Jump to content

Τattoo & Piercing

MiKe-Dee
 Κοινοποίηση

έχετε tattoo??  

792 members have voted

1. 1. έχετε tattoo??

• ναί (πού και τι σχέδιο)
      142
    • όχι αλλά θα ήθελα να κάνω
      395
    • όχι
      255

Recommended Posts

Ηello παίδες!Η κολλητή μου θέλει να κάνει το προσεχές διάστημα ένα tattoo,θυμήθηκα λοιπόν το θέμα που έχει ανοιχτεί εδώ και είπα να ρωτήσω...:p Στα γνωστά tattooατζίδικα όπως jimmy's,barcode κλπ μετά από πόσο καιρό περίπου καταφέρνεις να κλείσεις ραντεβού;:wacko: Αξίζει η αναμονή,ή μήπως είναι καλύτερα να βρει κανείς κάποιο άλλο ναι μεν καλό,αλλά όχι τόσο γνωστό studio;Αν συμφωνείτε με το δεύτερο ποιο θα προτείνατε για Αθήνα πάντα;:)

αξιζει η αναμονη..παρε τηλεφωνο,πες ακριβως τι θελεις και σε καμια βδομαδουλα θα το χτυπησεις!.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guest valeria
αξιζει η αναμονη..παρε τηλεφωνο,πες ακριβως τι θελεις και σε καμια βδομαδουλα θα το χτυπησεις!.
Mπα εγώ δεν θέλω να κάνω άλλο,ήδη έχω ένα και από την πρώτη στιγμή που το έκανα,δεν το μετάνιωσα,αλλά αν γυρνούσα το χρόνο πίσω,θα έκανα σίγουρα το ίδιο σχέδιο,αλλά σε άλλο studio.Βλέπεις ήμουν μικρή όταν το έκανα και πήγα όπου με στείλανε... :( Το σχέδιο δεν μου έχει βγει καλό και ευτυχώς που είναι πίσω και δεν το βλέπω συχνά.:cry: Αυτός που μου το έκανε λες και βαριόταν που ζούσε όταν το έφτιαξε.Μακάρι να μπορούσα να το κάνω να δείχνει όπως φαινόταν στο φυλλάδιο που το διάλεξα. :cry: Αν και ένα δεύτερο θα το ήθελα το φοβάμαι για αυτό το λόγο.Μην μου βγει τελείως διαφορετικό απ'ότι το φαντάζομαι.Και μετά κλάφτα Χαράλαμπε.Γι'αυτό τώρα που θέλει η φίλη μου το ψάχνουμε όσο πάει...:( Αυτό θα κάνουμε λοιπόν.Για Jimmy λες;

giati den pas mipos mporoune na sto diorthwsoun?
Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3

Guest valeria
giati den pas mipos mporoune na sto diorthwsoun?
Το έχω σκεφτεί,και παίζει να το κάνω.Τώρα που θα πάει η φίλη μου μάλλον θα πάω μαζί της.Είναι συχνό να διορθώνει κάποιος το tattoo του;Εγώ πίστευα ότι δεν θα μπορούν να κάνουν κάτι εκτός κι αν το καλύψουν εντελώς με κάτι άλλο,που δεν το θέλω...:O

Το έχω σκεφτεί,και παίζει να το κάνω.Τώρα που θα πάει η φίλη μου μάλλον θα πάω μαζί της.Είναι συχνό να διορθώνει κάποιος το tattoo του;Εγώ πίστευα ότι δεν θα μπορούν να κάνουν κάτι εκτός κι αν το καλύψουν εντελώς με κάτι άλλο,που δεν το θέλω...:O

εχω δει διορθωμενα ταττοο και ετριβα τα ματια μου.πηγαινε να το δει και θα σου πει αν μπορει να το κανει(σιγουρα θα μπορει).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Guest valeria
εχω δει διορθωμενα ταττοο και ετριβα τα ματια μου.πηγαινε να το δει και θα σου πει αν μπορει να το κανει(σιγουρα θα μπορει).
Αχ μακάρι ρε συ!Ίσως τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαντάζομαι.Θα πάω και ελπίζω να έχω καλά νέα :up: Αν τελικά γίνει,θα σας βγάλω φωτογραφία το πριν και το μετά να μου πείτε τη γνώμη σας!:happy:

Αχ μακάρι ρε συ!Ίσως τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαντάζομαι.Θα πάω και ελπίζω να έχω καλά νέα :up: Αν τελικά γίνει,θα σας βγάλω φωτογραφία το πριν και το μετά να μου πείτε τη γνώμη σας!:happy:

ναι αυτο θα κανεις και περιμενουμε photo με τα αποτελεσματα.παντως μην αγχωνεσαι καθολου..εχουν συμβει σε πολλους αυτο,συνηθως οφειλεται και σε κακη "συντηρηση" μετα το χτυπημα.τωρα να εισαι πιο προσεκτικη και το αποτελεσμα θα ειναι πιο καλο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Guest valeria
ναι αυτο θα κανεις και περιμενουμε photo με τα αποτελεσματα.παντως μην αγχωνεσαι καθολου..εχουν συμβει σε πολλους αυτο,συνηθως οφειλεται και σε κακη "συντηρηση" μετα το χτυπημα.τωρα να εισαι πιο προσεκτικη και το αποτελεσμα θα ειναι πιο καλο.
Μην νομίζεις ότι δεν το πρόσεχα βρε συ.Σαν τα μάτια μου το πρόσεχα...Και με τις αλοιφούλες του το είχα και σε νερό δεν το έβαζα συνέχεια,και δεν το έτριβα καθόλου.Απλά αυτός δεν μου το σχεδίασε καλά.Δεν ασχολήθηκε πολύ.Σε ένα τέταρτο το ξεπέταξε.Ούτε λεπτομέρειες έκανε,ούτε τίποτα.Έκανε το περίγραμμα,έβαλε και λίγο χρώμα και voila.Εγώ δεν ήθελα κάτι τέτοιο όμως...Ήθελα να έχει και λεπτομέρεια και σκιες.Δεν ξέρω πώς αυτός τα κανόνισε με τον εαυτό του και αποφάσισε από μόνος του πώς θα το κάνει...Αλλά είπαμε,ήμουν και μικρή κοντά στα 16 και δεν μίλαγα τότε,νόμιζα ότι μου έκανε και χάρη που ασχολείται μαζί μου...:wacko:

Υπαρχουν πολλοι κακοι στο ειδος τους! αυτα ειναι κακα πραγματα και καλο ειναι να μην σου συμβει.ετυχε σε εσενα δυστηχως :(.αληθεια σε ποιο studio το ειχες χτυπησει το ταττοο?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Guest valeria
Υπαρχουν πολλοι κακοι στο ειδος τους! αυτα ειναι κακα πραγματα και καλο ειναι να μην σου συμβει.ετυχε σε εσενα δυστηχως :(.αληθεια σε ποιο studio το ειχες χτυπησει το ταττοο?
Δεν θυμάμαι όνομα άλλα ήταν στη Βικτώρια μόλις βγήκα από τον ηλεκτρικό πήρα τον κεντρικό δρόμο όλο ευθεία και μετά από περίπου 5-6 λεπτά περπάτημα το συνάντησα στη δεξιά μεριά του δρόμου.Μου το είχε προτείνει ένας φίλος μου,ο οποίος μπορώ να πω ότι είχε κάνει ένα υπέροχο tattoo στην πλάτη εκεί,και γι'αυτό πήγα κι εγώ,ενθουσιάστηκα βλέποντάς το,και δεν ήθελα και πολύ να πάω και για το δικό μου στο ίδιο μέρος...:( Μάλλον ήταν μεμονωμένο το περιστατικό γιατί και δουλειές τους που είδα ήταν πολύ καλές,δεν ξέρω τι έπαιξε με την δική μου περίπτωση :cry:

Δεν θυμάμαι όνομα άλλα ήταν στη Βικτώρια μόλις βγήκα από τον ηλεκτρικό πήρα τον κεντρικό δρόμο όλο ευθεία και μετά από περίπου 5-6 λεπτά περπάτημα το συνάντησα στη δεξιά μεριά του δρόμου.Μου το είχε προτείνει ένας φίλος μου,ο οποίος μπορώ να πω ότι είχε κάνει ένα υπέροχο tattoo στην πλάτη εκεί,και γι'αυτό πήγα κι εγώ,ενθουσιάστηκα βλέποντάς το,και δεν ήθελα και πολύ να πάω και για το δικό μου στο ίδιο μέρος...:( Μάλλον ήταν μεμονωμένο το περιστατικό γιατί και δουλειές τους που είδα ήταν πολύ καλές,δεν ξέρω τι έπαιξε με την δική μου περίπτωση :cry:

Mhpws les to 8ball? Mallon....

One of the things you learn after years of dealing with drug people,

is that you can turn your back on a person,

but never turn your back on a drug.

Τώρα που το λες,ναι!Αυτό ήταν.;)

As mou epitrapei auth h "epikodomitikh" frash :

9@m153+4

:lol: :lol:

One of the things you learn after years of dealing with drug people,

is that you can turn your back on a person,

but never turn your back on a drug.

Το ξερω και εγω το 8ball, κατω στο υπογειο στην Πατησιων. Δε θα καθομουνα ποτε εκει να κανω tattoo, αλλα παλι αυτά είναι προτιμησεις. Πρεπει να ξερετε όμως ότι στον καλυτερο του κοσμου να πας, για αυτους εισαι ενας ακομα πελατης. Κανενας η μαλλον ελαχιστοι θα κατσουν να ασχοληθουν σοβαρα νε καποιον που παει να κανει ένα –μικρο, μεσαιο, μεγαλο – δεν εχει σημασια tattoo, και δε θα τον ξαναδουνε. Εάν δεν αποκτησεις προσωπικη σχεση with your tattoo artist, you will never get the results you are expecting. There are 4-5 great tattoo artists here in Greece, and they neither work at Jimmy’s nor Barcode.

Guest valeria
Το ξερω και εγω το 8ball, κατω στο υπογειο στην Πατησιων. Δε θα καθομουνα ποτε εκει να κανω tattoo, αλλα παλι αυτά είναι προτιμησεις. Πρεπει να ξερετε όμως ότι στον καλυτερο του κοσμου να πας, για αυτους εισαι ενας ακομα πελατης. Κανενας η μαλλον ελαχιστοι θα κατσουν να ασχοληθουν σοβαρα νε καποιον που παει να κανει ένα –μικρο, μεσαιο, μεγαλο – δεν εχει σημασια tattoo, και δε θα τον ξαναδουνε. Εάν δεν αποκτησεις προσωπικη σχεση with your tattoo artist, you will never get the results you are expecting. There are 4-5 great tattoo artists here in Greece, and they neither work at Jimmy’s nor Barcode.
Το μάθαμε κι αυτό,δηλαδή σε αυτή την χώρα ακόμη και για tattoo θες βύσμα :down: Τι να πω,δεν έχω λόγια :mad: Εμείς φταίμε που πάμε και σκάμε ένα σωρό λεφτά και καταλήγουμε με μια μουντζούρα επειδή ο άλλος θέλει να έχει και προσωπική σχέση μαζί μας για να κάνει τη δουλειά του.Μήπως να του καθόμουνα κιόλας για να μου κάνει ένα tattoo της προκοπής;:wacko: Sorry για την έκφραση,αλλά δεν κρατήθηκα.Δεν πάμε καλά μου φαίνεται!:lol:

Το μάθαμε κι αυτό,δηλαδή σε αυτή την χώρα ακόμη και για tattoo θες βύσμα :down: Τι να πω,δεν έχω λόγια :mad: Εμείς φταίμε που πάμε και σκάμε ένα σωρό λεφτά και καταλήγουμε με μια μουντζούρα επειδή ο άλλος θέλει να έχει και προσωπική σχέση μαζί μας για να κάνει τη δουλειά του.Μήπως να του καθόμουνα κιόλας για να μου κάνει ένα tattoo της προκοπής;:wacko: Sorry για την έκφραση,αλλά δεν κρατήθηκα.Δεν πάμε καλά μου φαίνεται!:lol:

Μα ετσι όμως δε γινεται παντου Valeria? Από τα μαγαζι που θα πας για καφε, μεχρι στο μαγαζι για τα ρουχα. Δε ξερω που μενεις αλλα υπαρχουν μερικα μαγαζια ατη Γλυφαδα και στο Κολωνακι (δε μιλαω για clubs) οπου αν δε σε ξερουν δε προκειται καν να σε βαλουν μεσα se rush hour etsi:p . Τωρα μη λεω ονοματα γιατι πηγαινω καθημερινα σε ένα από αυτα ;)

Guest valeria
Μα ετσι όμως δε γινεται παντου Valeria? Από τα μαγαζι που θα πας για καφε, μεχρι στο μαγαζι για τα ρουχα. Δε ξερω που μενεις αλλα υπαρχουν μερικα μαγαζια ατη Γλυφαδα και στο Κολωνακι (δε μιλαω για clubs) οπου αν δε σε ξερουν δε προκειται καν να σε βαλουν μεσα se rush hour etsi:p . Τωρα μη λεω ονοματα γιατι πηγαινω καθημερινα σε ένα από αυτα ;)
Τότε υπάρχει κάποιος που είναι σωστός επαγγελματίας και δεν κάνει διακρίσεις;:confused:

Τότε υπάρχει κάποιος που είναι σωστός επαγγελματίας και δεν κάνει διακρίσεις;:confused:

Φυσικα και υπαρχουν, αλλα παντα διακριση καπου καπως, υπαρχει.

pantos eidika epidiorthwsi se skies kai xrwmatismous mporei staaantar na tis kanei efoson den tis exei,edw kai to perigrama an den to exei kanei poly kalo,diwrthwnete me elaxista pio xontri grammi,an s endiaferei pantos sou lew kai egw ena studio ston peiraia,pou tha sou dei to sxedio sou,tha tou peis ti theleis kai meta apo kana 2 meres tha sto exei etoimo na to deis,pianei apisteta to xeri tou.

http://www.4uthesite.com/store.php?tablename=attiki&sponsor&id=1414&SPONSOR edw exei kapoia sxedia tou,exei kana 2 epidiwrthwseis

Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3

Λοιπον, το τελευταιο αποκτημα του συζυγου... μας τα καναμε δωρο για φετος, αλλα το δικο μου το εχω στον ωμο και δυσκολα θα το βγαλω φωτο... Πρεπει να πω οτι ο τυπος (μαγαζι στην Πετρουπολη) εχει κανει αψογη δουλεια για αλλη μια φορα -εχει ηδη διορθωσει τρια ελλεεινα που ειχα πανω μου μετατρεποντας τα σε αριστουργηματα!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/542915

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

pou na valoun kai prosfora sta 2 piercing ena tattoo dwro

Λοιπον, το τελευταιο αποκτημα του συζυγου... μας τα καναμε δωρο για φετος, αλλα το δικο μου το εχω στον ωμο και δυσκολα θα το βγαλω φωτο... Πρεπει να πω οτι ο τυπος (μαγαζι στην Πετρουπολη) εχει κανει αψογη δουλεια για αλλη μια φορα -εχει ηδη διορθωσει τρια ελλεεινα που ειχα πανω μου μετατρεποντας τα σε αριστουργηματα!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/542915

Δεν εχει κατι το δυσκολο το συγκεκριμενο tattoo για να κρινουμε τον artist αν ειναι καλος or not;) Any entry-level tattoo artist should be able to do that

απαπα πεστε με χαζη το Piercing με φρικαρει - εχω τεσσερεις τρυπες στα αυτια που τις εκανα ολομοναχη, καθε φορα που πηγαινα σε μαγαζι πρηζομουνα και γινομουν χαλια.....

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...