eliasj Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 γιατί μόνο βελόνα??για ποιό λόγο??όλα τα δικά μου στα αυτιά τα είχα κάνει με πιστόλι ,αλλά πριν καμιά δεκαριά χρόνια και δεν είχα κανένα πρόβλημα. 1ον Είναι μια χρησεως και επομενως, δε προκειται να εχεις προβλημα με Infections, etc 2ον Το πιστολι “Τραυματιζει” το σημειο. 3ον Με βελονα, επιλεγεις για κάθε σημειο του σωματος, διαφορετικο gauge (παχος) piercing, ώστε να ταιριαζει στην ανατομια του κάθε σημειου. Π.Χ. Στον αφαλο, βαζεις 14ga Ρωγα 12ga Μυτη 16ga PA 10ga, κλπ. 4ον Μπορεις να κανεις stretching πιο ευκολα ενώ με το πιστολι είναι παρα πολύ δυσκολο 5ον Η γυναικα σου που θα προτιμουσες να γεννησει και που είναι καλυτερα. Στο μαιευτηριο ή σπιτι με τη μαμη??? Αυτά τα λιγα. Εάν θελετε και αλλα, πειτε μου να γραψω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Σκευτομαι να κανω στο πανω μερος του αυτιου μου τρυπα και θα θελα να μου πειτε με ποιον τροπο βελονα ή πιστολι? ο φιλος μου εκανε σε εκεινο το σημειο με πιστολι εδω και 1μιση μηνα περιπου και μου λεει οτι ποναει οταν ακουμπα το σημειο εκει!Ξεχασα να πω οτι αλλος φιλος μου που τη ειχε απο παλια δεν τον ποναει και την εκανε με πιστολι! Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Κανεις λαθος. Που το εχεις δει ότι στο επανω μερος, το κανουν με πιστολι??:shock: Οποιος το κανει ειναι εγκληματιας:kill: . Κανενας σοβαρος piercer, δε τρυπαει με πιστολι. Και επειδη το παιδι, θελει να παει να κανει piercing, αν δε ξερετε μη δινετε συμβουλες ρε παιδια. Απλο είναι. Στην Αθηνα μονο 5 ατομα ξερουν και κανουν σωστο body piercing. Που το έχω δει; Όταν πριν από 2 χρόνια το έκανα κι εγώ. Νομίζω ότι από τη στιγμή που έχω κάνει σε αυτό το σημείο τρύπα ξέρω κάποια πράγματα. Δεν συνηθίζω να δίνω συμβουλές για πράγματα που δεν γνωρίζω. @ aoratos : Θα σε πονάει στις αρχές όταν το ακουμπας αλλά μετά όλα οκ. Αν και τώρα ο φίλτατος eliasj θα με αμφισβητήσει, εγώ σου λέω τι έγινε με εμένα. (όσοι προλάβατε, προλάβατε :p ) Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Που το έχω δει; Όταν πριν από 2 χρόνια το έκανα κι εγώ. Νομιζω οτι απαντησα σα αυτο Νομίζω ότι από τη στιγμή που έχω κάνει σε αυτό το σημείο τρύπα ξέρω κάποια πράγματα. Δεν συνηθίζω να δίνω συμβουλές για πράγματα που δεν γνωρίζω. @ aoratos : Θα σε πονάει στις αρχές όταν το ακουμπας αλλά μετά όλα οκ. Αν και τώρα ο φίλτατος eliasj θα με αμφισβητήσει, εγώ σου λέω τι έγινε με εμένα. (όσοι προλάβατε, προλάβατε :p ) Επειδη εχεις κανει στο αυτι, σε κανει expert να δινεις συμβουλες? Δε νομιζω. Γιατι δε μας λες τι ακριβως γνωριζεις για piercings τοτε? Εαν μου βρεις ΕΝΑΝ επαγγελματια, που να λεει οτι το πιστολι ειναι καλη μεθοδος, εγω θα κατσω να κανω Amphalang με πιστολι τοτε. :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Απ' οσο ξέρω στο λοβό του αυτιού γίνεται με πιστόλι και γίνεται μέχρι και σε κοσμηματοπωλείο -δε νομίζω να το αμφισβητήσει κανεις αυτό, γιατι γίνεται απο τότε που βγήκαν οι λάσπες και πολύ πριν εμφανιστεί σα μόδα το Piercing. Τώρα όσο ανεβαίνουμε και φεύγουμε απο τις παραδοσιακές θέσεις δεν ξέρω τι γίνεται! (Εγώ πάντως στο αυτί έχω χρησιμοποιήσει παραμάνα, ναι παραμάνα- και παραδοσιακό ριγανόξυλο, και μπορεί να μην είναι συμμετρικές αλλά ούτε να κλείσουν έχουν φόβο ούτε τίποτα!) Αλήθεια ρε παιδιά αυτό το φαρμακευτικό σκουλαρίκι που λέτε απο τι υλικό είναι; Γιατί μια φορά που επιχείρησα να κάνω παραδοσιακά τρύπα -με πιστόλι- και μου το φορέσανε έγινε το αυτί μου τούμπανο! http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Επειδη εχεις κανει στο αυτι, σε κανει expert να δινεις συμβουλες? Δε νομιζω. Γιατι δε μας λες τι ακριβως γνωριζεις για piercings τοτε? Εαν μου βρεις ΕΝΑΝ επαγγελματια, που να λεει οτι το πιστολι ειναι καλη μεθοδος, εγω θα κατσω να κανω Amphalang με πιστολι τοτε. :wacko: Ποιος είπε ότι την είδα expert στα piercings γενικα;;;;;;;; Επειδή έχω κάνει στο αυτί μπορώ να πω τη δικιά μου εμπειρία για piercing στο αυτί και μόνο. Και αυτό έκανα. End of story. Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 κ εγω με πιστολι εκανα εκει...ολες με πιστολι...κ τη τελευταια.σε επικινδυνα σημεια εχω κανει 5 τρυπες κ ειναι ολα οκ. απλα με βελονα θα ηταν πιο σωστο. τωρα το παιδι που θελει να κανει κατω στο lobe,αν ειναι δυνατον δλδ...τα μωρακια με βελονα τα κανουν τρυπες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 με βελόνα στο λοβό έκαναν τις τρύπες της γιαγιάς μου (τότε τις έκανε η μαία μόλις σαράντιζε το κοριτσάκι, στην περίπτωση μας μια ηλιθία μαία που επειδή ήταν δίδυμα στην αρχή έκανε στον αδερφό της! φρίκουλο απο μικρός!). Το πιστόλι εμφανίστηκε κάποια εποχή που εκσυγχρονιστήκαμε και ζει και βασιλεύει -σε όλα τα κοσμηματοπωλεία σχεδόν γράφει "ανώδυνο τρύπημα αυτιών"! http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 καλα δεν νομιζω να ειναι ακριβως η ιδια βελονα με αυτη που λεει ο eliasj αλλα οπως κ να εχει το πιστολι σε εκεινα τα σημεια ειναι μια χαρα. απο τιτανιο ειναι το σκουλαρικι που σου βαζουν νομιζω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Μονο εκσυγχρονισμος δεν ειναι το πιστολι. Τι λετε τωρα ολοι σας? Επειδη το εχετε κανει σε κοσμηματοπωλειο, σημαινει κατι? Ευτυχως παντως που ο Καισαρης, Ο Βιλδιριδης, ο Immanoglou, etc δε κανουν τρυπες σε αυτια!!!! Για να τελειωνει το θεμα. Πιστολι=ΛΑΘΟΣ. Βελονα=ΣΩΣΤΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Από χειρουργικό ατσάλι, μου είπαν εμενα όταν ρώτησα σε καποιο μαγαζί. Λενε, πως ειναι υποαλλεργικό, δεν εχω βάλει, δεν ξερω. Ξέρω πως στην Ιταλία, μολις γεννιέται ένα μωρό (κοριτσάκι) του κανουν εκείνη την ώρα τρύπες στα αυτάκια με βελόνα. Στο μαιευτηριο. Κι απ' ότι έχω δει στα μωρά, δεν ειναι οπως εδώ , αλλά πολυ μικρά κρικάκια. Βλακεια μεγάλη, γιατι εγώ που εκανα στη μεγάλη μου κόρη (απο τοτε ειχε λυσσάξει με τετοια :p ) πέντε έξι χρονών, μεγάλωσε, το δερμα τεντωσε, τι έγινε, και τώρα οι τρυπες ειναι όχι ακριβως κάτω κάτω στους λοβούς οπου τους ειχε κανει, αλλά αρκετά παραπάνω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 εκεί που είχα χτυπήσει τα tattoo μου είχα δεί οτι έκαναν τρύπες και με πιστόλι και με βελόνα.νομίζω ήταν 35 ευρώ με βελόνα και 3 ευρώ με πιστόλι. τον είχα ρωτήσει γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά ,και μου είχε πεί για μολύνσεις και 1ας χρήσεως βελόνες. αλλά και το πιστόλι ουσιαστικά 1ας χρήσεως είναι αφού κάθε φορά αλλάζει σκουλαρίκια όταν κάνει τρύπες. [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Βέβαια και αλλάζει σκουλαρίκια... Αλλιός αυτή τη στιγμή εγώ θα είχα ένα αυτί μόνο! Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Βέβαια και αλλάζει σκουλαρίκια... Αλλιός αυτή τη στιγμή εγώ θα είχα ένα αυτί μόνο! εγώ έχω 7 τρύπες στα αυτιά με πιστόλι,και δεν είχα ποτέ πρόβλημα εκτός απο μια που είχα χτυπήσει ψηλά στο αυτί και έβγαλε υγρό επειδή το έβγαζα και το έβαζα.και τώρα που το θυμάμαι όντως πονάει πολύ ψηλά στο αυτί με πιστόλι. [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Σωστο ξεσωστο (α, και ο Καίσαρης κι ο Λαλαούνης προφανως δεν περιμένει απο τα κοριτσάκια να μαζέψει φράγκα για να κάθεται να κάνει τρύπημα αυτιών!), γενιές ολόκληρες έχουν κάνει τρύπες στο λοβό (μόνο για κει λέμε) με πιστόλι κι είναι μια χαρά! Οπότε αν είναι για μια απλή νορμάλ τρύπα απο τις συνηθισμένες δε βλέπω γιατι να σκάσει κάποιος ένα σκασμό λεφτά -να τα σκάσει για piercing ή για ένα tattoo το καταλαβαίνω, αλλά για κάτι τόσο απλό και συνηθισμένο όχι... http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 ακριβως princess!!!συμφωνω απολυτα.ετσι ειναι κιολας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Nos 55 το σκουλαρικι που σου βαζουν στην αρχη πρεπει να το κρατησεις τουλαχιστον 40 μερες...αν η τρυπα γινει με πιστολι δλδ...αλλα σε εκεινο το σημειο του αυτιου με πιστολι θα τις κανεις οποτε... εγω προχθες εκανα αλλη μια στο σημειο που στη φωτο το ονομαζει rook http://ser8.imgdump.net/images/10012006/s8_6e76025913602b6.jpg δεν ειπα οτι δεν γινετε...απλα ειναι πολυ πιο συνηθισμενο σε εκεινο το σημειο το πιστολι... Ανάλογα με το μέρος που το κάνεις. Στο πάνω μέρος του αυτιού το κάνουν με πιστόλι. (είναι και πολύ επικίνδυνο γιατί έχει πολλά νεύρα στο σημείο αυτό του αυτιού- ευτυχώς εγώ δεν πόνεσα. Περισσότερο πόνεσα στις κάτω τρύπες, γιατί τις είχα κλείσει και πήγα να τις ξαναανοίξω :p ) Τώρα για το πόσο κοστίζει, δεν θυμάμαι να σου πω. Α, εγώ τα φαρμακευτικά τα κράτησα κοντά 1 μήνα. Μου έλεγαν να τα κρατήσω περισσότερο αλλά δεν άντεχα γιατί ήταν πολύ άσχημα :p Άσε που στο πάνω μέρος του αυτιού ήθελα να βάλω κρικάκι:p Σκευτομαι να κανω στο πανω μερος του αυτιου μου τρυπα και θα θελα να μου πειτε με ποιον τροπο βελονα ή πιστολι? ο φιλος μου εκανε σε εκεινο το σημειο με πιστολι εδω και 1μιση μηνα περιπου και μου λεει οτι ποναει οταν ακουμπα το σημειο εκει!Ξεχασα να πω οτι αλλος φιλος μου που τη ειχε απο παλια δεν τον ποναει και την εκανε με πιστολι! Σωστο ξεσωστο (α, και ο Καίσαρης κι ο Λαλαούνης προφανως δεν περιμένει απο τα κοριτσάκια να μαζέψει φράγκα για να κάθεται να κάνει τρύπημα αυτιών!), γενιές ολόκληρες έχουν κάνει τρύπες στο λοβό (μόνο για κει λέμε) με πιστόλι κι είναι μια χαρά! Οπότε αν είναι για μια απλή νορμάλ τρύπα απο τις συνηθισμένες δε βλέπω γιατι να σκάσει κάποιος ένα σκασμό λεφτά -να τα σκάσει για piercing ή για ένα tattoo το καταλαβαίνω, αλλά για κάτι τόσο απλό και συνηθισμένο όχι... Μιλανε για λοβο???? Και απο την αλλη 35 euros αν ειναι "ένα σκασμό λεφτά" παω πασο. Οι εφημεριδες της Κυριακης με 4 πακετα τσιγαρα κανουν τοσο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Μιλανε για λοβο???? Και απο την αλλη 35 euros αν ειναι "ένα σκασμό λεφτά" παω πασο. Οι εφημεριδες της Κυριακης με 4 πακετα τσιγαρα κανουν τοσο. Aν σκεφτεις οτι σε πολλες περιπτωσεις ειναι και δωρεαν, και ειδικα για εφηβους νομιζω οτι τα 35 ευρω ειναι ενα ποσο.... http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Aν σκεφτεις οτι σε πολλες περιπτωσεις ειναι και δωρεαν, και ειδικα για εφηβους νομιζω οτι τα 35 ευρω ειναι ενα ποσο.... Τι ειναι δωρεαν? Και ξερω ποσο ειναι τα 35 euros to a teenager γιατι εχω κορη 14 ;) 3 μερες χαρτζιλικη ειναι. Τωρα μη μαλωσουμε για 35 euros γιατι δεν αξιζει princess, right?:tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 3 μερες χαρτζιλικι ειναι 35 ευρω??δλδ 10,κατι ευρω τη μερα??την κακομαθαινετε κυριε eliasj... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Τι ειναι δωρεαν? Και ξερω ποσο ειναι τα 35 euros to a teenager γιατι εχω κορη 14 ;) 3 μερες χαρτζιλικη ειναι. Τωρα μη μαλωσουμε για 35 euros γιατι δεν αξιζει princess, right?:tease: Mη τα λες αυτα δυνατά eliasj κι έχουμε προβλήματα, εμεις οι του πιο χαμηλου επιδοματος δίδοντες :p Κοιτα, αφου το πιστολι ειναι δωρεάν και πληρωνεις μονο τα σκουλαρικια και γινεται και στον λοβό, γιατι να μη το προτιμήσει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Τεσπα εκανα 2 τρυπες (μια στο καθε αυτι) στο λοβο. Και δεν πληρωσα τιποτα! Ουτε τα σκουλαρικια! Γινεται δωρεαν εκει που πηγα το τρυπημα αυτιου. Με πιστολι βεβαια αλλα ενταξει δεν εχω κανενα προβλημα. Στην αρχη για κανα 2ωρο με πονουσε λιγο το αυτι αλλα τωρα ενταξει. Χθες τις εκανα τις τρυπες και τις 2 μαζι. Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 ωραιος..αντε με γεια ρε..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Τεσπα εκανα 2 τρυπες (μια στο καθε αυτι) στο λοβο. Και δεν πληρωσα τιποτα! Ουτε τα σκουλαρικια! Γινεται δωρεαν εκει που πηγα το τρυπημα αυτιου. Με πιστολι βεβαια αλλα ενταξει δεν εχω κανενα προβλημα. Στην αρχη για κανα 2ωρο με πονουσε λιγο το αυτι αλλα τωρα ενταξει. Χθες τις εκανα τις τρυπες και τις 2 μαζι. δλδ μπηκες,εκανες τις τρυπουλες,σου δωσαν και τα σκουλαρικακια και εφυγες χωρις να δωσεις ουτε Ε? :blink: :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 δλδ μπηκες,εκανες τις τρυπουλες,σου δωσαν και τα σκουλαρικακια και εφυγες χωρις να δωσεις ουτε Ε? :blink: Ναι αλλα τα πρωτα μου σκουλαρικια θα τα παρω απο εκει;) ;) ;) Αφου ρωτησα ποσο κοστιζει να κανεις τρυπα μου λεει ειναι δωρεαν! Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts