GEORGEGX20VF Δημοσιεύτηκε March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 14, 2006 λοιπον παιδια βοηθήστε και μένα τώρα.κατεβασα τα windows vista και ειναι 79 αρχεια rar,ωραία μεχρι εδώ,τα κάνω αποσυμπίεση και μου βγήκαν πάλι 79 αρχεία iso! μεγέθους συνολικα 7,13 Gb! τώρα εγώ πως τα γράφω όλα αυτα σε dvd?δεν χωράνε,επισης οταν τα γραψω θα ξεκινησουν τα vista apo to dvd?thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 λοιπον παιδια βοηθήστε και μένα τώρα.κατεβασα τα windows vista και ειναι 79 αρχεια rar,ωραία μεχρι εδώ,τα κάνω αποσυμπίεση και μου βγήκαν πάλι 79 αρχεία iso! μεγέθους συνολικα 7,13 Gb! τώρα εγώ πως τα γράφω όλα αυτα σε dvd?δεν χωράνε,επισης οταν τα γραψω θα ξεκινησουν τα vista apo to dvd?thanks Αν θυμάμαι καλά ένα μόνο αρχείο rar κάνεις extract και το αρχείο iso που υπάρχει το κάνεις εγγραφή με το Nero με την επιλογή Burn Image to Disk :p :p :p "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. March 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Αν θυμάμαι καλά ένα μόνο αρχείο rar κάνεις extract και το αρχείο iso που υπάρχει το κάνεις εγγραφή με το Nero με την επιλογή Burn Image to Disk :p :p :p Ποιο αρχείο??είναι 79 αρχεία και ολα rar,αν τα αποσυμπιεσω μου γινονται σου λεω 7,3 gb,poy einai adynato na grapso se dvd για να βαλω τα vista?kamia alli idea? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeTBoY Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Anoixe to prwto arxeio rar pou exeis kai kanto extract. Den ta aposimpiezeis ola ksexorista. :) http://image.pbase.com/u44/mrnet/small/28487380.bmw.jpg BMW M POWER RULEZZZZZZZZ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Ποιο αρχείο??είναι 79 αρχεία και ολα rar,αν τα αποσυμπιεσω μου γινονται σου λεω 7,3 gb,poy einai adynato na grapso se dvd για να βαλω τα vista?kamia alli idea? Σε dual layer χωράνε. Αν το Dvd σου γράφει ίσως θα πρέπει να πάρεις ένα τέτοιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Ποιο αρχείο??είναι 79 αρχεία και ολα rar,αν τα αποσυμπιεσω μου γινονται σου λεω 7,3 gb,poy einai adynato na grapso se dvd για να βαλω τα vista?kamia alli idea? Δεν κάνεις extract όλα τα αρχεία rar...:O Όπως αναφέρει ο φίλος παρακάτω....Ένα θα κάνεις :) Anoixe to prwto arxeio rar pou exeis kai kanto extract. Den ta aposimpiezeis ola ksexorista. :) "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. March 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 πρέπει να εχετε δίκαιο,γιατι στα 79 αρχεια iso Που δημιουργηθηκαν ολα ειναι 47 mb εκτός ένα που είναι 3,58 gb.άρα αυτό ειναι ε?τώρα δλδ γράφω αυτο το σε dvd και είμαι έτοιμος? elektrik Eye,kormos kai netboy σας ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Για να μην ανοίξω νέο θέμα.... Κατέβασα από torrent το TOCA Race Driver 3 (XBOX). O φάκελος που κατέβηκε έχει μέσα τα αρχεία -->http://img114.imageshack.us/img114/7215/kljn2oy.th.jpg Έκανα extract το πρώτο αρχείο και μετά λογικά ακολούθησαν τα άλλα. Μου έβγαλε ένα αρχείο .iso ("sp-dtmrd3rw.iso"). Τι άλλο πρέπει να κάνω για να το γράψω και να το παίξω στο Xbox; :worry: :) Ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Για να μην ανοίξω νέο θέμα.... Κατέβασα από torrent το TOCA Race Driver 3 (XBOX). O φάκελος που κατέβηκε έχει μέσα τα αρχεία -->http://img114.imageshack.us/img114/7215/kljn2oy.th.jpg Έκανα extract το πρώτο αρχείο και μετά λογικά ακολούθησαν τα άλλα. Μου έβγαλε ένα αρχείο .iso ("sp-dtmrd3rw.iso"). Τι άλλο πρέπει να κάνω για να το γράψω και να το παίξω στο Xbox; :worry: :) Ευχαριστώ... Αν δεν κάνω λάθος ισχύει το ίδιο που είχα αναφέρει μερικά post ποιό πάνω...:O Αν θυμάμαι καλά ένα μόνο αρχείο rar κάνεις extract και το αρχείο iso που υπάρχει το κάνεις εγγραφή με το Nero με την επιλογή Burn Image to Disk :p :p :p Διαβάζουν iso αρχεία... "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Προσπάθησα να το κάνω εγγραφή με το Nero, με το Alcochol και με το Dvd Decrypter....αλλά δεν παίζει με τίποτα!:( Έχω χαλάσει 10 DVD! :p Μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο στο .iso πριν το γράψω; :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Υπενθιμιζω στους MODS οτι ειναι παρανομη η καθε αναφορα σε Illegal Software........( Καλως η Κακως ετσι ειναι ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Oι Όροι Πρόσβασης και Χρήσης αναφέρουν: Απαγορεύεται η ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση λογισμικού ή περιεχομένου κάθε μορφής (κειμένου, εικόνας, ήχου, video, animation) που παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε φορέα (συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών μυστικών). Επίσης έχουμε πει ότι απαγορεύονται τα direct links σε w*rez, serials, cr*cks και λοιπά παρόμοια. Όποτε εμφανίζεται τέτοιο post το link αφαιρείται. Ωστόσο, τίποτα τέτοιο δεν συνέβη στο παρόν topic και επομένως η παρατήρηση σου δεν βοηθάει σε κάτι. Όσο για τα υπόλοιπα, έχουμε γράψει στο Computing FAQ τι είναι τα αρχεία .r01, .r02 κλπ. Oφείλετε να: α) κοιτάτε εκεί πρώτα και β) να χρησιμοποιείτε την Αναζήτηση πριν ρωτήσετε οτιδήποτε. Επίσης έχουμε γράψει τι είναι τα αρχεία .iso και τι μπορείτε να κάνετε με αυτά. Όμως, τα images για παιχνίδια υπολογιστή και παιχνιδομηχανές ίσως χρειάζονται κάποια επιπλέον βήματα. Και γι'αυτά υπάρχουν topics στα οποία έχουν αναφερθεί αρκετές χρήσιμες πληροφορίες. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts