XPhys Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Επειδή είμαι λίγο "αργόστροφος" και δεν μπορώ να καταλάβω ρωτάω. Βλέπεις σκέφτομαι ότι... α) Κυβέρνηση δεν φαίνεται να αγχώνεται... β) Η κοινωνία δεν φαίνεται να αγχώνεται (απ'ότι βλέπω γύρω μου). γ) Οι καθηγητές κάνουν (υποτίθεται) απεργία άρα τους συμφέρει να είναι κλειστά τα μαγαζιά. Μερικοί που έχουν όρεξη για δουλειά και έρευνα μάλλον πιέζονται. δ) Όσοι φοιτητές θέλουν να τελειώνουν (για οποιονδήποτε λόγο, οικογενειακό, οικονομικό, οτιδήποτε) πιέζονται. Έχουμε λοιπόν ότι αυτοί που πιέζονται είναι κάποιοι φοιτητές και κάποιοι (αυτοί που δουλεύουν και δεν κάθονται) καθηγητές. Χάνω κάτι; Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Χάνω κάτι; Oxi... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Επειδή είμαι λίγο "αργόστροφος" και δεν μπορώ να καταλάβω ρωτάω. Βλέπεις σκέφτομαι ότι... α) Κυβέρνηση δεν φαίνεται να αγχώνεται... β) Η κοινωνία δεν φαίνεται να αγχώνεται (απ'ότι βλέπω γύρω μου). γ) Οι καθηγητές κάνουν (υποτίθεται) απεργία άρα τους συμφέρει να είναι κλειστά τα μαγαζιά. Μερικοί που έχουν όρεξη για δουλειά και έρευνα μάλλον πιέζονται. δ) Όσοι φοιτητές θέλουν να τελειώνουν (για οποιονδήποτε λόγο, οικογενειακό, οικονομικό, οτιδήποτε) πιέζονται. Έχουμε λοιπόν ότι αυτοί που πιέζονται είναι κάποιοι φοιτητές και κάποιοι (αυτοί που δουλεύουν και δεν κάθονται) καθηγητές. Χάνω κάτι;1)Δε περιμενα κατι διαφορετικο απο μια τετοια ''κυβερνηση''... 2)Βλεπεις πως η κοινωνια δεν αγχωνεται, ναι, ισως δε τους νοιαζει ολους... για κοιτα καλυτερα και ισως κατι καταλαβεις και αγχωθεις και εσυ... ;) 3)Κανουν απεργια και πολλοι ''λογοδοτουν'' γι΄αυτο, ''μερικοι που εχουν ορεξη για ερευνα'' α ναι αυτους που συνφωνουν με την αναθεωρηση εννοεις... ok καταλαβα που το πας, γνωμη σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Η μόνη λύση (όσο ακραίο και αν ακούγεται) για να μην αναθεωρηθεί το άρθρο και να μην περάσει ο νόμος - πλαίσιο είναι να γίνει πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο το οποίο θα καταλήξει ΜΕΣΑ στην βουλή ή ΜΕΣΑ στο Υπουργείο Παιδείας. Οι καταλήψεις και απλά οι πορείες δεν οδηγούν πουθενά. Το μόνο που κάνουν είναι πιο δύσκολη την ζωή των φοιτητών και των πολιτών που δεν έχουν καμία όρεξη να ταλαιπωρηθούν στην πόλη τους. Καταλήψεις και πορείες οφείλουν να έχουν συμβολικό χαρακτήρα. Γιατί κανείς άλλος δεν ταλαιπωρείται αν κλειστεί ένας δρόμος ή αν κλειστεί μια σχολή παρά από τους ίδιους τους πολίτες... Οι πολιτικοί μια χαρά συνεχίζουν τις ζωούλες τους και μια χαρά παίρνουν τους παχυλούς μισθούς τους για να μας ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ. Βουλή και Υπουργείο Παιδείας... και ναι είμαι ακραίος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gattis Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 καποιο νεότερο για την συνέλευση του ΠαΜακ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik85 Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 @maik85 Επετρεψε μου να ρωτησω γιατι οι υπολοιποι δεν δεχεστε να γινει συνελευση και να αποφασιστει αν θα κλεισει η σχολη η οχι,μετα το τελος της εξεταστικης... Aν η συνέλευση πάει μετά τις 21 πάει και η ψήφιση για το άρθρο 16 Αρα μιλαμε για συνελευση καθε βδομαδα?Αυτο ειναι το θεμα,οτι ειναι απαραδεκτο να πρεπει να γινουν εκατο συνελευσεις εωσοτου κλεισει η σχολη,μια δεν φτανει?δεν ειναι σεβαστη η αποφαση?Δεν ειναι αντιδημοκρατικο καθε φορα που θελουν τα σχηματα που υποστηριζουν καταληψη να γινεται συνελευση να κανουν ανω κατω τη σχολη,καθε τρεις και λιγο?Αυτο με τις συνελευσεις εχει καταντησει σε φαση "ειπαμε της γιαγιας να κλ@σει και αυτη ξεκwλι@στηκε". Εφ' όσον μαζεύται ένας ορισμένος αριθμός υπογραφών η Συνέλευση πρέπει να γίνει. Επειδή είμαι λίγο "αργόστροφος" και δεν μπορώ να καταλάβω ρωτάω. Βλέπεις σκέφτομαι ότι... α) Κυβέρνηση δεν φαίνεται να αγχώνεται... β) Η κοινωνία δεν φαίνεται να αγχώνεται (απ'ότι βλέπω γύρω μου). γ) Οι καθηγητές κάνουν (υποτίθεται) απεργία άρα τους συμφέρει να είναι κλειστά τα μαγαζιά. Μερικοί που έχουν όρεξη για δουλειά και έρευνα μάλλον πιέζονται. δ) Όσοι φοιτητές θέλουν να τελειώνουν (για οποιονδήποτε λόγο, οικογενειακό, οικονομικό, οτιδήποτε) πιέζονται. Έχουμε λοιπόν ότι αυτοί που πιέζονται είναι κάποιοι φοιτητές και κάποιοι (αυτοί που δουλεύουν και δεν κάθονται) καθηγητές. Χάνω κάτι; α) Η κυβέρνηση δείχνει συνεχώς να μην αγχώνεται. Αυτή είναι η τακτική της για τα πάντα. Επειδή δηλαδή αυτοί είναι αυταρχικοί σε ό,τι κάνουν και το παίζουν Κινέζοι δεν πρέπει να υπάρξει καμία αντίδραση?? Αυτή η στάση σ' αυτό θέλει να οδηγήσει, να μην αντιδρά κανείς για τίποτα.. β)Η κοινωνία δεν πρόκειται ποτέ αν αγχωθεί αν τρώει αμάσητο ό,τι της σερβίρεται από τα κανάλια. Θυμηθείτε πέρυσι πώς η τηλεόραση έδειχνε τις μολότωφ και τα σπασμένα και κανείς δεν μιλούσε για ποιό λόγο γίνονταν οι πορείες. edit:Αν δεν υπήρχαν οι πορείες και οι καταλήψεις ο νόμος θα περνούσε σε μιά νύχτα και ο κόσμος 8α το καταλάβαινε όταν θα τους λέγαν πληρώστε συγγράματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik85 Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 καποιο νεότερο για την συνέλευση του ΠαΜακ? Δεν μπόρεσα να πάω λόγω δουλειάς, αλλά κατα τις 6 που πέρασα κλείναν το δρόμο μπροστά στο ΠΑΜΑΚ. Απο φίλους μου έμα8α πως είχε περίπου 400 άτομα, άρα μάλλον δεν βγήκε απόφαση. Αν κάποιος ξέρει παραπάνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerakas Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Ωχ μωρε ολο τα ιδια και τα ιδια, αν δε ξερεις ποιον πιεζει τοτε ειναι αργα να μαθεις πλεον.... Ενώ εσύ που την κανεις θέλεις να μας πεις οτι ξέρεις ποιον πιέζει! Ο τρόπος και μόνο που απαντάς δείχνει ότι δεν ξέρεις. Απλά εξυπηρετεί κάποια συμφέροντα φίλε μου και τίποτα παραπάνω. Πλέον υπάρχουν πολύ καλύτεροι τρόποι να διεκδκήσεις το δίκιο σου και όχι με συνεχιζόμενες καταλήψεις. Νομίζεις οτι περαν από τους φοιτητές και τους γονείς τους που πληρώνουν ασχολείται κανεις άλλος μετά από τόσο καιρό??Μάλλον το δίκιο σου χάνεις πια με το να εμποδίζεις κάποιους να πάρουν πτυχίο. Άσε που δίνεις και το δικαίωμα να πει ο τρίτος: "Αντε να ανοίξουν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια να στείλω το παιδί μου γιατί μετα δημόσια και τις καταλήψεις πιο ακριβά θα μου κοστίσει η φοίτησή του. Οσοι λοιπόν συνεχίζουν την κατάληψη εχουν δώσει ένα πολύ σημαντικό επιχείρημα στην απέναντι πλευρα!" Σκέψου τα λίγο όλα αυτά και μετά απάντησε μας στο ερώτημα ποιόν πιέζει η κατάληψη και ποιά συμφέροντα εξυπηρετεί!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Ενώ εσύ που την κανεις θέλεις να μας πεις οτι ξέρεις ποιον πιέζει! Ο τρόπος και μόνο που απαντάς δείχνει ότι δεν ξέρεις. Απλά εξυπηρετεί κάποια συμφέροντα φίλε μου και τίποτα παραπάνω. Πλέον υπάρχουν πολύ καλύτεροι τρόποι να διεκδκήσεις το δίκιο σου και όχι με συνεχιζόμενες καταλήψεις. Νομίζεις οτι περαν από τους φοιτητές και τους γονείς τους που πληρώνουν ασχολείται κανεις άλλος μετά από τόσο καιρό??Μάλλον το δίκιο σου χάνεις πια με το να εμποδίζεις κάποιους να πάρουν πτυχίο. Άσε που δίνεις και το δικαίωμα να πει ο τρίτος: "Αντε να ανοίξουν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια να στείλω το παιδί μου γιατί μετα δημόσια και τις καταλήψεις πιο ακριβά θα μου κοστίσει η φοίτησή του. Οσοι λοιπόν συνεχίζουν την κατάληψη εχουν δώσει ένα πολύ σημαντικό επιχείρημα στην απέναντι πλευρα!" Σκέψου τα λίγο όλα αυτά και μετά απάντησε μας στο ερώτημα ποιόν πιέζει η κατάληψη και ποιά συμφέροντα εξυπηρετεί!!!Ο τροπος που απανταω ειναι αυτος που αρμοζει σε μια τοσο απλη και ευκολη ερωτηση, δε γινεται μεσα στο ιδιο topic να εχουμε πει 100 φορες που εξυπυρετει, μην τρελαθουμε τωρα... Οσο για το αλλο που λες οτι δινουμε δικαιωμα σε εναν τριτο να πει αυτα τα λογια, ειναι μια πολυ απλοϊκη φραση που την εχω ακουσει πολλες φορες απο υποστηρικτες της αναθεωρησης, γνωμη σου αλλα τουλαχιστον διατυπωσε την ξεκαθαρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerakas Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Ο τροπος που απανταω ειναι αυτος που αρμοζει σε μια τοσο απλη και ευκολη ερωτηση,:lol: :lol: :lol: Μετα απο αυτή σου την απάντηση νομίζω οτι δεν αξιζει τον κόπο να συνεχίσουμε τη συζήτηση. Αν η ερώτηση ήταν τόσο απλή και εύκολη δε θα γινόταν τόσο μεγάλο θέμα. Μόνος σου υποβαθμίζεις τον αγώνα (που ίσως δίκαια κατά τη γνώμη μου) κάνουν οσοι λαμβάνουν συνειδητά μέρος στις καταλήψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik85 Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Πλέον υπάρχουν πολύ καλύτεροι τρόποι να διεκδκήσεις το δίκιο σου και όχι με συνεχιζόμενες καταλήψεις. Αν μπορούσες ανέφερέ μου κάποιους άλλους τρόπους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Ο τροπος που απανταω ειναι αυτος που αρμοζει σε μια τοσο απλη και ευκολη ερωτηση,:lol: :lol: :lol: Μετα απο αυτή σου την απάντηση νομίζω οτι δεν αξιζει τον κόπο να συνεχίσουμε τη συζήτηση. Αν η ερώτηση ήταν τόσο απλή και εύκολη δε θα γινόταν τόσο μεγάλο θέμα. Μόνος σου υποβαθμίζεις τον αγώνα (που ίσως δίκαια κατά τη γνώμη μου) κάνουν οσοι λαμβάνουν συνειδητά μέρος στις καταλήψεις.Ελα τωρα, νομιζω πως με ειρωνια δε κερδιζεις και τιποτα, εκτος απ' την προσωπικη σου ικανοποιηση, τελος παντων δεν ειμαι διατεθημενος να συνεχισω, η απαντηση στην συγκεκριμενη ερωτηση ειναι πολυ απλη και γνωστη για οσους θελουν να δουν την αληθεια καταματα, τωρα αν εσυ εχεις αλλη αποψη βεβαιως και μπορεις να την λες ελευθερα, αλλα τουλαχιστον ασε μου το δικαιωμα να διαφωνω και να εχω αντιθετη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Τόσα posts φίλε em_seven ούτε σε ένα δεν έγραψες αυτή την "προφανή" απάντηση...anyway, no offense, απλά φτάσαμε στο σημείο που ο καθένας έχει τις απόψεις και τις εμπειρίες του.... Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Πραγματικα περιμενες απαντηση;;; Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. February 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 οποιος ξερει τι εγινε στην σημερινη συνελευση στο τει πειραια..ας ενημερωσει>>>>... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 οποιος ξερει τι εγινε στην σημερινη συνελευση στο τει πειραια..ας ενημερωσει>>>>... Φανταζομαι ακομα θα διεξαγεται...Patience dear...:ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Για μια βδομαδα ακομα κλειστο το τει πειραια και νεα γ.σ την δευτερα..Ας το επιβεβαιωσει καποιος:) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Βασικα τη δευτερα ειναι καθαρα δευτερα, δικες μου πηγες λενε οτι η καταληψη συνεχιζεται μεχρι και την επομενη τεταρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Τα Τ.Ε.Ι. Καβαλας κλειστα μεχρι την επομενη Τριτη 20/2 οπου και θα πραγματοποιηθει γενικη συνελευση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Η βιβλιοθήκη του ΤΕΙ Αθηνών λειτουργεί ή είναι κλειστή λόγω κατάληψης; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΛΑΙΣΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΩΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ! ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΟΥΜΕ;;; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Για μια βδομαδα ακομα κλειστο το τει πειραια και νεα γ.σ την δευτερα..Ας το επιβεβαιωσει καποιος:) Κλειστα μεχρι την αλλη Τεταρτη εμαθα εγω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_highness Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Για να μην ποστάρω στο νήμα για "Σπουδές στην Αγγλία" και συζητάμε άσχετα θέματα, δείτε εδώ τί έρχεται σύντομα σε ένα πανεπιστήμιο κοντά σας....:whistle: 11.7 "χιλιαρικάκια" το χρόνο, 2.2 "χιλιάρικα" αύξηση σε μία νύχτα(και οχι, δεν μιλάμε για δραχμές...:whistle:).Φτωχολογιά, φτωχολογιά...:rolleyes: Μην πιστεύετε αυτά που διαδίδουν οι "μαλλιάδες" και οι "μουσάτοι", 11.7 χιλιάδες ευρώ το χρόνο είναι μια τιμή προσιτή στη μέση ελληνική οικογένεια...:whistle: Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Για να μην ποστάρω στο νήμα για "Σπουδές στην Αγγλία" και συζητάμε άσχετα θέματα, δείτε εδώ τί έρχεται σύντομα σε ένα πανεπιστήμιο κοντά σας....:whistle: 11.7 "χιλιαρικάκια" το χρόνο, 2.2 "χιλιάρικα" αύξηση σε μία νύχτα(και οχι, δεν μιλάμε για δραχμές...:whistle:).Φτωχολογιά, φτωχολογιά...:rolleyes: Μην πιστεύετε αυτά που διαδίδουν οι "μαλλιάδες" και οι "μουσάτοι", 11.7 χιλιάδες ευρώ το χρόνο είναι μια τιμή προσιτή στη μέση ελληνική οικογένεια...:whistle: 1) Πρόκειται για master, όπου και στο Ελλάδα τα δημοσια πανεπιστήμια χρεώνουν ήδη δίδακτρα. 2) Στην Αγγλία ένα μέσο master σου εξασφαλίζει μισθό κατά μέσο ορο 3-4 "χιλιαρικάκια" το χρόνο υψηλότερο. Δηλαδή σε 3-4 χρονια έχεις κάνει απόσβεση. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτό το master θα έπρεπε να προσφέρεται δωρεάν, δηλαδή να πληρώνουν όλοι (μέσω πχ της φορολογίας)ώστε να παίρνεις εσύ υψηλότερο μισθό??:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΛΑΙΣΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΩΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ! ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΟΥΜΕ;;; Εγώ λέω να τα κλείσουμε για πάντα για να έχουν έτοιμη πελατεία τα ιδιωτικά τα οποια κατά τα αλλα δε θέλουμε...:whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts