ALekz182 Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Πού ακριβώς ανέφερα οτι είμαι αντικειμενικός;:rolleyes: Η Πρωτοβουλία είναι δράση φοιτητών του ΠΑ.ΜΑΚ, άρα όταν μιλάμε για Γ.Σ στο ΠΑ.ΜΑΚ οι θέσεις της Πρωτοβουλίας είναι σχετικές με το θέμα.Για να γνωρίζεις το πότε δημιουργήθηκε η Πρωτοβουλία σημαίνει οτι δεν είσαι άσχετος με το ΠΑ.ΜΑΚ.Γιατί η ενόχληση σχετικά με το ποιός είναι ο Ανδρέας και ο ρόλος του στο ΠΑ.ΜΑΚ;Συγγνώμη που σας χαλάω την αυταπάτη οτι η ΔΑΠ είναι πάρτυ και ωραίες γκόμενες:rolleyes: Δεν εχω σχεση με το ΠΑ.ΜΑΚ. και ειλικρινα δεν τιθεται θεμα ενοχλησης αν διαβασες καλα το ποστ μου.Απλα σου εξηγω πως οι κανονες του φορουμ απαγορευουν τις πολιτικες συζητησεις διοτι οδηγουν το θρεντ στην καταστροφη. Δεν νομιζω λοιπον να εχει θεση στο φορουμ το καλεσμα της πρωτοβουλιας που παραθετεις στο μυνημα σου...αυτο με ενοχλει,το φορουμ δεν ειναι φερεφωνο της καθε παραταξης... Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_highness Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Δεν εχω σχεση με το ΠΑ.ΜΑΚ. και ειλικρινα δεν τιθεται θεμα ενοχλησης αν διαβασες καλα το ποστ μου.Απλα σου εξηγω πως οι κανονες του φορουμ απαγορευουν τις πολιτικες συζητησεις διοτι οδηγουν το θρεντ στην καταστροφη. Δεν νομιζω λοιπον να εχει θεση στο φορουμ το καλεσμα της πρωτοβουλιας που παραθετεις στο μυνημα σου...αυτο με ενοχλει,το φορουμ δεν ειναι φερεφωνο της καθε παραταξης... ΟΚ, θα βάλω παραπομπή και οχι ολόκληρο το κάλεσμα.Πουθενά δεν ανέφερα, πάντως, οτι είμαι αντικειμενικός όχι μόνο τώρα αλλά και τον Ιούνιο.Φυσικά και είμαι κατά της αναθεώρησης του άρθρου 16. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 ΟΚ, θα βάλω παραπομπή και οχι ολόκληρο το κάλεσμα.Πουθενά δεν ανέφερα, πάντως, οτι είμαι αντικειμενικός όχι μόνο τώρα αλλά και τον Ιούνιο.Φυσικά και είμαι κατά της τροποποίησης του άρθρου 16. Μα αν δεν εισαι αντικειμενικος σημαινει οτι υποστηριζεις τυφλα τις θεσεις που σου δινουν καποιοι αλλοι...:worry: :confused: Αλλο θεμα η αναθεωρηση του αρθρου,δεν νομιζω πως υπαρχει καποιος που να συμφωνει πληρως με τα νεα δεδομενα, βεβαια ο τροπος αντιδρασης στο εκαστωτε "αρθρο 16" ποικιλει οποτε τιθεται θεμα λογικης του καθε φοιτητη και φυσικα το κατα ποσο καταλαβαινει ο καθενας αν κανει καλο ή κακο στον εαυτο του και στους γυρω του... Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_highness Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Μα αν δεν εισαι αντικειμενικος σημαινει οτι υποστηριζεις τυφλα τις θεσεις που σου δινουν καποιοι αλλοι...:worry: :confused: Οχι βέβαια, από που προκύπτει αυτό;Δεν παριστάνω τον αντικειμενικό σημαίνει οτι έχω ξεκάθαρη άποψη για το θέμα και την εκφράζω. Γιατί το thread είναι γεμάτο "αντικειμενικούς" που επιτίθενται σε όσους στο συγκεκριμένο θέμα υποστηρίζουν τις κινητοποιήσεις.Οι άλλοι απλά παριστάνουν τους αντικειμενικούς, εγώ όχι. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaster Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Ειναι σιγουρο???:confused: :confused: :confused: :confused: Αρα η εξεταστικη αγνοειται...................:ninja: :ninja: :ninja: Για την πρώτη εξεταστική είναι σίγουρο ότι πάει...Με την δεύτερη δεν ξέρουμε τι θα γίνει, άν και φαίνεται ότι μάλλον και αυτή πρέπει να την ξεχάσουμε...:X Για κοίταξε εδώ Δελτίο Τύπου ΤΕΙ24/1/2007 Εγώ πάντως ξέρω ότι θα είναι κλειστό μέχρι και την παρασκευή..Για την άλλη εβδομάδα δεν ήξερα κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Οχι βέβαια, από που προκύπτει αυτό;Δεν παριστάνω τον αντικειμενικό σημαίνει οτι έχω ξεκάθαρη άποψη για το θέμα και την εκφράζω. Γιατί το thread είναι γεμάτο "αντικειμενικούς" που επιτίθενται σε όσους στο συγκεκριμένο θέμα υποστηρίζουν τις κινητοποιήσεις.Οι άλλοι απλά παριστάνουν τους αντικειμενικούς, εγώ όχι. Απλα επειδη γενικα εισαι πολυ εκδηλωτικος στα λεγομενα σου διεκρινα ενα ιχνος φανατισμου.Παντως με συγχωρεις εφοσον ειμαι λαθος,οπως και να χει δεν θα χαλασουμε και τις καρδιες μας τωρα.;) Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_highness Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Απλα επειδη γενικα εισαι πολυ εκδηλωτικος στα λεγομενα σου διεκρινα ενα ιχνος φανατισμου.Παντως με συγχωρεις εφοσον ειμαι λαθος,οπως και να χει δεν θα χαλασουμε και τις καρδιες μας τωρα.;) Κανένα πρόβλημα.;) Απλά θεωρώ το ζήτημα πολύ σοβαρό, γι αυτό ίσως εκφράζω έντονα την άποψη μου. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gattis Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 my_highness phra 2 e-mail..to 1o elege gia syneleysh thn paraskeyh kai to epomeno oti telika genikh syneleysh exei stis 21/02...ti isxyei egkyra? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Πολυτεχνείο Κρήτης κλειστά. Ψηφίζουμε τη Δευτέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_highness Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 my_highness phra 2 e-mail..to 1o elege gia syneleysh thn paraskeyh kai to epomeno oti telika genikh syneleysh exei stis 21/02...ti isxyei egkyra? Εγώ ξέρω για την Παρασκευή, αυτό διάβασα και αυτό έμαθα οταν ήμουν στο ΠΑ.ΜΑΚ. Θα κατέβω αύριο και θα ενημερώσω αν άλλαξε κάτι. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cole11 Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 +1 και εμένα τα ίδια μου είπαν μέχρι την επόμενη Δευτέρα κλειστα και την Δευτέρα πάλι συνέλευση... Ξέχασα τι σπουδάζω :cry: Off topic: αιτήσεις έχουν σε ένα κουτί εξω από την γραμματεία οπότε και κλειστή να είναι μπορείς να πάρεις τουλάχιστον έτσι κάνουν στην ΣΤΕΦΤο ΤΕΙ Πειραιά θα 'ναι κλειστό μέχρι την Δευτέρα 12-1. Μετά γενική συνέλευση και βλέπουμε. YΓ: Το ότι ξέχασες Lefkal τι σπουδάζεις, το αφήνω ασχολίαστο.....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Το 85% ειχε καθε δικαιωμα να παει και να ψηφισει ο,τι γουσταρει. Το αν ακουγεται η γνωμη τους ειναι αδιαφορο και ασχετο. Ενδιαφέρουσα άποψη. Δηλαδή για να διασφαλίσω (όχι εγώ, ο καθένας) το αυτονόητο δικαίωμα στη μόρφωση, στο να είναι το πανεπιστήμιο ανοιχτό, πρέπει να πηγαίνω κάθε βδομάδα και με νύχια και με δόντια να κρατάω το πανεπιστήμιο ανοιχτό. Aλλιώς έχει το δικαίωμα η κάθε μειοψηφία να κλείνει το ίδρυμα που δεν της ανήκει. Ενώ συμφωνώ στη λογική σου για όλες τις άλλες αποφάσεις (οποιος θέλει πάει να ψηφίσει) θεωρώ ότι η κατάληψη είναι ειδική περίπτωση. ΥΓ. Αληθεια, για τους νομους του κρατους που ψηφιζονται απο 10-20 βουλευτες (γιατι τοσοι παρευρισκονται) τι εχεις να πεις; Κι εδώ ισχύουν τα ίδια, με τη διαφορα ότι οι βουλευτές δεν ψηφίζουν κατά συνείδηση οποτε ούτως η άλλως η απόφαση θα παρθεί με βάση την κομματική γραμμή. Από κει και πέρα προς τι η προσπάθεια αυτοηρωοποίησης;Ανέφερα πουθενά οτι δεν έχεις δικαίωμα άποψης; Δε χρειάζεται να το πεις με λόγια. Απλά η συνεχής απαξίωση των συνομιλητών σου (όχι μονο των επιχειρημάτων τους, αλλα kai των ιδιων) αυτό δείχνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Ενδιαφέρουσα άποψη. Δηλαδή για να διασφαλίσω (όχι εγώ, ο καθένας) το αυτονόητο δικαίωμα στη μόρφωση, στο να είναι το πανεπιστήμιο ανοιχτό, πρέπει να πηγαίνω κάθε βδομάδα και με νύχια και με δόντια να κρατάω το πανεπιστήμιο ανοιχτό. Θα στην αναλυσω περισσοτερο και θα την βρεις πιο ενδιαφερουσα. Εγω θα πηγαινα (οπως εχω παει πολλες φορες στο παρελθον) στη ΓΣ και θα παλευα να μην κλεισει η σχολη. Οπως βλεπεις, πολλοι θελουν το ιδιο αποτελεσμα. Η διαφορα ειναι πως φτανεις εκει. Καποιοι ειναι πρακτικοι, καποιοι θεωρητικοι. Εγω ειμαι πρακτικος τυπος. Ηθελα να ανοιξει η σχολη, και ανοιγε. Εξεταστικη δεν εχασα ΠΟΤΕ. Δεν ειναι προτιμοτερο αυτο απο το να σχολιαζω αφ υψηλου, να τα χωνω εκ του μακροθεν και να απαξιωνω γενικως; Καλως η κακως, δεν μπορουμε με τη μια να κανουμε το ΕΜΠ MIT. Μπορουμε ομως να κανουμε βηματακια, ο καθενας οπου μπορει. Το να το παιζουμε Καρακατσανηδες στα φορουμ και να γκρινιαζουμε για την κακουργα την ελλαδα μαλλον δεν ωφελει. (Για να αποφυγω παρεξηγησεις, εγω/εσυ/ο καθενας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Θα στην αναλυσω περισσοτερο και θα την βρεις πιο ενδιαφερουσα. Εγω θα πηγαινα (οπως εχω παει πολλες φορες στο παρελθον) στη ΓΣ και θα παλευα να μην κλεισει η σχολη. Οπως βλεπεις, πολλοι θελουν το ιδιο αποτελεσμα. Η διαφορα ειναι πως φτανεις εκει. Καποιοι ειναι πρακτικοι, καποιοι θεωρητικοι. Εγω ειμαι πρακτικος τυπος. Ηθελα να ανοιξει η σχολη, και ανοιγε. Εξεταστικη δεν εχασα ΠΟΤΕ. Δεν ειναι προτιμοτερο αυτο απο το να σχολιαζω αφ υψηλου, να τα χωνω εκ του μακροθεν και να απαξιωνω γενικως; Καλως η κακως, δεν μπορουμε με τη μια να κανουμε το ΕΜΠ MIT. Μπορουμε ομως να κανουμε βηματακια, ο καθενας οπου μπορει. Το να το παιζουμε Καρακατσανηδες στα φορουμ και να γκρινιαζουμε για την κακουργα την ελλαδα μαλλον δεν ωφελει. (Για να αποφυγω παρεξηγησεις, εγω/εσυ/ο καθενας) Δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης και μακάρι να πάνε να την κρατήσουν ανοιχτή (αν θέλουν). Εγώ κι εσύ πάντως, μη όντας φοιτητές, δε νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο από το να σχολιάζουμε (αφυψηλού η μη) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Καλως η κακως, δεν μπορουμε με τη μια να κανουμε το ΕΜΠ MIT. Λίγο off topic αλλά χθες διάβασα ότι το ΜΙΤ (όπως και to Yale, το Caltech, το Harvard) είναι χμμμ μη κερδοσκοπικά ιδιωτικά ιδρύματα.... Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι μόνο κακό κάνει αυτή η φασαρία στα ιδρύματα και ότι όταν όλοι στον πλανήτη δουλεύουν εμείς .... κάνουμε καταλήψεις. Και πραγματικά δεν τρέχει τίποτα, κανείς δεν αγχώνεται. Ούτε η πολιτική ηγεσία, ούτε το "κατεστημένο". Λίγοι άνεργοι λιγότεροι στην αγορά εργασίας για φέτος, so what? Φυσικά κανείς εκτός Ελλάδας, να έκαναν οι Ινδοί για παράδειγμα φοιτητές κάποια τέτοια διαμαρτυρία τότε όλη η Δύση θα έχανε τον ύπνο της. Γιατί είναι περιζήτητοι. Οι Έλληνες όμως; :zzz: Πάντως κάποιο ασχολούνται. Οι συνεργάτες μας σε πανεπιστήμια του εξωτερικού που στην αρχή γελάνε, μετά εκνευρίζονται και μετά απλά απορρίπτουν κάθε πρόταση για συμμετοχή ελληνικών πανεπιστημίων σε μεγάλα (και με μεγάλες χρηματοδοτήσεις) ερευνητικά προγράμματα. "Είμαστε ανεξάρτητοι" θα πούνε κάποιοι...(όπως ήταν το μοντέλο της απομονωμένης χώρας π.χ. παλιά Αλβανία). Είτε αναθεωρηθεί το 16, είτε όχι, οι απόφοιτοι των κολλεγίων θα έχουν τα ίδια με μας δικαιώματα διορισμού στο δημόσιο...αυτό τέλειωσε. Στον ιδιωτικό τομέα θα μπορούν να διεκδικούν τις ίδιες θέσεις και τους ίδιους μισθούς αρκεί να πείσουν το αφεντικό ότι είναι καλύτεροι από έναν απόφοιτο δημόσιου. Και ενώ παλιά ήταν προφανές ποιός είχε πιο σκληρή εκπαίδευση (και άρα ήταν καλύτερος) τώρα με αυτό το μπάχαλο τί εντυπώσεις δημιουργούνται; Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik85 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Σχετικά με το ΠΑΜΑΚ και την Πρωτοβουλία, λανθασμένα αναφέρθηκε πως είναι πολιτική παράταξη. Η Πρωτοβουλία δημιουργήθηκε πέρυσι λίγο πριν τις καταλήψεις και έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο για να γίνει η κατάληψη του ΠΑΜΑΚ. Συσπείρωσε πολύ κόσμο γύρω της, αλλά ακόμα ΔΕΝ έχει γίνει παράταξη. Οπότε δεν πιστεύω πως το να την υποστηρίζει κάποιος σημαίνει πως πολιτικοποιεί την κουβέντα. Όσο για την συνέλευση ΠΑΜΑΚ. Οι υπογραφές(~750) μαζεύτηκαν αλλά οι γραμματείες των τμημάτων που 8α επικύρωναν την αυθεντικότητά τους, αρνήθηκαν να το κάνουν επικαλούμενες "ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα". Αυτό που θα συμβεί τώρα είναι να κάνει η Πρωτοβουλία την συνέλευση την Παρασκευή 9/2 στις 14.00. Αν υπάρξει συμμετοχή πάνω από 750 ατόμων η συνέλευση μπορεί να θεωρηθεί έγκυρη απ' ό,τι έχω μάθει. ΠΡΟΣΟΧΗ: Όχι 750 να ψηφίσουν κατάληψη, αλλά 750 άτομα να ψηφίσουν γενικά και να υπερισχύσει η κατάληψη. Η ΔΑΠ απέχει όπως και η -ανύπαρκτη στο ΠΑΜΑΚ- ΠΑΣΠ. Ο Σύλλογος Φοιτητών του ΠΑΜΑΚ(βλ. ΔΑΠ) αποφάσισε συνέλευση την Τετάρτη 21/2 αμέσως μετά το τέλος των εξετάσεων. Υ.Γ.:Η απάντηση που έδωσε η ΔΑΠ στο αίτημα των συμφοιτητών τους για δημοκρατική συνέλευση ήταν πως "αν θέλετε να κλείσετε το ΠΑΜΑΚ, πάρτε την Πρωτοβουλία και τους φίλους σας απο το ΑΠΘ και κλείστε το". Βγάλτε τα συμπεράσματά σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 @maik85 Επετρεψε μου να ρωτησω γιατι οι υπολοιποι δεν δεχεστε να γινει συνελευση και να αποφασιστει αν θα κλεισει η σχολη η οχι,μετα το τελος της εξεταστικης... Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Σχετικά με το ΠΑΜΑΚ και την Πρωτοβουλία, λανθασμένα αναφέρθηκε πως είναι πολιτική παράταξη. Η Πρωτοβουλία δημιουργήθηκε πέρυσι λίγο πριν τις καταλήψεις και έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο για να γίνει η κατάληψη του ΠΑΜΑΚ. Συσπείρωσε πολύ κόσμο γύρω της, αλλά ακόμα ΔΕΝ έχει γίνει παράταξη. Οπότε δεν πιστεύω πως το να την υποστηρίζει κάποιος σημαίνει πως πολιτικοποιεί την κουβέντα. Όσο για την συνέλευση ΠΑΜΑΚ. Οι υπογραφές(~750) μαζεύτηκαν αλλά οι γραμματείες των τμημάτων που 8α επικύρωναν την αυθεντικότητά τους, αρνήθηκαν να το κάνουν επικαλούμενες "ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα". Αυτό που θα συμβεί τώρα είναι να κάνει η Πρωτοβουλία την συνέλευση την Παρασκευή 9/2 στις 14.00. Αν υπάρξει συμμετοχή πάνω από 750 ατόμων η συνέλευση μπορεί να θεωρηθεί έγκυρη απ' ό,τι έχω μάθει. ΠΡΟΣΟΧΗ: Όχι 750 να ψηφίσουν κατάληψη, αλλά 750 άτομα να ψηφίσουν γενικά και να υπερισχύσει η κατάληψη. Η ΔΑΠ απέχει όπως και η -ανύπαρκτη στο ΠΑΜΑΚ- ΠΑΣΠ. Ο Σύλλογος Φοιτητών του ΠΑΜΑΚ(βλ. ΔΑΠ) αποφάσισε συνέλευση την Τετάρτη 21/2 αμέσως μετά το τέλος των εξετάσεων. Υ.Γ.:Η απάντηση που έδωσε η ΔΑΠ στο αίτημα των συμφοιτητών τους για δημοκρατική συνέλευση ήταν πως "αν θέλετε να κλείσετε το ΠΑΜΑΚ, πάρτε την Πρωτοβουλία και τους φίλους σας απο το ΑΠΘ και κλείστε το". Βγάλτε τα συμπεράσματά σας... Δεν καταλαβαινω ποιον θα ωφελησει μια καταληψη.... Γιατι να γινει με το ζορι?? Αφου εγινε ηδη μια συνελευση και οι αποφασεις βγηκαν! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!! Αλλοι κανονιζουν απο τωρα τα μεταπτυχιακα τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik85 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Δεν καταλαβαινω ποιον θα ωφελησει μια καταληψη.... Γιατι να γινει με το ζορι?? Αφου εγινε ηδη μια συνελευση και οι αποφασεις βγηκαν! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!! Αλλοι κανονιζουν απο τωρα τα μεταπτυχιακα τους... Η κατάληψη γίνεται σαν μέτρο πίεσης. Δεν γίνεται με το ζόρι. Η απόφαση βγαίνει δημοκρατικά μέσα από τη συνέλευση. Το ότι θα γινόταν μια συνέλευση αύριο δεν σήμαινε αυτόματα ότι η σχολή θα κλείσει. Συμφωνώ μαζί σου για τις εξετάσεις. Η πρόταση που είχα κάνει εγώ ήταν να γίνεται μια συνέλευση κάθε Τρίτη και την Τετάρτη να γίνεται μια μέρα συμβολική κατάληψη. Το θέμα είναι πως όταν μαζεύονται υπογραφές πρέπει να λαμβάνονται υπ' όψιν. Κάτι που δεν έγινε ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Η κατάληψη γίνεται σαν μέτρο πίεσης. Δεν γίνεται με το ζόρι. Η απόφαση βγαίνει δημοκρατικά μέσα από τη συνέλευση. Το ότι θα γινόταν μια συνέλευση αύριο δεν σήμαινε αυτόματα ότι η σχολή θα κλείσει. Συμφωνώ μαζί σου για τις εξετάσεις. Η πρόταση που είχα κάνει εγώ ήταν να γίνεται μια συνέλευση κάθε Τρίτη και την Τετάρτη να γίνεται μια μέρα συμβολική κατάληψη. Το θέμα είναι πως όταν μαζεύονται υπογραφές πρέπει να λαμβάνονται υπ' όψιν. Κάτι που δεν έγινε ποτέ. Αρα μιλαμε για συνελευση καθε βδομαδα?Αυτο ειναι το θεμα,οτι ειναι απαραδεκτο να πρεπει να γινουν εκατο συνελευσεις εωσοτου κλεισει η σχολη,μια δεν φτανει?δεν ειναι σεβαστη η αποφαση?Δεν ειναι αντιδημοκρατικο καθε φορα που θελουν τα σχηματα που υποστηριζουν καταληψη να γινεται συνελευση να κανουν ανω κατω τη σχολη,καθε τρεις και λιγο?Αυτο με τις συνελευσεις εχει καταντησει σε φαση "ειπαμε της γιαγιας να κλ@σει και αυτη ξεκwλι@στηκε". Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_highness Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Σχετικά με το ΠΑΜΑΚ και την Πρωτοβουλία, λανθασμένα αναφέρθηκε πως είναι πολιτική παράταξη. Η Πρωτοβουλία δημιουργήθηκε πέρυσι λίγο πριν τις καταλήψεις και έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο για να γίνει η κατάληψη του ΠΑΜΑΚ. Συσπείρωσε πολύ κόσμο γύρω της, αλλά ακόμα ΔΕΝ έχει γίνει παράταξη. Οπότε δεν πιστεύω πως το να την υποστηρίζει κάποιος σημαίνει πως πολιτικοποιεί την κουβέντα. Όσο για την συνέλευση ΠΑΜΑΚ. Οι υπογραφές(~750) μαζεύτηκαν αλλά οι γραμματείες των τμημάτων που 8α επικύρωναν την αυθεντικότητά τους, αρνήθηκαν να το κάνουν επικαλούμενες "ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα". Αυτό που θα συμβεί τώρα είναι να κάνει η Πρωτοβουλία την συνέλευση την Παρασκευή 9/2 στις 14.00. Αν υπάρξει συμμετοχή πάνω από 750 ατόμων η συνέλευση μπορεί να θεωρηθεί έγκυρη απ' ό,τι έχω μάθει. ΠΡΟΣΟΧΗ: Όχι 750 να ψηφίσουν κατάληψη, αλλά 750 άτομα να ψηφίσουν γενικά και να υπερισχύσει η κατάληψη. Η ΔΑΠ απέχει όπως και η -ανύπαρκτη στο ΠΑΜΑΚ- ΠΑΣΠ. Ο Σύλλογος Φοιτητών του ΠΑΜΑΚ(βλ. ΔΑΠ) αποφάσισε συνέλευση την Τετάρτη 21/2 αμέσως μετά το τέλος των εξετάσεων. Υ.Γ.:Η απάντηση που έδωσε η ΔΑΠ στο αίτημα των συμφοιτητών τους για δημοκρατική συνέλευση ήταν πως "αν θέλετε να κλείσετε το ΠΑΜΑΚ, πάρτε την Πρωτοβουλία και τους φίλους σας απο το ΑΠΘ και κλείστε το". Βγάλτε τα συμπεράσματά σας... Mπράβο στα παιδιά της ΠΑΣΠ που αποφάσισουν να σφραγίσουν το "φέρετρο" της παράταξης τους.:down: Στις 21/2 να σημειώσω οτι εκτός από τις εξετάσεις θα έχει "τελειώσει" και το άρθρο 16.Κατανοητή βέβαια η αδυναμία του "ΣΦ", να συγκαλέσει ΓΣ, καθώς είναι απασχολημένοι με την διοργάνωση μασκέ πάρτυ για την τσικνοπέμπτη.:rolleyes: Το ζήτημα είναι οτι για να εφαρμοστεί η απόφαση της ΓΣ αύριο, αν υπερψηφισθεί η κατάληψη, θα έχουμε "ντράβαλα".:rolleyes: Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gattis Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 dhladh gia na katalabw...exei ayrio syneleysh apo thn prwtovoulia kai stis 21 apo thn dap???eleos dld!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_highness Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 dhladh gia na katalabw...exei ayrio syneleysh apo thn prwtovoulia kai stis 21 apo thn dap???eleos dld!!! Κοίτα, ΓΣ του ΣΦ μπορεί να συγκληθεί με δύο τρόπους.Είτε με απόφαση του ΔΣ του ΣΦ, είτε με τη συλλογή υπογραφών από φοιτητές του Πανεπιστημίου. Φυσικά για άλλοι μια φορά ορισμένοι θεωρούν το ΣΦ και το ΠΑ.ΜΑΚ τσιφλίκι του μπάρμπα τους. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Η κατάληψη γίνεται σαν μέτρο πίεσης. Αλήθεια, ποιόν πιέζει μια κατάληψη; Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Αλήθεια, ποιόν πιέζει μια κατάληψη;Ωχ μωρε ολο τα ιδια και τα ιδια, αν δε ξερεις ποιον πιεζει τοτε ειναι αργα να μαθεις πλεον.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts