TrobocopR Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Τι ωραία που εξελλίσσεται η συζήτηση... Ας κάνω μια προσπάθεια να αστειευτώ και να αντιμετωπίσω με χιούμορ την κατάσταση: Όσοι έχετε κάνει Piercing όταν πηγαίνετε για μπάνιο επιπλέετε ή βουλιάζετε? :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 θες να σοθ δωσω το τηλεφωνο της Λουκας κ της ελισαβετ να κανετε παρεα ?? να φτιαξετε κ σημαιες κατα του piercing :D :lol: πω πω για γελια ειναι η ιστορια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Οχι θα κρεμάσω κανένα τρύπιο για σημαία. Έτσι που το χει κάνει το σωμα απο τα τατοο, δεν υπάρχει καλύτερή σημαία. :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GiRLiE (15 Ιούλ. 2004 , 20:14) fusika k niwthw diaforetikh otan o kosmos me koitaei k otan eseis oloi lete oti ennoeitai pws diaferoume osoi exoume piercing.opote atopo... san anthrwpos de niwthw diaforetikh! ta idia k ta idia tha leme? mporeis na les oti thes esu k o kathenas...emena de me noiazei oute ligo h gnwmh twn allwn para mono twn anthrwpwn pou exw epilexei na einai sth zwh mou,giati h zwh mas einai ligh k o kosmos polus k ama kathomai na akouw ti lene oi alloi...paketo! :) αστους αν περιμενεις να καταλαβουν κολημενα μυαλα σωθηκες !! αντιμετωπιζουν τα σκουλαρικια σαν να εχεις κανει φονο :!: ημαρτον γμτ ξεκολειστε απο το κοπαδι που σας σερνει ειναι τοσο κακο να χει ο αλλος τρυπα κ τατουαζ ? αλλα 500 θα κανω εγω κ σεστηκα τι θα πει ο κολημενος κοσμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (15 Ιούλ. 2004 , 22:10) Οχι θα κρεμάσω κανένα τρύπιο για σημαία. Έτσι που το χει κάνει το σωμα απο τα τατοο, δεν υπάρχει καλύτερή σημαία. :p μαγκια του.. οι υπολοιποι τρεξτε στα κατηχητικα κ στις οποιες Λουκαδες με τα μυαλα που κουβαλατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (15 Ιούλ. 2004 , 22:11) αστους αν περιμενεις να καταλαβουν κολημενα μυαλα σωθηκες !! αντιμετωπιζουν τα σκουλαρικια σαν να εχεις κανει φονο :!: ημαρτον γμτ ξεκολειστε απο το κοπαδι που σας σερνει ειναι τοσο κακο να χει ο αλλος τρυπα κ τατουαζ ? αλλα 500 θα κανω εγω κ σεστηκα τι θα πει ο κολημενος κοσμος Κι όμως, δεν "σεστηκες" τι θα πει ο "κολλημένος" (υπόλοιπος) κόσμος. Αν ήταν έτσι δεν θα είχες κάνει τίποτα. Ή όχι τόσα. Η τελυταία σου πρόταση από μόνη της (άλλα 500 θα κάνω και δεν με νοιάζει) δείχνει πόσο θές να προκαλείς αντιδράσεις και να προκαλείς την προσοχή στους γύρω σου με αυτόν τον τρόπο :ψυχαναλυτής: :p :D Υ.Γ. Μην αρπάζεσαι... Δες το και εσύ με χιούμορ! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiRLiE Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (15 Ιούλ. 2004 , 22:11) αστους αν περιμενεις να καταλαβουν κολημενα μυαλα σωθηκες !! αντιμετωπιζουν τα σκουλαρικια σαν να εχεις κανει φονο :!: ημαρτον γμτ ξεκολειστε απο το κοπαδι που σας σερνει ειναι τοσο κακο να χει ο αλλος τρυπα κ τατουαζ ? αλλα 500 θα κανω εγω κ σεστηκα τι θα πει ο κολημενος κοσμος etsi etsi :D nomizoun oti mas noiazei.i don't care xanalew ti leei o kosmos.etsi m'aresei k etsi tha eimai... :) °*~live each day as if it were your last~your birth is just your death begun~*° Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 ειναι γνωμη σου οτι θελω ψυχαναλητη .. κ μενα γνωμη μου μπορει να ειναι οτι εισαι δολοφονος δ σημαινει οτι ειναι κ η σωστη ειναι τεραστιος ρατσισμος να κρινεις τον ανθρωπο απο την εμφανιση κανεις δ εγινε παραπανω κακος επειδη τρυπηθηκε η εκανε τατουαζ .. ξεκολα το κολημενο μυαλουδακι σου τωρα κ κοιτα λιγο πιο ανοιχτομυαλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (15 Ιούλ. 2004 , 22:21) ειναι γνωμη σου οτι θελω ψυχαναλητη .. κ μενα γνωμη μου μπορει να ειναι οτι εισαι δολοφονος δ σημαινει οτι ειναι κ η σωστη ειναι τεραστιος ρατσισμος να κρινεις τον ανθρωπο απο την εμφανιση κανεις δ εγινε παραπανω κακος επειδη τρυπηθηκε η εκανε τατουαζ .. ξεκολα το κολημενο μυαλουδακι σου τωρα κ κοιτα λιγο πιο ανοιχτομυαλα Πω-πω-πω... Τόσα smileys έβαλα... :wacko: Φαντάσου να μην τα έβαζα... Χαλάρωσε! Δεν έχω σκοπό να σε θίξω! :!: Μην τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Ρε παιδιά νόμιζα ότι είχαμε δημοκρατία :p Ο Καθένας μπορεί να λέει τη γνώμη του, αλλα και να σέβεται την γνώμη των άλλων.. χωρίς επίσης να επιβάλλει με τα λόγια του το τί είναι σωστό και όχι.. ας δουν οι γονείς τα χάλια [και μη] των παιδιών τους ;) It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (15 Ιούλ. 2004 , 21:57) ειστε αστειοι πραγματικα κολημενα μυαλα σαν 80χρονοι.. για piercing μιλαμε οχι για φονο ! βγαλτε την Λουκα απο μεσα σας ! ελεος διαβασα αυτα που γραψατε κ τρελαθηκα μερικοι σορι κιολας αλλα το αντιμετοπιζετε τελειος απροσαρμοστα.. :mad: εγω παω κ για αλλο τατουαζ κ για αλλη τρυπα ευτυχως δ εχω κολημενο μυαλο μαγκια του.. οι υπολοιποι τρεξτε στα κατηχητικα κ στις οποιες Λουκαδες με τα μυαλα που κουβαλατε αστους αν περιμενεις να καταλαβουν κολημενα μυαλα σωθηκες !! αντιμετωπιζουν τα σκουλαρικια σαν να εχεις κανει φονο ημαρτον γμτ ξεκολειστε απο το κοπαδι που σας σερνει ειναι τοσο κακο να χει ο αλλος τρυπα κ τατουαζ ? αλλα 500 θα κανω εγω κ σεστηκα τι θα πει ο κολημενος κοσμος θες να σοθ δωσω το τηλεφωνο της Λουκας κ της ελισαβετ να κανετε παρεα ?? να φτιαξετε κ σημαιες κατα του piercing πω πω για γελια ειναι η ιστορια.. ειστε αστειοι πραγματικα κολημενα μυαλα σαν 80χρονοι.. για piercing μιλαμε οχι για φονο ! βγαλτε την Λουκα απο μεσα σας ! ελεος διαβασα αυτα που γραψατε κ τρελαθηκα μερικοι σορι κιολας αλλα το αντιμετοπιζετε τελειος απροσαρμοστα.. εγω παω κ για αλλο τατουαζ κ για αλλη τρυπα ευτυχως δ εχω κολημενο μυαλο Γνωστες φρασεις και εκφρασεις των ατομων με piercing.Δεν περιμενα και τιποτα καλυτερο και δυστυχως επιβεβαιωνομαι. Επαναλαμβανεσαι και γινεσαι πολυ βαρετη. Αν δεν νοιαζεσαι για την γνωμη μας μην ασχολεισαι.Ξερω το παιζεις υπερανω αλλα σε καιει κατα βαθος.Τωρα που το διαβαζεις ξερω τι νοιωθεις ακριβως.Δυστυχως ειστε ολοι τοσο προβλεπτοι. Δειχνετε για ακομα μια φορα το ποσο ευεξαπτοι ειστε(ολοι εσεις του piercing).Εγω ξερω και μιλω με πολλα ατομα που εχουν piercing και ξερω οτι ΟΛΟΙ ειναι το ιδιο.Ολοι το κανουν για να τους βλεπουν οι αλλοι,να ξεφυγουν απο την μιζερια τους,για να νοιωθουν cool. Η Ελενη Λουκα ειπε: Ουυυυ αλητες οοουυ 666 ,ο θεος θα σας τιμωρησει αθεοι,ουυυ,η θεια δικη θα ερθει. Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiRLiE Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (15 Ιούλ. 2004 , 22:21) ειναι γνωμη σου οτι θελω ψυχαναλητη .. κ μενα γνωμη μου μπορει να ειναι οτι εισαι δολοφονος δ σημαινει οτι ειναι κ η σωστη ειναι τεραστιος ρατσισμος να κρινεις τον ανθρωπο απο την εμφανιση κανεις δ εγινε παραπανω κακος επειδη τρυπηθηκε η εκανε τατουαζ .. ξεκολα το κολημενο μυαλουδακι σου τωρα κ κοιτα λιγο πιο ανοιχτομυαλα eides olo ta idia k ta idia leme...an theloun na krinoun enan anthrwpo apo to piercing as to kanoun...k emeis mporoume na tous krinoume ap'oti nomizoume oti einai swsto. °*~live each day as if it were your last~your birth is just your death begun~*° Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GiRLiE (15 Ιούλ. 2004 , 22:46) eides olo ta idia k ta idia leme...an theloun na krinoun enan anthrwpo apo to piercing as to kanoun...k emeis mporoume na tous krinoume ap'oti nomizoume oti einai swsto. Ειδες ηρθες στα λογια μου.Ολοι ιδιοι ειστε.Ευτυχως το παραδεχεσαι και ΕΣΥ :p :p Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (15 Ιούλ. 2004 , 22:21) ειναι γνωμη σου οτι θελω ψυχαναλητη .. κ μενα γνωμη μου μπορει να ειναι οτι εισαι δολοφονος δ σημαινει οτι ειναι κ η σωστη ειναι τεραστιος ρατσισμος να κρινεις τον ανθρωπο απο την εμφανιση κανεις δ εγινε παραπανω κακος επειδη τρυπηθηκε η εκανε τατουαζ .. ξεκολα το κολημενο μυαλουδακι σου τωρα κ κοιτα λιγο πιο ανοιχτομυαλα Δεν είπαμε ότι επειδή κάποιος τρυπιέται γίνεται κακός και δολοφόνος. Απλά οι περισσότεροι δολοφόνοι τρυπιούνται.. :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Αγαπητές τρύπιες συμφορουμίτισες :D Βλέπω δεν σας νοιάζει τι λεει ο κόσμος. Θέλω να το πιστέψω γιατί αν σας έννοιαζε δεν θα ξέρατε που να κρυφτείτε. Η επικοινωνία μόνο με τρύπιους δεν κάνει καλό γιατί τότε το μυαλό κολλάει κα δεν βλέπει την πραγματικότητα. Ας υποθέσουμε τώρα οτι είμαστε κολλημένοι... Σε 10 χρόνια πιστεύεις οτι θα έχεις στη φόρα τα σκουλαρίκια; Οι συνομιλικοί σου και όχι μόνο θα γελάνε. Όσο ο άνθρωπος ωριμάζει καταλαβαίνει τι είναι σωστό για τον ίδιο. Έχεις δει λογικό άνθρωπο με piercing άνω των 30; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Εσύ δεν ήσουν που δήλωσες ότι βαρέθηκες και δεν θα ξαναποστάρεις εδώ? Τσκ, τσκ... τι κολλημένο άτομο... :alien: :lol: :glue: :glue: :glue: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 apoti blepw lete poly filosofimena pragmata re paidia...alla goystarw trela antimetwpisi TrobocopR (xioymor) kai antimetwpisi Johner(pragmatikotita!)egw de tha pw tipota...oti thelw na pw erxetai aytomata o Johner kai to postarei...:D:D (ase ligo na ayksisw twn arithmo moy re sy...:D:D :greedy:) Egw lew na mi sinexsisete 'i kalytera anoikste kanena antiratsistiko thread twra poy einai kai i prosexhs antiratsistiki synanthsh stis 25 nomizw!:D:D Lol! apla emena de moy aresei i yperboli...kali i tripa sto ayti egine omws soupa...ti na kanoyme?pws tha ksexwrisoyme?tha anoiksoyme diladi trypa sta matia sth glwssa sta magoyla??mpa! ekane enas tattoo?sto mpratso?egine soupa...opote metakinithikame kai se alla merh...eginan kai ta alla merh mpanal(pws to paizw etsi to galliko o po***hs:D)opote tha ta gemisoume ola!mpa!! Kanto epeidh goystareis kai soy aresei...oxi epeidh to blepeis kai "prepei" na to kaneis! kai epeidh epanalambanomatse tha zitoysa therma na stamathsei i oli ayth eswteriki anazhthsh toy kosmoy twn atomwn sourwthria(just kidding) poy ekbiazei i simerini koinwnia:S(all credits go to TrobocopR:D) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (15 Ιούλ. 2004 , 23:18) Εσύ δεν ήσουν που δήλωσες ότι βαρέθηκες και δεν θα ξαναποστάρεις εδώ? Τσκ, τσκ... τι κολλημένο άτομο... :alien: :lol: :glue: :glue: :glue: Είδες, είπα οτι δεν θα ξαναποστάρω, αλλά ξαναπόσταρα. Το έκανα μόνο για να καταλάβετε οτι δεν είμαι κολλημένος! :D iliaspp rulezzz Και απορούσα τι μου λείπει από το myphone τόσο καιρό. :D Επιτέλους το βρήκα. Karma σου έδωσα; :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iliasp (15 Ιούλ. 2004 , 23:33) apoti blepw lete poly filosofimena pragmata re paidia...alla goystarw trela antimetwpisi TrobocopR (xioymor) kai antimetwpisi Johner(pragmatikotita!) Άλλος είναι στην φιλοσοφική, άλλος παίρνει τα credits του φιλόσοφου. :αδικία: :( :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 ok...etsi gia na spasw ligo to klima.... http://briefcase.pathfinder.gr/download/iliaspopegr/23248/288973/0/japanse+piercing.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (15 Ιούλ. 2004 , 21:44) Είδες, είπα οτι δεν θα ξαναποστάρω, αλλά ξαναπόσταρα. Το έκανα μόνο για να καταλάβετε οτι δεν είμαι κολλημένος! :D iliaspp rulezzz Και απορούσα τι μου λείπει από το myphone τόσο καιρό. :D Επιτέλους το βρήκα. Karma σου έδωσα; :p oxi alla ama theleis tora poy kokkinise kaneis to kati tis gia na deikseis poios pragmatika eimai...ton pragmatiko eswteriko kosmo poy toso emishsan opws apodeixthke oi filathloi toy spor pleon...Piercing! tespa...na kserete koritsia oti egw kakia den kratw... :angry: :angry: :devil: :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Ρε παιδιά και μένα δε μου αρέσει το piercing και ειδικά το υπερβολικό. Και μάλιστα πιστεύω ότι αν κάποιος έχει 545 τρύπες (δε μιλάμε για φυσιολογικά επίπεδα) και 824 τατουάζ μάλλον κάποιο ζόρι τραβάει... Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί θέλετε σώνει και καλά να τους πείσετε. Ο καθένας ότι γουστάρει κάνει oxi alla ama theleis tora poy kokkinise kaneis to kati tis gia na deikseis poios pragmatika eimai.. Μην ανησυχείς βρε, θα σε ξαναπρασινίσουμε :up: ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Ο καθένας ότι γουστάρει κάνει, αλλά από τη στιγμή που το κάνει δημόσια, έχουμε κάθε δικαίωμα να πούμε τη γνώμη μας. Δε μας αρέσει ρε παιδία, πως να το κάνουμε. Όποιος έχει πάνω από 5 σκουλαρίκια είναι καμμένος μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Όσο περισσότερα τόσο το χειρότερο το κάψιμο. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michalis_10 (15 Ιούλ. 2004 , 22:46) Γνωστες φρασεις και εκφρασεις των ατομων με piercing.Δεν περιμενα και τιποτα καλυτερο και δυστυχως επιβεβαιωνομαι. Επαναλαμβανεσαι και γινεσαι πολυ βαρετη. Αν δεν νοιαζεσαι για την γνωμη μας μην ασχολεισαι.Ξερω το παιζεις υπερανω αλλα σε καιει κατα βαθος.Τωρα που το διαβαζεις ξερω τι νοιωθεις ακριβως.Δυστυχως ειστε ολοι τοσο προβλεπτοι. Δειχνετε για ακομα μια φορα το ποσο ευεξαπτοι ειστε(ολοι εσεις του piercing).Εγω ξερω και μιλω με πολλα ατομα που εχουν piercing και ξερω οτι ΟΛΟΙ ειναι το ιδιο.Ολοι το κανουν για να τους βλεπουν οι αλλοι,να ξεφυγουν απο την μιζερια τους,για να νοιωθουν cool. μ εκανες κ γελασα πολυ μ αυτα που διαβασα.. :lol: τα λες πολυ αστεια να σαι καλα .. το παιζω υπερανω αλλα με καιει κατα βαθος ? Τι λες ? Βουτας την γλωσσα σου στο μυαλο πριν μιλησεις ? ξεκολα το κολημενο σου μυαλο που αλλα διαβαζει κ αλλα καταλαβαινει... τι μιζερια παλι που την ειδες ? η ζωη μου ειναι τοσο γεματη που μακαρι να εκανες τα μισα απο αυτα που κανω πιστεψε με θα ησουν καλημενος Γινομαι βαρετη αγορακι οπως λες γιατι βαρεθηκα να υπαρχει τετοια ρατσιστικη αντιμετωπιση απο τοσο κολημενα μυαλα ειμαστε τρομερα οπισθοδρομικοι σε σχεση με τους ξενους κ το επιβεβαιωνετε συνεχως εδω μεσα.. χτυπα το κεφαλακι σου στον τοιχο τωρα μπας κ ξεκολησει αλλα χλωμο το βλεπω ειναι τοσο κολημενο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Kαλημέρα και σε σένα PowerZ! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts