lowbap96 Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 Παιδιά αξίζει να κάνω piercing μόνος μου...; Βασικά ενδιαφέρομαι για 2 ή 4 τρύπες στα χείλη... Τι πρέπει να προσέξω τον καιρό που θα ακολουθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 Παιδιά αξίζει να κάνω piercing μόνος μου...; Βασικά ενδιαφέρομαι για 2 ή 4 τρύπες στα χείλη... Τι πρέπει να προσέξω τον καιρό που θα ακολουθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων φυσικα και δεν αξιζει!!δεν μπορεις να διασφαλισεις ουτε τα καταλληλα εργαλεια,ουτε την υγιεινη,δεν νομιζω να ξερεις πως και που να τρυπησεις δεν αξιζει τον κοπο να παρεις το ρισκο εστω για μια απλη μολυνση. :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 Χτες έκανα piercing στο πάνω μέρω στο δεξί αυτί... Τι πρέπει να προσέξω και σε πόσες μέρες μπορώ να βγάλω αυτό το σκουλαρίκι; :) μη το πιάνεις με λερωμένα χέρια αρχικά...αν θυμάμαι καλά εμένα μου είχαν πει να το βγάλω μετά από κανένα μήνα...αλλά ήθελε και περισσότερο γιατί δεν είχε κλείσει ακόμα η πληγή...καλό θα ήταν να περιμένεις λίγο μέχρι να βάλεις κρικάκι...και αν το δεις να μουδιάζει και να μελανιάζει σ'εκείνο το σημείο, κάνε λίγη υπομονή με τον πόνο,βγάλε το σκουλαρίκι, ξέπλυνε καλά τη τρύπα και το σκουλαρίκι, καθάρισέ τα με οινόπνευμα και ξαναβάλτο...τουλάχιστον αυτό έκανα εγώ και τώρα είναι μια χαρά και δεν έχω προβλήματα... P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 φυσικα και δεν αξιζει!!δεν μπορεις να διασφαλισεις ουτε τα καταλληλα εργαλεια,ουτε την υγιεινη,δεν νομιζω να ξερεις πως και που να τρυπησεις δεν αξιζει τον κοπο να παρεις το ρισκο εστω για μια απλη μολυνση. Βασικά έχω ένα φίλο που έχει κάνει 4 τρύπες μόνος του και δεν έχει πάθει τίποτε... Το πρόβλημα είναι ότι εδώ που μένω δεν υπάρχει τέτοιο ειδικό μαγαζί... Α, επίσης γίνεται να είναι μιρκή η τρύπα; (πχ όταν θέλω να το βγάλω να φαίνεται η τρύπα μικρή σαν σημάδι από σπυράκι) Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 το οτι εχει κανει 4 τρυπες μονος του και δεν εχει παθει τιποτα,προσωπικα δεν μου λεει κατι. ακομα και αν ειναι ελαχιστες οι πιθανοτητες για μολυνση ή(χτυπα ξυλο)κατι χειροτερο,εσυ θα το ρισκαρες? δεν ξερω που μενεις(:p) αλλα ξερω οτι σιγουρα μπορεις να το αναβαλεις μεχρι να πας σε αλλη πολη οπου υπαρχουν ανθρωποι που ξερουν.δεν ειναι δα και ζητημα ζωης και θανατου. :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chazlp1989 Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 μη το πιάνεις με λερωμένα χέρια αρχικά...αν θυμάμαι καλά εμένα μου είχαν πει να το βγάλω μετά από κανένα μήνα...αλλά ήθελε και περισσότερο γιατί δεν είχε κλείσει ακόμα η πληγή...καλό θα ήταν να περιμένεις λίγο μέχρι να βάλεις κρικάκι...και αν το δεις να μουδιάζει και να μελανιάζει σ'εκείνο το σημείο, κάνε λίγη υπομονή με τον πόνο,βγάλε το σκουλαρίκι, ξέπλυνε καλά τη τρύπα και το σκουλαρίκι, καθάρισέ τα με οινόπνευμα και ξαναβάλτο...τουλάχιστον αυτό έκανα εγώ και τώρα είναι μια χαρά και δεν έχω προβλήματα... Δεν πνάω καθόλου από τι στιγμή που το έκανα. Ούτε που το αισθάνομαι... :confused: Ένα μήνα;;; :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Δεν πνάω καθόλου από τι στιγμή που το έκανα. Ούτε που το αισθάνομαι... :confused: Ένα μήνα;;; :blink: ούτε εγώ πονούσα όταν το έκανα βρε...απλά για κάποιο λόγο εμένα μολύνθηκε και όταν πήγα να το βγάλω για να το ξεπλύνω λίγο, πονούσε αφάνταστα...αν πας να το βγάλεις ενώ δεν έχει κλείσει ακόμα η πληγή, τότε πονάει και ναι ένα μήνα...εμένα έτσι μου είχαν πει. Και πάλι όμως σου λέω, και σ'ένα μήνα να πας να το βγάλεις, δε θα μπορέσεις γιατί θα πονάει. Εσένα δε σου έδωσαν οδηγείες; P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chazlp1989 Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 ούτε εγώ πονούσα όταν το έκανα βρε...απλά για κάποιο λόγο εμένα μολύνθηκε και όταν πήγα να το βγάλω για να το ξεπλύνω λίγο, πονούσε αφάνταστα...αν πας να το βγάλεις ενώ δεν έχει κλείσει ακόμα η πληγή, τότε πονάει και ναι ένα μήνα...εμένα έτσι μου είχαν πει. Και πάλι όμως σου λέω, και σ'ένα μήνα να πας να το βγάλεις, δε θα μπορέσεις γιατί θα πονάει. Εσένα δε σου έδωσαν οδηγείες; Μου είπε να το βγάλω σε 5 μέρες και να το καθαρίσω, σήμερα το έβγαλα και όλα καλά, δεν πόνεσα καθόλου. Κάθε μέρα οινόπνευμα για 1 βδομάδα και σε δύο βδομάδες μπορώ να το βγάλω. :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Μου είπε να το βγάλω σε 5 μέρες και να το καθαρίσω, σήμερα το έβγαλα και όλα καλά, δεν πόνεσα καθόλου. Κάθε μέρα οινόπνευμα για 1 βδομάδα και σε δύο βδομάδες μπορώ να το βγάλω. :O oinopneuma :O Koita merikes selides pisw pou anaferei o eliasj ti prepei akribws na kaneis. offtopic : Dax dn einai kai toso tragiko freak na kaneis monos sou trypa. Proswpika egw kai polloi pou 3erw exoun kanei monoi tous (se eukola shmeia) kai dn molunetai ama to prosexeis.lowbap h trypa einai ena mauro shmadaki dn fainetai sxedon ka8olou. Apla ap oti katalaba dn 8es na thn doun oi dikoi sou(??) kalutera mhn kaneis.Autaaaaaaaaaaa!!!!!!! One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 offtopic : Dax dn einai kai toso tragiko freak na kaneis monos sou trypa. Proswpika egw kai polloi pou 3erw exoun kanei monoi tous (se eukola shmeia) kai dn molunetai ama to prosexeis. Κι εγώ ξέρω άτομα που έχουν κάνει τρύπα μόνοι τους.Αλλά το θέμα είναι ότι δεν ειναι καθόλου σωστό..Κάτι στραβό μπορεί να συμβεί.Για παράδειγμα να χτυπήσεις κάποια φλέβα ή κατι τέτοιο,επειδή δεν ξέρεις σε ποιο ακριβώς σημείο να κάνεις την τρύπα και να γίνει μεγαλύτερη ζημιά από μια απλή μόλυνση.. anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 offtopic : Dax dn einai kai toso tragiko freak na kaneis monos sou trypa. Proswpika egw kai polloi pou 3erw exoun kanei monoi tous (se eukola shmeia) kai dn molunetai ama to prosexeis.lowbap h trypa einai ena mauro shmadaki dn fainetai sxedon ka8olou. Apla ap oti katalaba dn 8es na thn doun oi dikoi sou(??) kalutera mhn kaneis.Autaaaaaaaaaaa!!!!!!! δεν ειπα πως ειναι τραγικο..ειπα πως εχει αρκετους κινδυνους που ενας μη γνωστης του "αντικειμενου" μπορει να ερθει αντιμετωπος. εχω αναφερει σε αρκετα παλιοτερα ποστ ολους τους πιθανους κινδυνους. οποιος ενδιαφερεται ας κοιταξει.:) :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tace Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 οταν θα γερασεις ,με ενα τατουαζ σε ενα χαλαρωμενο,ζαρωμενο σωμα... τι να πω, απλα αηδια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 οταν θα γερασεις ,με ενα τατουαζ σε ενα χαλαρωμενο,ζαρωμενο σωμα... τι να πω, απλα αηδια! Και αμα γυμναζεσαι??? δεν νομιζω αυτο που λες να ειναι αιτια για να μην χτυπησει καποιος ενα τατοο :blink: :cool: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Και αμα γυμναζεσαι??? δεν νομιζω αυτο που λες να ειναι αιτια για να μην χτυπησει καποιος ενα τατοο :blink: :cool: +1 πάρτε παράδειγμα τον axl rose :D P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exenid Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Αποφευγετε να κανετε τατουαζ το καλοκαιρι δεν ειναι η καλυτερη εποχη ασε που θα χασετε και την θαλασσα . Αν ακι ειναι ασφαλη να κανετε δεν παυει να ειναι μια πληγη και καλο ειναι να μην την εκθετετε στον ηλιο οσο για την εφυδρωση δεν βοηθαει και πολυ .:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 μα το πολυ για 10 ημερες θα το προσεχεις το ταττοο.εγω παντως τα 3 απο τα 4 τα χτυπησα καλοκαιρι..και ημουν και πιο ανετος.κρεμα και εξω..ουτε επαφη με ρουχα ειχα. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chazlp1989 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Κι εγώ ξέρω άτομα που έχουν κάνει τρύπα μόνοι τους.Αλλά το θέμα είναι ότι δεν ειναι καθόλου σωστό..Κάτι στραβό μπορεί να συμβεί.Για παράδειγμα να χτυπήσεις κάποια φλέβα ή κατι τέτοιο,επειδή δεν ξέρεις σε ποιο ακριβώς σημείο να κάνεις την τρύπα και να γίνει μεγαλύτερη ζημιά από μια απλή μόλυνση.. Kι εγώ έχω κάνει μόνη μου 4 στο αυτί... :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sunchris7 Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Χαιρετω το forum ! Εχω μια ερωτηση... Εκανα 1 τρυπα στο αριστερο αυτι εδω και 1 βδομαδα και απο χθες το αυτι μου εχει γινει τουμπανο και ποναει... Εκανα τη βλακεια κ δεν εβαζα ουτε οινοπνευμα ουτε τιποτα... Τωρα τι να κανω ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Χαιρετω το forum ! Εχω μια ερωτηση... Εκανα 1 τρυπα στο αριστερο αυτι εδω και 1 βδομαδα και απο χθες το αυτι μου εχει γινει τουμπανο και ποναει... Εκανα τη βλακεια κ δεν εβαζα ουτε οινοπνευμα ουτε τιποτα... Τωρα τι να κανω ? Βαλε οινοπνευμα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sunchris7 Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Βαλε οινοπνευμα :lol:[/quote Λες ? :p Το χω πλακωσει σε ορους, οινοπνευματα κ αλατονερα. Να δω πως θα κοιμηθω παλι... Μονο απ' τη δεξια πλευρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 αν εχει πρηστει το οινοπνευμα απο μονο του δεν θα κανει τπτ.ισως να κανει και ζημεια το πρηξιμο ενδεχομενως να οφειλεται σε συγκεντρωση απο πυο οποτε αυτονοητο ειναι οτι πρεπει να δωθει εξοδιο σημειο για το πυο. βγαλε λοιπον το σκουλαρικι,περιποιησου το οιδημα(το οινοπνευμα απο μονο του οπως ειπα και πριν ενδεχομενως να δημιουργησει τοπικα εγκαυματα αν δεν προσεξεις,ασε που θα τιναχτεις στο ταβανι) :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 αν εχει πρηστει το οινοπνευμα απο μονο του δεν θα κανει τπτ.ισως να κανει και ζημεια το πρηξιμο ενδεχομενως να οφειλεται σε συγκεντρωση απο πυο οποτε αυτονοητο ειναι οτι πρεπει να δωθει εξοδιο σημειο για το πυο. βγαλε λοιπον το σκουλαρικι,περιποιησου το οιδημα(το οινοπνευμα απο μονο του οπως ειπα και πριν ενδεχομενως να δημιουργησει τοπικα εγκαυματα αν δεν προσεξεις,ασε που θα τιναχτεις στο ταβανι) ίσως να ήταν καλό αντί για οινόπνευμα, να βάλεις ιώδιο για να απολυμανθεί η περιοχή....; P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Χαιρετω το forum ! Εχω μια ερωτηση... Εκανα 1 τρυπα στο αριστερο αυτι εδω και 1 βδομαδα και απο χθες το αυτι μου εχει γινει τουμπανο και ποναει... Εκανα τη βλακεια κ δεν εβαζα ουτε οινοπνευμα ουτε τιποτα... Τωρα τι να κανω ? Omologoumenos prwth fora akouw kati teoio(molunsh?) apo trupa sto auti :S One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Κι εγω ειχα παθει.φυσιολογικο ειναι αυτο! κακης ποιοτητας σκουλαρικι,το αλλαζεις με τιτανιο και μια χαρα μετα.:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 δεν μπορει να καθαρισει την περιοχη και με φυσιολογικο ορο; http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts