Jump to content

Τattoo & Piercing

MiKe-Dee
 Κοινοποίηση

έχετε tattoo??  

792 members have voted

1. 1. έχετε tattoo??

• ναί (πού και τι σχέδιο)
      142
    • όχι αλλά θα ήθελα να κάνω
      395
    • όχι
      255

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

σαν να λετε διαβασε ενα βιβλιο απο την αρχη και ισως βρεις αυτο που ψαχνεις!!!τεσπα δεν πηγα στα 2 πολυ γνωστα μαγαζια που εχουν αναφερθει,πηγα σε ενα αλλο που βρηκα στο νετ,το μαγαζι λεγεται dildo (ειναι λιγο καπως το ονομα!!!) και οποιος/α θελει μπορω να του/της δωσω τηλ και διευθυνση.ηδη ειχα κανει piercing κατω απο τα χειλια,το σημερινο ειναι το δευτερο κι ενω τρεμω βελονες κλπ στο dildo το ολο κλιμα ηταν καλο και ξεπερασα ευκολα τους φοβους μου!απο τιμες τι να πω...10 ευρα για μυτη,20 για ρογα που εκανα εγω!ακουγα κατι 60-80!!!τι ειναι αυτα ρε παιδια;;;τεσπα οποιος θελει infos για το μαγαζι pm me!

Λιγο περιεργο παντως. Μονο το ring για ρογα, που πρεπει να είναι titanium και το gauge που θα σου εβαλε είναι το 14 σε χονδρικη να το παρεις κανει 10 euros. Εσυ εκανες το Piercing me 20??:wacko:

σαν να λετε διαβασε ενα βιβλιο απο την αρχη και ισως βρεις αυτο που ψαχνεις!!!τεσπα δεν πηγα στα 2 πολυ γνωστα μαγαζια που εχουν αναφερθει,πηγα σε ενα αλλο που βρηκα στο νετ,το μαγαζι λεγεται dildo (ειναι λιγο καπως το ονομα!!!) και οποιος/α θελει μπορω να του/της δωσω τηλ και διευθυνση.ηδη ειχα κανει piercing κατω απο τα χειλια,το σημερινο ειναι το δευτερο κι ενω τρεμω βελονες κλπ στο dildo το ολο κλιμα ηταν καλο και ξεπερασα ευκολα τους φοβους μου!απο τιμες τι να πω...10 ευρα για μυτη,20 για ρογα που εκανα εγω!ακουγα κατι 60-80!!!τι ειναι αυτα ρε παιδια;;;τεσπα οποιος θελει infos για το μαγαζι pm me!

και αφου εχεις κανει και ξερεις τι παιζει τι καθεσαι και ρωτας παλι,εγω ξερω οτι οταν καποιος εχει ασχοληθει με την ολη φαση ξερει τι παιζει.μηπως κανεις διαφημιση.:whistle:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δε νομιζω ότι εχει σημασια φιλε RAVER αν κανει διαφημιση η όχι. Καποιος που κανει Nipple piercing με 20 euros, δε μπορω να τον παρω σοβαρα;) . Εκτος και αν είναι γνωστος, φιλος, whatever, και του κανει ειδικες τιμες. Ειμαστε σοβαροι δηλαδη? Ελα να σου κανω και εγω piercing αλλα θα χρεωσω 40 για nipple :lol:

εμ αυτο λεω κι εγω..πιο πανω...ο φιλος για διαφημιση εγραψε παρα για αυτο που τον ενδιαφερει,σημασια εχει πως σε τετοια θεματα καλυτερα να πηγαινεις σε εναν που ξερεις που κανει καλη δουλεια και ασς το πληρωσεις και παραπανω,παρα να πας σε εναν "τσαρλατανο" :X :ninja:
[sIGPIC][/sIGPIC]

λοιπον,εχουμε και λεμε,παρα τις φοβιες και λοιπες μαμακιες που εχω το μονο που ενιωσα ηταν ενα μικρο τσιμπηματακι.ποιο πολυ ενιωθα αβολα οταν ειχε πιασει την ρογα με την λαβιδα παρα οταν με τρυπησε η βελονα!ετσι ειχα ακουσει κι εγω,δλδ οτι στην ρογα ποναει αλλα ρε παιδια μεχρι και σημερα δεν ειχα την παραμικρη ενοχληση!!!

αμεσως πεσανε τα κορακια να με φανε,μην πει τπτ καποιος για ενα μαγαζι,αμεσως ολοι να κρινουν αυτον και το μαγαζι!ουτε που το ηξερα το μαγαζι,ποσο μαλλον τα παιδια,εγω αυτο που ξερω ειναι οτι εκανα αυτο που ηθελα,ενιωσα οτι με προσεχουν,πολυ καθαρο το μαγαζι μυριζε σαν νοσοκομειο και αυτοι ειναι οι λογοι για τους οποιους θα το προτινω σε οποιον/α θελει να κανει piercing.αν αυτο το περνετε σαν διαφημηση τι να πω,ισως θα επρεπε να περιμενω να κλεισω καποιο ραντεβου στα γνωστα μαγαζια η να περιμενω ποτε θα γυρισουν απο διακοπες για να κανω το piercing που θελω...

α,αν τα 20 ευρα σας φαινονται λιγα μπορειτε να αφησετε παραπανω...

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg

Λιγο περιεργο παντως. Μονο το ring για ρογα, που πρεπει να είναι titanium και το gauge που θα σου εβαλε είναι το 14 σε χονδρικη να το παρεις κανει 10 euros. Εσυ εκανες το Piercing me 20??:wacko:

α,αν τα 20 ευρα σας φαινονται λιγα μπορειτε να αφησετε παραπανω...

Δε φαινονται λιγα, αλλα είναι ;) για το λογο που εχω εξηγησει παραπανω.

παιδια καλημερα! ειμαι νεα στο site! απλα ηθελα να πω οτι το barcode πιστευω ειναι το καλυτερο. εκανε πριν απο δυο μηνες η αδερφη μου εκει ενα tattoo και της βγηκε πολυ τζαμι! εγω θα παω να κανω την αλλη βδομαδα ενα χαμηλα στη μεση!! :D

[sIGPIC][/sIGPIC]Cold was my soul

Untold was the pain

I faced when you left me

A rose in the Rain

Μπορεί να είναι λίγο ακριβό, αλλά όντως στο barcode κάνουν πολύ καλή και προσεκτική δουλειά. Επίσης και η Μέδουσα είναι καλά, αλλά κι εγώ θεωρώ το barcode top στο είδος του.

"Ακόμα κι όταν θα νομίζεις

πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω.

Κι όταν ακόμη θα νομίζεις

πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..."

Στα Εξάρχεια, στην Καλλιδρομίου.

Μια ερωτηση παιδια!Ειχα φαει μια φλασια να κανω τρυπα στο φρυδι.Μου ειπαν βεβαια οτι πρεπει να φοραω συνεχεια σκουλαρικι γιατι κλινει πολυ ευκολα!Συγκεκριμενα μου ειπαν οτι δεν θα μπορω να το βγαζω ουτε οταν κανω 2 ωρες προπονηση kick box!!!Τοσο γρηγορα κλινει,ή μου ελεγαν λαμακιες;;

Στο φρύδι κλείνει σχετικά εύκολα, ειδικά στην αρχή...

http://hotspot.blogbugs.org/28169/Weird-Skin-Burning-Tattoos.html

http://modblog.bmezine.com/ οτι πιο τρελα υπαρχουν σε piercing tattoo

skin burning tattoos,βασικα απο τις φωτο αφαιρουν δερμα κ οταν ξαναδεσει φτιαχνει αυτο το εξογκωμα..

http://hotspot.blogbugs.org/28169/Weird-Skin-Burning-Tattoos.html

http://modblog.bmezine.com/ οτι πιο τρελα υπαρχουν σε piercing tattoo

skin burning tattoos,βασικα απο τις φωτο αφαιρουν δερμα κ οταν ξαναδεσει φτιαχνει αυτο το εξογκωμα..

Το εχουμε αναφερει πολλες φορες το συγκεκριμενο site.;)

απλα αθλιο και αντι-αισθητικο :down:

Πρεπει να ειναι το χειροτερο που υπαρχει στο Internet, αν και εχει και μερικα ενδιαφεροντα tattoos:p

Δεν ειμαι και τοσο σιγουρος ότι το βλεπουν σαν βασανιστηριο όμως. Σε “εμας τους λογικους” μπορει να φαινεται υπερβολικο, αθλιο, αηδια, κλπ, αλλα στους ιδιους υπαρχει η πιθανοτητα να τους δινει ικανοποιηση.

• 2 weeks later...
πολυ ευχαριστημενος,κοιταξε καποια ποστ πριν και θα καταλαβεις ;)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg

Κατι μου θυμιζε το ονομα του studio. Ο τυπος εκει (Τζενιος νομιζω λεγεται or something like that) είναι εγγληματιας παντως. Μια φιλη μου πηγε για γλωσσα και της το εκανε στραβα :mad: Εμαθα ότι κανει piercings εδώ και 5 χρονια και τα εχει μαθει εδώ. Δηλαδη από ποιον τα εμαθε?? Ασε που εχει αρχισει και χτυπαει και Tattoos ο ιδιος:wacko: . Πολύ σοβαρο ατομο:!: . Stay away from him

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...