Bravisimo Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Χαχαχαχαχαχαχαα ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια πολύ άσχημη γυναίκα με ξινισμένη μούρη μπαίνει σε ένα κατάστημα παιχνιδιών φωνάζοντας και σπρώχνοντας τα παιδιά της. Η συμπεριφορά της είναι έντονη και ενοχλητική με αποτέλεσμα να έχουν γυρίσει όλοι στο κατάστημα να την κοιτάνε. Την πλησιάζει ο υπεύθυνος του καταστήματος με ήρεμο τρόπο και της λέει χαμογελαστά: «Καλημέρα σας, τι όμορφα και καλά που είναι τα παιδάκια σας, δίδυμα είναι;» Και του απαντάει η κακότροπη γυναίκα: «Καλά γκαβός είσαι άνθρωπέ μου, σου φαίνονται αυτά για δίδυμα; Τρία ολόκληρα χρόνια έχουν διαφορά!» «Δεν είμαι γκαβός κυρά μου, απλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος σε πήδ@ξε δυο φορές!» ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καθότανε το λιοντάρι στο δάσος και χάζευε. Ξαφνικά περνάει το μυρμίγκι τρέχοντας! "Για που το βάλες έτσι βιαστικός;" ρωτά το λιοντάρι. "Δεν τα έμαθες; Τράκαρε ο ελέφαντας με τον ιπποπόταμο!". "Ε, και εσύ τι τρέχεις;". "Πάω να δώσω αίμα!" Παράθεση Plat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billgon13 Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 χαχαχαχα κλαιω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSKOKOTS Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 χα χαχα χαχαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 ειναι τυπος και βλεπει τηλεοραση απορροφημενος στον καναπε. περναει μπροστα η γυναικα του και τον ρωταει: εχει κατι καλο? λεει αυτος : το ενα καναλι εχει μπαλλα και το αλλο τσοντα. και του απανταει: τσοντα δες, μπαλλα ξερεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Ένα αντρόγυνο το έκανε κάθε βράδυ και η γειτονιά τρελαινόταν με τις φωνές της μαντάμ. Έτσι λοιπόν ένα πρωί πάει ο Αντώνης ο διπλανός γείτονας, αγανακτισμένος από την φασαρία, και βρίσκει τον σύζυγο: «Ρε γείτονα, το βράδυ, όταν το κάνετε, οι κραυγές σας ακούγονται σε όλη την γειτονιά. Ειδικά εγώ που μένω ακριβώς δίπλα, έχω χάσει τον ύπνο μου. Δεν μπορείτε λίγο πιο ήρεμα;» «Τι να κάνω δηλαδή;» «Τι να σου πω; Κλείσε το στόμα της γυναίκας σου με καμιά ταινία, μήπως και ησυχάσουμε.» Εκείνο το βράδυ, ο άντρας κλείνει το στόμα της γυναίκας του με μια ταινία και το κάνουν. Την ίδια ώρα φωνάζει ο άντρας: Αντώνηηηη, εντάξει τώρα; «Ναι!» φωνάζει ο Αντώνης από το δίπλα διαμέρισμα. Το κάνουν και δεύτερη φορά και ξαναφωνάζει ο άντρας: «Αντώνηηηη, είσαι ευχαριστημένος;» «Ναιιι!!!» απαντάει ο Αντώνης. Αυτό γινόταν όλο το βράδυ και κάποια στιγμή τα ξημερώματα ρωτάει ξανά ο σύζυγος: «Αντώνηηηηηηη, όλα καλά; Είσαι εντάξει, πως σου φαίνεται έτσι;» Και του απαντάει ο Αντώνης φωνάζοντας νευριασμένα: «Βγάλε την κwλοταινία βρε ηλίθιε απ’ το στόμα της γυναίκας σου γιατί όλη η γειτονιά νομίζει ότι πnδάs εμένα!!!» Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 gsa1967 έκλαιγα απ τα γέλια! Δάκρυσα σου λέω! :lol: Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 gsa1967 έκλαιγα απ τα γέλια! Δάκρυσα σου λέω! :lol: σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astra345 Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 χαχαχαχα ......... μου έφτιαξες την ήμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lag_chris Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Ο Τοτός λέει στον καινούργιο μαθητή του σχολείου: - "Ο καινούργιος διευθυντής δεν σου δίνει στα νεύρα;" Και το καινούργιο παιδί λέει: - "Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Ο γιος του!" Και ο Τοτός: - "Εσύ ξέρεις ποιος είμαι εγώ; - "Όχι." - "Πάλι καλά!" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Καλό! :lol: Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Escribis Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Ήταν ένας ήρθε άλλος ένας και έγιναν 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 https://www.instagram.com/p/B94MKs0pPA2/?igshid=1po8upom5xg9m Η καραντίνα με χτύπησε... έχω κι άλλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Πήραν αίμα από τον Τσακ Νόρις για να φτιάξουν το εμβόλιο του Κορονοϊού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Μπράβο, έχεις λεπτή αίσθηση του χιούμορ... Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Μπράβο, έχεις λεπτή αίσθηση του χιούμορ... Δεν υπάρχουν όρια στο χιούμορ και ορθώς. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Δεν υπάρχουν όρια στο χιούμορ και ορθώς. Παντού υπάρχουν όρια. Τώρα αν κάποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει να το καταλάβει είναι άλλο θέμα. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Παντού υπάρχουν όρια. Τώρα αν κάποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει να το καταλάβει είναι άλλο θέμα.Όρια έχουν οι άνθρωποι, όχι το χιούμορ η η πλάκα. Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Παντού υπάρχουν όρια. Τώρα αν κάποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει να το καταλάβει είναι άλλο θέμα. Δυστυχώς έχεις άδικο. Όσο το χιούμορ στοχεύει ιδέες, παραμένει χιούμορ. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikinas Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Πολύ ωραία σειρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Θα το χουμε υπόψη, για τους επόμενους ολυμπιακους που θα αναλαβουν ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xinarisbet Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 «Πως σε λένε;» «Μάντεψε.. η γιορτή μου είναι κινητή…» «Κοσμοτέ;» Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mthomos Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 ωχ ωχ................. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2020 -πως λέγεται η νεκροφόρα που δεν έχει οροφή; . . . . . . . . . . . . . . . . . -μαcabrio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts