Jump to content

Τattoo & Piercing

MiKe-Dee
 Κοινοποίηση

έχετε tattoo??  

792 members have voted

1. 1. έχετε tattoo??

• ναί (πού και τι σχέδιο)
      142
    • όχι αλλά θα ήθελα να κάνω
      395
    • όχι
      255

Recommended Posts

εγω που τον ειδα πονεσα παντως..κουρτινακια δεν ειχε το καταστημα..ειχε κοινα τζαμια που σε δυο μονο σημεια ειχε 2 "λωριδες" πιο 8αμπες αλλα ολα φαινονταν..αφου σας λεω ειδα κανονικοτατα τα παντα..

ο τυπας δεν εδειχνε να ποναει πολυ...μονο που κρατουσε με τα χερια του το κεφαλι του,αλλα μπορει να το εκανε για να "τσιτωνει" το δερμα ...δε ξερω

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω που τον ειδα πονεσα παντως..κουρτινακια δεν ειχε το καταστημα..ειχε κοινα τζαμια που σε δυο μονο σημεια ειχε 2 "λωριδες" πιο 8αμπες αλλα ολα φαινονταν..αφου σας λεω ειδα κανονικοτατα τα παντα..

ο τυπας δεν εδειχνε να ποναει πολυ...μονο που κρατουσε με τα χερια του το κεφαλι του,αλλα μπορει να το εκανε για να "τσιτωνει" το δερμα ...δε ξερω

Ο πονος ειναι διαφορετικος σε καθε ανθρωπο. Φαντασου οτι το tattoo που εχω στη κοιλια μου χρειαστηκε 4 sessions των 3 ωρων καθε φορα και δε πονεσα ιδιαιτερα. Ενω αλλη φορα στο μπρατσο μου, που ειμουνα κουρασμενος πονεσα αλλα παντα σε φυσιολογικα πλαισια οχι του στυλ δεν αντεχω αλλο, λιποθυμαω and stuff :p

an kserei kapoios epi tou thematos as pei xause egw eixa akousei oti uparxoun k 6mines xenes...

<pou to melani den araiwnetai me nero alla me kati tsagia ktl>

λοιπον,ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη,η χενα δεν ειναι μελανι αλλα πρασινη σκονη.αν δεν ειναι πρασινη και ειναι λιγο πιο ανοικτοχρωμη απλα δεν θα ειναι τοσο εντονο το αποτελεσμα.πρεπει να μυριζει η σκονη σαν φρεσκοκομενο χορταρι.αν εχει οποιοδηποτε αλλο χρωμα (σαν σκονη) πολυ απλα την ξεχνας γιατι εχουν ριξει χημικα μεσα για να βγαλει μαυρο χρωμα απο τα οποια χημικα μπορει να παθεις σοβαρα εγκαυματα.

το χρωμα που αφηνει η χενα στο δερμα ειναι πορτοκαλι αν βαλεις μονο χενα και νερο,για να βγαλεις καπως πιο σκουρο χρωμα (προς το καφε) βραζεις μαυρο τσαι,βαζεις σε ενα μπολ μια κουταλια χενα (αφου την εχεις περασει πρωτα απο καλσον για να βγαλεις πολυ μικρα ξυλαρακια και πετρουλες που εχει μεσα της οταν κυκλοφορει στο εμποριο) προσθετεις μερικες σταγονες απο το μαυρο νερο (πρεπει να ειναι χλιαρο) ριχνεις 2-4 σταγονες χυμο λεμονιου και λιγη αχνη ζαχαρη (τα 2 αυτα βοηθουν την κρουστα να μην σπασει αν κανεις καποια κινηση στο σημειο του σωματος που εχεις βαλει την χενα).η χενα που θα φτιαξεις πρεπει να ειναι σαν οδοντοκρεμα,αντε λιγο πιο νερουλη.καλο θα ηταν να βαλεις καποιο επιδεσμο στο σημειο αυτο ωστε να μην φυγει η κρουστα απο πανω σου

(αφου περιμενεις πρωτα να ξεραθει),οσο περισσοτερο μεινει τοσο πιο πολυ θα κρατησει το σχεδιο.επισης καλο θα ηταν οταν κανεις μπανιο να μην σαπουνιζεις την περιοχη αυτη.τις πληροφοριες αυτες (οπως και την χενα) μου τις εδωσε μια μαυρουλα που μενει στην περιοχη μου,πληροφοριες για την επεξεργασια της βρηκα σε πολλες σελιδες στο νετ.μεγιστος χρονος που θα κρατησει το σχεδιο ειναι 3 εβδομαδες και σε καμια περιπτωση 6 μηνες.αν εχεις καποια απορια εδω ειμαστε.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg

λοιπον,ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη,η χενα δεν ειναι μελανι αλλα πρασινη σκονη.αν δεν ειναι πρασινη και ειναι λιγο πιο ανοικτοχρωμη απλα δεν θα ειναι τοσο εντονο το αποτελεσμα.πρεπει να μυριζει η σκονη σαν φρεσκοκομενο χορταρι.αν εχει οποιοδηποτε αλλο χρωμα (σαν σκονη) πολυ απλα την ξεχνας γιατι εχουν ριξει χημικα μεσα για να βγαλει μαυρο χρωμα απο τα οποια χημικα μπορει να παθεις σοβαρα εγκαυματα.

το χρωμα που αφηνει η χενα στο δερμα ειναι πορτοκαλι αν βαλεις μονο χενα και νερο,για να βγαλεις καπως πιο σκουρο χρωμα (προς το καφε) βραζεις μαυρο τσαι,βαζεις σε ενα μπολ μια κουταλια χενα (αφου την εχεις περασει πρωτα απο καλσον για να βγαλεις πολυ μικρα ξυλαρακια και πετρουλες που εχει μεσα της οταν κυκλοφορει στο εμποριο) προσθετεις μερικες σταγονες απο το μαυρο νερο (πρεπει να ειναι χλιαρο) ριχνεις 2-4 σταγονες χυμο λεμονιου και λιγη αχνη ζαχαρη (τα 2 αυτα βοηθουν την κρουστα να μην σπασει αν κανεις καποια κινηση στο σημειο του σωματος που εχεις βαλει την χενα).η χενα που θα φτιαξεις πρεπει να ειναι σαν οδοντοκρεμα,αντε λιγο πιο νερουλη.καλο θα ηταν να βαλεις καποιο επιδεσμο στο σημειο αυτο ωστε να μην φυγει η κρουστα απο πανω σου

(αφου περιμενεις πρωτα να ξεραθει),οσο περισσοτερο μεινει τοσο πιο πολυ θα κρατησει το σχεδιο.επισης καλο θα ηταν οταν κανεις μπανιο να μην σαπουνιζεις την περιοχη αυτη.τις πληροφοριες αυτες (οπως και την χενα) μου τις εδωσε μια μαυρουλα που μενει στην περιοχη μου,πληροφοριες για την επεξεργασια της βρηκα σε πολλες σελιδες στο νετ.μεγιστος χρονος που θα κρατησει το σχεδιο ειναι 3 εβδομαδες και σε καμια περιπτωση 6 μηνες.αν εχεις καποια απορια εδω ειμαστε.

:rolleyes: ενδιαφερον :)

bravo liapos7:!:

[sIGPIC][/sIGPIC]

RAVER ευχαριστω για το μπραβο αλλα δεν το δεχομαι,σκοπος του forum ειναι να ανταλαζουμε πληροφοριες,γνωσεις και οτι αλλο μπορει να κανει πιο ευχαριστο τον ελευθερο χρονο και την ζωη μας γενικοτερα :happy:

καθε φορα που μπορω να φανω χρησιμος βοηθω με μεγαλη χαρα ωστε να γλυτωσουν καποιοι χρονο και χρημα (φυσικα οι πληροφοριες μου παρεχονται με το αζημιωτο :lol: )

ειχα ασχοληθει με χενα εκανα 2 σχεδια,καπου εχω φυλαξει τις φωτο που ειχα βγαλει βημα προς βημα αλλα ειναι τοσο καλα φυλαγμενες που δεν τις βρισκω :ninja: μολις τις βρω θα τις δειτε κι εσεις.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg

skeftomai na kano kai ego tatoo, sxedio exo vrei, simeio exo vrei. Se poion/poia tha to kano den ksero. exete kamia protasi? Ah kai thelo na kano ena deftero (skeftomai, tha kano kai ta 2 mazi) ena asteraki psilo stravo sto karpo (apo kato) tha einai ligo kapos gia antra? euxaristo!!

skeftomai na kano kai ego tatoo, sxedio exo vrei, simeio exo vrei. Se poion/poia tha to kano den ksero. exete kamia protasi? Ah kai thelo na kano ena deftero (skeftomai, tha kano kai ta 2 mazi) ena asteraki psilo stravo sto karpo (apo kato) tha einai ligo kapos gia antra? euxaristo!!

οχι δεν ειναι καθολου καπως, πολυ ωραιο σημειο...

να πας η Tiffany, Jimmy, Lektiko...

λεω το καλοκαιρι να κανω "piercing" εκει λιγο πανω απο το ματι...

δεν ξερω ομως πολυ απο αυτα.....ποναει?:O

και μετα πρεπει να κανεις κατι για να μη μολυνθει..?

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φυσικα και πρεπει να εχουνε. Τι στο καλο σε κοινη θεα τα εχουνε ολα? :wacko: Παντως στη κοιλια επειδη εχω και εγω δε ποναει πολυ. Υπαρχουν μερη που πραγματικα πεθαινεις στον πονο

πάνω στο κεφάλι πεθαίνεις στον πόνο.και στον λαιμό.

επισης ποναει πολυ κατω ακριβως απο την μασχαλη.τρομερος πονος οπως και στα δαχτυλα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

τι να το κανεις εκει το piercing??:p

και ποιος μειλαει για piercing.:worry: :wacko:

Υ.Γ.εσυ εχεις δει ποτε piercing στον λαιμο:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

και ποιος μειλαει για piercing.:worry: :wacko:

Υ.Γ.εσυ εχεις δει ποτε piercing στον λαιμο:confused:

αν και δεν είναι διαδεδομένο έχουν πολλοί piercing στον λαιμό.έχω δεί μερικούς στο μοναστηράκι κυρίως.

Πωπω πρωτοτυπία...!! Και πολύ εντυπωσιακό... :down:

Αναγούλα και αηδία μου ήρθε Κωστάκη... Πολύ αρρωστημένη κατάσταση. :rolleyes:

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

• 3 weeks later...
Και όπως αναφέρει ένας φίλος πιο πάνω η χένα δεν κρατάει 6 μήνες, αλλά 3 βδομάδες.

οχι,ξερω οτι κραταει 2 βδομαδες...

αλλο ειναι αυτο που λεω εγω.

6 μηνες κραταει νομιζω.

στην αγγλια ξερω οτι κανουν εδω δεν ξερω?

• 3 weeks later...
alohaaa.ξερετε που μπορω να κανω στη θεσσαλονικη ταττου που κραταει 6 μηνες περιπου?

iron epeidi to epsaksa arketa to thema kai egw,de nomizw na vreis.stin thess pou epsaksa den uparxei.kai oi xenes kratane 1 mina to polu...rwtisa gia parapanw kai mou eipan atoma pou kseroun kala oti merikoi uposxontai oti tha fugei se 3-4 mines px alla den einai sigouro.px sto diko mou pou itan ena puma mporei na esvine mono i oura i kapws etsi tespa...to tatoo einai megali apofasi giati sta 40 sou den ksereis pws tha to vlepeis...giauto mono kapou pou na min to vlepeis (plati) kai an...

pantws an kaneis,na nai ena sxima pou se ekfrazei apolyta...

o,ti kai na kaneis pantws,dokimase to prwta me 2-3 xenes.

Winners Never Quit, Quitters Never Win...

παιδια,σκευτομαι πολυ σοβαρα να κανω τρυπα στο φρυδι (nicos tatoo)..αλλα με το που το ανακοινωσα στα συγγενικα μου προσωπα..ακουγα απο παντου..για την βλεφαροπτωση..ειναι συχνο φαινομενο??

παιδια,σκευτομαι πολυ σοβαρα να κανω τρυπα στο φρυδι (nicos tatoo)..αλλα με το που το ανακοινωσα στα συγγενικα μου προσωπα..ακουγα απο παντου..για την βλεφαροπτωση..ειναι συχνο φαινομενο??

Re sy dn einai k toso oraio... etsi k alliws parenergies panta yparxun...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...