kormos Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 αχαααααααααααααα... και παλι η απαντηση μενει ιδια... αιμα...? που εγινε αυτο...? λιγο βγαζει και αυτο ο ''αρτιστας'' το απομακρινει αμεσως... στην αρχη λιγο νιωθεις ενα γδαρσιμο και μετα μουδιαζει και ολα καλα... απο πειρας μιλαω παλι... και τωρα που ειναι γιορτες θα κανω και ακομα ενα δωρο στον εαυτο μου... Ωραία...Θα σε πάρω παρέα μου τότε για να κάνω ένα...(όταν αποφασίσω) :p "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Ωραία...Θα σε πάρω παρέα μου τότε για να κάνω ένα...(όταν αποφασίσω) :p μαζι οκ θα παμε...ετοιμασου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 μαζι οκ θα παμε...ετοιμασου... Βρε όχι ακόμα βασικά επειδή αυτό το "κουβαλάς" εφ όρου ζωής πρέπει να βρώ κάτι που να μ αρέσει αλλά απο την άλλη δεν θελω και πολύ μεγάλο να κάνω...:O "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 χμμμμ...:blink: θα διαδωνησω απο πειρα:p [ ε,ναι απο πειρα... εχω 7 body piercing... αυτο της γλωσσας ναι, κλεινει σχετικα πιο γρηγορα γιατι ειναι ολο μυς... τα φρυδια σχεδον μεσα σε μια μερα... αυτο στο χειλος λιγο παραπανω... και της κοιλιας ε, εξαρταται... εγω παντως εχω σημαδι απο το καθε ενα και νομιζω οτι μου αρεσει κι ολας...:rolleyes: :wacko: 1ον. Που ακριβως διαφωνουμε δηλαδη? 2ον. Αλλο κοιλια που γινεται surface piercing, και αλλο αφαλος που αναφερεσαι. Οταν εχει γινει healed και παλι μπορει να σου κλεισει σε 2 μερες αν το βγαλεις. Μονο οταν κανεις stretching δε κλεινει η τρυπα, αλλα και παλι εαν το βγαλεις για καιρο, δυσκολα θα μπορει να μπει το ιδιο gauge. Εγω ειχα ενα piercing και το ειχα φτασει 2 guage, αναγκαστηκα να το βγαλω για 5 μερες, και εβαλα 4 μετα. 3ον. Τα 7 piercing δε νομιζω οτι ειναι και πολλα ετσι?;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 3ον. Τα 7 piercing δε νομιζω οτι ειναι και πολλα ετσι?;) πολλα δεν ειναι... εχω και 14 συνολο στα αυτακια... τωρα γινανε πολλά? α.και επισης εχω κανει και εγω σε αλλους... οκ στο στρετσινγκ ειναι λογκο να κατεβενει το γκοτζ στρετσ και αντιστρετς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 πολλα δεν ειναι... εχω και 14 συνολο στα αυτακια... τωρα γινανε πολλά? Για μενα οχι δε γινανε πολλα:p α.και επισης εχω κανει και εγω σε αλλους... οκ στο στρετσινγκ ειναι λογκο να κατεβενει το γκοτζ στρετσ και αντιστρετς... ΓΚΕ'Ι'ΤΖ προφερεται ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 χμμμμ.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 ε,ναι απο πειρα... εχω 7 body piercing... αυτο της γλωσσας ναι, κλεινει σχετικα πιο γρηγορα γιατι ειναι ολο μυς... τα φρυδια σχεδον μεσα σε μια μερα... αυτο στο χειλος λιγο παραπανω... και της κοιλιας ε, εξαρταται... εγω παντως εχω σημαδι απο το καθε ενα και νομιζω οτι μου αρεσει κι ολας...:rolleyes: :wacko: εγω απλα θα πω πως εχεις λαθος οσον αφορα την γλωσσα..εκει δε κλεινει επειδη η γλωσσα αποτελειται απο μυς.η γλωσσα ειναι μυς απο μονη της. ο λογος που κλεινει πιο γρηγορα η τρυπα(οπως και τα κοψιματα) στη γλωσσα ειναι επειδη ο ιστος της αναπλαθεται πολυ γρηγορα για να μην επαναλαμβανομαι θα σας παραπεμψω σε παλιοτερο ποστ μου οπου τα ειχα γραψει αναλυτικα..:D οποιος ενδιαφερεται για το "μετα" και οχι μονο για το "θελω τρυπα" ας κοιταξει και στα παλιοτερα ποστ:) οσον αφορα την τρυπα στο χειλος ειναι ακριβως ο ιδιος χρονος(που απαιτειται για να κλεισει) οσο αυτος στα αυτια. το δερμα ειναι ακριβως το ιδιο με την μονη διαφορα οτι στα χειλια,η εσωτερικη πλευρα δεν εχει τον ιστο που περιεχει τριχες,και τους αδενες που εκκρινουν ιδρωτα.:D :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Καλησπερα! εγω εχω στο (αριστερο) φρυδι σκουλαρικακι, το οποιο εκανα στο unicorn στη γλυφαδα..Εκει κ η Κατερινα κ τωρα κ η Tiffany ειναι οι καλυτερες! Εχω ακουσει τα καλυτερα.. Και εγω εκανα ακριβως το ίδιο στο ίδιο ακριβως studio :happy: :) Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 πολλα δεν ειναι... εχω και 14 συνολο στα αυτακια... τωρα γινανε πολλά? α.και επισης εχω κανει και εγω σε αλλους... οκ στο στρετσινγκ ειναι λογκο να κατεβενει το γκοτζ στρετσ και αντιστρετς... Ξεχασα να σε ρωτησω.... Εισαι professional body piercer? Στο σωμα μας εχουμε δικαιωμα να κανουμε οτι θελουμε, αλλα σε αλλους ειναι εγκλημα. Οπως ο Dildo στο Π. Φαληρο εγω απλα θα πω πως εχεις λαθος οσον αφορα την γλωσσα..εκει δε κλεινει επειδη η γλωσσα αποτελειται απο μυς.η γλωσσα ειναι μυς απο μονη της. ο λογος που κλεινει πιο γρηγορα η τρυπα(οπως και τα κοψιματα) στη γλωσσα ειναι επειδη ο ιστος της αναπλαθεται πολυ γρηγορα I agree:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 εχω μερικες αγνωστες λεξεις,ποιος θα μου τις εξηγησει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Kαλα κι αυτος τι ονομα πηγε βρηκε..."Dildo"...ztoing!!!:wacko: :p Παντως φιλε eliasj εχεις απολυτο δικιο που ειπες οτι αν δεν εισαι επαγγελματιας ειναι εγκλημα να κανεις κατι σε αλλον!!:!: http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Ξεχασα να σε ρωτησω.... Εισαι professional body piercer? Στο σωμα μας εχουμε δικαιωμα να κανουμε οτι θελουμε, αλλα σε αλλους ειναι εγκλημα. Οπως ο Dildo στο Π. Φαληρο I agree:) ουτε που τον ξερω αλλα και δεν με αφορα τι κανει... οχι δεν ειμαι...θα θελα ομως γι αυτο και την ψαχνω... τωρα δεν την καταλαβα την επιθεση και αν δεν σου αρεσουνε οι μ****ς μου...χμμμ,σορρυ αλλα οτι σκεφτεσαι για εμενα το ευχομαι για εσενα... δεν ειπα οτι διαφωνουμε καλε μου...απλα ειπα και την δικη μου γνωμη...:wacko: οπως και να εχει θελει προσοχη σε εσας που θα επιλεξετε να κανετε ενα απο τα δυο η και τα δυο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 ουτε που τον ξερω αλλα και δεν με αφορα τι κανει... οχι δεν ειμαι...θα θελα ομως γι αυτο και την ψαχνω... τωρα δεν την καταλαβα την επιθεση και αν δεν σου αρεσουνε οι μ****ς μου...χμμμ,σορρυ αλλα οτι σκεφτεσαι για εμενα το ευχομαι για εσενα... δεν ειπα οτι διαφωνουμε καλε μου...απλα ειπα και την δικη μου γνωμη...:wacko: οπως και να εχει θελει προσοχη σε εσας που θα επιλεξετε να κανετε ενα απο τα δυο η και τα δυο. Sorry για την επιθεση. Δεν επρεπε να μιλησω ετσι :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 ξερει κανεις αν αυριο ειναι ανοιχτα ο Nicos στη θεσσαλονικη?παιρνω τηλ κ δεν απαντανε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 ξερει κανεις αν αυριο ειναι ανοιχτα ο Nicos στη θεσσαλονικη?παιρνω τηλ κ δεν απαντανε... Τι θα κανεις? Tattoo or piercing? :) Και οχι δε ξερω αν ειναι ανοιχτα στη Θεσσαλονικη!!! Αν θες Αθηνα μπορω να βοηθησω:p Χρονια Πολλα σε ολους με beautiful tattoos and piercings:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Καλημέρα και sorry αν είμαι off topic αλλλα έχω μια απορία...:O Μου έχουν πέι πως αν βάλεις σκουλαρίκι στη γλώσσα με τα υγρά που πίνεις λένε σαπίζει...:X είναι αλήθεια ή με δουλέυουν?:confused: :O "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Καλημέρα και sorry αν είμαι off topic αλλλα έχω μια απορία...:O Μου έχουν πέι πως αν βάλεις σκουλαρίκι στη γλώσσα με τα υγρά που πίνεις λένε σαπίζει...:X είναι αλήθεια ή με δουλέυουν?:confused: :O Σε δουλευουν:p Δε θα εχεις κανενα προβλημα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Καλημέρα και sorry αν είμαι off topic αλλλα έχω μια απορία...:O Μου έχουν πέι πως αν βάλεις σκουλαρίκι στη γλώσσα με τα υγρά που πίνεις λένε σαπίζει...:X είναι αλήθεια ή με δουλέυουν?:confused: :Oεκτος αν το σκουλαρικι ειναι απο κοματι κονσερβας και σκουριασει με τον καιρο:lol: :lol: :lol: :happy: :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Καλημέρα και sorry αν είμαι off topic αλλλα έχω μια απορία...:O Μου έχουν πέι πως αν βάλεις σκουλαρίκι στη γλώσσα με τα υγρά που πίνεις λένε σαπίζει...:X είναι αλήθεια ή με δουλέυουν?:confused: :O Παιζει να ειναι και η μεγαλυτερη ΛΑΛΑΚΙΑ που εχω ακουσει ποτε!!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: απο τιτανιο αν ειναι το ΚΟΣΜΗΜΑ σεν εχεις ΚΑΝΕΝΑ προβλημα!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Σας ευχαριστώ... Παιζει να ειναι και η μεγαλυτερη ΛΑΛΑΚΙΑ που εχω ακουσει ποτε!!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: απο τιτανιο αν ειναι το ΚΟΣΜΗΜΑ σεν εχεις ΚΑΝΕΝΑ προβλημα!! Καλά ντε :confused: μη με βαράς :cry: απλά ρώτησα γιατί έτσι μου είχαν πεί και ήθελα να μάθω κατά πόσο ισχύει...:worry: "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Σας ευχαριστώ... Καλά ντε :confused: μη με βαράς :cry: απλά ρώτησα γιατί έτσι μου είχαν πεί και ήθελα να μάθω κατά πόσο ισχύει...:worry: :rolleyes: τεσπα.....απλα καμια φορα ''φορτωνω'' με κατι τετοιες ερωτησεις... σορρυ,τι φταις και εσυ ε? :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 :rolleyes: τεσπα.....απλα καμια φορα ''φορτωνω'' με κατι τετοιες ερωτησεις... σορρυ,τι φταις και εσυ ε? :X αντε θα κανω και ακομα ενα ...δωρο στον εαυτο μου για το νεο ετος..!! ok...sorry αν σε ενόχλησε η ερώτηση μου:O Τι εννοείς?(με το τελευταίο...?:rolleyes: ) "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Τι εννοείς?(με το τελευταίο...?:rolleyes: ) τιποτα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Καλημέρα και sorry αν είμαι off topic αλλλα έχω μια απορία... Μου έχουν πέι πως αν βάλεις σκουλαρίκι στη γλώσσα με τα υγρά που πίνεις λένε σαπίζει... είναι αλήθεια ή με δουλέυουν? Σε δουλευουν:p Δε θα εχεις κανενα προβλημα εκτος αν το σκουλαρικι ειναι απο κοματι κονσερβας και σκουριασει με τον καιρο:lol :happy: Παιζει να ειναι και η μεγαλυτερη ΛΑΛΑΚΙΑ που εχω ακουσει ποτε!!!!:mad: :mad απο τιτανιο αν ειναι το ΚΟΣΜΗΜΑ σεν εχεις ΚΑΝΕΝΑ προβλημα!! Δες και αυτο. Δε φαινεται να εχει προβλημα.:D Παντα ομως να ακολουθεις τα aftercare instructions, και μονο σε καλο studio με piercer που ξερει τη δουλεια του/της.!!! Ψαξτο πριν το κανεις;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts