bpel86 Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Και εγώ το ίδιο..... :( Βαλτε και αλλα 1000 απο μενα! ΚΑι μεχρι ποτε θα ειμαστε κλειστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 +1000. Παρομοιως...:( Να δούμε ποιος τυχερός θα πέσει στα χεράκια σας... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 ΤΕΙ Αθηνας κλειστα απο αυριο.Τεταρτο εξαμηνο εφτασα και τι σπουδαζω,ακομα δεν εχω καταλαβει.....:wacko: :( Α καλά! Ούτε στο πέμπτο θα καταλάβεις...τουλάχιστον εγώ δεν έχω καταλάβει που είμαι στο πέμπτο! Να ελπίζω για το έκτο; :rolleyes: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Α καλά! Ούτε στο πέμπτο θα καταλάβεις...τουλάχιστον εγώ δεν έχω καταλάβει που είμαι στο πέμπτο! Να ελπίζω για το έκτο; :rolleyes: 6ο? 12ο εδώ! Σα κάτι να μου θυμίζει η σχολή :lol: Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Νick και sofi τι σπουδαζετε εσεις? Ειπαμε, δεν εχουμε καταλαβει...:p (Λογιστικη εγω...):) Να δούμε ποιος τυχερός θα πέσει στα χεράκια σας... Και καλα ο αλλος που σπουδαζει Μηχανολογια, στην χειροτερη να σου καταστρεψει το αμαξι...Εγω ομως μπορω να σας βαλω ολους φυλακη...:p :p :p Βαλτε και αλλα 1000 απο μενα! ΚΑι μεχρι ποτε θα ειμαστε κλειστα? Αν ρωτας για ΤΕΙ Πειραια, μεχρι Παρασκευη, προς το παρον... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Για ΤΕΙ Αθηνας ρωταω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Στο http://www.edopolytexneio.org έχει λίστα με τις σχολές υπό κατάληψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Τουριστικες Επιχειρησεις εγω!;) Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Μέχρι την Τετάρτη η κατάληψη στο ΤΜΟΔ Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
capacitor Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Ελπίζω οι καταλήψεις να διαρκήσουν μέχρι όσο δεν πάει άλλο 'till summer i mean...:protest: :protest: :cool: :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Ελπίζω οι καταλήψεις να διαρκήσουν μέχρι όσο δεν πάει άλλο 'till summer i mean...:protest: :protest: :cool: :cool: Ναι και πτυχίο θα πάρουμε με τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Να διαρκέσουν τόσο όσο χρειάζεται να κερδιθεί ο αγώνας.. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Να διαρκέσουν τόσο όσο χρειάζεται να κερδιθεί ο αγώνας.. Ο αγώνας δίκαιος η άδικος είναι χαμένος απο χέρι (ευρωπαϊκό). Επειδή όμως εσύ και κάποιοι άλλοι προσπαθείτε να χωνέψετε ακόμα τη γαλοπούλα, ταλαιπωρείται εμάς που παιδευόμαστε για ένα κωλόχαρτο. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Να διαρκέσουν τόσο όσο χρειάζεται να κερδιθεί ο αγώνας.. Χωρις παρεξηγηση, ειτε εισαι 1ο ετης ειτε εχεις γραμμενο το πτυχιο σου. Για ρωτα τους αλλους που παλευουν να παρουν το πτυχιο :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Ο αγώνας δίκαιος η άδικος είναι χαμένος απο χέρι (ευρωπαϊκό). Επειδή όμως εσύ και κάποιοι άλλοι προσπαθείτε να χωνέψετε ακόμα τη γαλοπούλα, ταλαιπωρείται εμάς που παιδευόμαστε για ένα κωλόχαρτο. Να αγιασει το στομα σου!:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gattis Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 prepei na 3eshkw8oun oloi osoi noiazontai gia na mhn perasei me aytous tous orous to ar8ro 16..xanontas allh mia e3etastikh (eidika gia emas pou eimaste sto ptyxio)einai efhmerh kai spasmodikh kinhsh...gia pan. makedonias kanenas exei tpt neotero?syneleysh ayrio ema8a me arketes pi8anothtes gia katalhpsh?alla gia tous epi ptyxio kanonika?opoios 3erei as enhmerwsei plz... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nrakos Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Να αγιασει το στομα σου!:mad: +1 χάνω 200€ το μήνα για 3 μαθήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Να αγιασει το στομα σου!:mad: +1 κι απο μενα. Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Ο αγώνας δίκαιος η άδικος είναι χαμένος απο χέρι (ευρωπαϊκό). Χαμένος, όμως, είναι κάθε αγώνας ο οποίος δεν γίνεται απλά με τη λογική οτι "δεν έχει νόημα, γιατί δε θα πετύχει"... Κατά τη γνώμη μου και όσο η πλειοψηφία των φοιτητών (που ψηφίζει κάθε φορά υπέρ των καταλήψεων) συνεχίζει να το "στηρίζει" ο αγώνας...είναι αγώνας. Άλλωστε, όλοι ποντάρουν εκεί που λες εσύ: οτι θα πουν πως δεν έχει νόημα και δε θα αντιδράμε σε τίποτα... Μου τη δίνει που θεωρούν τη νεολαία "φραπέ/τσιγάρο/ύπνο/ξενύχτι", και με το να μην αγωνιζόμαστε για αυτά που θεωρούμε άδικα, τους βγάζουμε σωστούς... Για αυτό και μόνο (άποψή μου) αξίζει ο αγώνας να γίνεται... (χωρίς βέβαια, τους γνωστούς μ...ες που καταστρέφουν τα πάντα απλά για να το κάνουν) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να παλέψει κανείς και να διεκδικήσει πέρα από τις καταλήψεις. Και αν η νεολαία θίγεται για τον φραπέ και τα ξενύχτια μπορεί να το δείξει επίσης με άλλο τρόπο. Το να κάνεις μια κίνηση λ.χ. κατάληψη, απεργία ενώ παράλληλα εμποδίζεις άλλους συνανθρώπους στο να ολοκληρώσουν κάποιο έργο τους το θεωρώ καταχρηστικό. Όπως επίσης θεωρώ απαράδεκτο το να απεργούν άτομα που υποτίθεται ότι ασκούν λειτούργημα βλ. εκπαιδευτικοί, γιατροί. Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Χαμένος, όμως, είναι κάθε αγώνας ο οποίος δεν γίνεται απλά με τη λογική οτι "δεν έχει νόημα, γιατί δε θα πετύχει"... Κατά τη γνώμη μου και όσο η πλειοψηφία των φοιτητών (που ψηφίζει κάθε φορά υπέρ των καταλήψεων) συνεχίζει να το "στηρίζει" ο αγώνας...είναι αγώνας. Άλλωστε, όλοι ποντάρουν εκεί που λες εσύ: οτι θα πουν πως δεν έχει νόημα και δε θα αντιδράμε σε τίποτα... Μου τη δίνει που θεωρούν τη νεολαία "φραπέ/τσιγάρο/ύπνο/ξενύχτι", και με το να μην αγωνιζόμαστε για αυτά που θεωρούμε άδικα, τους βγάζουμε σωστούς... Για αυτό και μόνο (άποψή μου) αξίζει ο αγώνας να γίνεται... (χωρίς βέβαια, τους γνωστούς μ...ες που καταστρέφουν τα πάντα απλά για να το κάνουν) Σωστά, αλλά στην περίπτωσή μας οι περισσότεροι που θέλουν να συνεχιστεί ο αγώνας το κάνουν για 1002 άλλους λόγους. Οπότε όσοι θέλουν να αγωνιστούν πραγματικά, καλύτερα να το κάνουν με άλλο τρόπο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Ναι, δεν διαφωνώ...πολλοί το κάνουν για δικούς τους λόγους... Αλλά, αν περιμένουμε να γίνει αγώνας χωρίς κάποιοι να έχουν προσωπικά συμφέροντα...δεν θα γίνει ποτέ τίποτα @astarti: Και εγώ διαφωνώ με πολλά πράγματα που έχουν σχέση με απεργίες όπως το γεγονός οτι δε σε αφήνουν να μπεις στη δουλειά σου (χωρίς εσύ να θέλεις να απεργήσεις) με το επιχείρημα "δε θα μπεις γιατί έτσι θέλουμε" και διαφωνώ με το "δικαίωμα" του άλλου να μη σέβεται τα δικά μου δικαιώματα όπως π.χ. να κλείνει δρόμους και να καταστρέφει το αυτοκίνητό μου, επειδή έτσι θα νοιώσει μεγάλος... Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Άποψή μου πάντως, είναι πως τέτοιου είδους αγώνες είναι ξεπερασμένοι και άσκοποι.... Και ειδικά με τις απεργίες σε ΑΕΙ/ΤΕΙ θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός ότι δεν σέβονται αυτόν που θέλει να πάρει πτυχίο, είτε για να πάει φαντάρος, είτε για να δουλέψει, είτε για να συνεχίσει τις σπουδές του, είτε επειδή είναι από άλλη πόλη και τα έξοδά του παρατείνονται λόγω καταλήψεων. Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Ναι, δεν διαφωνώ...πολλοί το κάνουν για δικούς τους λόγους... Αλλά, αν περιμένουμε να γίνει αγώνας χωρίς κάποιοι να έχουν προσωπικά συμφέροντα...δεν θα γίνει ποτέ τίποτα Μα η πλειοψηφία είναι που το κάνει για προσωπικά συμφέροντα, γι' αυτό και είναι από την αρχή άκυρος ο αγώνας. Και να είσαι μικρός πάει στο καλό. Να χάσεις και κανά εξάμηνο, δεν έγινε και τίποτα που λέει ο λόγος. Αλλά να τραβιέσαι να πάρεις το πτυχίο επειδή βαριούνται οι άλλοι να κάνουν μάθημα, παραπάει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Συμφωνω με astarti και gr41... Το 70% των ατομων που ξεσηκωνονται για καταληψεις ειναι ατομα που ανηκουν σε καποια παραταξη(οποια κι αν ειναι αυτο, καθως οι κυβερνησεις αλλαζουν) και δεν νοιαζεται υπο ποιες συνθηκες θα σπουδασω εγω ή το μικροτερο αδερφακι μου σε 6 χρονια, αλλα το μονο τους πραγματικο μελημα ειναι πως να δικτυωθουν πολιτικα ωστε να βρουν μια δουλιτσα αργοτερα και να βολευτουν... Υπαρχει βεβαια και ενα 20% που απλα γουσταρει να καθεται... Και ενα 10% που πραγματικα νοιαζεται... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts