Jump to content

Τattoo & Piercing

MiKe-Dee
 Κοινοποίηση

έχετε tattoo??  

792 members have voted

1. 1. έχετε tattoo??

• ναί (πού και τι σχέδιο)
      142
    • όχι αλλά θα ήθελα να κάνω
      395
    • όχι
      255

Recommended Posts

Τελικα το καλοκαιρι δεν ειναι καλη εποχη να κανεις τατοο?

θελω να κανω αλλα ετσι μου εχουν πει(ασχετα τα μπανια που δεν με νοιαζει εαν δνε κανω για ενα μηνα)

Μια χαρα ειναι η εποχη.αν δεν σε πειραζουν τα μπανια..καντο το ταττοο.

λιγο τον ηλιο να αποφευγεις...εγω τα 3 μου απο τα 4 τατοο τα εκανα καλοκαιρι..και ημουν πιο ανετος.φοραγα βερμουδα και οχι μπλουζα..εβααζα και αλοιφη και κανενα προβλημα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας!!Λοιπον εγω εχω κανει piercing στον αφαλο απο τον φεβρουαριο...εχει κοκκινισει και μαλλον ειναι ερεθισμενο...βαζω μια κρεμα την fucidin,ομως απο μονη μου...(ειναι η κρεμα που μου εδωσαν εκει που το εκανα για να βαζω την πρωτη εβδομαδα)..δεν ξερω τι να κανω..δεν θελω να παω σε γιατρο..δεν ξερουν οι γονεις μου οτι εχω κανει piercing...τι μου προτεινετε να κανω?Λογικα καποια εσας θα εχει ενα παρομοιο προβλημα....

Γεια σας!!Λοιπον εγω εχω κανει piercing στον αφαλο απο τον φεβρουαριο...εχει κοκκινισει και μαλλον ειναι ερεθισμενο...βαζω μια κρεμα την fucidin,ομως απο μονη μου...(ειναι η κρεμα που μου εδωσαν εκει που το εκανα για να βαζω την πρωτη εβδομαδα)..δεν ξερω τι να κανω..δεν θελω να παω σε γιατρο..δεν ξερουν οι γονεις μου οτι εχω κανει piercing...τι μου προτεινετε να κανω?Λογικα καποια εσας θα εχει ενα παρομοιο προβλημα....

Ο γιατρός λογικά θα σου πει να το βγάλεις,(ακόμα δεν έχω συναντήσει δερματολόγο να είναι υπέρ των piercing και των tattoo:p!).Αν δεν θες να πας σε γιατρο πήγαινε εκεί που έκανες το piercing και θα σου πουν αυτοί τι πρέπει να κάνεις.Ξέρουν καλύτερα..

Ο γιατρός λογικά θα σου πει να το βγάλεις,(ακόμα δεν έχω συναντήσει δερματολόγο να είναι υπέρ των piercing και των tattoo:p!).Αν δεν θες να πας σε γιατρο πήγαινε εκεί που έκανες το piercing και θα σου πουν αυτοί τι πρέπει να κάνεις.Ξέρουν καλύτερα..

Για να της δωσουν της κοπελας fucidin δε ξερουν τιποτα αυτος/αυτη που της εκανε το Piercing. Βγαλε το piercing παντως και βαζε cetavlon για μια εβδομαδα 2 φορες την ημερα

εγώ σκοπεύω να χτυπήσω έναν σιλβεστρο στην άκρη άκρη της ωμοπλάτης μου...αλλά αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι εαν θα πρέπει να βάλω άσπρο χρώμα ή όχι...

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγώ σκοπεύω να χτυπήσω έναν σιλβεστρο στην άκρη άκρη της ωμοπλάτης μου...αλλά αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι εαν θα πρέπει να βάλω άσπρο χρώμα ή όχι...

Ωραιο μου φαινεται :up: και το χρωμα ειδικα σε τετοιο σχεδιο πρεπει να μπει.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωραιο μου φαινεται :up: και το χρωμα ειδικα σε τετοιο σχεδιο πρεπει να μπει.:)

thnx :D δε ξέρω όμως....έχω τρία σχέδια στο μυαλό μου

1)http://www.johnrozum.com/images/sylvester.jpg

2)http://www.swapmeetdave.com/Humor/Cats/Sylvester.jpg, σ'αυτό όμως με χαλάει λίγο το πως είναι σχεδιασμένο...αν δείτε έχει διαφορές με το πρώτο και δε μ'αρέσει τόσο...

3)http://www.sylvester-cat.com/global/skins/sly4/members.gif να βγαίνει όμως μέσα από ένα "D"

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωραιο θα ηταν,,προτιμω το σχεδιο 3 που προτεινεις, ΠΟΥ βγαινει απο ενα D που λες:D

αλλα ο σιλβεστρο θα σου αρεσει και οταν φτασεις 30-35;:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

αλλα ο σιλβεστρο θα σου αρεσει και οταν φτασεις 30-35;:O

το'χω σκεφτεί και αυτό και κατέληξα ότι είναι θέμα χαρακτήρα :lol:

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας παιδια!

Σκεφτομαι το καλοκαιρι (σε κανα μηνα δλδ) να κανω ενα μικρο tattoo στην μεσα μερια του αριστερου μου καρπου...θελω αυτο το σχεδιο:http://www.imageshack.gr/files/8kha3i29g1ikj9yvqpew_thumb.jpg

ειμαι απ την Σύρο και εκει θα το κανω,σε ενα βιντεο κλαμπ-τατουατζίδικο:)

(ειναι ενα δωματιακι πιο μεσα απ τα DVD που τα χτυπαει τα τατουαζ:rolleyes: )

τεσπα,θα κανω το παραπανω σχεδιο,περιπου 3cm κ μονο μαυρο...κ μαλλον χωρις το "εσεται ημαρ"...δλδ μονο το δελφικο Ε...

επισης σκεφτηκα οτι αν στο μελλον το βαρεθω,θα μπορω να το τροποποιησω ετσι:http://www.imageshack.gr/files/wktbyz5w6y8cgrgy6ywl_thumb.gif

θα πονεσει πολυ? κ ποσο περιπου θα παει το μαλλι??

thx guys&dolls:happy:

ειμαι απ την Σύρο και εκει θα το κανω,σε ενα βιντεο κλαμπ-τατουατζίδικο:)

(ειναι ενα δωματιακι πιο μεσα απ τα DVD που τα χτυπαει τα τατουαζ:rolleyes: )

n/c :(

One of the things you learn after years of dealing with drug people,

is that you can turn your back on a person,

but never turn your back on a drug.

θα πονεσει πολυ?

thx guys&dolls:happy:

Αν το κανεις στο εσωτερικο του καρπου εκει που ειναι οι φλεβες, ναι θα πονεσει:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Αν το κανεις στο εσωτερικο του καρπου εκει που ειναι οι φλεβες, ναι θα πονεσει:D

δεν ειναι κ ακριβως πανω στην κλειδωση του καρπου....1-2 cm πιο κατω...βαζουν τπτ μου να μειωνει τον πονο?

δεν ειναι κ ακριβως πανω στην κλειδωση του καρπου....1-2 cm πιο κατω...βαζουν τπτ μου να μειωνει τον πονο?

Τιποτα δεν βαζουν.αμα θελεις να με ακουσεις να πας σε εναν επαγγελματια και ασε τους "σινεφιλ" ταττουαντζιδες για αλλα κορoοιδα :whistle: :down:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τιποτα δεν βαζουν.αμα θελεις να με ακουσεις να πας σε εναν επαγγελματια και ασε τους "σινεφιλ" ταττουαντζιδες για αλλα κορoοιδα :whistle: :down:

+10000 Πεστα Raver. Τι αλλο θα ακουσουμε. Σε λιγο στη πισω μερια του χασαπικου θα χτυπανε και tattoos:lol:

Πιο πολύ θα εμπιστευόμουν έναν χασάπη που μπορεί να έχει κάνει και πρακτική πάνω σε καμιά χοιρινή ωμοπλάτη :p παρά ένα dvd club.

Συνήθως στα πίσω δωμάτια έχουν τσόντες και όχι τατουατζίδικα . :wacko:

Όταν κάνεις κάτι μόνιμο φίλε μου, καλό είναι να προσέχεις που το κάνεις, και φυσικά προτιμότερο είναι να δώσεις λίγα χρήματα παραπάνω και να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις καλά αποτελέσματα, και όχι όπου ναναι .

Είναι κάτι που θα το κουβαλάς για πάντα ;)

νταξει ρε παιδια δεν ειναι κ κανας ασχετος...απλως τυχαινει να εχει κ το dvd club...λογικα θα εχει διπλωματα κ σ πα μ πες...

Μιας που το εφερε η συζητηση εχω φιλαρακια που ζουν στην Συρο..και λεγαμε για ταττοοο και κουβεντα στην κουβεντα ο ενας το εφερε για να χτυπησει ενα..και με ρωταγε δεν εχω χρονο να ανεβω Αθηνα..και ποτε θα το κανω..και τετοια.

εντυπωση μου κανει..που δεν ανεφερε οτι η Συρος εχει στουντιο..ρε μηπως αυτο το στουντιο εμφανιζεται το καλοκαιρι για να "κονομησει" κανα ευρο ο σινεφιλ χτυπωντας καμια χενα!! :blink: :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μιας που το εφερε η συζητηση εχω φιλαρακια που ζουν στην Συρο..και λεγαμε για ταττοοο και κουβεντα στην κουβεντα ο ενας το εφερε για να χτυπησει ενα..και με ρωταγε δεν εχω χρονο να ανεβω Αθηνα..και ποτε θα το κανω..και τετοια.

εντυπωση μου κανει..που δεν ανεφερε οτι η Συρος εχει στουντιο..ρε μηπως αυτο το στουντιο εμφανιζεται το καλοκαιρι για να "κονομησει" κανα ευρο ο σινεφιλ χτυπωντας καμια χενα!! :blink: :cool:

lol...οχι απλως δεν το ξερουν πολλοι οτι ειναι κ τατουατζιδικο...γτ διαφημιζεται ως dvd club...σε λιγα μονο φειγ βολαν λεει οτι χτυπαει τατου....

παντως ειναι κ μια αλλη κοπελα που δεν εχειμαγαζι,απλα κανει ερασιτεχνικα,αλλα μια φιλη μ που ειχε κανει σε αυτην της βγηκε μαπα κ μετα πηγε στον σινεφιλ για να της το φτιαξει:happy:

και γω παντως σε τετοια μοιρα ειμαι...δεν μπορω να πηγαινω αθηνα..(σπουδαζω σαμο)...ουυυτε σαμο εχει απ οσο ξερω κανενα studio

και γω παντως σε τετοια μοιρα ειμαι...δεν μπορω να πηγαινω αθηνα..(σπουδαζω σαμο)...ουυυτε σαμο εχει απ οσο ξερω κανενα studio

σε 1 μηνα τελειωνεις.θα παρεις την αποφαση και θα κανεις ενα ταξιδακι σε εναν γνωστο σου για 2 μερες..και αυτο ειναι ολο.

για το καλο σου το λεω..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

της βγηκε μαπα κ μετα πηγε στον σινεφιλ για να της το φτιαξει:happy:

hahahhaha raver brhkes nick ston tupa pou ta skaei. hahahah :)

One of the things you learn after years of dealing with drug people,

is that you can turn your back on a person,

but never turn your back on a drug.

Geia sas paideia! Pou mporo na bro ena Leksiko to opoio na metafrazi apo Ellinika se Kinezika? wste na do to onoma mou?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif

MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn--->

Subaru Impreza WRX STi

http://www.myspace.com/hacksti_edessa

Χτες έκανα piercing στο πάνω μέρω στο δεξί αυτί...

Τι πρέπει να προσέξω και σε πόσες μέρες μπορώ να βγάλω αυτό το σκουλαρίκι; :)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...