Jump to content

Απεργιακές κινητοποιήσεις σε ΑΕΙ/ΤΕΙ

katsifis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδω φανηκε να εννοεις το τοπικ αυτο, κι οχι τον Τραγκα και τον Κακαουνακη, καλυτερα να διευκρινιζεις για να μην γινονται παρεξηγησεις.;)

Φιλικα:)

Σε επιπεδο φορουμ μπορει να εχεις και δικιο. Αλλα επειδη ειμαι παλιος χρηστης, αν ηθελα να σχολιασω καποιον θα εκανα quote, οπως εχω κανει αρκετες φορες μεχρι τωρα. Τη συγκεκριμενη φορα αναφερομουν στο θεμα με τη κλασσικη εννοια του ορου που απασχολει εκτος απο το φορουμ ολη την κοινωνια.

Φιλικα παντα.

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αφου δεν αναφερεται σε σενα γιατι κανεις quote;

Giati anaferetai se olous (kai kanenan at the same time), ara me pianei kai mena h mpala.

Προσωπικα, δεν εννουσα καποιον απο εδω μεσα

A OK, giati egrapses

Στο θεμα ακουγονται αρκετα εξωφρενικα πραγματα,

kai upethesa oti anaferesai sto paron thema/thread.

edit: Vlepw oti diefkrinistike, sorry.

Σίγουρα, πάντως, δεν θα εννοεί τις συνελεύσεις που κατεβαίνουν οι γορίλες της ΟΝΝΕΔ για να μην παρασυρθεί κανένας ΔΑΠίτης και ψηφίσει το πλαίσιο της κατάληψης και να φροντίσουν για την "ομαλή" διεξαγωγή της συνέλευσης.Ετσι δεν είναι;:rolleyes:

Και αυτό το κατακρίνω. Εμενα με ενοχλούν τα καφριλικια από οποια παράταξη κι αν προέρχονται, αν και κάποιοι φαίνεται να έχουν κόλλημα (θετικό η αρνητικό) με συγκεκριμένες παρατάξεις.

Kαλά.Αφού δεν σου κάνουν τα "κοριτσάκια 19 χρονών" την επόμενη φορά θα σου φέρουμε 40χρονους για να σου κλείσουν τη σχολή, να μην έχεις και παράπονα.Ημαρτον, τι άλλο θ' ακούσουμε.Επειδή ψηφίζουν και οι πρωτοετείς και δευτεροετείς φοιτήτριες αποτελεί κατάντημα του φοιτητικού συνδικαλισμού.Την επόμενη φορά θα φροντίσουμε να τους το απαγορεύσουμε.

:lol: :lol: :lol:

Αν μου έφερνες 40χρονους η πιθανότητα να μου κλείσουν την σχολή θα ήταν 0,0000000001%.

Dexter αν προσβλήθηκες με κάτι που είπα συγγνώμη, προφανώς δεν εννοούσα πως θα είσαι στο πανεπιστήμιο μέχρι τα 28 σου, μάλλον εγώ είμαι αυτός :p . Αυτό που ήθελα να πω είναι πως οι περισσότεροι υποστηρικτές της κατάληψης και αν το πάμε κλιμακωτά, οι περισσότεροι αριστεροί, μόλις περάσουν τα χρόνια του πανεπιστημίου κατασταλάζουν και έχουν άλλες απόψεις. Αν ήταν τόσο βαθιά ριζωμένες μέσα τους θα είχαμε πάντα αριστερή κυβέρνηση, τα αποτελέσματα των γενικών συνελεύσεων είναι σαφή.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

Σίγουρα, πάντως, δεν θα εννοεί τις συνελεύσεις που κατεβαίνουν οι γορίλες της ΟΝΝΕΔ για να μην παρασυρθεί κανένας ΔΑΠίτης και ψηφίσει το πλαίσιο της κατάληψης και να φροντίσουν για την "ομαλή" διεξαγωγή της συνέλευσης.Ετσι δεν είναι;:rolleyes:

:lol: :lol: :lol:

Γορίλλες ΟΝΝΕΔ????????? :blink: :blink: :blink: :confused:

Μάλλον εννοείς οικοδόμους ΚΝΕ..

Για το πρώτο δεν έχω ακούσει τίποτα για το δεύτερο αρκετά, πάντως αν έχει υπάρξει η παραμικρή τέτοια είδους κίνηση από πλευράς ΔΑΠ ντροπή τους!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

Γορίλλες ΟΝΝΕΔ????????? :blink: :blink: :blink: :confused:

Μάλλον εννοείς οικοδόμους ΚΝΕ..

Για το πρώτο δεν έχω ακούσει τίποτα για το δεύτερο αρκετά, πάντως αν έχει υπάρξει η παραμικρή τέτοια είδους κίνηση από πλευράς ΔΑΠ ντροπή τους!

Ε, καλά.Αυτό εξυπακούεται.:rolleyes:

Πέρνα απο το ΠΑ.ΜΑΚ σε καμμιά Γ.Σ να τους δείς.

.

Για αλλη μια φορα φαινεται το ασκοπο του αγωνα: Το θεμα της παιδειας, των καταληψεων, του αρθρου 16 καταντησε ενα vs ΔΑΠ εναντιον ΠΑΣΠ εναντιον ΕΑΑΚ κλπ.

Και οι περισσοτεροι φοιτητες χαμπαρι δεν παιρνουν οτι οι φοιτητοπατερες ολων των παραταξεων παιζουν παιχνιδια στην πλατες τους... Ετσι οταν οι καταληψεις τελειωσουν, οι μαγκες θα περασουν ως δια μαγειας τα μαθηματα, ενω οι πληβειοι θα τρεχουν και δεν θα φτανουν. Η συνεχεια ειναι ακομη χειροτερη, οι μαγκες θα κανουν διδακτορικα, θα παρουν καλες δημοσιες θεσεις, ισως βγουν και βουλευτες και οι υπολοιποι θα παρακαλανε για μια δουλιτσα με 800 το μηνα.

Κριμα παιδια, μονοι σας υπονομευεστε...

Και οι περισσοτεροι φοιτητες χαμπαρι δεν παιρνουν οτι οι φοιτητοπατερες ολων των παραταξεων παιζουν παιχνιδια στην πλατες τους... Ετσι οταν οι καταληψεις τελειωσουν, οι μαγκες θα περασουν ως δια μαγειας τα μαθηματα, ενω οι πληβειοι θα τρεχουν και δεν θα φτανουν. Η συνεχεια ειναι ακομη χειροτερη, οι μαγκες θα κανουν διδακτορικα, θα παρουν καλες δημοσιες θεσεις, ισως βγουν και βουλευτες και οι υπολοιποι θα παρακαλανε για μια δουλιτσα με 800 το μηνα.

Αυτα ακριβως εχω πει κι εγω σε προηγουμενα μηνυματα μου...;)

Ταχα μου νοιαζονται...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχουμε αρχίσει να βαριόμαστε το καθισιό...

Λέτε να υπάρχει περίπτωση όταν η κυβέρνηση περάσει(αν περάσει) το νομοσχέδιο οι σχολές να κλείσουν επ'αορίστου μέχρι τελικής πτώσης για να γίνει απόσυρση;

Έχουμε αρχίσει να βαριόμαστε το καθισιό...

Λέτε να υπάρχει περίπτωση όταν η κυβέρνηση περάσει(αν περάσει) το νομοσχέδιο οι σχολές να κλείσουν επ'αορίστου μέχρι τελικής πτώσης για να γίνει απόσυρση;

Γνωμη μου ειναι οτι θα εχουμε παλι μια απο τα ιδια δηλαδη αναβολη στην συζητηση και στο ψηφισμα του νεου νομοσχεδιου!!! Και θα ξαναεχουμε καταληψεις τον Ιουνιο-Ιουλιο!!!!:!: :!:

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Γνωμη μου ειναι οτι θα εχουμε παλι μια απο τα ιδια δηλαδη αναβολη στην συζητηση και στο ψηφισμα του νεου νομοσχεδιου!!! Και θα ξαναεχουμε καταληψεις τον Ιουνιο-Ιουλιο!!!!:!: :!:

Proswpika to thewrw duskolo na to ksana-anavaloun (ektos an pame gia ekloges!). H tha psifistei h tha aposurthei gia panta (episis duskolo, giati h kuvernisi tha ginei teleiws rompa).

Proswpika to thewrw duskolo na to ksana-anavaloun (ektos an pame gia ekloges!). H tha psifistei h tha aposurthei gia panta (episis duskolo, giati h kuvernisi tha ginei teleiws rompa).

Συμφωνω οτι ειναι καπως γελειο και θα καταντησει σηριαλ μια ενδεχομενη αναβολη, αλλα μου φαινεται πολυ δυσκολο να μην δεν ψηφιστει, οποτε το βαζουν στο "ψυγειο" μεχρι να το δεχτουν ολοι!!!!;)

Μπερδεύεστε.Το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στα ΑΕΙ και η αναθεώρηση του Συντάγματος είναι δύο διαφορετικά ζητήματα.Η αναθεώρηση δεν μπορεί να μετατεθεί για αργότερα.Η γίνεται τώρα ή αναβάλεται για την επόμενη Βουλή που θα είναι αναθεωρητική.

pro, δεν είναι θέμα αποκλειστικά κομματικών παρατάξεων καθώς αν ήταν δεν θα υπήρχαν αντιδράσεις.

.

παιδια... ξερεις κανεις τιποτα για το τι παιζει με την καταληψη στη φιλοσοφικη αθηνων;; η συνελευση αποφασισε και την επομενη βδομαδα καταληψη;; τι θα γινει με την εξεταστικη; οχι τιποτα αλλο, αλλα ουτε να διαβασεις μπορεις γιατι δεν εχουν δωσει υλη οι καθηγητες και δεν εχουμε και βιβλια... να κανονισω ενα ταξιδακι που θελω... ή θα βγει προγραμμα και θα γυρισω αρον αρον;;:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://freespiritnowtobe.blogspot.com/

Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου!

Το ΤΕΙ Πειραιά παραμένει και αυτό κλειστό?Μεχρι πότε?

Ειπαμε κλειστο μεχρι και την Δευτερα οπου θα εχει νεα Γενικη Συνελευση!!!;) :)

Έχεις αντιμετωπίσει ποτέ τέτοιες καταστάσεις ή τα λες αυτά για να παρουσιάσεις τα παιδιά που στηρίζουν τις καταλήψεις ως τραμπούκους;Απλή ερώτηση... Γιατί εγώ στις (μαζικότατες) συνελεύσεις που κάνουμε τον τελευταίο μήνα, από τότε που άρχισαν οι καταλήψεις, ποτέ δεν έχω δει τέτοια πράγματα... Το πολύ κάποιος ομιλητής να διακόψει τον άλλο με φωνές ή κάτι και να ακούμε τα κλασσικά "μη διακόπτετε τη διαδικασία" κτλ. Το ίδιο ακριβώς και το καλοκαίρι. Ποτέ δεν είδα παρόμοιες καταστάσεις...

Όσον αφορά στα 3-4 πλαίσια που προτείνουν κατάληψη... Οπωσδήποτε τουλάχιστον ένα σε κάθε σχολή, αλλά ένα σίγουρα, δεν προτείνει κατάληψη... Δεν απαγορεύεται ούτε είναι αθέμιτο να προτείνουν κατάληψη 2-3 ή και 4 φοιτητικές παρατάξεις... Δεν καταλαβαίνω γιατί το επισημαίνεις, ούτε γιατί το πλαίσια είναι σε " ". :wacko:

για πες μου κατι εσυ γιατι εισαι με αυτους? τους δηθεν και τους πουλαω μουρη?

Μπερδεύεστε.Το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στα ΑΕΙ και η αναθεώρηση του Συντάγματος είναι δύο διαφορετικά ζητήματα. Η αναθεώρηση δεν μπορεί να μετατεθεί για αργότερα .Η γίνεται τώρα ή αναβάλεται για την επόμενη Βουλή που θα είναι αναθεωρητική.

Έχεις δίκιο ότι μπερδέψαμε 2 ζητήματα άσχετα μεταξύ τους, αλλά κι εσύ μπερδεύεσαι όσον αφορά την αναθεώρηση. Αναθεώρηση δεν πρόκειται να γίνει τώρα, απλά καθορίζεται ποιες διατάξεις είναι αναθεωρητέες με απλή πλειοψηφία και ποιες με 180, αλλά η αναθεώρηση αυτή καθεαυτή θα γίνει από την επόμενη Βουλή.

re paidia kserei kaneis ti ginete me to tei xalkidas???

Άνοιξε την Πέμπτη, και άρχισε η εξεταστική στην ΣΔΟ (για τα άλλα τμήματα δεν γνωρίζω).

Ίσως τη Δευτέρα να γίνει νέα συνέλευση.

για πες μου κατι εσυ γιατι εισαι με αυτους? τους δηθεν και τους πουλαω μουρη?

Τι είμαι; :lol: :lol: :lol: Σορυ αλλά η επιχειρηματολογία σου και ο λεκτικός χείμαρρος με τον οποίο στήριξες την -πολλοστή- επίθεση σε μένα (σε αυτό το θρεντ) με κάνει να ξεσπώ σε γέλια από την αμηχανία... Τώρα δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί ήρθε ένας που ενδιαφέρεται να αγοράσει τη μούρη μου και παζαρεύω την τιμή να του την πουλήσω.

:rotfl:

http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg

Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι...

Έχεις δίκιο ότι μπερδέψαμε 2 ζητήματα άσχετα μεταξύ τους, αλλά κι εσύ μπερδεύεσαι όσον αφορά την αναθεώρηση. Αναθεώρηση δεν πρόκειται να γίνει τώρα, απλά καθορίζεται ποιες διατάξεις είναι αναθεωρητέες με απλή πλειοψηφία και ποιες με 180, αλλά η αναθεώρηση αυτή καθεαυτή θα γίνει από την επόμενη Βουλή.

Η και ποιές διατάξεις δεν κρίνονται αναθεωρητέες.Το ξέρω, απλά όταν αναφερόμαστε στο άρθρο 16 μιλάμε για αναθεώρηση και οχι αν θα κριθεί αναθεωρητέο με πόσες ψήφους και άλλες τέτοιες τυπικότητες.Το δάσος έχει σημασία, όχι το δέντρο.

.