα κανει μια τρυπα πριν περιπου 4 χρονια στην μυτη με βελονα και εκεινη την στιγμη η αληθεια ειναι οτι πονεσα αρκετα και μετα για κανα 2 εβδομαδες το προσεχα γιατι με ψιλοενοχλουσε.Απο τοτε ομως εχουν περασει τοσα χρονια και δεν ειχα ποτε μα ποτε το παραμικρο προβλημα, δεν το καταλαβαινω καν πια.. Μετα που αποφασισα να κανω και 2η τρυπα στην μυτη, την εκανα δυστηχως με πιστολακι ..τι το θελα.. εκεινη την στιγμη δεν πονεσα καθολου δεν καταλαβα τιποτα αλλα μετα με ταλαιπωρησε πααααρα πολυ! μολυνθηκε πριστηκε και ετρεχε πυον συνεχεια. Το κρατησα με τεραστια υπομονη 1 χρονο γιατι ολο ελεγα θα κλεισει η πληγη δεν μπορει και μετα ολα θα ειναι οκ. Ποτε δεν ηταν οκ τελικα και μονο μια ταλαιπωρια ηταν γιατι μια εκλεινε και δεν ποναγε μια μολυνοταν και βαζε ιωδια και αηδιες ολη την ωρα πανω. Τελικα εβγαλα το σκουλαρικι και ησυχασα, τωρα εχω κρατησει μονο αυτο που ειχα κανει πριν 4 χρονια με βελονα ;) αποστειρωμενα και καθαρα πραγματα παιδια, ειναι πολυ σημαντικο για οποιαδηποτε τρυπα αποφασισεις να κανεις. θα δωσεις κατι παραπανω αλλα δεν θα τραβιεσαι οπως με ταλαιπωρησε εμενα τοσο καιρο.θα εχεις το κεφαλακι σου ησυχο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 απορια(μη με πεις ασχετηηηηη) δυο τρυπες στη μυτη..εννοεις μια σε κα8ε ρουθουνι?η δυο σε ενα?:confused: :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 απορια(μη με πεις ασχετηηηηη) δυο τρυπες στη μυτη..εννοεις μια σε κα8ε ρουθουνι?η δυο σε ενα?:confused: ασχετη :p (πλακα σου κανω):) απο την ιδια μερια ηταν και τα 2 κολητα το ενα με το αλλο τοσο πολυ που φαινοταν σαν ενα. φανταζεσαι ενα σε καθε ρουθουνι? κατι σαν τα αφτια που λεγαμε πριν..:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts