Jump to content

convert από 192 σε 128 bitrate

cypherth
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για convertion που όμως να υποστηρίζει πρώτον πολλαπλό convertion όχι δηλαδή να πρέπει να το κάνω για ένα ένα κομμάτι χωριστά και δεύτερον στον explorer να βγάζει κάποιο μενού όταν κάνω δεξί κλικ πάνω σε ένα τραγούδι.

έχω τον dbmusic converter που έχει και τις 2 αυτές δυνατότητες όμως κολλάει άλλοτε στο 5ο με 6ο΄και άλλοτε στο 2ο τραγούδι και είναι λίγο σπαστικό γιατί δεν μπορώ να το αφήσω να κάνει τις μετατροπές που θέλω και να φύγω.

cypherth

δεν ξέρω ίσως κολλάει και μόνο σε μένα, αλλά δεν μπορώ να βρω την πηγή του προβλήματος. lame τελευταίος, και codecs γενικά ότι πιο τελευταίο υπάρχει (νομίζω)...έχει βγάλει αναβάθμιση? ξέρεις?
cypherth

Πρώτον δεν αξίζει να κάνεις μια τέτοια μετατροπή. Όταν πηγαίνεις από ένα lossy codec σε ένα άλλο lossy codec, πάντα χάνεις πληροφορία. Δεύτερον αν εννοείς το dbpoweramp, τότε δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα, το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά και δεν έχει κολλήσει ποτέ.

mcde το ξέρω ότι μια τέτοια μετατροπή δεν αξίζει να την κάνεις. εγώ όμως τη θέλω για να μικρύνω τα mb από κάποια τραγούδια που θέλω να περάσω σε usb mp3 player έτσι ώστε να χωρέσουν περισσότερα.

ναι αυτό εννοώ που λες,το χρησιμοποιώ τουλάχιστον 3-4 χρόνια το ξέρω ότι έχει δικό του μενού. κολλάει όμως κάποιες φορές τώρα στο καινούριο μου πισι και μόνο όταν μέσω του δεξί κλικ επιλέξω πολλά (παραπάνω από 50) τραγούδια να μετατρέψω σε κάποιον temp folder που τα έχω τοποθετήσει.

cypherth